Results 91 to 105 of 259
Thread: fight the power!
-
23-07-2010, 18:57 #91
Originally posted by Alterego
Σε ενοχλησε η δικια σου αταχα που την ειπα; Τα ποπ κορν; και εμεινες εκει; Οταν καποια μερα σε παρει και εσενα το ρεμα θα σου αρεσε να λεω κατι τετοιο;
τοτε ναι
θελω οχι μονο να τρως ποπ κορν, αλλα να μου τα πετας κιολας.
πλιζ.
- 23-07-2010, 18:58 #92
Originally posted by PETRAN
iberis
Τα βλεπω μονοπλευρα; Μα δεν λεω κατι παραπανω απο οτι ειναι ηδη γραμμενο.Και απο οτι εχει γραφτει στα τοσα χρονια που ειμαι μελος.Και εννοω και κατι καλες παλιες εποχες
Ναι φιλε Κρινο καποτε δεν ειχες αναγκη την διαχειριση ουτε κανεναν να σε διωξει.Δεν υπηρχε κατι για να συμβει κατι τετοιο.
Κριμα...τα μελη που αποχωρησαν ισως θα επρεπε να ξαναγυρισουν πισω.Μονο ετσι θα τελειωσει αυτο που συμβαινει.
Σε ενοχλησε η δικια σου αταχα που την ειπα; Τα ποπ κορν; και εμεινες εκει; Οταν καποια μερα σε παρει και εσενα το ρεμα θα σου αρεσε να λεω κατι τετοιο;
Το προβλημα δεν ειναι ουτε τα χαχα ουτε τα ποπ κορν.Μα η ειρωνια που κρυβεται πισω απο το ολο σκηνικο.Και οχι μονοπλευρα δεν τα βλεπω.Τα πραγματα μιλανε απο μονα τους.
Οι πιο πολλοί που αποχώρησαν γύρισαν πίσω. Και ναι εντάξει συγνώμη που γελάμε που και που και τα παίρνουμε τα πράγματα χαλαρά και καυστικά (και με τον εαυτό μου προσωπικά) χωρίς να βάζουμε όοοολοοο το αβάσταχτο βάρος του κόσμου σε ένα ιντερνετ γραφόμενο και να ζούμε στην cyber μιζέρια.
Ειμαι και εγω ανθρωπος με χιουμορ και με γελιο και μου αρεσει και μερικες φορες λειπει απο το φορουμ αυτο.Θυμαμαι μαλιστα διαφορα θεματα που ανοιγαν μελη με πολυ ομορφο τροπο να φτιαχναμε την ημερα μας..με παιχνιδι η με τραγουδια η με οτιδηποτε..μα οχι εις βαρος κανενος.Δεν θιγοταν καποιος.Δεν στιγματιζε κανεναν.Αν οντως θες να το προσφερεις αυτο να το κανεις ναι και καλα θα κανεις και θα με βρεις να το κανω και εγω μαζι σου,μα οχι με τον τροπο που γινοταν εκεινες τις ημερες στο θεμα καποιου μελους.Και αναφερες μαλιστα οτι κανεις απλα χιουμορ και οτι ο αλλος δεν καταμβαινει απο χιουμορ.
Δεν βαζουμε ολο το αβασταχτο βαρος σε ενα ιντερνετ.Ολοι εχουμε ζωη εκει εξω.Καποτε ναι περνουσα ωρες εδωμεσα και ποτε δεν μετανιωσα.Το ειχα αναγκη.Αυτο δεν κρατουσε ομως πολυ καιρο.Ειχα αναγκη να μπαινω και να συνομιλω με τον κοσμο εδω.Με απελευθερωνε με βοηθησε σε πολυ δυσκολες στιγμες που οι \"εξω\" αδυνατουσαν.
Το βαρος παιφτει οταν εφτασε στο σημειο να εκτιθετε ενα μελος με ολα οσα εγραψε εδωμεσα,οπως και εγω και αλλοι.Ναι θιγεσαι.
δεν ειναι ολα τοσο απλο για να γινονται τοσο επιφανειακα.
23-07-2010, 19:02 #93
Originally posted by Boltseed
τοτε ναι
θελω οχι μονο να τρως ποπ κορν, αλλα να μου τα πετας κιολας.
πλιζ.
Δεν εχω κατι εναντιον σου.Ουτε καν θυμαμαι αν εσυ ειπες την κουβεντα.Γιατι το παιρνεις προσωπικα;Δεν εθιξα εσενα η τα ποπ κορν.Εθιξα το γεγονος οτι ενω γινοταν τοσος χαμος,ανθρωποι ενιωθαν εντονα συναισθηματα καποιος πεταχτηκε να πει οτι λειπουν τα ποπ κορν.Και σε ρωτω...τοση πλακα ειχε;
Και οχι δεν θα στα πεταω.Αν εχω αλλη αποψη με εσενα ισως την πω αν με ενδιαφερει το θεμα.Αν μου την σπαει οτι κανεις απλα αγνοω,δεν γραφω,δεν μιλαω...ειναι απλο
23-07-2010, 19:17 #94
iberis
Τα βλεπω μονοπλευρα; Μα δεν λεω κατι παραπανω απο οτι ειναι ηδη γραμμενο.Και απο οτι εχει γραφτει στα τοσα χρονια που ειμαι μελος.Και εννοω και κατι καλες παλιες εποχες
Ναι φιλε Κρινο καποτε δεν ειχες αναγκη την διαχειριση ουτε κανεναν να σε διωξει.Δεν υπηρχε κατι για να συμβει κατι τετοιο.
Κριμα...τα μελη που αποχωρησαν ισως θα επρεπε να ξαναγυρισουν πισω.Μονο ετσι θα τελειωσει αυτο που συμβαινει.
Το προβλημα δεν ειναι ουτε τα χαχα ουτε τα ποπ κορν.Μα η ειρωνια που κρυβεται πισω απο το ολο σκηνικο.Και οχι μονοπλευρα δεν τα βλεπω.Τα πραγματα μιλανε απο μονα τους.
Οι πιο πολλοί που αποχώρησαν γύρισαν πίσω. Και ναι εντάξει συγνώμη που γελάμε που και που και τα παίρνουμε τα πράγματα χαλαρά και καυστικά (και με τον εαυτό μου προσωπικά) χωρίς να βάζουμε όοοολοοο το αβάσταχτο βάρος του κόσμου σε ένα ιντερνετ γραφόμενο και να ζούμε στην cyber μιζέρια.
Ειμαι και εγω ανθρωπος με χιουμορ και με γελιο και μου αρεσει και μερικες φορες λειπει απο το φορουμ αυτο.Θυμαμαι μαλιστα διαφορα θεματα που ανοιγαν μελη με πολυ ομορφο τροπο να φτιαχναμε την ημερα μας..με παιχνιδι η με τραγουδια η με οτιδηποτε..μα οχι εις βαρος κανενος.Δεν θιγοταν καποιος.Δεν στιγματιζε κανεναν.Αν οντως θες να το προσφερεις αυτο να το κανεις ναι και καλα θα κανεις και θα με βρεις να το κανω και εγω μαζι σου,μα οχι με τον τροπο που γινοταν εκεινες τις ημερες στο θεμα καποιου μελους.Και αναφερες μαλιστα οτι κανεις απλα χιουμορ και οτι ο αλλος δεν καταμβαινει απο χιουμορ.
Δεν βαζουμε ολο το αβασταχτο βαρος σε ενα ιντερνετ.Ολοι εχουμε ζωη εκει εξω.Καποτε ναι περνουσα ωρες εδωμεσα και ποτε δεν μετανιωσα.Το ειχα αναγκη.Αυτο δεν κρατουσε ομως πολυ καιρο.Ειχα αναγκη να μπαινω και να συνομιλω με τον κοσμο εδω.Με απελευθερωνε με βοηθησε σε πολυ δυσκολες στιγμες που οι \"εξω\" αδυνατουσαν.
Το βαρος παιφτει οταν εφτασε στο σημειο να εκτιθετε ενα μελος με ολα οσα εγραψε εδωμεσα,οπως και εγω και αλλοι.Ναι θιγεσαι.
δεν ειναι ολα τοσο απλο για να γινονται τοσο επιφανειακα.
Από όλους που είπαν ότι θα φύγουν 3 άτομα τελικά έφυγαν-όπως φαίνεται μέχρι τώρα- μόνιμα. Ξέρεις και εσύ ποια είναι αυτά. Όλοι οι άλλοι που είπαν ότι θα φύγουν είτε γύρισαν για τα καλά είτε έρχονται και φεύγουν κατα καιρούς. Μερικοί από από αυτούς που έρχονται πιο αραιά ίσως απλά να μην το έχουν τόσο ανάγκη πλέον και από όσο γνωρίζω για μερικά άτομα, έτσι είναι. Οπότε σε καμια περίπτωση δεν έγινε κάποια μαζική \"έξοδος του μεσολογγίου\" από όλα τα \"καλά μέλη\".
Και μην φέρνεις εκείνο το θέμα τότε γιατί η πλακίτσα που έκανα εγώ (άσχετα αν τα καυστικά σχόλεια που έκανα τότε τα παιρναν κάποιοι σαν τις μεγαλύτερες προσβολές) σε σχέση με τις εντελώς άστοχες κατηγορίες που έτρωγα όπως \"σεξιστής\", \"ρατσιστής\" και πολλά άλλα δεν ήταν και τόσο συμμετρικά...άστο καλύτερα εκείνο το περιστατικό και επέτρεψε μου να έχω μεγάλες αμφιβολίες για την ουσιαστική \"ευαισθησία\" κάποιων ατόμων. Γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός...
Όσο για τις \"παλιές καλές εποχές\" προσωπικά πιστεύω ότι είναι νοσταλγία και υπερ-τίμηση και τίποτα άλλο. Έχω ψάξει παλιότερα ποστς και θρεντς κατα καιρούς και έχω δει τα χιλια κακά. Επέτρεψε μου να έχω αμφιβολίες για το πόσο \"καλύτερα\"- αντικειμενικά μιλώντας- ήταν παλιά. Μπορώ να σου φέρω περιόδους με απίστευτα τρολλς όπως ονούφριος, πανικούλα, πανος12345, σύφης, σταβροσκαρ και τα χίλια κακά της μοίρας μου και ακόμα και παλιότερες εποχές που αν και η \"περίοδος των μεγάλων τρολλς\" δεν υπήρχε, υπήρχαν συχνές διενέξεις και προσβολές και ότι άλλο θες. Σκέψου αν αυτό που λες στέκει αντικειμενικά η αν είσαι προδιαθετημένος να νομίζεις ότι ήταν έτσι λόγω του ότι είχες κάποιους στενούς φίλους/φίλες εδώ μέσα (που τυχαίνει να ήταν αυτοί που έφυγαν μόνιμα) που μοιραζόσασταν στα δικά σας θρεντς της ανησυχίες σας (που μπορεί να ήταν παρόμοιες).
23-07-2010, 19:30 #95
Ναι ισως να μην το εχουν αναγκη πια.Δεν ειπα οτι εκαναν ολοι εξοδο μαζικη.Μα καποια μελη εφυγαν για την εν λογω κατασταση.Και νομιζω και εσυ ξερεις πολυ καλα.
Ουτε θελω να φερω το θεμα ξανα στο προσκηνιο,ουτε ειναι καλο να μιλαμε για μελη που δεν ειναι μεσα.Μα λεω την αποψη μου και για το πως ειδα εκεινη την περιπτωση.Και ηταν πολυ ασχημη η κατασταση.Εστω αν εσυ η οποιοσδηποτε την ειδα τοσο χαλαρα για να κανει και καυστικα αστεια.Μα ναι εφαγες και εσυ κατηγοριες,γιατι ετσι ηταν και ειναι τωρα η φυση αυτη του φορουμ.Ασε με εμενα να ξερω καλυτερα για την ουσιαστικη ευαισθησια καποιων ατομων.Και αν εσενα δεν σου αρμοζαν τετοιοι ανθρωποι δεν επρεπε καν να ασχοληθεις.Η και αργοτερα οταν σε πηρε το ρεμα η εβαλες τον εαυτο σου μεσα να το σταματουσες.Οσο συνεχιζοταν τοσο χειροτερευε.Και το κακο ηταν οτι εβλεπαν και αλλα μελη τι γινοταν και επαιρναν ολη θεση και ολα και καλα γνωριζαν..
Υπερ-τιμηση; Σαφως δεν βιωσαμε το ιδιο με αυτο το φορουμ.Και παλι ασε με να γνωριζω για μενα καλυτερα το πως ενιωθα εγω οταν ημουν εδωμεσα.Δεν μπηκα να περασω την ωρα μου και να λεω αστεια.Υπηρχε λογος.Και τοτε με βοηθουσε.Ασχετως αν ειναι απλα καλωδια.Εσυ μπηκες σε αυτα τα ποστσ και τα ειδες,εγω μπηκα σε δικα μου με αλλα μελη και σε πληροφορω καμια αντιπαλοτητα δεν υπηρχε.Σε αυτα που λες απλα δεν λαμβανα μερος,δεν με αγγιζαν.Σου ειπα αλλωστε γιατι μπηκα εδωμεσα..Και θυμαμαι πως τον τελευταιο αναμιση χρονο αρχισε ολο αυτο.Τοτε πραγματικα δεν χρειαζοταν διαχειριση.
Μιλαω συναισθηματικα.Τι να μιλησω αντικειμενικα;Δεν με ενδιαφερει αν ολο αυτο ισως ηταν φανταστικο.Εμενα με στηριξαν και με βοηθησαν ατομα...και τα ευγνωμονω
23-07-2010, 19:32 #96
Όσο για τις \"παλιές καλές εποχές\" προσωπικά πιστεύω ότι είναι νοσταλγία και υπερ-τίμηση και τίποτα άλλο. Έχω ψάξει παλιότερα ποστς και θρεντς κατα καιρούς και έχω δει τα χιλια κακά. Επέτρεψε μου να έχω αμφιβολίες για το πόσο \"καλύτερα\"- αντικειμενικά μιλώντας- ήταν παλιά. Μπορώ να σου φέρω περιόδους με απίστευτα τρολλς όπως ονούφριος, πανικούλα, πανος12345, σύφης, σταβροσκαρ και τα χίλια κακά της μοίρας μου και ακόμα και παλιότερες εποχές που αν και η \"περίοδος των μεγάλων τρολλς\" δεν υπήρχε, υπήρχαν συχνές διενέξεις και προσβολές και ότι άλλο θες.
αυτο υπαρχει και σε πολλες διαφορετικες βερσιονς στις ζωες μας!
λεμε
-τι ωραιος που ηταν ο στρατος...
και θυμομαστε μονο τον χαβαλε και την πλακα και οχι τοτε που περασαμε τα 1000 μυρια και μετραγαμε τις μερες πως και πως να τελειωσουν
-τι ωραια που ηταν στο σχολειο...
και θυμομαστε μονο τα διαλειματα, τα love stories,τις πλακες στην ταξη, τους συμμαθητες μας , και ξεχναμε το μαρτυριο του να ξυπναμε επι 10 χρονια 7 το πρωι για να κατσουμε σαν φυλακισμενοι ολοι μαζι σε θρανια 9 μηνες τον χρονο, τις συναντησεις γονεων, το αγχος πανελληνιων, τους school bullies.
-τι ωραια που ηταν τοτε που ημασταν μικρα..
και θυμομαστε το παγωτο που παιρναμε μικρα απο τον κυριο αντρεα, το κυνηγητο, το κρυφτο, τα παιχνιδια, και οτιδηποτε προβληματα υπηρχαν σπιτι (οικονομικα,κοινωνικα πχ) που μας κανανε στην πραγματικοτητα την ζωη ασχημη, τα ξεχναμε μονομιας.
.
.
το ξερω, ασχετο-σχετικο με το θεμα, αλλα ολο αυτο μου θυμισε την ταση που εχουμε στις αναμνησεις μας να κραταμε μια \"γενικη\" εικονα.
23-07-2010, 19:45 #97
Ναι ισως να μην το εχουν αναγκη πια.Δεν ειπα οτι εκαναν ολοι εξοδο μαζικη.Μα καποια μελη εφυγαν για την εν λογω κατασταση.Και νομιζω και εσυ ξερεις πολυ καλα.
Ουτε θελω να φερω το θεμα ξανα στο προσκηνιο,ουτε ειναι καλο να μιλαμε για μελη που δεν ειναι μεσα.Μα λεω την αποψη μου και για το πως ειδα εκεινη την περιπτωση.Και ηταν πολυ ασχημη η κατασταση.Εστω αν εσυ η οποιοσδηποτε την ειδα τοσο χαλαρα για να κανει και καυστικα αστεια.Μα ναι εφαγες και εσυ κατηγοριες,γιατι ετσι ηταν και ειναι τωρα η φυση αυτη του φορουμ.Ασε με εμενα να ξερω καλυτερα για την ουσιαστικη ευαισθησια καποιων ατομων.Και αν εσενα δεν σου αρμοζαν τετοιοι ανθρωποι δεν επρεπε καν να ασχοληθεις.Η και αργοτερα οταν σε πηρε το ρεμα η εβαλες τον εαυτο σου μεσα να το σταματουσες.Οσο συνεχιζοταν τοσο χειροτερευε.Και το κακο ηταν οτι εβλεπαν και αλλα μελη τι γινοταν και επαιρναν ολη θεση και ολα και καλα γνωριζαν..
Υπερ-τιμηση; Σαφως δεν βιωσαμε το ιδιο με αυτο το φορουμ.Και παλι ασε με να γνωριζω για μενα καλυτερα το πως ενιωθα εγω οταν ημουν εδωμεσα.Δεν μπηκα να περασω την ωρα μου και να λεω αστεια.Υπηρχε λογος.Και τοτε με βοηθουσε.Ασχετως αν ειναι απλα καλωδια.Εσυ μπηκες σε αυτα τα ποστσ και τα ειδες,εγω μπηκα σε δικα μου με αλλα μελη και σε πληροφορω καμια αντιπαλοτητα δεν υπηρχε.Σε αυτα που λες απλα δεν λαμβανα μερος,δεν με αγγιζαν.Σου ειπα αλλωστε γιατι μπηκα εδωμεσα..Και θυμαμαι πως τον τελευταιο αναμιση χρονο αρχισε ολο αυτο.Τοτε πραγματικα δεν χρειαζοταν διαχειριση.
Μιλαω συναισθηματικα.Τι να μιλησω αντικειμενικα;Δεν με ενδιαφερει αν ολο αυτο ισως ηταν φανταστικο.Εμενα με στηριξαν και με βοηθησαν ατομα...και τα ευγνωμονω
Γιατί δηλαδή, τώρα μπαίνουμε μόνο να περάσουμε την ώρα μας και να πούμε αστεία? Νομίζω ότι όλα τα θέματα δουλεύουν ρολόι. Καινούργια μέλη μπαίνουν σχεδόν σε καθημενρινή βάση, λένε τα προβλήματα τους και υπάρχουν πάντα άτομα που θα τους απαντήσουν. Στο \"γενικά\" είχε ξεφύγει η κατάσταση και είχε γίνει ποιο \"χα-χα-χου-χου\" όπως υποτιμητικά δείχνεις να το λες. Λες και το γέλιο δεν είναι καλό να υπάρχει ακόμα και σε ένα τέτοιο φορουμ που ίσα ίσα νομίζω ότι εδώ θα έπρεπε να υπάρχει για να \"χαλαρώνουμε\" που και που. Ακόμα και με τα ποπ-κορν και τις αστείες photo και ατάκες που και που. Αυτά όμως γίνονται στα ανάλογα θέματα δεν θα μπει κάποιος στο \"κατάθλιψη\" η στο \"ΙΨΔ\" και θα τον κοροιδέψει κάποιος.
Το φορουμ αυτό πάντα είχε προβλήματα καβγάδων. Και είναι λογικό γιατί άμα έχεις στρες, χαμηλή διάθεση κλπ. θα βγει πιο εύκολα επιθετικότητα αυτή είναι η αλήθεια. Και θυμάμαι εποχές που ήταν όλοι σαν τον κρινο και γράφαν ροζ επι ροζ σειρών και γραμμάτων με κατηγορίες και προσβολές για το ποιος έφταιγε για πλασματικές διενέξεις εικονικών συγκρούσεων των \"cyber-ΕΓΩ\"-μια άρρωστη εντελώς κατάσταση κατα την γνώμη μου στα πλαίσια ενώς φορουμ. Χίλιες φορές να πετάξεις μαι ατάκα η μια χαζομαρούλα για ποπ-κορν να λήξει εκεί, παρα να κάθεσαι να \"πολεμάς\" με φαντάσματα και στο τέλος να χαλιέσαι περισσότερο σε ένα φορουμ-τι ειρωνία- ψυχολογικής υποστήριξης.
Εσύ έχεις κάθε δίκιο να αισθάνεσαι παραπονεμένος γιατί έχασες τις/τους στενούς φίλες/φίλους εδώ μέσα και ίσως και την δικιά σας γωνία, όμως δυστυχώς αυτό το φορουμ ήταν πάντα έτσι, με καβγάδες και τόνους σειρών επι σειρων με πλασματικά debates, βρισιές και κατηγορίες. Προσωπικά νομίζω ότι είναι κάπως καλύτερα τώρα, γιατί ακριβώς υπάρχουν τα ποπ-κορν και τα χιχιχουχου να θυμίζουν ότι αυτό είναι φορουμ και όχι η αρένα. Άσχετα αν δεν τα έβλεπες εσύ τόσο γιατί είχες την δικιά σου γωνία. Απλά σου φαίνεται τώρα πιο πολύ γιατί αυτή η γωνία που είχες δεν υπάρχει πλεον (επειδή έτυχε να αποχωρίσουν τα άτομα που μιλούσες)
Κατα τα άλλα δεν νομίζω ότι το φορουμ σαν σύνολο έχει \"Χαλάσει\", σε καμια περίπτωση. Τα θέμάτα όλα βοήθειας τρέχουν κανονικά.
23-07-2010, 19:58 #98
Αυτά όμως γίνονται στα ανάλογα θέματα δεν θα μπει κάποιος στο \"κατάθλιψη\" η στο \"ΙΨΔ\" και θα τον κοροιδέψει κάποιος.
Το φορουμ αυτό πάντα είχε προβλήματα καυγάδων. Και είναι λογικό γιατί άμα έχεις στρες, χαμηλή διάθεση κλπ. θα βγει πιο εύκολα επιθετικότητα αυτή είναι η αλήθεια. Και θυμάμαι εποχές που ήταν όλοι σαν τον κρινο και γράφαν ροζ επι ροζ σειρών και γραμμάτων με κατηγορίες και προσβολές για το ποιος έφτεγε-μια άρρωστη εντελώς κατάσταση κατα την γνώμη μου στα πλαίσια ενώς φορουμ. Χίλιες φορές να πετάξεις μαι ατάκα η μια χαζομαρούλα για ποπ-κορν παρα να κάθεσαι να \"πολεμάς\" με φαντάσματα και στο τέλος να χαλιέσαι περισσότερο σε ένα φορουμ-τι ειρωνία- ψυχολογικής υποστήριξης.
Κατα αρχην, οχι: δεν γραφαμε καποτε ΟΛΟΙ σειρουλες ροζ ή πρασινες γραμμες κατηγορωντας αλλους. Η κατα συρροη γενικευση/ισοπεδωση δεν ξερω ποιον εξυπηρετει κ γιατι αραγε....
Κατα δευτερον: τα ποπ κορν κ οι ειρωνιες, οι ταχα μου πανεξυπνες φωτογραφιουλες και σχολια για τις αποψεις και τα προσωπα ανθρωπων που δεν συμπαθουμε για τους οποιους λογους δεν ειναι καθολου λιγοτερο προσβλητικα απο αλλου τυπου λεκτικες επιθεσεις.
Και φυσικα ΟΛΑ αυτα λαμβανουν χωρα σε ολα τα θεματα και οχι μονο στα Γενικα (λες και η κατηγορια, μας δινει το ελευθερο να προσβαλλουμε ή οχι ανθρωπους).πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
23-07-2010, 19:58 #99
Μην με παρεξηγεις.Δεν ειπα σε καμια περιπτωση οτι δεν πρεπει να υπαρχει το γελιο και η πλακα.Σου ειπα ειμαι ανθρωπος με αρκετο γελιο και μου αρεσει πολυ.Μα εχει διαφορα πως το χρησιμοποιεις και ποτε.Εγω εθιξα την \"πλακα\" που γινοταν σε συγκεκριμενο θεμα οπως και σε ενα αλλο θεμα που μελος εγραψε πως θα αποχωρησει.Ακομη και αναμιση μηνα πριν εμπαινε οποιος ηθελε και εκανε \"πλακες\". Σε μελη που θα το ξαναπω εδωσαν και καταθεσαν την ψυχη τους.Γενμικα ειναι ενα φορουμ υποστηριξης που θα τα εχει ολα,δεν αμφιβαλλω.Και καβγαδες και παρεξηγησεις και γελιο και κλαμα.Ειναι ολα μεσα στην ζωη μας,μα καπου εχει και ορια.Δεν κατηγορω αποκλειστικα εσενα αλλα το οτι ξεπεραστηκαν καποια ορια και η διαχειριση ηταν απων να σταματησει οταν η κατασταση εχανε τον ελεγχο.Και ξερεις καλα πως η \"πλακα\" που γινοταν ηταν μερος σε θεμα πολυ μα πολυ σημαντικο για καποια μελη.Και στο ειπα και πιο πανω να γινεται πλακα μα χωρις να θιγεται κανενας.Μπορει εσυ να θεωρεις οτι αν ριξεις μια τετοια ατακα θα χαλαρωση η κατασταση,μα δεν εβλεπες πως ολα γινοταν χειρτοτερα.Γιατι ναι αν καποιος μου την πει εστω και με μια \"πλακα\" εγω θα απαντω και παει λεγοντας.Και οταν εχεις στρες και χαμηλη διαθεση πολλα μπορουν να συμβουν,σε δικα μου θεματα και στα μελη που ειχα επικοινωνια ομως δεν υπηρξε καμια παρεξηγηση.Ναι ισως να ειναι η γωνια μου...ετσι ειναι.Ετσι ηθελα να το κρατησω.Σου ειπα μπηκα για ενα συγκεκριμενο λογο,οχι να περνω απλα την ωρα μου.Εχει πολλους τροπους να περασεις την ωρα σου.Μα αληθεια εκεινα τα υποτιθεμενα αστεια ηταν για σενα πλακες;
Οχι δεν τα βλεπω επειδη εχασα την γωνια μου.Με τους ανθρωπους που εφυγαν μπορω να τους βρω και αλλου.Εχασε την ομορφια του το φορουμ.Και καμια φορα η πλακα απλα δεν μπορει να ειναι οπλο του καθενος.Και η σιωπη ειναι χρυση καποιες φορες...Ειναι πολυ σημαντικο αυτο.Δεν νιωθω παραπονεμενος,νιωθω ομως να συμβαινει κατι που με ενοχλει γιαυτο και αποφασισα να γραψω ξανα.
Ολα τα θεματα δουλευουν ρολοι;..κατι βλεπεις που δεν βλεπω φαινεται.
23-07-2010, 20:03 #100
όμως δυστυχώς αυτό το φορουμ ήταν πάντα έτσι, με καβγάδες και τόνους σειρών επι σειρων με πλασματικά debates, βρισιές και κατηγορίες.
αλλα δεν το καταλαβες.
Πολυ απλα δεν ηταν ετσι,
οι ονουφριοι, οι σταυροικαρ και οι λοιποι που σκεφτεσαι δεν ειχαν σχεση με την ροη του φορουμ.
Αν ασχολιοταν κανεις το εκανε μονο και μονο μπας και ξεκουμπιστουν.
Θα σου πω προσθετικα δυο πραγματα:
το πρωτο,
παλια υπηρχαν οι ανοικτες συναντησεις,
γιατι νομιζεις καταργηθηκαν?
το δευτερο,
μιλας και γραφεις για μια κατασταση την οποια ναι μεν διαβαζεις αλλα δεν την εχεις ζησει.
Αρκετοι απο αυτοι που μπορει να διαπληκτιζομαστε, σε ασχετο χρονο πιναμε και καμια μπυριτσα οποτε καθοταν.
Για αυτο λοιπον με το να διαβαζεις δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις το κλιμα της εποχης ουτε να καταταλαβεις τι σου λεει ο αλτερ.
ΥΓ....... νικο, σταματα να μου μπλοκαρεις τα λογκιν,
εκτος απο κουραστικο κατανταει απο φαρσα εως τραγωδια.
Θα σου προτεινα να αφησεις τα κουμπακια, και να διαβασεις τι γραφει ο κοσμος.
23-07-2010, 20:08 #101
Originally posted by Sofia
Αυτά όμως γίνονται στα ανάλογα θέματα δεν θα μπει κάποιος στο \"κατάθλιψη\" η στο \"ΙΨΔ\" και θα τον κοροιδέψει κάποιος.
Το φορουμ αυτό πάντα είχε προβλήματα καυγάδων. Και είναι λογικό γιατί άμα έχεις στρες, χαμηλή διάθεση κλπ. θα βγει πιο εύκολα επιθετικότητα αυτή είναι η αλήθεια. Και θυμάμαι εποχές που ήταν όλοι σαν τον κρινο και γράφαν ροζ επι ροζ σειρών και γραμμάτων με κατηγορίες και προσβολές για το ποιος έφτεγε-μια άρρωστη εντελώς κατάσταση κατα την γνώμη μου στα πλαίσια ενώς φορουμ. Χίλιες φορές να πετάξεις μαι ατάκα η μια χαζομαρούλα για ποπ-κορν παρα να κάθεσαι να \"πολεμάς\" με φαντάσματα και στο τέλος να χαλιέσαι περισσότερο σε ένα φορουμ-τι ειρωνία- ψυχολογικής υποστήριξης.
Κατα αρχην, οχι: δεν γραφαμε καποτε ΟΛΟΙ σειρουλες ροζ ή πρασινες γραμμες κατηγορωντας αλλους. Η κατα συρροη γενικευση/ισοπεδωση δεν ξερω ποιον εξυπηρετει κ γιατι αραγε....
Κατα δευτερον: τα ποπ κορν κ οι ειρωνιες, οι ταχα μου πανεξυπνες φωτογραφιουλες και σχολια για τις αποψεις και τα προσωπα ανθρωπων που δεν συμπαθουμε για τους οποιους λογους δεν ειναι καθολου λιγοτερο προσβλητικα απο αλλου τυπου λεκτικες επιθεσεις.
Και φυσικα ΟΛΑ αυτα λαμβανουν χωρα σε ολα τα θεματα και οχι μονο στα Γενικα (λες και η κατηγορια, μας δινει το ελευθερο να προσβαλλουμε ή οχι ανθρωπους).
Προφανώς το \"ΟΛΟΙ\" δεν το εννοούσα στην κυριολεξία, ήταν υπερβολή, το έγραψα για μιλήσω για την συχνότητα αυτών των καταστάσεων που ήταν πολύ πιο μεγάλη παλιά σε σχέση με τώρα. Όσο για τις φωτογραφιούλες και η ζωγραφική μου (που είναι ύψιστη παρακαλώ!) στα πλαίσια ενώς θρεντ (συνήθως στο γενικά που ανοίχτηκε για να εξελιχθούν διάφορα-όχι τόσο σοβαρά-πράγματα) που δεν είναι σοβαρό η ανοίχτηκε για να γίνουν καβγάδες (όπως και είχε ανοίξει πάρα πολλά τέτοια ο κρίνο τελευταία) δεν υπάρχει κατ εμέ κανένα κακό και αν βλέπεις εσύ κακό είναι ολοδικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου. Ζωγράφισε με και εσύ σε ένα ανάλογο θρεντ ίσως να νιώσεις καλύτερα.
Και φυσικά ΟΛΑ αυτά δεν λαμβάνουν χώρα σε ΟΛΑ τα θρεντ. Δεν νομίζω αυτή την στιγμή που μιλάμε οποιοδήποτε θέμα και αν πάρεις-θες άγχος-φοβίες? Θες ΙΨΔ? Θες διπολική? Θες ψυχώσεις?- θα έχει μέσα φωτογραφιούλες, ποπ-κορν και χαβαλέ.
23-07-2010, 20:14 #102
Όσο για τις φωτογραφιούλες και η ζωγραφική μου (που είναι ύψιστη παρακαλώ!) στα πλαίσια ενώς θρεντ (συνήθως στο γενικά που ανοίχτηκε για να εξελιχθούν διάφορα-όχι τόσο σοβαρά-πράγματα) που δεν είναι σοβαρό η ανοίχτηκε για να γίνουν καβγάδες (όπως και είχε ανοίξει πάρα πολλά τέτοια ο κρίνο τελευταία) δεν υπάρχει κατ εμέ κανένα κακό και αν βλέπεις εσύ κακό είναι ολοδικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου. Ζωγράφισε με και εσύ σε ένα ανάλογο θρεντ ίσως να νιώσεις καλύτερα.
Για τα σχετικα με τις φωτογραφιες, φυσικα κ δεν αναφερομαι ουτε στα γενικα ουτε στα θεματα που εχουν ανοιχτει για καυγαδες.
Το πνευμα ειρωνιας, προσβολης εχει πολυ εντονη χροια ειτε με φωτογραφιες, ειτε χωρις. Ειτε στα \"ΓΕΝΙΚΑ\" ειτε εκτος των γενικων θεματων. Ειτε δινεται η αφορμη, ειτε οχι. Τα παραδειγματα ειναι πολλα. Τωρα, ο καθενας θυμαται οτι θελει οτι μπορει ή οτι συμφερει ωστε να προασπιστει τις αποψεις του (μαλλον).πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
23-07-2010, 20:16 #103
Originally posted by Winston_man_2
Δεν ξερω λεπτομερως το θεμα και τι παιχτηκε αλλα με βαση μια σφαιρικη αντιληψη που έχω, πιστευω οτι αδίκως εφαγε μπαν ο Κρινο. Οτι και να εγινε ηταν ισως (για μενα παντα) αν οχι το κορυφαιο, απο τα κορυφαια άτομα στο φόρουμ απο άποψη ποιότητας και εξυπνάδας. Πάντα ετοιμόλογος μπορούσε να βαλει τον καθενα στη θεση του και δεν σηκωνε μυγα στο σπαθι του. Ισως αυτο στη τελικη να τον οδηγησε και στον αποκλεισμο... Κριμα NikosD ειλικρινα λυπάμαι για την αποφαση σου αυτη. Αλήθεια μονος σου αποφασισες και διεταξες? Δεν ειναι δυνατο να ριξεις μπαν σε μελος σαν το κρινο. Που εχει περασει ποσες ατελειωτες ωρες εδω μεσα για να απαντησει και βοηθησει τον καθε πικραμενο. Σαν να μην σεβεσαι τον κοπο του πιστευω εγω. Αυτα απο μενα.
23-07-2010, 20:17 #104
Originally posted by parizakiyfantis
όμως δυστυχώς αυτό το φορουμ ήταν πάντα έτσι, με καβγάδες και τόνους σειρών επι σειρων με πλασματικά debates, βρισιές και κατηγορίες.
αλλα δεν το καταλαβες.
Πολυ απλα δεν ηταν ετσι,
οι ονουφριοι, οι σταυροικαρ και οι λοιποι που σκεφτεσαι δεν ειχαν σχεση με την ροη του φορουμ.
Αν ασχολιοταν κανεις το εκανε μονο και μονο μπας και ξεκουμπιστουν.
Θα σου πω προσθετικα δυο πραγματα:
το πρωτο,
παλια υπηρχαν οι ανοικτες συναντησεις,
γιατι νομιζεις καταργηθηκαν?
το δευτερο,
μιλας και γραφεις για μια κατασταση την οποια ναι μεν διαβαζεις αλλα δεν την εχεις ζησει.
Αρκετοι απο αυτοι που μπορει να διαπληκτιζομαστε, σε ασχετο χρονο πιναμε και καμια μπυριτσα οποτε καθοταν.
Για αυτο λοιπον με το να διαβαζεις δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις το κλιμα της εποχης ουτε να καταταλαβεις τι σου λεει ο αλτερ.
ΥΓ....... νικο, σταματα να μου μπλοκαρεις τα λογκιν,
εκτος απο κουραστικο κατανταει απο φαρσα εως τραγωδια.
Θα σου προτεινα να αφησεις τα κουμπακια, και να διαβασεις τι γραφει ο κοσμος.
Ναι τι λες τώρα, \"ότι έγινε έγινε για να ξεκουμπηστούν\" μα τα πιο πολλά που γινόντουσαν όταν μπαιναν αυτοί ήταν γύρω από αυτούς. Η πανικούλα σε μια φάση είχε μονοπωλήσει πολλά θρεντς. Θυμάμαι κάτι κολοσσιαία κείμενα. Το νούμερο των λέξεων που γραφόντουσαν σε αυτά τα θέματα (ίσως και από εμάς δεν θυμάμαι τώρα) ήταν σίγουρο μεγαλύτερο από όλα τα θρεντ υποστήριξης μαζί. Μια ζωή σε θυμάμαι να γράφεις σειρές επι σειρών σε debates, βαλτα κάτω να δεις πόσα είναι αυτά σε σχέση με τα ποστς υποστήριξης (και δεν βγάζω τον εαυτό μου από αυτό. Το έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν).
Πάντα είχε πρόβλημα αυτό το φορουμ. Ακόμα και πριν από τα μεγάλα τρολλς στην αρχή αρχή θυμάμαι ένα άτομο με διπολική που έμπαινε από κρήτη και έγραφε να σταματήσουν οι συνεχείς καβγάδες. Δεν άλλαξε το φορουμ, εσύ άλλαξες. Τα άτομα που έμπαινες απλά δεν μπαίνουν πλέον. Η φουρνιά άλλαξε και έτυχε απλά η καινούργια φουρνιά να μην σε ακούει η να μην είναι σε θέμα χαρακτήρα σαν και σένα. Πες μου αν στα θέματα όπως στο \"άγχος/φοβίες\", στο \"ψυχώσεις\" και γενικότερα σε όλα-εκτός από το \"γενικά\"- δεν γίνεται σοβαρή δουλειά? Στην συντριπτική πλειοψηφία των ποστς μόνο σοβαρή δουλειά γίνεται.
23-07-2010, 20:19 #105
Originally posted by Sofia
Όσο για τις φωτογραφιούλες και η ζωγραφική μου (που είναι ύψιστη παρακαλώ!) στα πλαίσια ενώς θρεντ (συνήθως στο γενικά που ανοίχτηκε για να εξελιχθούν διάφορα-όχι τόσο σοβαρά-πράγματα) που δεν είναι σοβαρό η ανοίχτηκε για να γίνουν καβγάδες (όπως και είχε ανοίξει πάρα πολλά τέτοια ο κρίνο τελευταία) δεν υπάρχει κατ εμέ κανένα κακό και αν βλέπεις εσύ κακό είναι ολοδικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου. Ζωγράφισε με και εσύ σε ένα ανάλογο θρεντ ίσως να νιώσεις καλύτερα.
Για τα σχετικα με τις φωτογραφιες, φυσικα κ δεν αναφερομαι ουτε στα γενικα ουτε στα θεματα που εχουν ανοιχτει για καυγαδες.
Το πνευμα ειρωνιας, προσβολης εχει πολυ εντονη χροια ειτε με φωτογραφιες, ειτε χωρις. Ειτε στα \"ΓΕΝΙΚΑ\" ειτε εκτος των γενικων θεματων. Ειτε δινεται η αφορμη, ειτε οχι. Τα παραδειγματα ειναι πολλα. Τωρα, ο καθενας θυμαται οτι θελει οτι μπορει ή οτι συμφερει ωστε να προασπιστει τις αποψεις του (μαλλον).
Το θεμα δεν ειναι να σε ζωγραφισει και εσενα.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....