fight the power! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 259
    Senior Member
    Προσωπικά δε θα ήθελα moderator κανέναν που να έχει ο ίδιος ψυχολογικά προβλήματα, κανέναν που να έχει διαιωνίσει κόντρα για την κόντρα με κάποιο άλλο μέλος σε σελίδες επί σελίδων, και κανέναν που, χοντρά χοντρά (sorry) να έχει κοιμηθεί με κάποιο άλλο μέλος.
    Δεν εμπιστεύομαι κανέναν να έχει έστω 1 από αυτά τα στοιχεια, και να δείξει αμεροληψία σε θέματα και πρόσωπα του χώρου.
    Οποτε ναι, συμφωνώ για τη Σοφια... και τη Mαρινα38 επίσης, sorry αν έκανα λάθος το νούμερο
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    συμφωνω για κηπ, σοφια, αρση κ μαρινα.

Banned
    Originally posted by olgaki82
    και η αρσι προσωπικη μου αποψη κανει για μοντερειτορ,τη θεωρω πολυ δικαιη και αντικειμενικη.δεν ξερω αν προαναφερθηκε απο κανεναν ,δεν εχω διαβασει ολο το θεμα.
    Εγώ συμφωνώ για Άρση για να το λέει το Ολγάκι κάτι θα ξέρει

Senior Member
    Βoltseed, keep_walking και marina38.
    Νομίζω ότι είναι οι πιο κατάλληλοι.
    Βέβαια ό,τι και να λέμε εμείς, είναι θέμα του admin.

Banned
    ο πιο καταλληλος ειναι αυτος που μυριζει τις ακαθαρσιες..αλλα ειναι κ βρωμοδουλεια!

Banned
    Originally posted by DissolvedGirl
    Προσωπικά δε θα ήθελα moderator κανέναν που να έχει ο ίδιος ψυχολογικά προβλήματα, κανέναν που να έχει διαιωνίσει κόντρα για την κόντρα με κάποιο άλλο μέλος σε σελίδες επί σελίδων, και κανέναν που, χοντρά χοντρά (sorry) να έχει κοιμηθεί με κάποιο άλλο μέλος.
    Δεν εμπιστεύομαι κανέναν να έχει έστω 1 από αυτά τα στοιχεια, και να δείξει αμεροληψία σε θέματα και πρόσωπα του χώρου.
    Οποτε ναι, συμφωνώ για τη Σοφια... και τη Mαρινα38 επίσης, sorry αν έκανα λάθος το νούμερο
    Δεν κατάλαβα, είσαι ρατσίστρια με άτομα που έχουν ψυχολογικά προβλήματα;

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath

Μάλλον δεν θέλει άτομα με ψυχολογικά προβλήματα να είναι moderators. Που είναι λίγο δύσκολο στα πλαίσια αυτού του φορουμ να μην είχε κάποιος κάποτε. :P Από την στιγμή που είναι οκ τώρα για μένα είναι μια χαρά.

Banned
    συγνωμη που απαντω εκ μερους της,αλλα δεν διεκρινα κανενα ρατσισμο..κ συμφωνω στο 100%..εννοει πως αν η δωρα ειναι αστα να πανε ψυχικα πως να ειναι αντικειμενικη?ε δεν γινεται!
    κ αν η δωρα εχει κοιμηθει με καποιους απο το φορουμ κ παλι δεν θα ειναι αντικειμενικη!
    εγω ψηφιζω εσενα λαιτ!κ δεν το λεω ειρωνικα!

Senior Member
    Originally posted by dora-agxos

ωχ! τοτε ειναι που θα φαμε ολοι μπαν! μονο η λαιτ θα μεινει!

Senior Member
    καλα, εσυ μεχρι χτες ησουνα φιλελευθερη με το ρατσισμο κ δηλωνες οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να ειναι ρατσιστης! τωρα τι επαθες? σε κοβει καπου?

Junior Member
    εκεινο που δεν καταλαβες ποτε σου με την πανικουλα,
    ειναι οτι ετυχε σε μια περιοδο με κοσμο που δεν μπορουσε οχι μονο να την βοηθησει,
    αλλα της δημιουργησε προσθετα προβληματα απο αυτα που ειχε,
    και αυτο εγινε μεσα στο φορουμ.
    Ποσο υποστηριξης ηταν το φορουμ για την πανικουλα?
    Ξερεις πετραν, εμεις καθομαστε και παιζουμε με φρασεις και σχολιαζουμε μια πανικουλα,
    οταν εμεις ειμαστε μια χαρααααααα.....
    Η μηπως εχεις (εχω) ερθει στην θεση της καθε πανικουλας να ξερεις πως νιωθει?
    Ξερεις πετραν, και εσυ και εγω (και καμποσοι ακομα) ειμαστε πολυ λιγοι για να σχολιασουμε
    την καθε πανικουλα, οταν εσυ εχεις στρωμενη την καθημερινοτητα σου και η πανικουλα
    παλευει για να εχει τα αυτονοητα που εσυ ποτε δεν ειχες λογους να ασχοληθεις.

Οταν θα μιλας λοιπον για την πανικουλα (και για καθε ατομο με ψυχικα νοσηματα)
    εφοσον δεν σου εχει δωσει προσωπικα καποιο δικαιωμα, θα πρεπει να το σκεφτεσαι με σεβασμο.

Η φουρνια οντως αλλαξε, αλλα δεν ειναι θεμα αν θα με ακουει εμενα.
    Αλλωστε τι ειμαι εγω? και ποτε δεν ισχυει αυτο που λες, κανενας δεν με ακουγε ποτε.
    Απλα παλαιοτερα δεν ετυχε να πρεπει να αντιμετωπισω προβληματα που βγηκαν τα 2 τελευταια χρονια.
    Δηλαδη οταν καποιος με λεει νυχθημερον λουγκρα, σημαινει οτι με ακουει η οτι δεν με ακουει? για να καταλαβω δηλαδη....
    Θα μου πεις κανε το κινεζο.... σωστο, μονο που εχω μαθει να λειτουργω αλλιως.
    Το που σε ποναει και που σε σφαζει με εκφραζει, αν αυτο κριθει αναγκαιο για να με υπερασπισω.

Το εχεις ξαναπει αυτο με τα γενικα λες και ειναι το πτυελοδοχιο.
    Αν ειναι ετσι γιατι δεν γινεται ενα υποφορουμ να μπαινει εκει οποιος θελει χαβαλε?
    Να εχει ενα χωρο με σοβαρη δουλεια οπως λες και ενα αλλο με ασοβαρη.

Τωρα για τους μοντς, (μου σκισατε το θεμα ε? fight the power :P μου το κανατε make the power....)
    παντα οταν ο νικος ανοιγε το πορτακι, αρχιζαν οι αρχαιρεσιες και οι υποψηφιοτητες.
    Εμενα μου ειναι αδιαφορο, γιατι κυριως δε, μιλαμε για ανθρωπους ασχετους με το tι σημαινει μοντερετινγκ
    Απο την αλλη το προβλημα δεν εχει να κανει τοσο με κατι τετοιο, οσο με την μη συμβολη του αντμιν σε καθοριστικες στιγμες.
    Για παραδειγμα, οταν η ρεμεντυ εβρισε τη νατουρ, γνωριζει κανεις με ακριβεια την αποψη της διαχειρισης?
    Εγω διαβασα οτι παραβιασε τους ορους χρησης.
    Ποιοι οροι χρησης? τι σημαινει αυτο? και τι αποτελεσμα ειχε?
    η νατουρ εφυγε και η ρεμεντυ εμεινε.
    Ετσι επρεπε να γινει δηλαδη? αυτο ακριβως εννοουν οι οροι χρησης? μωρε.... να χεσω προκοπη και ορους χρησης ενα πραγμα ε?
    Και οι μοντς τι ακριβως παραπανω θα κανουν απο αυτο που κανει η σελια?
    Η οποια στο κατω κατω, ειναι τυπικη και ευγενικη και τηρει με κινησεις μπαλετου οτι πρεπει να κανει?
    Εκτος αν καποιοι ονειρευονται καλιμαυκια και ηδη τα προβαρουν....
    Τεσπα το θεμα δεν με αφορα, μοντς και ξεμοντς, αν μου την πει καποιος, και εχει αδικο, τρωει χεστηριο και γινεται καινουριος, σε αυτο θα κολλησουμε τωρα?
    Οπως και αν την πει σε καποιον αλλο αδικα ισχυει το ιδιο.....

Τωρα για να πω την αληθεια....
    χεχεχε, για καποιο διαστημα, ναι πιστευω οτι εκανα τυπικα ενα μοντερειτινγκ και δεν το βρηκα ποτε κακο να το κανω.
    Ουτε βρισκω κακο αν γενικα μιλωντας θα το συνεχιζα.
    Αααααααα και δεν χρειαζομαι εκλογες, ευχαριστω βγαινω μονος μου, μερσιτε ομοιως.

Τελος νικο για να επανελθω,
    επειδη ρωτησες για παντελονια.
    Καταρχην μην την παρεξηγησεις την εννοια, ειναι μια παλια κουτσαβακικη εννοια που εχει να κανει με τιμη και υποληψη.
    Παντελονια σημερα μπορουν να φορανε οπως το εννοω και αρκετες γυναικες με την εννοια οτι ειναι πολυ ντομπρες και δεν κανουν ζιγκ ζαγκ....

Σου εχω αναφερει συγκεκριμενα περιστατικα με νουμερα και επιχειρηματα.
    Πιστευεις οτι θα ειχες κατι να αντικρουσεις σε ολα αυτα?
    Η μηπως εκει που μπορεις να κινηθεις ειναι τα συνηθη γενικολογα που μεταξυ μας,
    απο εσενα τα εχω διαβασει καμια 20αρια φορες.
    Δηλαδη τι ειπες? μια απο τα ιδια.... οτι πιστευεις πριν χρονια τα ιδια και τωρα, αλλαγη μηδεν.

Στα σημεια που αναφερω ειτε για την ρεμεντυ ειτε για την θεοφανια και οτι αλλο υπαρχει σαν αιχμη,
    εχεις κατι να επιχειρηματολογησεις?
    Ξερεις εδω δεν μετραει αν εισαι αντμιν και εγω μπακαλης.
    Μετραει τι εχεις να πεις και τι δεν εχεις....
    Να με συγχωρεσεις αλλα η σιωπη σου για οσο καιρο η χρονια κρατησει μου δειχνει οτι τελικα ο βασιλιας ειναι γυμνος.

Δεν ξερω, σκεφτομαι πως οχι,
    και ξερεις εισαι εκτεθιμενος.... σε αυτο νομιζω οτι μπορεις να ρωτησεις οποιον θες να στο επιβεβαιωσει.
    Θα μου πεις και τι με κοφτει να σου απαντησω, εγω ειμαι αντμιν...
    σωστα και εγω ειμαι απλο μελος.
    Ξερεις ομως καποια στιγμη και οι αντμιν κρινονται οπως και εγω κρινομαι,
    γενικα εδω μεσα οταν γραφουμε η ακομα οταν δεν γραφουμε κρινομαστε απο ολους.
    Τωρα βεβαια να σου πω οτι με επιασαν καμποσοι και μου ειπαν μπραβο σε οσα εχω γραψει δυο μερες τωρα,
    δεν σε ενδιαφερει.
    Απο την αλλη να σου πω οτι η εκτιμηση τους ηταν οτι θα το ραψεις αναγκαστικα γιατι η σιωπη ειναι χρυσος και παλι δεν σε ενδιαφερει.
    Το οτι δεν ειμαι μονος μου ομως σε ενδιαφερει?
    Κοιταξε να σε ενδιαφερει και να το μετρησεις.... ολα στη ζωη μετρανε, και κυριως πιστεψε οι καθαρες κουβεντες.
    Να ξερεις οτι εμενα κανεις δεν με στηριζει γιατι με συμπαθουν ακριβως.
    Ειμαι ο πιο σπασαρχιδης του πλανητη.
    Χειροτερο κακο σπυρι στο κωλο απο εμενα δεν θα βρεις.
    Με στηριζουν γιατι δεν κρυβομαι, γιατι ειμαι αληθινος και γιατι δεν εχω πολλα προσωπα.
    Και αυτο εκτιματε φιλε μου, και καλα κανει και εκτιματε, γιατι ειναι απο τα λιγα πραγματα που μας εχουν μεινει για εκτιμηση σημερα.

Καλο ΣΚ σε ολους με ηρεμια και γαληνη....

Banned
    Originally posted by dora-agxos
    συγνωμη που απαντω εκ μερους της,αλλα δεν διεκρινα κανενα ρατσισμο..κ συμφωνω στο 100%..εννοει πως αν η δωρα ειναι αστα να πανε ψυχικα πως να ειναι αντικειμενικη?ε δεν γινεται!
    κ αν η δωρα εχει κοιμηθει με καποιους απο το φορουμ κ παλι δεν θα ειναι αντικειμενικη!
    Απαντώ και στον Πετράν. Γιατί δλδ άμα κάποιος έχει ψυχολογικά γιατί δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός; Τι σχέση έχει μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;
    Και επιπλέον, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά κι εγώ άστα να πάνε ψυχολογικά είμαι, έχω μία πολύ σοβαρή ασθένεια, άρα δεν κάνω για σένα.

Banned
    Originally posted by Lou!..
    καλα, εσυ μεχρι χτες ησουνα φιλελευθερη με το ρατσισμο κ δηλωνες οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να ειναι ρατσιστης! τωρα τι επαθες? σε κοβει καπου?
    Ναι αλλά εδώ είμαστε site ψυχολογικής στήριξης και δεν το δέχομαι.

Senior Member
    παριζακι αν θες βαζε κ κανα ονομα σε ποιον απευθυνεσαι, για να αποφευγονται οι παραξηγησεις.
    (στον πετραν, αλλα οκ να το καταλαβαινει κανεις κ πριν χρειαστει να διαβασει το μισο κειμενο!)

Senior Member
    xmmm
    δεν θα ηθελα μοντερειτορ που να συμμετεχει, γιατι οσα ατομα σκεφτομαι, πιστευω οτι γραφουν πιο ενδιαφεροντα και πνευματωδη σχολια ως απλα μελη.
    πιστευω οτι ως μοντ θα αυτολογοκριθουν.
    προτιμω την λυση ενος συστηματος προειδοποιησεων που ομως να δουλεψει...
    σε γενικες γραμμες εμπιστευομαι τη κριση του ντι.

αν τελικα αποφασιστουν μοτν απο τα μελη, με καλυπτει το σκεπτικο που ανεπτυξε ο πετραν απολυτως. ειναι σημαντικα η ευθυκρισια, η υπομονη, η ισορροπια στην συμπεριφορα και τελευταιο αλλα πολυ βασικο, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΚΑΜΨΙΑΣ. γι αυτους τους λογους προτεινω τον κιπ μαζι και για τις γνωσεις τις τεχνικες και την αγαπη του για τον χωρο.
    εδω να πω στην ντις, οτι με παραδειγμα τον κιπ, θεωρω οτι πολλα ατομα με ψ. προβληματα ειναι πολυ πιο ισορροπημενα στις σχεσεις τους με τους αλλους και στις κρισεις τους, απο παρα πολλα \"υγιη\" ατομα που γνωριζω
    οσο για το να μην εχουν κοιμηθει με μελη ))))))) γελασα πολυ. προτεινετε να βασιστουμε στην προσκοπικη τους τιμη, η να ανατρεξουμε σε κουτσομπολια?

ακομα προτεινω για αναλογους λογους με αυτους που προανεφερα, την μαρινα38 και την ιβερις

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast