Results 211 to 225 of 259
Thread: fight the power!
-
24-07-2010, 22:06 #211
Originally posted by nature
Δεν ξέρω τι να πω, έχω μείνει άναυδη....
Χαίρομαι που έχω αποχωρήσει και αυτά που βλέπω με κάνουν να μην αφήνω στον εαυτό μου ούτε μία χαραμάδα δεύτερης σκέψης…….
Αλήθεια αποχώρησες ποτέ?
Δεν νομίζω. Το να μην είσαι λογκιν δεν σημαίνει και πολλά, όταν τώρα που έγινε όλο το θέμα με τον κρίνο-ω του θαύματος-πέρναγες να δεις τι συμβαίνει και έπεσες πάνω στον κακό χαμό να μιλούν για σένα μετά από μήνες.
Ελεος. Δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι!
- 24-07-2010, 22:20 #212
Originally posted by DissolvedGirl
Originally posted by Remedy
εδω να πω στην ντις, οτι με παραδειγμα τον κιπ, θεωρω οτι πολλα ατομα με ψ. προβληματα ειναι πολυ πιο ισορροπημενα στις σχεσεις τους με τους αλλους και στις κρισεις τους, απο παρα πολλα \"υγιη\" ατομα που γνωριζω
οσο για το να μην εχουν κοιμηθει με μελη))))))) γελασα πολυ. προτεινετε να βασιστουμε στην προσκοπικη τους τιμη, η να ανατρεξουμε σε κουτσομπολια?
.....
διαφωνω καθετα και οριζοντια...
δεν ειναι σαν να βαλεις εναν αλκοολικο να διευθυνει ενα μπαρ.
ειναι σαν να βαζεις εναν αλκοολικο να συντονισει μια κουβεντα αυτοβοηθειας.....καμια σχεση με υποτροπη στο προβλημα του λοιπον,αλλα σχεση με δραση και δημιουργικη επικοινωνια...
(εκτος αυτου, αν δεν το ξερεις, τα πιο καταλληλα ατομα για συντονισμο ομαδων απεξαρτησης ειναι πρωην χρηστες κι οχι ρομποτ, εστω κι ανε δω δεν ειναι ομαδα απεξαρτησης,αλλα λεμε τωρα...)
αυτο δεν σημαινει οτι ολα τα ατομα με ψ. προβληματα θα ηταν καταλληλα για κατι τετοιο, αλλα ουτε και ολα τα \"υγιη\"ατομα θα ηταν.....σου εδωσα συγκεκριμενο παραδειγμακαι ικανο και αποδεκτο απ το συνολο νομιζω του φορουμ. τον κιπ. εχεις να πεις κατι επ αυτου?
στο προφιλ του αντμιν, ΕΚΕΙ κι αν διαφωνω...
κανεις δεν ψαχνει ενα ρομποτ που θα μπαναρει τις κακες λεξεις......αν ηταν ετσι θα βαζαμε ενα μποτ και θα τελειωνε η ιστορια....ουτε κατ επεκταση ενα πιο νοημον ον απ το μποτ που να αποφασιζει ακαμπτα και ακριτα.
το ακριβως αντιθετο συμβαινει. χρειαζεται κριση και μαλιστα ευθυκρισια, φυσικα αμεροληψια, που ειναι και το δυσκολο κομματι, αλλα οσο δεν παιρνει αλλο, κοινωνικη γνωση και κοινωνικη ευαισθησια...
δεν μου απαντησες οστοσο στο σκελος με το ποιος εχει κοιμηθει με ποιον...
μιλας γενικα για γνωριμιες κοινωνικες μεταξυ μελων.
αυτο ακριβως πιστευω εγω, οτι μια φιλια δεν διαφερει απο μια ερωτικη συνευρεση στον τομεα της αμεροληψιας, ας μη το κιτρινιζουμε λοιπον, ας πουμε απλα οτι το θεμα \"μπαζει\" γιατι ειναι δυσκολο να βρεθουν αμεροληπτα ατομα που να ειναι και ικανα και με ολες τις παραπανω ιδιοτητες που εχουμε πει..
(αληθεια, ποτε με ειδες να βριζω, εκτος απο την μυθικη φορα με την νατουρ προ ετους, την οποια και θα επαναλαμβανα ευχαριστως αν μου ελεγε τα αναλογα?)
εγω ειμαι η πρωτη αλλωστε, και νομιζ ωκαι η μονη, που ειπα οτι δεν θελω μοντ μεσα απο το φορουμ για πολλους λογους περαιτερω διασπασης του φορουμ.
αν ομως γινει ετσι, ξερω ποια ατομα θα μπορουσαν να το κανουν αυτο.
αυτα ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΕΥΕΕΕΕΕΕΕΕ :ρ
24-07-2010, 23:33 #213
Originally posted by RainAndWind
Κρίνο,ήταν σφάλμα σου η εδώ ανακοίνωση πως σκοπεύεις ν\'ανοίξεις forum ψυχολογίας.Ποιος παίζει τώρα παιχνιδάκια δύναμης;Το ξεκίνησες με έναν τρόπο και στη συνέχεια προστέθηκαν άλλα,που δίνουν πιο καθαρή εικόνα(σε μένα τουλάχιστον).Φάσκεις κι αντιφάσκεις.Ένα το παραπάνω,η αντίφαση ανάμεσα στο fight the power αλλά του αλλουνού.Ελάτε σε μένα,που έχω την power την πραγματική,τη σωστή,την έτσι τη γιουβέτσι.
Μετά,σου ξέφυγαν κάποιες εκφράσεις όπως αυτή εδώ:\"που αξιώθηκαν\"να πιούνε ένα κρασί μαζί μου.Ώπα,στάκα.Ποιος είσαι και αξιώνονται οι άλλοι να πιούνε ένα κρασί μαζί σου.Αυτό που πετάς πάνω στους άλλους είναι η επιταγή όποιος πιει κρασί μαζί μου,απαγορεύεται να με απογοητεύσει(σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια πάντα της \"απογοήτευσης\",ε).
Ποιος σου είπε ότι οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να μοιράζονται αυτόν τον κανόνα αλλιώς θα τους τιμωρείς;Οι άλλοι είναι η πηγή τροφοδότησης σου;δεν υπάρχουν,δεν έχουν προσωπικότητες,τους απαξιώνεις επειδή κατά την άποψή σου δεν τίμησαν εκείνο το περιβόητο κρασί που ήπιατε και κοιταχτήκατε στα μάτια;λολ,έλεος και με αυτό,λες και είμαστε οι αυτοκράτορες και όποιος πιει ένα κρασί μαζί μας ανεβαίνει κατευθείαν σε άλλη στάθμη,μοιράζεται την ξεχωριστή μας ύπαρξη και τη μεγαλοφυία μας.
Τι λες;Eμ δεν είναι κρασιά αυτά που πίνεις με τους άλλους,είναι συμβόλαια και αλίμονο σε αυτόν που θα στα σπάσει.Σόρρυ,δεν αντιλαμβάνομαι καθόλου το πράγμα με την αληθινή επικοινωνία όπως την εννοείς εσύ.
Καλά κρασιά όταν ζητάμε απολαβές στο εγώ μας από κρασιά και επικοινωνίες του στυλ εγώ επένδυσα και τη γάμησες αν επένδυσα στο Κουρτάκη και μου έθιξες την ώρα εκείνη που οι ψυχές μας έφτασαν στ\'άστρα.λολ
Οι άλλοι δεν υπάρχουν για να παίρνουν τ\'αλάτι να τρέχουν κάθε φορά που εμείς έχουμε τέτοιες προσδοκίες απ\'αυτούς,που δε συμβαδίζουν με την πραγματικότητα.Γιατί δε ζουν μέσα από εμάς,απλό.Αν ψάχνεις άτομα να σου φουσκώνουν το εγώ σου,θα βρεις κάθε στιγμή.Έχεις όμως καταλάβει γιατί το θες φουσκωμένο και γιατί θυμώνεις τόσο έντονα κάθε που κάποιος ξεφεύγει από τις επιταγές σου;Kαι αμφισβητεί την εξουσία σου πάνω του με την επίφαση στιγμών κρασιού και προδέρμ;
Έπειτα,σκοπεύεις να φτιάξεις ένα φόρουμ ψυχολογίας ενώ δεν αγαπάς την ψυχολογία και τη θεωρείς παρασιτική επιστήμη.Ένα αντίστοιχο παράδειγμα θα ήταν ένας να ανοίξει κομμωτήριο αλλά να μην πιστεύει πως το να φτιάχνουν τα μαλλιά τους οι άνθρωποι είναι αναγκαίο.Mπλέξιμο,γιατί αυτό που δεν αγαπάς δεν το κυνηγάς κιόλας αν δε συντρέχουν άλλοι λόγοι που σε κάνουν να το θες.Αμφιθυμικό.Ενδέχεται να μην είναι αγνά τα κίνητρα;Eνδέχεται.Και ο τρόπος που το διαχειρίστηκες με την ανακοίνωση αυτό υποδηλώνει.Δεύτερη ανάγνωση.Έρχεσαι σε κόντρα με ό,τι είχες δηλώσει προηγούμενα,πως θέλεις το καλό του φόρουμ.Πώς;Το θες το καλό,μόνο όταν είναι σε συμφωνία με το δικό σου καλό.Όταν αυτό \"δεν\",δεν το θέλεις το καλό του.Γιατί;Το δικό σου το καλό ορίζει και το καλό των άλλων;Αν δεν συμπλέουν αποσύρεις τη βοηθητική σου διάθεση και την υποκαθιστάς με καταστρεπτική και τιμωρητική;
Mήπως δεν είναι το μοντερέιτινγκ το καίριο εδώ αλλά η απογοήτευση που πήρες από τον ίδιο τον administrator;Νs Ns Ns Ns Ns Ns,μπιιιιπ.Εγώ αυτό κατάλαβα.Οι άνθρωποι δεν υπάρχουν για να μας εξυπηρετούν όσα προβάλλουμε πάνω τους και έχουν στενή σχέση με εαυτούς που πλάθουμε.Ο θυμός όταν οι πηγές-άνθρωποι αρχίζουν να δείχνουν πως έχουν ξέχωρη ταυτότητα,υποδεικνύει πως δε τους θέλουμε ανεξάρτητους,με τη δική τους κρίση και άποψη,αλλά έχουν το οκ μας όσο μας φτιάχνουν κενά,συμφωνούν,πάνε με τα νερά μας,όσο μας τροφοδοτούν.Μετά τους απαξιώνουμε και τους μισούμε.Έτσι πάει;
Come on,get your feet back to earth,it\'s cold up there.
και ποσο πιο τραγικα ειναι τα πραγματα απ οσο, εν τη αφελεία του, αφησε να διαφανει, ο κρινο....
25-07-2010, 00:47 #214
Originally posted by TheYellowLemonTree
\'... με λίγα λόγια λέω πως παλιότερα δεν μπαίναμε για να τη πούμε.
αλλά για να πούμε για τα προβλήματα μας...\'
Από πότε άρχισε να μπερδεύεται το \'να την πούμε\' και να φτάνει στο σημείο να ταυτίζεται με το να λέει κάποιος τη γνώμη του, η οποία μπορεί απλά και μόνο να είναι εξ\' ολοκλήρου αντίθετη με κάτι που έχει ειπωθεί;... από πότε, το να βλέπει κάποιος πως λέγονται ανυπόστατα πράγματα, χωρίς επιχειρήματα, να διαστρεβλώνονται νοήματα - και πηγαίνει και καταθέτει τη γνώμη του με βάση κυρίως την εμπειρία του (είτε θεωρείται ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ορθή, αλλά είτε και όχι) - να μεταφράζεται αμέσως σαν να τη... λέει σε κάποιον;... αυτή ήταν η... ηρεμία του χώρου που επικαλείστε ότι χάθηκε;... ή μήπως η πραγματικότητα είναι πως τους περισσότερους σας πιάνει το \'μανιάτικο\' όταν κάποιος διαφωνήσει σε κάτι μαζί σας και ξαφνικά γίνεται στα μάτια σας... εχθρός;... ή μήπως δε παραποιούνται λεγόμενα ξανά και ξανά, μόνο και μόνο για να δημουργείται ντζερτζελές;... ή μήπως όλα αυτά δεν αφορούν τον... πρωτομάστορα;...
Ή μήπως δεν είναι εμφανές ότι όταν κάποιοι χρήστες μιλάνε με ουσιαστικό λόγο και πιάνουν το ζουμί ενός θρεντ - είτε συμφωνείτε με αυτά που λέγονται, είτε όχι - δεν αρχίζουν τα παρατράγουδα εξ επίτηδες για να χαλάσει η κουβέντα;... ή μήπως προκειμένου να συμβεί αυτό δεν αρχίζουν οι ειρωνίες και οι μπούρδες και τα πεσίματα σε αυτούς που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν σε ΔΙΑΛΟΓΟ όπου η κουβέντα γινόταν πολιτισμένα και με τον ελάχιστα απαιτούμενο σεβασμό στο συνομιλητή και στις ιδέες του;... ή μήπως τελικά, οι ενήλικες που θέλουν αδερφέ να καταθέσουν μια άποψη στο τραπέζι, να τα μαζεύουν και να φεύγουν μήπως και σας χαλάσουν την... ηρεμία και τον... πολιτισμό που διακρίνει το χώρο;... το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εθελοτυφλία όποτε βολεύει, η... επιλεκτική αμεροληψία και η παραποίηση των λεγομένων.
Και υποθέτω ότι επειδή ΑΠΛΑ διαφωνώ με τα περισσότερα που επικαλείστε ως \'ορθά\', θα μου πεις τώρα ότι \'στη λέω\' κι όλα θα είναι οk...
όχι, αλ
δεν θα πω ότι μου \" τη λες \"
(φαντάζομαι πως μιλάς σε μένα )
είπα μόνο πως παρατηρώ ότι τον τελευταίο καιρό , αρπαζόμαστε
με το παραμικρό και μοιάζουμε να μας αρέσει αυτό.
ξέρω τί είναι διάλογος.
και σέβομαι και αυτόν που έχει αντίθετη γνώμη.
το ξέρω πως μουλαρώνω ώρες - ώρες.
το καλό όμως με μένα είναι πως ξεχνάω εύκολα και
δεν το κρατάω στον άλλο.
έχω κοντραριστεί με άνθρωπο από εδώ και έβριζα όταν έκλεισα,
αλλά όταν μετά από μέρες μου έστειλε υ2υ , ένιωσα πολύ βλάκας.
φυσικά και δεν του το κράταγα.
και δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω.
το έχω δει με τον ευατό μου στη ρίαλ λάιφ.
από ό,τι κατάλαβα έγιναν διάφορα για να θέλεις πάλι να αποχωρήσεις.
έμεις έχουμε κοντραριστεί αρκετά στο παρελθόν.
με έχεις κάνει έξαλλη κάποιες φορές.
αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα το κρατήσω.
αν ήταν έτσι δεν θα σου απαντούσα.
μην ξεχνάς πως σου είχα προσφέρει και δωμάτιο στη μεζονέτα μου!
μαζί με τους τσακωμούς μας!
( τώρα θα έχω και περισσότερο χώρο...)
http://www.mazi.org.gr/
25-07-2010, 11:26 #215
Πώς διαγράφτηκε δημοκρατικά ο Μαύρος Κρίνος σε μια παρόμοια ιστοσελίδα
Originally posted by janet
τι πιστευεις οτι θα ειναι τοσο διαφορετικο στο υποθετικο φορουμ του κρινου, που εκει δε θα τσακωνεσαι? πιστευεις οτι εκει θα σου χαιδευουν τα αυτια? (γιατι εμμεσως πλην σαφως αυτο ζητας)ιστοσελίδα http://webwar2.org/ Θεμα: να σβηστεί ο χρήστης με το όνομα mavros krinos
« on: December 15, 2008, 05:06:21 pm »Originally posted by Στρασσερικός, Ομάδα Αυτόνομων Εθνικιστών, Υποδεκανέας, Μαγκιά 0
πειδή κάποια κομπλεξικά παιδάκια δεν έχουν τι να κάνουν και ασχολούνται με τον Μαύρο Κρίνο καλούμε τους διαχειριστές να διαγραφεί ο εν λόγω χρήστης και όλα όσα έχει γράψει στο battlefield.Originally posted by Μαύρος Κρίνος
Χρυσαυγίτες και κνίτες σιώπησαν
ΕΤΣΙ
ΘΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΡΙΝΟOriginally posted by Στρασσερικός, Ομάδα Αυτόνομων Εθνικιστών, Υποδεκανέας, Μαγκιά 0
Να δούμε αν θα χεις το \"θάρρος\" να τα πεις αυτά όταν θα σε βρούμε και από κοντά...Originally posted by Γιάγκος
σκάσε κωλοτρολλότρομπαOriginally posted by Nathan Bedford Forrest, Ομάδα Αυτόνομων Εθνικιστών, Υποδεκανέας, Μαγκιά 0
σκάσεOriginally posted by Nathan Bedford Forrest, Μέτωπο, Ταγματάρχης, Μαγκιά 6, ΜΕΓΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο Χ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ
Νομίζω πως η επισήμανση από τον Στρασσερικό, πως πρόκειται για προβοκάτορα, αρκεί και ξεκαθαρίζει πλήρως τα πράγματα προς πάσα ενδιαφερόμενο. Άν υποθετικά τον μπανάρω ή τον διαγράψω ή λάβω οποιοδήποτε πειθαρχικό μέτρο εναντίον του, αυτό σίγουρα θα κάνει τα πράγματα χειρότερα και θα αλλοιώσει τον ελευθεριακό χαρακτήρα του φόρουμ. Στο battlefield υπάρχουν μόνο 2 θεσμοθετημένες τιμωρίες: να σε περιλάβει ο Ζ ή να ενταχθείς στην ομάδα των τιμωρημένων (με πρόσβαση μόνο στον βόθρο) κατόπιν ψηφοφορίας χωρίς κλώνους. Γενικά πάντως, μην αναμένετε καθωσπρεπισμό από τα τόπικ στις γενικές θεματικές ενότητες (εκτός αν αναλάβει πιο δραστικό ρόλο ο Ζ). Για σοβαρές και ελεγχόμενες συζητήσεις υπάρχουν οι θεματικές ενότητες των ομάδων.Originally posted by Χαοτικός Αμοραλιστής, Ομάδα Εθνικοσοσιαλιστών, Αντιστράτηγος, Μαγκιά 20 αρχίσαμε τα ψέμματα πάλι; ακόμα να μπει ο ανθης και η στινκερμπελ!Originally posted by Φασιστοειδές Ρομπότ
Για να μπει κάποιος καταρχάς θα πρέπει να κατηγορείται για κάτι. Δεύτερον θα πρέπει να πρώτα απολογηθεί. Τρίτον η διαδικασία της ψηφοφορίας να είναι ατομική για ευνόητους λόγους.Originally posted byΣοφόκλας ο Αλιτήριος, Στρατιώτης, Μαγκιά 0
ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑOriginally posted by Harry Ressurected
Νομίζω πως η επισήμανση από τον Στρασσερικό, πως πρόκειται για προβοκάτορα, αρκεί και ξεκαθαρίζει πλήρως τα πράγματα προς πάσα ενδιαφερόμενο. Άν υποθετικά τον μπανάρω ή τον διαγράψω ή λάβω οποιοδήποτε πειθαρχικό μέτρο εναντίον του, αυτό σίγουρα θα κάνει τα πράγματα χειρότερα και θα αλλοιώσει τον ελευθεριακό χαρακτήρα του φόρουμ. Στο battlefield υπάρχουν μόνο 2 θεσμοθετημένες τιμωρίες: να σε περιλάβει ο Ζ ή να ενταχθείς στην ομάδα των τιμωρημένων (με πρόσβαση μόνο στον βόθρο) κατόπιν ψηφοφορίας χωρίς κλώνους. Γενικά πάντως, μην αναμένετε καθωσπρεπισμό από τα τόπικ στις γενικές θεματικές ενότητες (εκτός αν αναλάβει πιο δραστικό ρόλο ο Ζ). Για σοβαρές και ελεγχόμενες συζητήσεις υπάρχουν οι θεματικές ενότητες των ομάδων.
νιαγαρας υποκρισιας, τον διεγραψες με μονο τεκμηριο ... την καταθεση καποιου \"Στρασσερικου\" η οποια αρκει. γαμάτοOriginally posted by μίστερ μαξ, Ομάδα Αναρχικών, Ταγματάρχης, Μαγκιά -7
εκτος απο το οτι ο καθενας εχει καθε δικαιωμα να ονομαζει την περσονα του οπως θελει (πολιτικη προεκταση: και αρα η Μακεδονια μπορει να ονομαζεται ετσι...)....
αν ητανε να κοβει μια ανωτατη αρχη τα λαθος ονοματα, τοτε ισως κανενας δεν θα διατηρουσε το νικ του εδω μεσα...
Εσύ ρε Κρίνε, πως έμπλεξες και σε κυνηγάνε αυτοί οι γραφικοί άνθρωποι, πως κατάφερες και τους πρόσβαλες;
25-07-2010, 11:35 #216
ξεκουβαλα θειο, βαριομαστε......
25-07-2010, 11:36 #217
Originally posted by krin0
Και ξερεις γιατι τα κανω ολα αυτα?
Γιατι πολυ απλα σαν αντμιν εισαι παναχρηστος εκτος απο μονιμος εξαφανισμενος.
Και επιπλεον γιατι την ειδες πολυ power πισω απο το πανελ σου.
Δυστυχως εκανες λαθος.....
Τελικα ο βασιλιας ειναι γυμνος.ιστοσελίδα http://webwar2.org/ Θεμα: να σβηστεί ο χρήστης με το όνομα mavros krinos
« on: December 15, 2008, 05:06:21 pm »Originally posted by Στρασσερικός, Ομάδα Αυτόνομων Εθνικιστών, Υποδεκανέας, Μαγκιά 0
πειδή κάποια κομπλεξικά παιδάκια δεν έχουν τι να κάνουν και ασχολούνται με τον Μαύρο Κρίνο καλούμε τους διαχειριστές να διαγραφεί ο εν λόγω χρήστης και όλα όσα έχει γράψει στο battlefield.Originally posted by Μαύρος Κρίνος
Χρυσαυγίτες και κνίτες σιώπησαν
ΕΤΣΙ
ΘΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΡΙΝΟOriginally posted by Στρασσερικός, Ομάδα Αυτόνομων Εθνικιστών, Υποδεκανέας, Μαγκιά 0
Να δούμε αν θα χεις το \"θάρρος\" να τα πεις αυτά όταν θα σε βρούμε και από κοντά...Originally posted by Γιάγκος
σκάσε κωλοτρολλότρομπαOriginally posted by Nathan Bedford Forrest, Ομάδα Αυτόνομων Εθνικιστών, Υποδεκανέας, Μαγκιά 0
σκάσεOriginally posted by Nathan Bedford Forrest, Μέτωπο, Ταγματάρχης, Μαγκιά 6, ΜΕΓΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο Χ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ
Νομίζω πως η επισήμανση από τον Στρασσερικό, πως πρόκειται για προβοκάτορα, αρκεί και ξεκαθαρίζει πλήρως τα πράγματα προς πάσα ενδιαφερόμενο. Άν υποθετικά τον μπανάρω ή τον διαγράψω ή λάβω οποιοδήποτε πειθαρχικό μέτρο εναντίον του, αυτό σίγουρα θα κάνει τα πράγματα χειρότερα και θα αλλοιώσει τον ελευθεριακό χαρακτήρα του φόρουμ. Στο battlefield υπάρχουν μόνο 2 θεσμοθετημένες τιμωρίες: να σε περιλάβει ο Ζ ή να ενταχθείς στην ομάδα των τιμωρημένων (με πρόσβαση μόνο στον βόθρο) κατόπιν ψηφοφορίας χωρίς κλώνους. Γενικά πάντως, μην αναμένετε καθωσπρεπισμό από τα τόπικ στις γενικές θεματικές ενότητες (εκτός αν αναλάβει πιο δραστικό ρόλο ο Ζ). Για σοβαρές και ελεγχόμενες συζητήσεις υπάρχουν οι θεματικές ενότητες των ομάδων.Originally posted by Χαοτικός Αμοραλιστής, Ομάδα Εθνικοσοσιαλιστών, Αντιστράτηγος, Μαγκιά 20 αρχίσαμε τα ψέμματα πάλι; ακόμα να μπει ο ανθης και η στινκερμπελ!Originally posted by Φασιστοειδές Ρομπότ
Για να μπει κάποιος καταρχάς θα πρέπει να κατηγορείται για κάτι. Δεύτερον θα πρέπει να πρώτα απολογηθεί. Τρίτον η διαδικασία της ψηφοφορίας να είναι ατομική για ευνόητους λόγους.Originally posted byΣοφόκλας ο Αλιτήριος, Στρατιώτης, Μαγκιά 0
ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑOriginally posted by Harry Ressurected
Νομίζω πως η επισήμανση από τον Στρασσερικό, πως πρόκειται για προβοκάτορα, αρκεί και ξεκαθαρίζει πλήρως τα πράγματα προς πάσα ενδιαφερόμενο. Άν υποθετικά τον μπανάρω ή τον διαγράψω ή λάβω οποιοδήποτε πειθαρχικό μέτρο εναντίον του, αυτό σίγουρα θα κάνει τα πράγματα χειρότερα και θα αλλοιώσει τον ελευθεριακό χαρακτήρα του φόρουμ. Στο battlefield υπάρχουν μόνο 2 θεσμοθετημένες τιμωρίες: να σε περιλάβει ο Ζ ή να ενταχθείς στην ομάδα των τιμωρημένων (με πρόσβαση μόνο στον βόθρο) κατόπιν ψηφοφορίας χωρίς κλώνους. Γενικά πάντως, μην αναμένετε καθωσπρεπισμό από τα τόπικ στις γενικές θεματικές ενότητες (εκτός αν αναλάβει πιο δραστικό ρόλο ο Ζ). Για σοβαρές και ελεγχόμενες συζητήσεις υπάρχουν οι θεματικές ενότητες των ομάδων.
νιαγαρας υποκρισιας, τον διεγραψες με μονο τεκμηριο ... την καταθεση καποιου \"Στρασσερικου\" η οποια αρκει. γαμάτοOriginally posted by μίστερ μαξ, Ομάδα Αναρχικών, Ταγματάρχης, Μαγκιά -7
εκτος απο το οτι ο καθενας εχει καθε δικαιωμα να ονομαζει την περσονα του οπως θελει (πολιτικη προεκταση: και αρα η Μακεδονια μπορει να ονομαζεται ετσι...)....
αν ητανε να κοβει μια ανωτατη αρχη τα λαθος ονοματα, τοτε ισως κανενας δεν θα διατηρουσε το νικ του εδω μεσα...
Εσύ ρε Κρίνε, πως έμπλεξες και σε κυνηγάνε αυτοί οι γραφικοί άνθρωποι, πως κατάφερες και τους πρόσβαλες;
25-07-2010, 11:36 #218
Συγγνωμη μας εκανες quote διαφορα μηνυματα που δεν βγαινει κανενα νοημα απο ενα ασχετο φoρουμ και τι με αυτο?
Τα χεις με την google για καποιο συγκεκριμενο λογο?...και σιγουρα υπαρχουν σοβαροι λογοι στην ηλεκτρονικη εποχη που ζουμε αλλα εσυ δεν αναφερεις κανεναν περαν του τροπου λειτουργιας της μηχανης αναζητησης να βασιζεται σε λεξεις κλειδια και να ψαχνει το web.
Κάπου αλλού θα έχουν γράψει και παρόμοια, χωρίς ψευδώνυμα στρατηγών.
Εισαι κατα της φακελοποιησης ...κατα της τεχνολογιας και προσβαλλεις το μεσο με την μεγαλυτερη ελευθερια εκφρασης αυτη την στιγμη?
Σιγουρα για καποιον που εχει τα μεσα δεν υπαρχει ουσιαστικη ανωνυμια , αλλα ουτε real life υπαρχει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-07-2010, 11:40 #219
Originally posted by keep_walking
Συγγνωμη μας εκανες quote διαφορα μηνυματα που δεν βγαινει κανενα νοημα απο ενα ασχετο φoρουμ και τι με αυτο?
25-07-2010, 11:42 #220
Originally posted by Λίνος
χαχα ναι για να ειμαι ασχετος παει να πει οτι με ξερουν και με βγαζουν ασχετο...sorry δεν γνωριζει ολος κοσμος την αφεντομουτσουναδα μου τον keep_walking.
Εκτος ποια και εαν ειμαι και πολυ φιρμα λολ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-07-2010, 11:47 #221
λινουφριε, λες ασυναρτησιες, το ξερεις?
25-07-2010, 11:47 #222
Ενας ανθρωπος που περνα τους αλλους για χαζους γραφοντας ασυναρτησιες ειναι αραγε ο ...ιδιος χαζος?
Ενδιαφερον φιλοσοφικο ερωτημα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-07-2010, 11:56 #223
Ενας ανθρωπος που περνα τους αλλους για χαζους γραφοντας ασυναρτησιες ειναι αραγε ο ...ιδιος χαζος?
Ενδιαφερον φιλοσοφικο ερωτημα.
25-07-2010, 12:03 #224
Originally posted by Remedy
Ενδιαφερον φιλοσοφικο ερωτημα.
Φυσικα αλλοι μπορει να τον ξερουν και προσωπικα , αλλα με αυτα που γραφει απλως τον εχουμε χεσμενο ολοι.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-07-2010, 13:11 #225
Εσείς ακόμη πιστεύετε πως είναι ο Ονούφριος?
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....