fight the power! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 259
    Banned
    Originally posted by Lou!..
    κ αυτο δε σε προβληματιζει καθολου? οτι σε οσα φόρα κ να πας τσακωνεσαι? τι πιστευεις οτι θα ειναι τοσο διαφορετικο στο υποθετικο φορουμ του κρινου, που εκει δε θα τσακωνεσαι? πιστευεις οτι εκει θα σου χαιδευουν τα αυτια? (γιατι εμμεσως πλην σαφως αυτο ζητας)
    Με προβλημάτιζε κάποτε για την κοινωνία αλλά έχει σταματήσει να με προβληματίζει. Υποτίθεται εκεί θα είναι πιο νορμάλ παιδιά που πάνε τον κρίνο άρα είναι και πιο καλά.

Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    Παιδια να σας πω κάτι?
    ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, (εξαιρέσεις υπάρχουν φυσικά πάντα).
    Σε όποιον αρέσει κάθεται, σε όποιον δεν αρέσει τα μαζεύει και φεύγει.
    Είναι πολύ απλό.
    Έχουν τύχει εποχές που άνοιγα τη σελίδα μόνο από συνήθεια και όχι γιατί το ήθελα. Έχουν έρθει άλλες που ξημεροβραδιαζόμουν.
    Αν όμως μου την έσπαγε αυτός ο χώρος, υπάρχουν χιλιάδες που θα μπορούσα να πάω.
    Πλέον μένω μόνο γιατί έχω δεθεί με ανθρώπους και πέρα απ τις κακές στιγμές, κάποτε είχα καταθέσει εδώ την ψυχή μου.
    Όταν όμως νιώσω πως δεν με σηκώνει, ή δεν βγάζω άκρη θα πάω ένα κλικ παραπέρα.
    Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το σκεφτούν όλοι αυτό?
    (και δεν μιλάω για τον κρίνο).
    Εσύ τα έκανες αυτά, όσοι όμως δεν έχουν προσωπική ζωή γιατί έχουν τους λόγους τους, άσε τους να κάνουν ότι θέλουν. Και επιπλέον, δεν νομίζω ότι υπάρχουν χιλιάδες φόρουμ, και αν ναι, πες μου τα πρώτα 100 ποιοτικά όμως ε; Τέλος, αυτό μου ταιριάζει γιατί είναι φόρουμ ψυχολογίας και βαρέθηκα να απολογούμαι συνέχεια οκ?

Banned
    hello loukanikaki

πολύ \"νόστιμο\" νικ

Senior Member
    Originally posted by janet

κ αυτο δε σε προβληματιζει καθολου? οτι σε οσα φόρα κ να πας τσακωνεσαι? τι πιστευεις οτι θα ειναι τοσο διαφορετικο στο υποθετικο φορουμ του κρινου, που εκει δε θα τσακωνεσαι? πιστευεις οτι εκει θα σου χαιδευουν τα αυτια? (γιατι εμμεσως πλην σαφως αυτο ζητας)
    γιατί έχει τόσο σημασία αν τσακώνεσαι σε ένα φόρουμ ή όχι?

εγώ δεν δίνω την παραμικρή σημασία

βασικά πειραματίζομαι στο φόρουμ όπως φαντάζομαι όλοι

δεν το παίρνουμε και βαρέως
    αλλου ηταν το ποιντ.
    αλλα τα εχουμε ξανασυζητησει αυτα κ δεν βγαινει κατι.-

Banned
    Originally posted by janet

γιατί έχει τόσο σημασία αν τσακώνεσαι σε ένα φόρουμ ή όχι?

εγώ δεν δίνω την παραμικρή σημασία

βασικά πειραματίζομαι στο φόρουμ όπως φαντάζομαι όλοι

δεν το παίρνουμε και βαρέως
    αλλου ηταν το ποιντ.
    αλλα τα εχουμε ξανασυζητησει αυτα κ δεν βγαινει κατι.-
    καταλαβαίνω που είναι το πόιντ

αλλά μήπως είστε λίγο υπερβολικοί?

όπως η κοπελιά που με είπε ότι λέω \" τραγικά \" πράγματα

τι ήθελε να με σοκάρει ήθελε

\"μασάει η κατσίκα ταραμά\"

χαχαχα

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    εδω να πω στην ντις, οτι με παραδειγμα τον κιπ, θεωρω οτι πολλα ατομα με ψ. προβληματα ειναι πολυ πιο ισορροπημενα στις σχεσεις τους με τους αλλους και στις κρισεις τους, απο παρα πολλα \"υγιη\" ατομα που γνωριζω
    οσο για το να μην εχουν κοιμηθει με μελη ))))))) γελασα πολυ. προτεινετε να βασιστουμε στην προσκοπικη τους τιμη, η να ανατρεξουμε σε κουτσομπολια?
    Ας υποθέσουμε για αρχή, αν και εντελώς αυθαίρετα, ότι έχουμε εμείς ως χρηστες την οποιαδήποτε εξουσία πάνω στον ποιον θα κάνει ο NikosD. moderator.

DISCLAIMER: Συγγνώμη αν με τα παραδείγματα που θα παραθέσω προσβάλω κάποιον, δεν το κάνω επίτηδες αλλα είμαι στο τρέξιμο και τα εννοώ τελείως παραδειγματικά.

Όσον αφορά το θέμα ψυχολογικών προβλημάτων ενός moderator, για εμενα είναι σαν να βάζω έναν αλκοολικό (η έστω, έναν πρώην αλκοολικό) να διευθύνει ένα μπαρ. Κάποιος που έχει ήδη μια ευαισθησία σε κάποια θέματα, δεν μπορείς να περιμένεις να βγάλει απέξω προσωπικές απόψεις και τάσεις και να κρίνει τελείως αποστασιοποιημένα. Θυμήσου ότι ένας mod είναι υποχρεωμένος να διαβάζει ΟΛΑ τα θέματα και να κρίνει ΤΕΛΕΙΩΣ γενετικά, ρομποτικά αν θέλεις. Ουσιαστικά λοιπόν θέλουμε έναν mod που, χονδρά χονδρά, να μην τον ενδιαφέρει καθόλου το θέμα του forum. Επίσης, δεν είμαι σίγουρη ότι θα κάνει καλο και στο ίδιο το άτομο, αφού μπορεί να επεναφέρει μνήμες και συναισθήματα που είχαν ξεπεραστεί, και συγγνώμη αλλα δεν θα ήθελα κανέναν από τα άτομα που ξέρω να το υποβάλω σε κάτι τέτοιο!

Επί του αλλου χαρακτηριστικού που ανέφερα, δε χρειάζεται να το παιδέψουμε πολύ: μέσα στο forum, μέσω απαντήσεων και απόψεων πάνω σε συγκεκριμένα θέματα, έχουν σχηματιστεί συμπάθειες και αντιπάθειες μεταξύ των μελών. Κάποιος δε, που συμμετέχει επί σειρά ετών και με δικά του προβλήματα, έχει \"κατατάξει\" στο μυαλό του ποιος είναι \"με το μέρος του\" (δηλαδή τον βοηθησε, τον υποστήριξε, συμφωνούσε μαζί του κτλ) και ποιος του έκανε κόντρα (που μπορεί να συμπεριλαμβάνει από το ότι διαφωνούσαν σε ένα θέμα μέχρι το ότι του έσπαγε τα νεύρα το στυλ του).

Με όσους λοιπόν τα βρίσκαν ala intellectuel, έχουν βγει και για καφέ, έχουν πάει και ένα σινεμά, έχουν αποκτήσει προσωπική επαφή. Έχουν γίνει φίλοι και στον κόσμο εκτος του διαδικτύου. Ξέρουν ο ένας πως σκέφτεται ο άλλος, τι απόψεις έχουν πάνω σε κάποια θέματα, και έχουν αναπτύξει μια οικειότητα, όπως έχουν φυσικά κάθε δικαίωμα να κάνουν. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο, σε μια διαμάχη μεταξύ ενός άσχετου μέλους και ενός φίλου, ο moderator να δείξει περισσότερη κατανόηση και επιείκεια στο φίλο του. Εάν δε υπάρχει και κάποιο άλλο υποβόσκον συναίσθημα μεταξύ των φίλων, η έστω μονόπλευρα, δεν πιστεύω ότι θα μπορεί να κρίνει αντικειμενικά γιατί απλούστατα, είναι ένας ακόμα άνθρωπος, με τα συναισθήματα και τις αδυναμίες του και με συμμετοχη στο forum. Εάν τέλος το \"άσχετο μέλος\" τυγχάνει και πρώην ανταγωνιστής, μπορείς να είσαι σχεδόν βέβαιος ότι η αμεροληψία θα πάει περίπατο.

Άλλο παράδειγμα, και συγγνώμη και σε εσένα και στην iberis που σας περιλαμβάνω στο παρακάτω κείμενο. Ελπίζω να καταλάβετε ότι δεν το κάνω με κριτική διάθεση αλλα συγκριτική.
    Έχω διαβάσει πάμπολλα σχόλια σου στο forum Rem, και έχουμε μιλήσει και στο chat, και ξέρω ότι γενικά είσαι άτομο που δεν κωλώνεις να βρίσεις. Έχεις ρίξει ουκ ολίγα καντήλια σε άτομα και θέματα, μερικά από τα οποια εμενα δεν με επηρέασαν ώστε να αντιδράσω σε τέτοιο βαθμό, άλλα όμως -δεν το κρύβω- ικανοποιούσαν την μαύρη μου ψυχούλα.
    Έχω επίσης διαβάσει πάμπολλα σχόλια της iberis, με την οποια έχω επίσης μιλήσει και στο chat, και ξέρω ότι δεν της αρέσει να βρίζει, και αν το κάνει, χρησιμοποιεί generic, κοινές λέξεις.
    Εάν λοιπόν σε ένα θέμα δω εσένα να ρίχνεις χριστοπαναγίες, δε θα μου φανεί καθόλου παράξενο γιατί ξέρω ότι έτσι είσαι, και θα το προσπεράσω λέγοντας \"ωχ τα πήρε η Remedy\". Εάν όμως δω την iberis να βρίζει όπως εσύ, θα γουρλώσω τα ματια και θα σκεφτώ ότι κάτι εξαιρετικά extreme έγινε που την επηρέασε παρα πολύ για να αρχίσει να εκφράζεται έτσι, και θα δω με πιο αυστηρό μάτι το σχόλιο που την ώθησε στα άκρα.

(Ξανά συγγνώμη που χρησιμοποίησα υπάρχοντες χαρακτήρες στο παράδειγμα μου αλλα δεν έχω μυαλό για θεωρητικά τώρα, είναι 5:45 και πρέπει να τρέξω για βαλίτσες)

Φιλάκια σε όλους, τα λέμε αύριο από έξω
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Παιδια να σας πω κάτι?
    Είναι πολύ απλό.
    Έχουν τύχει εποχές που άνοιγα τη σελίδα μόνο από συνήθεια και όχι γιατί το ήθελα. Έχουν έρθει άλλες που ξημεροβραδιαζόμουν.
    Πλέον μένω μόνο γιατί έχω δεθεί με ανθρώπους και πέρα απ τις κακές στιγμές, κάποτε είχα καταθέσει εδώ την ψυχή μου.
    Θα απαντήσω σε σένα και εμμέσως σε άλλους. Αν ήταν ένα φόρουμ για σένα και όχι η ζωή σου, δε θα ήσουν όλη μέρα σχεδόν στο τσατ να κουτσομπολεύεις τους πάντες και τα πάντα. Κι όχι μόνη σου φυσικά. Έχεις \'φυσιολογική\' ζωή απ\' ό,τι κατάλαβα. Και χρήματα. Αλλά είσαι εδώ.
    Ο λόγος που μένεις, δεν είναι επειδή έχεις δεθεί με τους άλλους, αλλά επειδή έχεις τον Κρίνο στο κατόπι και διεκδικείς τα πρωτεία. Ξέρω, ξέρω, θα με... σχολιάσεις πίσω από τηλέφωνα και κους - κους ή θα λες στο τσατ πόσο άθλια και κομπλεξική είμαι. Δε βαριέσαι.
    Καμιά σχέση τα όσα έχω γράψει εγώ για τον Κρίνο ή στον Κρίνο, με το δικό σας σκοπό. Και κάνε μια προσπάθεια να... αποδεχτείς το γεγονός του ότι διαχωρίζω τις ωραίες σχετικά συζητήσεις που έχω κάνει μαζί σου για άσχετα με το φόρουμ θέματα.
    Συνήθως απαντάς σε ντουέτο και σπάνια... σόλο. Και η κουτσομπολαρία σε σχέση με τα τελευταία... συμβάντα, πήρε και έδωσε. Κανείς δεν έδωσε σημασία σε θέματα... υγείας;...
    τα πρωτεία διεκδικείτε και τα μετάλλια είναι τρία... πέρασες πράματα δύσκολα στο παρελθόν, αλλά ο χαρακτήρας είναι χαρακτήρας... ψυχικώς πάσχοντες που καταφέρνονται εναντίον πασχόντων... οξύμωρο. Η Λου τά \'χει βάλει με τη Λίμπα. Εμφανώς \'προβληματική\' καθώς δηλώνει ψύχωση. Και σε συνδιασμό με έναν χαρακτήρα που εμφανέστατα διαμορφώθηκε έτσι με το χεράκι τον οικείων της... κι εσείς τί κάνετε;... τη λιθοβολείτε;... ή της γίνονται παρατηρήσεις για τα... \'λολ\'; Αφού είστε υγιείς, δεν είστε;... μαλλον θέλετε να πιστεύετε για τους εαυτούς σας περισσότερα από όσα σας αναλογούν ίσως.
    Για παράδειγμα. Σας είπες κανείς ότι έχετε προσόντα ψυχαναλυτικά; Ή νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να... αμφισβητείτε τα αποτελέσματα της ψυχοθεραπείας κάποιου; Να κρίνετε και τον ψυχοθεραπευτή του ίσως; Στο χωριό μου λέγεται \'νά \'τανε η ζήλια ψώρα\' στο δικό σας δε ξέρω... είναι το τελευταίο ποστ - ειδικά μετά απ\' τα τεκτενόμενα τα τελευταία, δε βλέπω την ώρα να αποχωρήσω φυσικά.
    Αράξτε όσοι γουστάρετε πάνω στην διαταραχή σας λοιπόν, και οι \'υγιείς\' συνεχίστε να κοντράρεστε με τους αρρώστους. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που είναι θύματα ενός ανθρώπου που είναι άρρωστος. Αλλά εγώ θα σταματήσω να καταδεικνύω την αρρώστια του. Συνεχίστε οι \'υγιείς\' τό \'παμε. Εύχομαι να διάβασαν και άλλοι αυτά που μου διαγράφτηκαν. Επίτηδες αναφέρθηκα ενδεικτικά σε κάποια απ\' αυτά. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι το κυνήγι για το χρυσό θα συνεχιστεί... Κρίνο σε χαιρετώ. Ξέρω, δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να σε βοηθήσει ουσιαστικά. Κι ούτε υπήρξε. Αλλά είχες όλες τις ευκαιρίες. Αν υπάρχουν ψυχολόγοι που συμφωνούν μαζί σου, είναι απλά άχρηστοι και δε τους νοιάζει ο ρόλος σου σε ένα φόρουμ με ανθρώπους. Υπάρχουν κι αυτοί όμως που σε θεωρούν επικίνδυνο και σε διαβάζουν. Ξέρω, δε χρειάζεσαι βοήθεια γιατί είσαι μια χαρά. Και ξέρω τί θα ακολουθήσει μετά από αυτό το ποστ, αλλά δεν έχει σημασία για κανέναν.
    Σου δίνω κι ένα δίκιο. Έπρεπε να σε περιορίσουν νωρίτερα. Αλλά η εξωεικονική δράση δε νοιάζει κανέναν αν δεν αφορά την καμπούρα του.
    Εύχομαι να σου απλώσει κάποιος χέρι βοηθείας και θα βρεθούν πολλοί, νά \'σαι σίγουρος. Αλλά ξέρω πως θα με βρίσεις και δε θα το ζητήσεις επίσης.
    Δε ζητάω διαγραφή για δεύτερη φορά. Εννοείται ότι επιθυμώ να απέχω. Άλλα όποιος νομίζει ότι παρέβην τους όρους που θέσπισε χωρίς να κοιτάζει αν τηρούνται, ας με ξαναδιαγράψει και χωρίς να το έχω ζητήσει καν αυτή τη φορά. Κι ας με ξανακοκκινήσει όσο θέλει.

Αντιός και από εδώ.

Banned
    Οι οικείοι μου ποιοί είναι;

Senior Member
    Φίλε μου Δημήτρη (Κρίνο),
    Σου απευθύνω αυτό το μήνυμα δημόσια μια και πιστεύω πως θα ωφελήσει την συζήτηση που ανοίχτηκε, με αφορμή τον αποκλεισμό σου από το φόρουμ και την εκ του αποτελέσματος προκύψασα επιθυμία σου να πολεμήσεις την εξουσία (fight he power) που αντιπροσωπεύει η διαχείριση.
    Σε γνώρισα μαζί με την Lieberchild και συζητήσαμε με τις ώρες σ\' ένα μπαράκι στα Βριλλήσια πριν από 1 1/2 περίπου χρόνο αν δεν με απατά η μνήμη μου , κι ενώ τότε είχα ήδη αποστασιοποιηθεί από την ενεργή συμμετοχή μου στο φόρουμ, για τους λόγους που γνωρίζεις πολύ καλά...Η εντύπωση που είχα αποκομίσει τότε - και φυσικά δεν έχω λόγους να μην διατηρώ ακόμη - ήταν πως είχα μπροστά μου ένα συγκροτημένο άτομο, με \"πλατιές\" απόψεις αλλά κι ένα...κουσούρι που σου είχα επισημάνει και θυμάμαι πως σ\' αυτό συμφωνούσε και η Έρι ( Lieberchild ) - την εν πολλοίς σε καθημερινή βάση κατασπατάληση της ενέργειας σου στα δρώμενα του φόρουμ. Θυμάμαι πως ήταν μόλις λίγες μέρες που είχατε επισκεφτεί με την Λίμπερ τον Κηπ στη Τρίπολη και την ζέση που μίλησες για εκείνον. Το πως φτάσατε εδώ που φτάσατε οι δυο σας, είναι κάτι που με λυπεί αλλά φυσικά δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε - θεωρώ πως παρ\' όλη την πικρία , κανείς από τους δυο σας δεν μετάνοιωσε για εκείνη τη μεταξύ σας συνάντηση...
    Όταν φεύγαμε, θυμάμαι που μου ζήτησες να συνεχίσω να γράφω στο φόρουμ, γιατί \"είχε ανάγκη από φωνές σαν τη δική μου \" .. Φυσικά και αρνήθηκα, με την λογική κατά τα δικά μου μέτρα και σταθμά επεξήγηση, πως το φόρουμ δεν είχε την ίδια σημασία για μένα , όπως είχε για σένα. Η συνάντηση μας τότε, πέρα από την θετική εντύπωση που μου δώσατε και εσύ και η Έρι, ήταν πως πέρα από κάθε αμφιβολία, τον χώρο αυτόν τον αγαπούσες... Και φτάνοντας στο σήμερα . μετά από μια διαδρομή με αντιπαλότητες,αντιπαραθέσ� �ις, ειρωνείες, κακίες, συμπάθειες κι αντιπάθειες, καθημερινή τριβή με την εμπάθεια και τον αρνητισμό, είμαι και πάλι σίγουρος πως ακόμη τον αγαπάς αυτό τον χώρο , παρόλα τα τελευταία γεγονότα και τον κατά τα φαινόμενα άδικο αποκλεισμό σου. Πιστεύω πως ο κάθε αποκλεισμός είναι εκ προοιμίου άδικος όταν δεν προηγείται ειδοποίηση και επεξήγηση από την διαχείριση , για την επικείμενη λήψη της απόφασης. Αυτή είναι και η θέση μου αν θέλεις στο ζήτημα που προέκυψε και όσο με αφορά, έχεις την αμέριστη υποστήριξη μου.
    Ωστόσο , δεν θα σταθώ στο άδικο ή όχι της απόφασης , αλλά στην μετέπειτα εμμονή σου - με απαρχή αυτό το θρέντ - να διεκδικήσεις συγγνώμη από την διαχείριση και να συνεχίσεις να αναγάγεις την υπόθεση \"φόρουμ\", σαν την ύψιστη προτεραιότητα της ζωής σου, μπαινοβγαίνεις με διάφορα λόγκιν σ\' ένα άτυπο κλεφτοπόλεμο με τον ΝίκοD, για να αποδείξεις τι ? Πως στο τέλος τέλος αν θα κάνεις ένα δικό σου φόρουμ, θα αποδείξεις στον Νίκο σε ποια σημεία απέτυχε ? Δεν νομίζεις πως κι εσύ , αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που άρπαξαν μια κουβέντα του Νίκου κι άρχισαν να προτείνουν διαδόχους αντμινιστράτορες, μετατρέπετε με την στάση σας ένα επικοινωνιακό εργαλείο όπως είναι το φόρουμ, σ\' ένα πεδίο αντιπαλότητας κι έκφρασης αρνητισμού ? Το πεδίο αντιπαθειών κι εμπαθειών του φόρουμ όπως το αντιλαμβάνομαι εδώ και 2 χρόνια , μεταφέρθηκε από τις ψυχικές διαταραχές του καθένα και την υποστηρικτική διαδικτυακή \"συμβίωση\" των μελών, στην διαδοχή της διαχείρισης ? Κάπου είδα πως ανοίχτηκε και θρεντ για τις εναλλακτικές μορφές διαχείρισης (!), θετικά και αρνητικά στοιχεία χουντικού ή αντίστοιχα δημοκρατικού μοντερέτινγκ ? Μα είναι σοβαρά πράγματα όλα αυτά ? Θα κοιμόμαστε και θα ξυπνάμε με το μυαλό μας στο φόρουμ ?

Προσωπικά, πήρα την πρωτοβουλία να γράψω αυτές τις αράδες, όχι για να τροφοδοτήσω την συζήτηση στην κατεύθυνση της διαχειριστικής διαδοχής, αλλά να την αποτρέψω από το να αναδειχθεί σε μείζον ζήτημα...

Θα σε προτρέψω να δεις τη ζωή σου έστω και με την ευκαιρία του αποκλεισμού , χωρίς το φόρουμ. Το να υπερασπίζεσαι το στίγμα σου στο χώρο αυτόν, το καταλαβαίνω απόλυτα. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι να θέλεις να δώσεις περισσότερη ακόμη ενέργεια από τον εαυτό σου στο φόρουμ, έστω κι από τη θέση του πολέμιου πια . Σ\'ένα άλλο μήνυμα σου σε άλλο θρέντ, απευθυνόμενος στον Κηπ είπες πως τα \"χρόνια περνάνε\"...Δεν νομίζεις πως πρέπει να το πεις πρώτα απ\' όλα στον εαυτό σου και να του δώσεις την ευκαιρία να απαλλαγεί μια και καλή από τον αρνητισμό που σου μεταδίδεται (...και ανταποδίδεις), στην καθημερινή σου υπερδραστηριότητα εδώ μέσα ?

Ελπίζω να κατάλαβες, πως τους ανθρώπους που δεν σε συμπαθούν δεν μπορείς να τους αλλάξεις την εντύπωση μέσα από τα καλώδια...Το στοίχημα είναι να κερδίσεις όλους εκείνους εκεί έξω, που δεν θα σου πουν όχι για μια μπύρα σ\' ένα μπαράκι στα Βριλλήσια....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Φιλε σαββα,
    για παρτη σου εκανα φρεσκο λογκιν....

Στο μεγαλο μυνημα σου, θα σου απαντησω δημοσια σε ενα και μονο κομματι,
    Το φορουμ αυτο καθ αυτο μου ειναι (πια) αδιαφορο.
    Ουτε χρονο σκοπευω να σπαταλησω ουτε τιποτα.
    Αυτα που αναφερεις ειναι σωστα και εχεις δικαιο σε ολη την κριτικη σου.
    Οσο χρονο εδωσα καλως η κακως το εκανα,
    Μπορει λαθος.... μπορει οχι.
    Πηρα εδωσα, αυτα ειναι μεσα στη ζωη.
    Παει λοιπον αυτο το κομματι.

Παμε στα υπολοιπα.
    Ξερεις εχω ενα χοντρο κολλημα στη ζωη μου.
    Θελω με τους ανθρωπους που εχω τσουγκρισει ενα κρασι,
    με ανθρωπους που με εχουν και τους εχω κοιταξει στα ματια,
    να ξερω οτι ειναι γνησιοι και το κρασι που τσουγκρισαμε ηταν μια ειλικρινης στιγμη μεταξυ μας.
    Το εχω κανει με λιγους, εσυ ενας απο αυτους.
    Και λεω για σενα, οτι επιβεβαιωνεις καθε σου στιγμη την εντυπωση που ειχα και ελπιζω εγω για σενα.
    Την ιδια εντυπωση ειχα και για τον ΝικοςΔ.
    Ειχαμε 2-3 φορες καταφερει να τσουγκρισουμε το ποτηρι μας και να πουμε ασπρο πατο....
    Εγω για την εκτιμηση μου ημουν αληθινος και χαιρομουν που υπηρχε το φορουμ.
    Τα τελευταια χρονια οταν το φορουμ αλλαξε φανηκε οτι υπηρχε ανεπαρκεια.
    Αλλα δεν με ενοχλησε αυτο.
    Εκεινο που δεν μπορω να ξεπερασω ειναι να βλεπω αυτο το ατομο,
    να παιζει τοσο απροκαλυπτα μπιλιαρδο στη πλατη μου
    και τελικα να ανακαλυπτω ποσο εξω επεσα.
    Δεν το δικαιουμε αυτο τοσο απλα, και οχι δεν το χωνευω.
    Δικαιωμα μου ειναι να εχω απαιτησεις απο κοσμο που αξιωθηκε να κατσει μαζι μου
    και να μου πει σε ασχετο χρονο οτι με εκτιμαει και ευχαριστω για αυτο.

Για ποια εκτιμηση μιλαμε ομως οταν καποιος επειδη ειναι αντμιν,
    μπορει να απαιτει ολες τις εξηγησεις που θελει ενω για το ιδιο ζητημα,
    εγω δεν δικαιουμε ουτε καν να αρθρωσω λεξη?
    Ξερεις αν ειχα ενα θεμα με μελη,
    πολυ απλα θα ειχαμε ενα ακομα τσακωμο και σιγα τα ωα.
    Οταν βλεπω ομως οτι σε αυτο το φορουμ η δικαιοσυνη αποδιδεται, μονο οταν εχεις τα κουμπακια,
    σορρυ αλλα αυτο δεν το σηκωνει ο οργανισμος μου.
    Γνωριζω πολυ καλα και ειμαι προσεκτικος σε οτι κανω, για να κινουμε σε νομιμα πλαισια τουλαχιστον
    να μην μου βγει και κανενα προβλημα.
    Εχω λογους λοιπον, να μπορω και να θελω να παρω αυτο που θελω.
    Και πιστεψε με, ειμαι αρκετα πεισματαρης για να τα καταφερω.
    Οποτε δεν με απασχολει ουτε το φορουμ ουτε τα μελη του και ειλικρινα
    δεν εχω ορεξη να ανοιξω κανενα διαλογο με κανενα, και η εξαιρεση που κανω,
    ειναι οτι η εκτιμηση μας ειναι σημαντικη οπως για σενα, ετσι και για μενα.

Να εισαι σιγουρος, σαββα,
    οτι οταν εχεις δικαιο, παντα θα το βρεις.
    Αρκει να το πιστευεις.....

Καλη σου συνεχεια οπου και αν βρισκεσαι.
    Παω για μπυριτσες, ευκαιρια να βγαινω εξω οπως ειπες και εσυ.

Originally posted by strangerinthenight
    Φιλε σαββα,
    για παρτη σου εκανα φρεσκο λογκιν....

Στο μεγαλο μυνημα σου, θα σου απαντησω δημοσια σε ενα και μονο κομματι,
    Το φορουμ αυτο καθ αυτο μου ειναι (πια) αδιαφορο.
    Ουτε χρονο σκοπευω να σπαταλησω ουτε τιποτα.
    Αυτα που αναφερεις ειναι σωστα και εχεις δικαιο σε ολη την κριτικη σου.
    Οσο χρονο εδωσα καλως η κακως το εκανα,
    Μπορει λαθος.... μπορει οχι.
    Πηρα εδωσα, αυτα ειναι μεσα στη ζωη.
    Παει λοιπον αυτο το κομματι.

Παμε στα υπολοιπα.
    Ξερεις εχω ενα χοντρο κολλημα στη ζωη μου.
    Θελω με τους ανθρωπους που εχω τσουγκρισει ενα κρασι,
    με ανθρωπους που με εχουν και τους εχω κοιταξει στα ματια,
    να ξερω οτι ειναι γνησιοι και το κρασι που τσουγκρισαμε ηταν μια ειλικρινης στιγμη μεταξυ μας.
    Το εχω κανει με λιγους, εσυ ενας απο αυτους.
    Και λεω για σενα, οτι επιβεβαιωνεις καθε σου στιγμη την εντυπωση που ειχα και ελπιζω εγω για σενα.
    Την ιδια εντυπωση ειχα και για τον ΝικοςΔ.
    Ειχαμε 2-3 φορες καταφερει να τσουγκρισουμε το ποτηρι μας και να πουμε ασπρο πατο....
    Εγω για την εκτιμηση μου ημουν αληθινος και χαιρομουν που υπηρχε το φορουμ.
    Τα τελευταια χρονια οταν το φορουμ αλλαξε φανηκε οτι υπηρχε ανεπαρκεια.
    Αλλα δεν με ενοχλησε αυτο.
    Εκεινο που δεν μπορω να ξεπερασω ειναι να βλεπω αυτο το ατομο,
    να παιζει τοσο απροκαλυπτα μπιλιαρδο στη πλατη μου
    και τελικα να ανακαλυπτω ποσο εξω επεσα.
    Δεν το δικαιουμε αυτο τοσο απλα, και οχι δεν το χωνευω.
    Δικαιωμα μου ειναι να εχω απαιτησεις απο κοσμο που αξιωθηκε να κατσει μαζι μου
    και να μου πει σε ασχετο χρονο οτι με εκτιμαει και ευχαριστω για αυτο.

Για ποια εκτιμηση μιλαμε ομως οταν καποιος επειδη ειναι αντμιν,
    μπορει να απαιτει ολες τις εξηγησεις που θελει ενω για το ιδιο ζητημα,
    εγω δεν δικαιουμε ουτε καν να αρθρωσω λεξη?
    Ξερεις αν ειχα ενα θεμα με μελη,
    πολυ απλα θα ειχαμε ενα ακομα τσακωμο και σιγα τα ωα.
    Οταν βλεπω ομως οτι σε αυτο το φορουμ η δικαιοσυνη αποδιδεται, μονο οταν εχεις τα κουμπακια,
    σορρυ αλλα αυτο δεν το σηκωνει ο οργανισμος μου.
    Γνωριζω πολυ καλα και ειμαι προσεκτικος σε οτι κανω, για να κινουμε σε νομιμα πλαισια τουλαχιστον
    να μην μου βγει και κανενα προβλημα.
    Εχω λογους λοιπον, να μπορω και να θελω να παρω αυτο που θελω.
    Και πιστεψε με, ειμαι αρκετα πεισματαρης για να τα καταφερω.
    Οποτε δεν με απασχολει ουτε το φορουμ ουτε τα μελη του και ειλικρινα
    δεν εχω ορεξη να ανοιξω κανενα διαλογο με κανενα, και η εξαιρεση που κανω,
    ειναι οτι η εκτιμηση μας ειναι σημαντικη οπως για σενα, ετσι και για μενα.

Να εισαι σιγουρος, σαββα,
    οτι οταν εχεις δικαιο, παντα θα το βρεις.
    Αρκει να το πιστευεις.....

Καλη σου συνεχεια οπου και αν βρισκεσαι.
    Παω για μπυριτσες, ευκαιρια να βγαινω εξω οπως ειπες και εσυ.

να σου πω?τη γνωμη σου για το νικος δ την σχηματισες τωρα π αποκλειστηκες?οτι και καλα ειναι ενας αδικος μοντερειτορ?τοσα χρονια τι εκανες?γιατι ησουν εδω?ελεος παντα εχεις δικιο,σταματα και κοψε το το τροπαρι,και μαθε να καταλαβαινεις.αντε αντε γιατι πια εσυ ο πανσοφος ο πανσωστος θεος
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Originally posted by TheYellowLemonTree
    Παιδια να σας πω κάτι?
    Είναι πολύ απλό.

Θα απαντήσω σε σένα και εμμέσως σε άλλους.

Εγώ θα σου απαντήσω για μένα.

Αν ήταν ένα φόρουμ για σένα και όχι η ζωή σου, δε θα ήσουν όλη μέρα σχεδόν στο τσατ να κουτσομπολεύεις τους πάντες και τα πάντα. Κι όχι μόνη σου φυσικά. Έχεις \'φυσιολογική\' ζωή απ\' ό,τι κατάλαβα. Και χρήματα. Αλλά είσαι εδώ.

Καταρχήν δεν είμαι όλη μέρα αλλά τις περισσότερες νύχτες. Και ναι, κουτσομπολεύω με τα φιλαράκια μου και την καταβρίσκουμε. Το αν έχω χρήματα ή όχι δεν είναι θέμα κανενός νομίζω.
    Συγνώμη που δεν την άντεξες γιατί τα άσουσες και άρχισες πια να κατηγορείς.
    Σόρι επίσης που δεν μπήκαμε στο τρυπάκι που ήθελες να μας βάλεις, (ξέρεις εσύ τι εννοώ).

Ο λόγος που μένεις, δεν είναι επειδή έχεις δεθεί με τους άλλους, αλλά επειδή έχεις τον Κρίνο στο κατόπι και διεκδικείς τα πρωτεία. Ξέρω, ξέρω, θα με... σχολιάσεις πίσω από τηλέφωνα και κους - κους ή θα λες στο τσατ πόσο άθλια και κομπλεξική είμαι. Δε βαριέσαι.

Μπα, το κάνω και δημόσια, δεν έχω πρόβλημα. Ποια πρωτεία?
    Του φορουμ? Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα?
    Συγνώμη αλλά εγώ προσωπικά διεκδικώ τα πρωτεία στη ζωή μου και αν πλακώνομαι με τον κρίνο είναι το κερασάκι στη μέρα μου και όχι όλη μου η μέρα και δεν γυρίζω από δω και από κει να μιλάω σε όποιον μου κάτσει, για τα προσωπικά του δεδομένα, άχετα αν φρόντισες να μας πληροφορήσεις για πολλά από αυτά.

Καμιά σχέση τα όσα έχω γράψει εγώ για τον Κρίνο ή στον Κρίνο, με το δικό σας σκοπό.

Ο οποιος είναι?

Και κάνε μια προσπάθεια να... αποδεχτείς το γεγονός του ότι διαχωρίζω τις ωραίες σχετικά συζητήσεις που έχω κάνει μαζί σου για άσχετα με το φόρουμ θέματα.

Δεν θυμάμαι να έχουμε μιλήσει για τίποτε αλλο από τρίχες εμείς οι δυο και μιλώ με την πραγματική έννοια της λέξης.

Συνήθως απαντάς σε ντουέτο και σπάνια... σόλο.

Φοβάμαι όταν είμαι μόνη μου.
    Αυτό πάλι γιατί σε πειράζει? πιστεύεις μέσα σου πως μπορείς να κάνεις φίλους αλλά φταίνε οι άλλοι που δεν έχεις?

Και η κουτσομπολαρία σε σχέση με τα τελευταία... συμβάντα, πήρε και έδωσε. Κανείς δεν έδωσε σημασία σε θέματα... υγείας;...
    τα πρωτεία διεκδικείτε και τα μετάλλια είναι τρία... πέρασες πράματα δύσκολα στο παρελθόν, αλλά ο χαρακτήρας είναι χαρακτήρας... ψυχικώς πάσχοντες που καταφέρνονται εναντίον πασχόντων... οξύμωρο.

Κοίτα, δεν θυμάμαι να έχω δηλώσει πως πάσχω από κάτι. Μπήκα σε αυτό το φόρουμ γιατι είχα άρνηση πένθους όταν έχασα τη μαμά μου και έμεινα γιατί βρήκα ενδιαφέροντα και βοηθητικό το χώρο.
    Εσύ αλήθεια γιατί μπαίνεις?

Η Λου τά \'χει βάλει με τη Λίμπα. Εμφανώς \'προβληματική\' καθώς δηλώνει ψύχωση. Και σε συνδιασμό με έναν χαρακτήρα που εμφανέστατα διαμορφώθηκε έτσι με το χεράκι τον οικείων της... κι εσείς τί κάνετε;... τη λιθοβολείτε;... ή της γίνονται παρατηρήσεις για τα... \'λολ\'; Αφού είστε υγιείς, δεν είστε;... μαλλον θέλετε να πιστεύετε για τους εαυτούς σας περισσότερα από όσα σας αναλογούν ίσως.

Και αυτό όμως ανήκει στα δικά μου προβλήματα, δεν βλέπω το λόγο να γίνεται δικό σου.

Για παράδειγμα. Σας είπες κανείς ότι έχετε προσόντα ψυχαναλυτικά; Ή νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να... αμφισβητείτε τα αποτελέσματα της ψυχοθεραπείας κάποιου; Να κρίνετε και τον ψυχοθεραπευτή του ίσως; Στο χωριό μου λέγεται \'νά \'τανε η ζήλια ψώρα\' στο δικό σας δε ξέρω...

Κοίτα, δεν είμαι εγώ που έμπαινα στο τσατ και έθαβα από το πρωί μέχρι το βράδυ τον νίκος ντι. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία οπότε δεν ξέρω. Μάλλον εδώ απευθύνεσαι σε κάποιον άλλο.

είναι το τελευταίο ποστ - ειδικά μετά απ\' τα τεκτενόμενα τα τελευταία, δε βλέπω την ώρα να αποχωρήσω φυσικά.

Έτσι είπες και την άλλη φορά, μας είχες τρελλάνει όλους προκειμένου να διαγραφείς και δεν πέρασε μια εβδομάδα και πάλι εδώ ήσουν.
    Οπότε \"αποχωρήσεις\" σαν τη δική σου, επέτρεψε μου να μη με συγκινούν.

Junior Member
    Originally posted by krino
    Ονούφριε,
    με ευχές για καλή χρονιά,
    δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνεις εδώ, ειλικρινά
    Εσύ γιατί μπαίνεις, αφού οι ξεφτίλες σε διέγραψαν;

Τι κοινό έχεις εσύ, που διαθέτεις κοινωνικούς και πολιτικούς προβληματισμούς, με μια Θεοφανία, με έναν keep talking, με lightbluebath, με liberchild κλπ.

Μουνί παρακαλητό, πικρό ******
    Ποιός από όσους είναι μέσα στο e-ψυχιατρείο, έχει ασχοληθεί όσο εσύ με συζητήσεις για πολιτικά (Παλαιστινιακό κλπ) και κοινωνικά θέματα;
    Originally posted by krino
    ... και τι προβλήματα είπαμε ότι έχεις??
    Εδώ αντί να διαμαρτυρηθούν οι τρόφιμοι, αρχίζουν και σκέπτονται \"χμ, παίρνοντας σαν δεδομένο ότι η πορδή του αντμινιστρέιτορ είναι ευωδιαστή, πως θα τον γλείψουμε περισσότερο, για να μη μας διαγράψει, μήπως πρέπει να δείξουμε δουλικότητα στη Θεοφανία, αφού από το πως σκέπτεται η Θεοφανία για τις διαγραφές ενεργεί ο αντμινιστρέιτορ και στη συνέχεια έρχεται πάλι η Θεοφανία για να εξηγήσει πειστικά για ποιό λόγο έκανε τη διαγραφή ο αντμινιστρέιτορ\"

Όλοι, Θεοφανίες και keep talking ξεκινούν με την απόλυτη ταύτιση με το αφεντικό για να κοιμούνται ήσυχα. Έτσι (δείτε στο ιστορικό) έκαναν κάποτε και η interrapted και η Kassi και δείτε τώρα πως έχουν καταντήσει. Δεν βοηθούν στην ψυχική υγεία αυτές οι ταυτίσεις με έναν διαχειριστή μιας εταιρείας κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.

Αναρωτηθήκατε ποτέ για ποιό λόγο απαγορεύονται τα greeklish; Ρωτήστε κάποιον που να ξέρει καλά από διαδίκτυο (όχι τον keep talking) και θα σας πει ότι δεν γίνεται ταξινόμηση των γραφομένων, όταν κάποια κείμενα είναι γραμμένα με greeklish. Εδώ θα σας διαγράψει για αυτό το παράπτωμα, χωρίς άλλο, ο σούπερ αντμινιστρέιτορ (που ευχαριστιέται να προσθέτει αστέρια στον εαυτό του).

Μια εταιρεία προώθησης ιστοσελίδων θέλει να δείξει αποτελέσματα έντονης συμμετοχής αναγνωστών έστω και αν χειροτερεύει η ψυχική τους κατάσταση με τις μονολεκτικές αντιπαραθέσεις.

Εσύ τώρα εξοργίστηκες που σε διέγραψαν και θέλεις να απαντήσεις. Πέφτεις δηλαδή στην παγίδα των ιδιωτικών καναλιών που οργανώνουν συζητήσεις στο ίδιο πάνελ με παπάδες και εκπροσώπους λεσβιακών και άλλων ομοφυλοφιλικών οργανώσεων, ώστε να καθηλωθεί ο τηλεθεατής και να λέει \"α τον πούστη, να του απαντήσω τώρα\", και παίρνει ένα τηλέφωνο που ποτέ δεν απαντά. Έτσι τρώει στη μάπα όλες τις διαφημίσεις του καναλιού την ώρα που του ανεβαίνει η πίεση για να ακούσει κάποιον να λέει την άποψή του.

Ο λόγος για τον οποίο μπαίνω κάθε τόσο στο e-ψυχιατρείο, είναι επειδή παρακολουθώ με το Google Search με ορισμένες λέξεις κλειδιά συζητήσεις που γίνονται σε πολλά κανάλια συγχρόνως και εντοπίζω τις φράσεις που έχουν την μεγαλύτερη χρήση ή μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα, για να τις κατατάσω σε μια δική μου λίστα. Εγώ το κάνω ερασιτεχνικά, άλλοι το κάνουν επαγγελματικά, και εσείς νομίζετε ότι είναι οι \"καλοί ψυχολόγοι\" που κατά τύχη μπαίνουν στο φόρουμ.

Ο Petran διαθέτει την κατάλληλη μόρφωση να σας εξηγήσει (ή να εξηγήσει μάλλον σε άλλο φόρουμ και όχι στο e-ψυχιατρείο) πως διαμορφώνεται η εικόνα, το scanning του εγκέφαλου του ανθρώπου, όταν εμπλέκεται σε ψυχαναγκαστικές συζητήσεις που του καταλαμβάνουν τη ζωή του και γίνονται το μόνο θέμα της ζωής του. Φυσικά έτσι θα μπορούσε να κάνει κάποια διάλεξη ο άνθρωπος, ενώ τώρα κάνει αντιγραφές , quote, γέλια και μονολεκτικές παρατηρήσεις, ίσως για να μη διαφέρει από τον κοινό παρονομαστη του φόρουμ και τον διαγράψει ο αντμινιστρέιτορ, μετά από σκέψη που θα περάσει από το μυαλό της Θεοφανίας.
    Originally posted by PETRAN
    Τι κέρδος να βγάζει μωρέ αυτό το φόρουμ? Βγάζει τόσα λεφτά?
    Αλλά, δεν βγάζει; Χαρίζει τις ιστοσελίδες που φτιάχνει κατά παραγγελία στους πελάτες; Δεν έχετε δει πόσες σελίδες ιδιωτών μοιάζουν με το e-ψυχιατρείο; Ποιος πληρώνει αυτό το επιτελείο των ψυχολόγων που εμφανίζονται στην κυρίως σελίδα του e-psyhology; Μήπως κάνουν εδώ και την κλινική τους πείρα;

Θέλεις να πιάσεις διάλογο με τον σούπερ αντμινιστρέιτορ, ούτως ή άλλως, μετά από τα παραπάνω;

Πήγαινε στο www.eatingdisoders.gr Θα τον δεις να δίνει συμβουλές σε χοντρούλες για να αδυνατίσουν. Πιάσε τον, εκεί που δεν θα έχει την υποστήριξη της Θεοφανίας ή του keep talking. Αλλοιώς βρές τον στο facebook. Έχει διαγράψει το κανονικό του όνομα. Θα παιδευτείς λίγο, αλλά γνωρίζοντας το λεκτικό του, θα τον εντοπίσεις (μακρυά από Θεοφανίες)

Senior Member
    Κρίνο,ήταν σφάλμα σου η εδώ ανακοίνωση πως σκοπεύεις ν\'ανοίξεις forum ψυχολογίας.Ποιος παίζει τώρα παιχνιδάκια δύναμης;Το ξεκίνησες με έναν τρόπο και στη συνέχεια προστέθηκαν άλλα,που δίνουν πιο καθαρή εικόνα(σε μένα τουλάχιστον).Φάσκεις κι αντιφάσκεις.Ένα το παραπάνω,η αντίφαση ανάμεσα στο fight the power αλλά του αλλουνού.Ελάτε σε μένα,που έχω την power την πραγματική,τη σωστή,την έτσι τη γιουβέτσι.

Μετά,σου ξέφυγαν κάποιες εκφράσεις όπως αυτή εδώ:\"που αξιώθηκαν\"να πιούνε ένα κρασί μαζί μου.Ώπα,στάκα.Ποιος είσαι και αξιώνονται οι άλλοι να πιούνε ένα κρασί μαζί σου.Αυτό που πετάς πάνω στους άλλους είναι η επιταγή όποιος πιει κρασί μαζί μου,απαγορεύεται να με απογοητεύσει(σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια πάντα της \"απογοήτευσης\",ε).

Ποιος σου είπε ότι οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να μοιράζονται αυτόν τον κανόνα αλλιώς θα τους τιμωρείς;Οι άλλοι είναι η πηγή τροφοδότησης σου;δεν υπάρχουν,δεν έχουν προσωπικότητες,τους απαξιώνεις επειδή κατά την άποψή σου δεν τίμησαν εκείνο το περιβόητο κρασί που ήπιατε και κοιταχτήκατε στα μάτια;λολ,έλεος και με αυτό,λες και είμαστε οι αυτοκράτορες και όποιος πιει ένα κρασί μαζί μας ανεβαίνει κατευθείαν σε άλλη στάθμη,μοιράζεται την ξεχωριστή μας ύπαρξη και τη μεγαλοφυία μας.

Τι λες;Eμ δεν είναι κρασιά αυτά που πίνεις με τους άλλους,είναι συμβόλαια και αλίμονο σε αυτόν που θα στα σπάσει.Σόρρυ,δεν αντιλαμβάνομαι καθόλου το πράγμα με την αληθινή επικοινωνία όπως την εννοείς εσύ.
    Καλά κρασιά όταν ζητάμε απολαβές στο εγώ μας από κρασιά και επικοινωνίες του στυλ εγώ επένδυσα και τη γάμησες αν επένδυσα στο Κουρτάκη και μου έθιξες την ώρα εκείνη που οι ψυχές μας έφτασαν στ\'άστρα.λολ

Οι άλλοι δεν υπάρχουν για να παίρνουν τ\'αλάτι να τρέχουν κάθε φορά που εμείς έχουμε τέτοιες προσδοκίες απ\'αυτούς,που δε συμβαδίζουν με την πραγματικότητα.Γιατί δε ζουν μέσα από εμάς,απλό.Αν ψάχνεις άτομα να σου φουσκώνουν το εγώ σου,θα βρεις κάθε στιγμή.Έχεις όμως καταλάβει γιατί το θες φουσκωμένο και γιατί θυμώνεις τόσο έντονα κάθε που κάποιος ξεφεύγει από τις επιταγές σου;Kαι αμφισβητεί την εξουσία σου πάνω του με την επίφαση στιγμών κρασιού και προδέρμ;

Έπειτα,σκοπεύεις να φτιάξεις ένα φόρουμ ψυχολογίας ενώ δεν αγαπάς την ψυχολογία και τη θεωρείς παρασιτική επιστήμη.Ένα αντίστοιχο παράδειγμα θα ήταν ένας να ανοίξει κομμωτήριο αλλά να μην πιστεύει πως το να φτιάχνουν τα μαλλιά τους οι άνθρωποι είναι αναγκαίο.Mπλέξιμο,γιατί αυτό που δεν αγαπάς δεν το κυνηγάς κιόλας αν δε συντρέχουν άλλοι λόγοι που σε κάνουν να το θες.Αμφιθυμικό.Ενδέχεται να μην είναι αγνά τα κίνητρα;Eνδέχεται.Και ο τρόπος που το διαχειρίστηκες με την ανακοίνωση αυτό υποδηλώνει.Δεύτερη ανάγνωση.Έρχεσαι σε κόντρα με ό,τι είχες δηλώσει προηγούμενα,πως θέλεις το καλό του φόρουμ.Πώς;Το θες το καλό,μόνο όταν είναι σε συμφωνία με το δικό σου καλό.Όταν αυτό \"δεν\",δεν το θέλεις το καλό του.Γιατί;Το δικό σου το καλό ορίζει και το καλό των άλλων;Αν δεν συμπλέουν αποσύρεις τη βοηθητική σου διάθεση και την υποκαθιστάς με καταστρεπτική και τιμωρητική;

Mήπως δεν είναι το μοντερέιτινγκ το καίριο εδώ αλλά η απογοήτευση που πήρες από τον ίδιο τον administrator;Νs Ns Ns Ns Ns Ns,μπιιιιπ.Εγώ αυτό κατάλαβα.Οι άνθρωποι δεν υπάρχουν για να μας εξυπηρετούν όσα προβάλλουμε πάνω τους και έχουν στενή σχέση με εαυτούς που πλάθουμε.Ο θυμός όταν οι πηγές-άνθρωποι αρχίζουν να δείχνουν πως έχουν ξέχωρη ταυτότητα,υποδεικνύει πως δε τους θέλουμε ανεξάρτητους,με τη δική τους κρίση και άποψη,αλλά έχουν το οκ μας όσο μας φτιάχνουν κενά,συμφωνούν,πάνε με τα νερά μας,όσο μας τροφοδοτούν.Μετά τους απαξιώνουμε και τους μισούμε.Έτσι πάει;

Come on,get your feet back to earth,it\'s cold up there.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by begood
    NikosD,

4. Ξεκαθαρη και οριοθετημενη και παρουσα διαχειριση,
    σημαινει να μην αφηνεις να υπαρχουν προσωπικες αιχμες μελους εναντια σε αλλο μελος.
    ........................
    Οταν η θεοφανια με τον δανεικο με ελεγαν λουγκρα και πουστρα και τα γνωστα,
    αναρωτηθηκες ποτε αν αυτο ταιριαζει με την ποιοτητα του φορουμ που θες να εχεις?
    Και αν δεν περασε απο το μυαλο σου, αναρωτηθηκες οταν αυτα εμειναν χωρις σχολιασμο απο την διαχειριση,
    (δεν με ενδιαφερει να τα σβησεις, να σου πω κιολας προτιμω να τα βλεπω), να πεις δηλαδη,
    κυριες και κυριοι τετοια σχολια δεν ταριαζουν στο φορουμ, παρακαλω να μην επαναληφθουν?
    Οχι βεβαια, ακομα και σημερα το ποια ειναι η γνωμη της διαχειρισης σε τετοια και σε πολλα ακομα ζητηματα
    ειναι θολη.
    Το μονο που ξερετε να κανετε ειναι ενα copy - paste κοκκινων γραμματων.

Σχολιασες ποτε την ρεμεντυ οταν εβριζε την νατουρ πατοκορφα?
    Ησουν υπερηφανος για αυτο το ποστ που ειχες στο φορουμ σου?
    Και τι ακριβως ειπες ΔΗΜΟΣΙΑ στη ρεμεντυ για αυτο το υβρεολογιο (που να σου πω, ακομα και εγω που λεω οτι βριζω
    τετοιο πραγμα δεν μπορω να το κανω)

Κανεις μπαν εμενα και δεν εχεις κανει την ρεμεντυ που αυτα που ελεγε ειναι τουλαχιστον ποινικο αδικημα?
    Σημερα ξερεις η ρεμεντυ φιγουραρει μια χαρα στο φορουμ σου σωστα?
    Γιατι? γιατι εκανε την μαγκια της και εσυ απλα τα εσβησες.....
    Μα μηπως τα εσβησες για να μην εχεις αλλα τρεχαματα και οχι για να προστατεψεις την νατουρ?

Δυστυχως η σταση σου αφηνει να σκεφτει ο καθενας οτι δεν ειναι δυο μετρα και δυο σταθμα,
    αλλα διακοσια μετρα και διακοσια σταθμα, η αλλιως παρτη την ζυγαρια και πετα την.

...................................

5. Πες μου μια συσταση σου δημοσια σε παρεκτροπη που εκανες, ΜΙΑ οχι δυο.
    Μουγκα στην στρουγγα αγαπητε.
    Πες μου μια προσβολη που δεχθηκε καποιος και εσυ του ειπε, μαζεψου και τελειωνε.
    Πες μου που ησουν και τι συσταση εκανες στη ρεμεντυ οταν εγραψε το χειροτερο ποστ των τελευταιων ετων.
    ...............................
    ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΠΩΝ.
    ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΣΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ.
    Αυτη ειναι η (πικρη) αληθεια.....

..........................

Εχεις αφησει ατομα να προσβαλουν 99 φορες ενω απο την πρωτη κιολας φορα δεν ειπες ενα απλο στοπ.

Επιπλεον ουτε που νιαστηκες για ολους αυτους που αναγκαστηκαν να φυγουν, σωστα?

Δεν ξέρω τι να πω, έχω μείνει άναυδη....
    Χαίρομαι που έχω αποχωρήσει και αυτά που βλέπω με κάνουν να μην αφήνω στον εαυτό μου ούτε μία χαραμάδα δεύτερης σκέψης…….

Κρίνο, αυτά που γράφεις απουσία μου, αλλά σχετικά με εμένα, μπορεί κάποιος να τα αμφισβητήσει ακριβώς επειδή αναφέρεσαι σε τρίτο μη παρόν πρόσωπο.
    Γι’ αυτό θεώρησα καλό να μπω για λίγο, και εκτός από την καλησπέρα μου σε όλους, θέλω να πω πως η ανάλυσή σου με εκφράζει πλήρως.

Ναι, πράγματι κρίνο, έτσι μου φέρθηκαν μέσα σ’ αυτή τη πλατφόρμα, όπως περιγράφεις. Με υβρεολόγιο που συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο αντμιν, (αλλά και άλλοι που φέρονται σήμερα σαν επάξιοι διάδοχοί του στη ...διαδοχολογία και ειλικρινά γελάω πολύ) δεν με προστάτεψε, ακριβώς όπως τα λες. Ο αντμιν, (και οι άξιοι διάδοχοι) δεν πήρε θέση και προσωπικά μου έδωσε ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ την εντύπωση ότι τον νοιάζει μόνο η καμπούρα του, τουτέστιν ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ που πιθανόν θα του προέκυπταν αν άφηνε το εν λόγω ποστ στη θέση του.

Για αυτό και μόνο για αυτό το έσβησε. Για τον εαυτό του δηλαδή και όχι για το σοκ και τις προσβολές που δέχτηκε ένα ανυποψίαστο μέλος που δεν ήθελε να χρησιμοποιεί το φόρουμ σαν χώρο εξάσκησης υβρεολογίου και διαγωνισμού της πιο προσβλητικής ατάκας.

Και φυσικά αυτοί που με έβρισαν πήραν το μήνυμα ότι καλώς έπραξαν. Και είναι η ίδια παρέα που σε είπε τώρα πόντια *******. Σε προκάλεσαν, σε προσέβαλαν (άραγε πως θα ένοιωθε ο Νίκος και κάθε Νίκος αν τον έλεγαν πόντια *******? Γιατί έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρουν όλοι….)

Γι’ αυτό έγραψα στο νίκο στο ποστ αποχώρησής μου, ότι μου χρωστάει μια συγνώμη. Που φυσικά …δεν τη ζήτησε. Kαι φυσικά δεν θα σκάσω. Δεν θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει.
    Να σου πω πάντως κάτι με το χέρι στη καρδιά? Στη θέση του νίκου, εγώ θα τη ζήταγα αν ήμουν στη θέση του. Θα τη ζήταγα από αρκετά μέλη…

Σαν πρωταθλήτρια λοιπόν υβρισμών και χλευασμών στο άτομό μου, βρίσκω και εγώ άδικο τον αποκλεισμό σου και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση. Συμφωνώ με το σάββα ότι θα σου βγει σε καλό η απομάκρυνση από το φόρουμ, αν και πιστεύω ότι οι προκλήσεις που δέχτηκες και σε οδήγησαν σε ότι ακολούθησε δεν έγιναν για το καλό σου και καταλαβαίνω ότι σου αφήνουν ένα αίσθημα αδικίας.

Κρίνο, ένα θέλω να σου πω. Έχεις τα στραβά σου, όπως όλοι μας. Άλλος περισσότερα, άλλος λιγότερα, κανείς μας δεν είναι τέλειος. Προσπάθησα σε λίγη ώρα να καταλάβω τι έγινε και πώς έφτασαν εδώ τα πράγματα.
    Διάβασα όλο αυτό το θρεντ!!!! ...και ότι άλλο μπόρεσα.

Όσα στραβά και να έχεις όμως αγαπητέ μου (δεν είμαι εγώ ο κριτής της συνολικής σου προσωπικότητας, και κάποτε είχαμε τσακωθεί σε 1-2 θέματα) θέλω να σου πω πως η ευαισθησία σου και το νοιάξιμο για τους άλλους που σε διακατέχει κάνει για 10 ψυχολόγους!!! (ίσως και για 50 αν είναι σαν κάποιους που ξέρω που αδιαφορούν αν αδικείται ο διπλανός τους ).

Alterego, το ίδιο ένοιωσα διαβάζοντας και τα δικά σου ποστ εδώ!!! Η ευαισθησία σου και το νοιάξιμο για τους άλλους που σε διακατέχει κάνει για 10 ψυχολόγους!!! Μιλάς και λες τόσο ουσιαστικά πράγματα σεβόμενος βαθιά τον συνομιλητή, αλλά και τον κάθε αναγνώστη. Τι παράδειγμα προς μίμηση αλήθεια!!

Σάββα, χάρηκα που σε συνάντησα ιντερνετικά μετά από τόσο καιρό. Σε εκτιμώ επίσης πολύ. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σε καλύτερες συνθήκες.

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast