Results 76 to 90 of 259
Thread: fight the power!
-
23-07-2010, 17:45 #76
…Και όταν ανενοχλητα ένα συγκεκριμενο μελος που υποστηριζει ότι κατεχει το χιουμορ και την σατιρα μιλουσε ανενοχλητος για συναισθηματικο κοσμο και για υποκρισια για ένα άλλο μελος που ηταν η διαχειριση να του κλεισει το στομα; Γιατι δεν εφτανε μονο αυτό,ξυπνησαν και αλλοι να υποστηριζουν το ανουσιο «χιουμορ» και τον χλευασμο σε μελη που εβγαλαν την ψυχη τους μεσα σε αυτό το φορουμ. Που ηταν τοτε οι αποκλεισμοι; Όταν επεφταν λολ και λαλ και αχαχα και χουχου και φερτε τα ποπ κορν; και τα +1000 και ότι άλλο μπορεις να φανταστεις από μελη που ουτε καν ειχαν ιδεα τι παει να πει να σεβεσαι; Και ποιος είναι αυτος που μπορει να παιζει τον χιουμοριστα σε ολους εμας και να μπαινεις μεσα στο αγαπητο ως τοτε φορουμ και αντι να βλεπεις ανθρωπους να βοηθανε,να συζητανε (γιατι δεν εχουμε να χωρισουμε και τιποτα) εβλεπες ολο τα ιδια ατομα να μιλανε,να κοροιδευουν και να τσακωνονται μεταξυ τους..και που χωρος να μιλησεις όταν μπορει εσυ εγω η οποιοσδηποτε υποφερει να θελει να μιλησει με αλλα μελη,α να βοηθηθει να βοηθησει.Καποτε ενιωθα αυτό το φορουμ δευτερο μου σπιτι,εμαθα όμως μεσα στο σπιτι μου να με σεβονται.Και να σεβομαι.Ειρωνιες και σαρκασμους σε ένα φορουμ που καποτε ηταν πηγη ζωης,εμπνευσης,καποτε εμπαινες και εβλεπες ποιοι είναι μεσα για να τους πεις ένα καλημερα…και το αποτελεσμα.Το φορουμ φτωχυνε,με κατι νεα μελη που ότι θελουν λενε,ότι να ναι και όπως να ναι…απλα για να βγουν στο τελος πρωτη στα πιο πολλα μηνυματα της ημερας.
Και ναι που ηταν η διαχειριση όταν επανειλημμένα φωναζαμε να κλειδωθει ένα θεμα;
Και να βαλει σε ταξη το χαος που επικρατουσε.Και με διαφορα μελη να παιρνουν τον ρολο του «τα ξερω όλα».Κι εγω ειχα αντιθετη αποψη πολλες φορες με αρκετους μα ποτε ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να τσακωθω η να θιξω καποιον.Οτι δεν με γεμιζε απλα δεν εγραφα.Τοσο δυσκολο είναι να μην μιλατε καμια φορα;
Και ναι με τα μελη εγω δεν θελω να τσακωθω.Ο καθενας αντιδρουσε και αντιδρα ετσι όπως ενιωθε εκεινη την ωρα..μα η διαχειριση είναι εκει για να προστατευει τα μελη της.Οχι γιατι είναι μικρα παιδια και δεν μπορουν να υποστηριξουν τον εαυτο τους αλλα γιατι καποιοι κατεθεσαν την ψυχη τους.Και θα μου πεις εχεις ευθυνη ηταν γραφεις μεσα σε ένα φορουμ με τοσους χρηστες κλπ.Ναι,σωστα.Μα δεν σημαινει ότι μπορει ο καθενας να κρινει αν ειμαι ψευτικος η όχι.
Το φορουμ φτωχυνε με την αποχωρηση των μελων του.Και είναι τοσο μα τοσο κριμα..γιατι πραγματικα καποτε όλα ηταν απλα ομορφα και σεμνα.
Και ολοι τωρα να επαναστατουν και να λενε «σωστα αποκλειστικε ο Κρινο,εκανε αυτό και αυτό.Τουλαχιστον ο ιδιος προσωπικα στα 3 και κατι χρονια που ειμαι εδωμεσα δεν εχει υποτιμησει σε κανεναν το συναισθηματικο του κοσμο και ειχε μεσα του την αναγκη να βοηθησει εκει που επρεπε..κατι που αρκετοι πια το εχουν ξεχασει.
Και ναι δικαιως εγραψε στην υπογραφη του ότι εγραψε γιατι ενώ η διαχειριση τα εβρισκε με το άλλο μελος καποιος εμενε εκτεθιμενος. Και απαντηση δεν επαιρνε.
Το λογια δεν μπορυν να περιγραψουν και πολλα..μα ελπιζω καποια στιγμη να φτιαξει η κατασταση..το ωφειλουμε σε οσα εχουμε καταθεσει εδωμεσα.
- 23-07-2010, 17:56 #77
Originally posted by Alterego
…Και όταν ανενοχλητα ένα συγκεκριμενο μελος που υποστηριζει ότι κατεχει το χιουμορ και την σατιρα μιλουσε ανενοχλητος για συναισθηματικο κοσμο και για υποκρισια για ένα άλλο μελος που ηταν η διαχειριση να του κλεισει το στομα; Γιατι δεν εφτανε μονο αυτό,ξυπνησαν και αλλοι να υποστηριζουν το ανουσιο «χιουμορ» και τον χλευασμο σε μελη που εβγαλαν την ψυχη τους μεσα σε αυτό το φορουμ. Που ηταν τοτε οι αποκλεισμοι; Όταν επεφταν λολ και λαλ και αχαχα και χουχου και φερτε τα ποπ κορν; και τα +1000 και ότι άλλο μπορεις να φανταστεις από μελη που ουτε καν ειχαν ιδεα τι παει να πει να σεβεσαι; Και ποιος είναι αυτος που μπορει να παιζει τον χιουμοριστα σε ολους εμας και να μπαινεις μεσα στο αγαπητο ως τοτε φορουμ και αντι να βλεπεις ανθρωπους να βοηθανε,να συζητανε (γιατι δεν εχουμε να χωρισουμε και τιποτα) εβλεπες ολο τα ιδια ατομα να μιλανε,να κοροιδευουν και να τσακωνονται μεταξυ τους..και που χωρος να μιλησεις όταν μπορει εσυ εγω η οποιοσδηποτε υποφερει να θελει να μιλησει με αλλα μελη,α να βοηθηθει να βοηθησει.Καποτε ενιωθα αυτό το φορουμ δευτερο μου σπιτι,εμαθα όμως μεσα στο σπιτι μου να με σεβονται.Και να σεβομαι.Ειρωνιες και σαρκασμους σε ένα φορουμ που καποτε ηταν πηγη ζωης,εμπνευσης,καποτε εμπαινες και εβλεπες ποιοι είναι μεσα για να τους πεις ένα καλημερα…και το αποτελεσμα.Το φορουμ φτωχυνε,με κατι νεα μελη που ότι θελουν λενε,ότι να ναι και όπως να ναι…απλα για να βγουν στο τελος πρωτη στα πιο πολλα μηνυματα της ημερας.
Και ναι που ηταν η διαχειριση όταν επανειλημμένα φωναζαμε να κλειδωθει ένα θεμα;
Και να βαλει σε ταξη το χαος που επικρατουσε.Και με διαφορα μελη να παιρνουν τον ρολο του «τα ξερω όλα».Κι εγω ειχα αντιθετη αποψη πολλες φορες με αρκετους μα ποτε ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να τσακωθω η να θιξω καποιον.Οτι δεν με γεμιζε απλα δεν εγραφα.Τοσο δυσκολο είναι να μην μιλατε καμια φορα;
Και ναι με τα μελη εγω δεν θελω να τσακωθω.Ο καθενας αντιδρουσε και αντιδρα ετσι όπως ενιωθε εκεινη την ωρα..μα η διαχειριση είναι εκει για να προστατευει τα μελη της.Οχι γιατι είναι μικρα παιδια και δεν μπορουν να υποστηριξουν τον εαυτο τους αλλα γιατι καποιοι κατεθεσαν την ψυχη τους.Και θα μου πεις εχεις ευθυνη ηταν γραφεις μεσα σε ένα φορουμ με τοσους χρηστες κλπ.Ναι,σωστα.Μα δεν σημαινει ότι μπορει ο καθενας να κρινει αν ειμαι ψευτικος η όχι.
Το φορουμ φτωχυνε με την αποχωρηση των μελων του.Και είναι τοσο μα τοσο κριμα..γιατι πραγματικα καποτε όλα ηταν απλα ομορφα και σεμνα.
Και ολοι τωρα να επαναστατουν και να λενε «σωστα αποκλειστικε ο Κρινο,εκανε αυτό και αυτό.Τουλαχιστον ο ιδιος προσωπικα στα 3 και κατι χρονια που ειμαι εδωμεσα δεν εχει υποτιμησει σε κανεναν το συναισθηματικο του κοσμο και ειχε μεσα του την αναγκη να βοηθησει εκει που επρεπε..κατι που αρκετοι πια το εχουν ξεχασει.
Και ναι δικαιως εγραψε στην υπογραφη του ότι εγραψε γιατι ενώ η διαχειριση τα εβρισκε με το άλλο μελος καποιος εμενε εκτεθιμενος. Και απαντηση δεν επαιρνε.
Το λογια δεν μπορυν να περιγραψουν και πολλα..μα ελπιζω καποια στιγμη να φτιαξει η κατασταση..το ωφειλουμε σε οσα εχουμε καταθεσει εδωμεσα.
\'Ελα αλτερ εδώ είμαι!
Αξίζω να μείνω γιατί έχω γίνει πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος τελευταία. Το θυμικόμετρο έδειξε ότι ανέβηκα 5 μονάδες! Αφού να φανταστείς διάβασα το \"όσα παίρνει ο άνεμος\" και έκλαψα.
Επίσης εκκλησιάζομαι κάθε κυριακή αν και την τελευταία φορά χρειάστηκε να με ξωρκίσουν-ρώτα την rain
Περιμένω τηλέφωνο σου και σου υπόσχομαι άπειρες ώρες ευαισθησίας, τρυφερότητας και καθαρού αμόλυντου κλάμματος. Θα φέρω και το αγαπημένο μας βιβλιο CBT καθώς και εκείνα τα ωραία κουλουράκια με την γεμιση prozac
23-07-2010, 17:56 #78
[quote]Originally posted by NikosD. Μου φαίνεται οξύμωρο το γεγονός διάφορα μέλη να ενοχλούνται από τον αποκλεισμό σου και στο ίδιο μήνυμα να αναφέρονται στην απουσία διαχείρισης και στην αναγκαιότητα μιας πιο παρεμβατικής διαχείρισης.[quote/]
επίσης οξύμωρο είναι το γεγονός πως έχει αποκλειστεί μόνο ένα άτομο και δεν έχει γίνει το ίδιο με άλλα.
ίσως ο κρίνο έχει πιο πολλούς \"εχθρούς\" και πέφτανε τα ριπόρτ το ένα μετά το άλλο και ενώ για άλλους όχι.
οπότε ο ένας μαζεύει παρεκτροπές και ο άλλος όχι.
πάντα υπήρχε χαλαρότητα στο φόρουμ, αλλά η άνιση μεταχείριση δεν υπήρχε.http://www.mazi.org.gr/
23-07-2010, 18:00 #79
Alterego
μήπως τα βλέπεις μονόπλευρα τα πράγματα?
Έχω να σου πω ότι δεν συγκινήθηκα καθόλου!
23-07-2010, 18:05 #80
Φιλε αλτερεγκο,
παντα οταν εγραφες, ησουν διαμαντι.....
Ξερεις γραφεις και θυμαμαι, αυτα που υπηρχαν παλια....
τοτε που δεν υπηρχε αναγκη οντως για διαχειριση....
Σημερα τα πραγματα δεν ειναι ετσι, και δεν μπορεις να μην το βλεπεις.
Να σαι καλα για το πολυ ομορφο κειμενο σου.
ΥΓ....... εκοψα το τελος για ευνοητους λογους.
23-07-2010, 18:12 #81
τα ποπ κορν παντως ηταν δικια μου πατεντα και ειμαι DAMN PROUD OF THEM!!!!!!
και τα εφερνα σε μερη που ειχε θεαμα , πυγμαχια, τζουντο, μαχη.
Και σε παμπολα θεματα γινοταν αυτο , εδω τα flames δινανε και παιρνανε , εδω ατομα απανταγαν σε quotes , γραμμη γραμμη(!!!) μια τρελη αφορμη για επιθεση που ανετα μεταφραζεται σε λογικη \"πετας κοτσανες, σε μηδενιζω, ακομα και μια μια φραση σου να παρω θα σου αποδειξω ευκολα οτι ειναι τιποτενια-ιος\" και αυτο συνεχιζε με ατακες βουλωματος για ωρες τοσο που γινοταν αστειο κατα το δικο μου διεστραμενο χουμορ τουλαχιστον ,
και μετα απο ολο αυτο σε πειραξαν τα σνακς και τα +1000 ?
Αν καποιος FLAMER προσβληθηκε οταν ειπα οτι θα φερω ποπ κορν για να παρακολουθησω τον αγωνα , τοτε να μου το πει να του το ξανακανω..! Ετσι, επειδη κατα βαθος ειμαι πολυ πολυ κακο παιδακι.
23-07-2010, 18:15 #82
Originally posted by Boltseed
Και σε παμπολα θεματα γινοταν αυτο , εδω τα flames δινανε και παιρνανε , εδω ατομα απανταγαν σε quotes , γραμμη γραμμη(!!!) μια τρελη αφορμη για επιθεση που ανετα μεταφραζεται σε λογικη \"πετας κοτσανες, σε μηδενιζω, ακομα και μια μια φραση σου να παρω θα σου αποδειξω ευκολα οτι ειναι τιποτενια\" και αυτο συνεχιζε με ατακες βουλωματος για ωρες τοσο που γινοταν αστειο κατα το δικο μου διεστραμενο χουμορ τουλαχιστον ,
Αν καποιος FLAMER προσβληθηκε οταν ειπα οτι θα φερω ποπ κορν για να παρακολουθησω τον αγωνα , τοτε να μου το πει να του το ξανακανω..! Ετσι, επειδη κατα βαθος ειμαι πολυ πολυ κακο παιδακι.
Ναιιιι ρεεεε μαμωτοοοο! ναιιιι!
http://www.youtube.com/watch?v=wRLGs3t0wK0
fighttt the poweerrr! fighttt
23-07-2010, 18:19 #83
Και σε παμπολα θεματα γινοταν αυτο , εδω τα flames δινανε και παιρνανε , εδω ατομα απανταγαν σε quotes , γραμμη γραμμη(!!!) μια τρελη αφορμη για επιθεση που ανετα μεταφραζεται σε λογικη \"πετας κοτσανες, σε μηδενιζω, ακομα και μια μια φραση σου να παρω θα σου αποδειξω ευκολα οτι ειναι τιποτενια-ιος\" και αυτο συνεχιζε με ατακες βουλωματος για ωρες τοσο που γινοταν αστειο κατα το δικο μου διεστραμενο χουμορ τουλαχιστον ,
συμφωνω παντως στα παραπανω που λες..
23-07-2010, 18:21 #84
Originally posted by dora-agxos
συμφωνω παντως στα παραπανω που λες..
Γιατί δεν παίζουμε με τα pop-corn ενώς άνδρα dora
23-07-2010, 18:27 #85
Βρε krino-dude ,
μπορει να εχεις 1000 δικαια. Δε θα κατσω να το ψαξω αυτο (ειλικρινα, βαριεμαι...) , εισαι και πιο παλιο μελος εδω μεσα , κατι θα ξες παραπανω φανταζομαι.
παρολα αυτα αυτο που ξερω εγω παραπανω απο εσενα ειναι οτι
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ οπου ακομα και αν ταπωσεις(!) τον αλλο με την αληθεια, τοτε θα νοιωσει μειονεκτικα και απο εγωισμο θα σε ΡΙΞΕΙ ΠΑΛΙ οποτε και στις 2 περιπτωσεις βγαινεις ΧΑΜΕΝΟΣ....!
Δεν λεω να αρχισεις γλυψιματα και τα \"ναι βεβαιως αυτοκρατορα, εχετε δικαιο, σλουρπ\" , αλλα βρε ανθρωπε , απο οτι σου απαντησε προσωπικα κοτζαμ αντμινιστρατορας, το μονο που θεωρησες πρακτικο να κανεις ηταν απλα να του αποδειξεις ποσο....
αδικο εχει ,το ποσο.......διαφωνεις μαζι του.. καθως και ποσο \"αχρηστο\" τον θεωρεις?
Ακομα και να διαφωνεις κτλ κτλ, εχεις σκεφτει κατα ποσο κατι τετοιο θα ωφελησει την κατασταση..?
αν οχι, τωρα ειναι η ωρα...
ειλικρινα δεν θα σου απαντουσα,
αλλα δεν θελω να νομιζεις οτι σε απαξιωνω και δεν θελω να υπαρχει κατι που δεν ισχυει.
2 σημεια:
1. χαμενος βγαινει εκεινος που οντως οπως λες συνεχιζει να λειτουργει με εγωισμο και ξεροκεφαλια.
Αντιθετα εκεινος που μπορει να δει λιγο πιο περα και βλεπει τα λαθη του εχει την ευκαιρια να κανει διορθωτικες κινησεις.
Αλλα θεωρεις οτι πρεπει να παω με τα νερα των διαχειριστων και να μην μιλαω για να με συγχωρεσουν?
Σκεψου λιγο παραπανω αν εχει νοημα αυτο που λες....
2. Κοτζαμ αντμινιστρατορας?
θα σου πω κατι, τον συγκεκριμενο αντμινιστρατορα δεν θα τον εβαζα ουτε για να μου χωριζει τις κοτες στο κοτετσι οταν πλακωνονται με τον κοκκορα, την αλλη μερα δεν θα ειχα ουτε ενα αυγο για δειγμα....
Μπορει να τον επελεγα για οτι αλλο θες εκτος απο αυτο.
Οτι ειπα, το ειπα πρωτον για το καλο του φορουμ, και δευτερο επειδη προσωπικα εκτιμω τον νικο σαν ανθρωπο.
Αυτο δεν σημαινει οτι οποιον εκτιμουμε του λεμε ναι σε οτι λεει, αλλα οτι του επισημαινουμε τα λαθη του.
23-07-2010, 18:32 #86
κρίνο, έγινες best-seller...
http://www.mazi.org.gr/
23-07-2010, 18:43 #87
iberis
Τα βλεπω μονοπλευρα; Μα δεν λεω κατι παραπανω απο οτι ειναι ηδη γραμμενο.Και απο οτι εχει γραφτει στα τοσα χρονια που ειμαι μελος.Και εννοω και κατι καλες παλιες εποχες
Ναι φιλε Κρινο καποτε δεν ειχες αναγκη την διαχειριση ουτε κανεναν να σε διωξει.Δεν υπηρχε κατι για να συμβει κατι τετοιο.
Κριμα...τα μελη που αποχωρησαν ισως θα επρεπε να ξαναγυρισουν πισω.Μονο ετσι θα τελειωσει αυτο που συμβαινει.
Σε ενοχλησε η δικια σου αταχα που την ειπα; Τα ποπ κορν; και εμεινες εκει; Οταν καποια μερα σε παρει και εσενα το ρεμα θα σου αρεσε να λεω κατι τετοιο;
Το προβλημα δεν ειναι ουτε τα χαχα ουτε τα ποπ κορν.Μα η ειρωνια που κρυβεται πισω απο το ολο σκηνικο.Και οχι μονοπλευρα δεν τα βλεπω.Τα πραγματα μιλανε απο μονα τους.
23-07-2010, 18:46 #88
Krino σοβαρά, μήπως το έχεις πάρει πολύ υπερβολικά το θέμα? Έχω την εντύπωση ότι η ζωή σου είναι εδώ καθαρά. Ίσως επειδή είναι ΄το μόνο μέρος που μπορεί να προβάλεις το ego σου και να είσαι κάποιος. Έστω ένα nick-name σε μια οθόνη. Μήπως αυτός ο σύντομος αποκλεισμός να γίνει αφορμή για να βρεις κάποιο αληθινό σκοπό στην ζωή σου? Εννοώ στον κανονικό κόσμο? Εμένα να σου πω αν μου καναν αποκλεισμό θα μου άρεσε γιατί αρκετές φορές το site γίνεται αφορμή για να μην κάνω άλλα σημαντικά πράγματα.
23-07-2010, 18:49 #89
iberis
Τα βλεπω μονοπλευρα; Μα δεν λεω κατι παραπανω απο οτι ειναι ηδη γραμμενο.Και απο οτι εχει γραφτει στα τοσα χρονια που ειμαι μελος.Και εννοω και κατι καλες παλιες εποχες
Ναι φιλε Κρινο καποτε δεν ειχες αναγκη την διαχειριση ουτε κανεναν να σε διωξει.Δεν υπηρχε κατι για να συμβει κατι τετοιο.
Κριμα...τα μελη που αποχωρησαν ισως θα επρεπε να ξαναγυρισουν πισω.Μονο ετσι θα τελειωσει αυτο που συμβαινει.
Σε ενοχλησε η δικια σου αταχα που την ειπα; Τα ποπ κορν; και εμεινες εκει; Οταν καποια μερα σε παρει και εσενα το ρεμα θα σου αρεσε να λεω κατι τετοιο;
Το προβλημα δεν ειναι ουτε τα χαχα ουτε τα ποπ κορν.Μα η ειρωνια που κρυβεται πισω απο το ολο σκηνικο.Και οχι μονοπλευρα δεν τα βλεπω.Τα πραγματα μιλανε απο μονα τους.
Οι πιο πολλοί που αποχώρησαν γύρισαν πίσω. Και ναι εντάξει συγνώμη που γελάμε που και που και τα παίρνουμε τα πράγματα χαλαρά και καυστικά (και με τον εαυτό μου προσωπικά) χωρίς να βάζουμε όοοολοοο το αβάσταχτο βάρος του κόσμου σε ένα ιντερνετ γραφόμενο και να ζούμε στην cyber μιζέρια.
23-07-2010, 18:50 #90
Originally posted by begood
1. χαμενος βγαινει εκεινος που οντως οπως λες συνεχιζει να λειτουργει με εγωισμο και ξεροκεφαλια.
Αντιθετα εκεινος που μπορει να δει λιγο πιο περα και βλεπει τα λαθη του εχει την ευκαιρια να κανει διορθωτικες κινησεις.
Αλλα θεωρεις οτι πρεπει να παω με τα νερα των διαχειριστων και να μην μιλαω για να με συγχωρεσουν?
Σκεψου λιγο παραπανω αν εχει νοημα αυτο που λες....
-ανικανο
-αχρηστο
.
Και δεν ειπα να μην μιλας με τους διαχειριστες, ειπα να πας με τα νερα τους. Αλλα με την ειλικρινη σημασια της εννοιας, οχι με την fake. Δοκιμασε να δεις οτι βλεπουν, να ακουσεις οτι ακουν.Αυτο εννοω να προσπαθησεις να τους καταλαβεις. Και αν τους καταλαβεις ισως και να σε ακουσουν κιολας. απλο.
Αν εσυ ησουν διαχειριστης και ενα μελος -μη ρωτας γιατι!!!!) σε ειχε κουρασει παρα πολυ πολυ πολυ , σε ειχε τσαντισει, σε αγνοουσε, και συν τις αλλοις σε αποκαλουσε ΑΧΡΗΣΤΟ , ποιες θα ηταν οι πιθανοτητες μεσα σε ενα τετοιο κλιμα να εχεις ορεξη να κανεις διαλογο μαζι του και λιγη αυτοκριτικη σε εσενα?
Εσυ τωρα αυτη την στιγμη μπορει να σκεφτεσαι να απαντησεις ,
\"πολλες\"
,
αλλα δεν ειναι ολοι ομως ιδιοι.
.
δε θελω να το κουρασω αλλο το θεμα,
αυτο που θελω να πω ειναι οτι με αυτο σου το θεμα που ανοιξες, κατα την γνωμη μου τουλαχιστον (who cares) , που βριζεις τον αλλο δημσοσια, μολις εχασες και το τελευταιο δικιο που ειχες περα απο τις οποιες πιθανοτητες να σωσεις την κατασταση.
bolt out
(και σε αυτο το σημειο μπορεις ανετα να ξεκινησεις να με \"μισεις\")
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....