Results 226 to 240 of 259
Thread: fight the power!
-
25-07-2010, 13:21 #226
Originally posted by Θεοφανία
Εσείς ακόμη πιστεύετε πως είναι ο Ονούφριος?
και στις δυο περιπτωσεις δεν προσφερει τπτ ουτε στην συζητηση ουτε στον εαυτο του, καθως και ασυναρτησιες λεει και τρωει μπαν πιο γρηγορα απο οποιονδηποτε αλλο.
αλλα τι σημασια εχει αν ειναι ο ονουφριος η ενας ακομα κλωνος του κρινο?
- 25-07-2010, 13:24 #227
Originally posted by Remedy
και στις δυο περιπτωσεις δεν προσφερει τπτ ουτε στην συζητηση ουτε στον εαυτο του, καθως και ασυναρτησιες λεει και τρωει μπαν πιο γρηγορα απο οποιονδηποτε αλλο.
Γιατί, τι απ όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες έχει σημασία?
Να χαμε να λέγαμε.........
25-07-2010, 13:27 #228
αυτος ο ονουφριος λεει μονο ασυναρτησιες και ασχολειται με τον καυμο του κρινου, που ο ονουφριος δεν ειχε ποτε ασχοληθει....
λες εκεινο το βραδυ που ο κλωνος του κρινο μελετουσε τα παλια ποστ του ονουφριου να εκανε ξεπατικωτουρα? :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
(pathetic)
25-07-2010, 13:37 #229
αυτος ο ονουφριος λεει μονο ασυναρτησιες και ασχολειται με τον καυμο του κρινου, που ο ονουφριος δεν ειχε ποτε ασχοληθει....
λες εκεινο το βραδυ που ο κλωνος του κρινο μελετουσε τα παλια ποστ του ονουφριου να εκανε ξεπατικωτουρα? :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
(pathetic)
Λέω πως αυτό το whos on line έχει κάψει πολύ κόσμο :ρ
25-07-2010, 13:49 #230
Originally posted by εκείνος
Originally posted by krino
Ονούφριε,
με ευχές για καλή χρονιά,
δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνεις εδώ, ειλικρινά
Τι κοινό έχεις εσύ, που διαθέτεις κοινωνικούς και πολιτικούς προβληματισμούς, με μια Θεοφανία, με έναν keep talking, με lightbluebath, με liberchild κλπ.
Μουνί παρακαλητό, πικρό ******
Originally posted by krino
... και τι προβλήματα είπαμε ότι έχεις??
Όλοι, Θεοφανίες και keep talking ξεκινούν με την απόλυτη ταύτιση με το αφεντικό για να κοιμούνται ήσυχα. Έτσι (δείτε στο ιστορικό) έκαναν κάποτε και η interrapted και η Kassi και δείτε τώρα πως έχουν καταντήσει. Δεν βοηθούν στην ψυχική υγεία αυτές οι ταυτίσεις με έναν διαχειριστή μιας εταιρείας κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.
Αναρωτηθήκατε ποτέ για ποιό λόγο απαγορεύονται τα greeklish; Ρωτήστε κάποιον που να ξέρει καλά από διαδίκτυο (όχι τον keep talking) και θα σας πει ότι δεν γίνεται ταξινόμηση των γραφομένων, όταν κάποια κείμενα είναι γραμμένα με greeklish. Εδώ θα σας διαγράψει για αυτό το παράπτωμα, χωρίς άλλο, ο σούπερ αντμινιστρέιτορ (που ευχαριστιέται να προσθέτει αστέρια στον εαυτό του).
Μια εταιρεία προώθησης ιστοσελίδων θέλει να δείξει αποτελέσματα έντονης συμμετοχής αναγνωστών έστω και αν χειροτερεύει η ψυχική τους κατάσταση με τις μονολεκτικές αντιπαραθέσεις.
Εσύ τώρα εξοργίστηκες που σε διέγραψαν και θέλεις να απαντήσεις. Πέφτεις δηλαδή στην παγίδα των ιδιωτικών καναλιών που οργανώνουν συζητήσεις στο ίδιο πάνελ με παπάδες και εκπροσώπους λεσβιακών και άλλων ομοφυλοφιλικών οργανώσεων, ώστε να καθηλωθεί ο τηλεθεατής και να λέει \"α τον πούστη, να του απαντήσω τώρα\", και παίρνει ένα τηλέφωνο που ποτέ δεν απαντά. Έτσι τρώει στη μάπα όλες τις διαφημίσεις του καναλιού την ώρα που του ανεβαίνει η πίεση για να ακούσει κάποιον να λέει την άποψή του.
Ο λόγος για τον οποίο μπαίνω κάθε τόσο στο e-ψυχιατρείο, είναι επειδή παρακολουθώ με το Google Search με ορισμένες λέξεις κλειδιά συζητήσεις που γίνονται σε πολλά κανάλια συγχρόνως και εντοπίζω τις φράσεις που έχουν την μεγαλύτερη χρήση ή μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα, για να τις κατατάσω σε μια δική μου λίστα. Εγώ το κάνω ερασιτεχνικά, άλλοι το κάνουν επαγγελματικά, και εσείς νομίζετε ότι είναι οι \"καλοί ψυχολόγοι\" που κατά τύχη μπαίνουν στο φόρουμ.
Ο Petran διαθέτει την κατάλληλη μόρφωση να σας εξηγήσει (ή να εξηγήσει μάλλον σε άλλο φόρουμ και όχι στο e-ψυχιατρείο) πως διαμορφώνεται η εικόνα, το scanning του εγκέφαλου του ανθρώπου, όταν εμπλέκεται σε ψυχαναγκαστικές συζητήσεις που του καταλαμβάνουν τη ζωή του και γίνονται το μόνο θέμα της ζωής του. Φυσικά έτσι θα μπορούσε να κάνει κάποια διάλεξη ο άνθρωπος, ενώ τώρα κάνει αντιγραφές , quote, γέλια και μονολεκτικές παρατηρήσεις, ίσως για να μη διαφέρει από τον κοινό παρονομαστη του φόρουμ και τον διαγράψει ο αντμινιστρέιτορ, μετά από σκέψη που θα περάσει από το μυαλό της Θεοφανίας.
Originally posted by PETRAN
Τι κέρδος να βγάζει μωρέ αυτό το φόρουμ? Βγάζει τόσα λεφτά?
Θέλεις να πιάσεις διάλογο με τον σούπερ αντμινιστρέιτορ, ούτως ή άλλως, μετά από τα παραπάνω;
Πήγαινε στο www.eatingdisoders.gr Θα τον δεις να δίνει συμβουλές σε χοντρούλες για να αδυνατίσουν. Πιάσε τον, εκεί που δεν θα έχει την υποστήριξη της Θεοφανίας ή του keep talking. Αλλοιώς βρές τον στο facebook. Έχει διαγράψει το κανονικό του όνομα. Θα παιδευτείς λίγο, αλλά γνωρίζοντας το λεκτικό του, θα τον εντοπίσεις (μακρυά από Θεοφανίες)
IOYIOYIOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
FORUM POLICE
PUT THE KOT DOWN!!!!!!!!!!!!!!
απο ποτε ο εκεινος τραβαει ζορι για τον κρινο?
μπαινει και ξαφνικα κανει κουοτ ενα ποστ του κρινο που γραφτηκε πριν απο αιωνες?
τι συμβαινει εδω? ο κρινο παριστανει τον εκεινο???????
η ο κρινος καλεσε τον εκεινο για σιγονταρισμα στο τρολιγκ?
25-07-2010, 13:54 #231
ρεμ μη γίνεσαι καχύποπτη.
Ο ονούφρης κοιμόταν και ξυπνούσε με τις αδικιες που γίνονταν εναντίον του κρίνο. (Μέχρι και τη λίμπερ θυμήθηκε).
25-07-2010, 13:55 #232
(αληθεια, ποτε με ειδες να βριζω, εκτος απο την μυθικη φορα με την νατουρ προ ετους, την οποια και θα επαναλαμβανα ευχαριστως αν μου ελεγε τα αναλογα?)
Να μη σου στερήσω τη χαρά λοιπόν, αν και σαν απειλή τα κόβω τα λόγια σου.
Κρίμα που δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχα πει και έχω καλύτερα πράγματα για τη Κυριακή μου από το να ανατρέχω σε περσινά θέματα.
Στο περίπου, είχα πει ότι ο πάνος12345 είχε πει πάρε τα χάπια σου σε σένα και ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ. Εσύ ενοχλήθηκες (πιθανόν να χτύπησε κάποιο ευαίσθητο κουμπί σου, κοινώς φλέβα) και ξεσήκωσες ένα ολόκληρο φόρουμ. Προσπάθησες με σου ξου του γιου του γιου να πείσεις και να κουρδίσεις όσο κόσμο μπορούσες ότι αυτό το είπε ο πάνος για όλους και ότι ειρωνεύεται όσους παίρνουν χάπια και ξεσήκωσες αρκετούς, με τα γνωστά αποτελέσματα και τη κατηφόρα που ακολούθησε. Ο πάνος όμως το είχε πει μόνο σε σένα. Και μάλιστα, -και αυτό είναι πολύ σημαντικό- αμυνόμενος στις συνεχείς προσβολές σου και απειλές σου (καλή ώρα όπως εδώ η απειλή σου).
ΥΓ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων προς τα υπόλοιπα μέλη: δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ντροπή ή κακό να παίρνει κάποιος χάπια. Η μισή Ελλάδα παίρνει και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί στίγμα. Οι ψυχικές ασθένειες είναι ασθένειες όπως είναι και ο διαβήτης, η πίεση, κλπ. Ως εκ τούτου, αν μου έλεγε κάποιος πάνω σ΄ένα καυγά πάρε τα χάπια σου δεν θα με ενοχλούσε. Θα καταλάβαινα (επειδή όπως είπαμε θα ήταν σε καυγά) μάλλον ότι τον έχω τσαντίσει και ίσως θα αναρωτιόμουν αν το έκανα επίτηδες ή κατά λάθος. Στη 2η περίπτωση μάλιστα θα ζητούσα συγνώμη.
Καλή Κυριακή Ρεμεντούλα και μην απειλείς γιατί ρεζιλεύεσαι. Οσον αφορά εμένα δεν με νοιάζει το φόρουμ πια όπως ξέρεις, αλλά να εσένα σε νοιάζει, οπότε….πρόσεχε μη πας για μπανάκι απροετοίμαστη χωρίς αντηλιακό.
25-07-2010, 14:02 #233
βρε νατουρα
αποχωρημενη γυναικα, προχωρημενης ηλικιας, που δεν μπαινεις πια και δεν το εχεις μετανοιωσει...
δεν εχεις τπτ αλλο να ασχοληθεις, παρα με το φορουμ το οποιο δεν σε ενδιαφερει (ως γνωστον)?
δεν γελας και μονη σου με αυτα που γραφεις?
εγω γελαω καθε φορα που σε βλεπω να μας ανακοινωνεις τι καλα που εχεις φυγει))))))
25-07-2010, 14:02 #234
Originally posted by nature
ΥΓ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων προς τα υπόλοιπα μέλη: δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ντροπή ή κακό να παίρνει κάποιος χάπια. Η μισή Ελλάδα παίρνει και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί στίγμα. Οι ψυχικές ασθένειες είναι ασθένειες όπως είναι και ο διαβήτης, η πίεση, κλπ. Ως εκ τούτου, αν μου έλεγε κάποιος πάνω σ΄ένα καυγά πάρε τα χάπια σου δεν θα με ενοχλούσε. Θα καταλάβαινα (επειδή όπως είπαμε θα ήταν σε καυγά) μάλλον ότι τον έχω τσαντίσει και ίσως θα αναρωτιόμουν αν το έκανα επίτηδες ή κατά λάθος. Στη 2η περίπτωση μάλιστα θα ζητούσα συγνώμη.
Μήπως χτύπησα εγώ καμιά δική σου?
25-07-2010, 20:08 #235
Όπως και η μισή Ελλάδα κάνει σεξ. Γιατί λοιπόν φρίκιασες και με κυνηγούσες επί μήνες όταν σου έγραψα \"νάτσουρ χαβ σεξ\" ?
Μήπως χτύπησα εγώ καμιά δική σου?
είπαμε ας παίξουμε κρυφτό
ή \"πούντο πούντο το δακτυλιδι να το να το δεν θα το βρεις\".
27-07-2010, 17:18 #236
Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη.
Από μικρός δυσλεκτικός και με πλήρη άρνηση στους κανόνες της γραμματικής και της ορθογραφίας. Χάλασε και αυτό το ******** το speller και μου έχει τσακίσει τα νεύρα.
Προσφάτος έμαθα ότι αποκλείστικε ο ΚΡΙΝΟΣ από το FORUM. Ίσως θα ήταν καλό να ακολουθήσουν και άλλοι που ενστερνίζονται τις πρακτικές του.
Ελπίζω ότι τώρα όλοι αυτοί που αναγκάστηκαν να αποχωρίσουν για λογαριασμό του να επανέρθουν. Ειδικά η ALOBAR που εμένα τουλάχιστον μου έχουν λείψει πολύ οι σκέψεις τις.
RIP.
27-07-2010, 17:36 #237
φιλε η αλομπαρ ειναι η yellow lemon tree ξαναγυρισε αλλα μπορει και να ξαναεφυγε γιατι κατι τετοια ελεγε τελευταιωσ παντωσ το καινουριο νικ δεν εχει διαγραφτει
28-07-2010, 10:13 #238
Originally posted by pad
φιλε η αλομπαρ ειναι η yellow lemon tree ξαναγυρισε αλλα μπορει και να ξαναεφυγε γιατι κατι τετοια ελεγε τελευταιωσ παντωσ το καινουριο νικ δεν εχει διαγραφτει
02-08-2010, 00:44 #239
Όντως η Alobar ήξερε να γράφει και ξεχώριζε. Τα κείμενα της ήταν σα να πίνεις ένα δροσερό νεράκι. Μ\'άρεσε ο τρόπος που έβλεπε τα πράγματα, σα μια μεγάλη αγκαλιά, παρά το μαύρο που καμια φορά ξεχίληζε.
Για τον κρινο, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Απλώς η βαβούρα έχει μειωθεί κι αυτό είναι καλό. Από την άλλη ποτέ δεν ήταν προσβλητικός (τουλάχιστον σε μένα).
02-08-2010, 01:00 #240
Originally posted by alexandros3
Όντως η Alobar ήξερε να γράφει και ξεχώριζε. Τα κείμενα της ήταν σα να πίνεις ένα δροσερό νεράκι. Μ\'άρεσε ο τρόπος που έβλεπε τα πράγματα, σα μια μεγάλη αγκαλιά, παρά το μαύρο που καμια φορά ξεχίληζε.
Για τον κρινο, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Απλώς η βαβούρα έχει μειωθεί κι αυτό είναι καλό. Από την άλλη ποτέ δεν ήταν προσβλητικός (τουλάχιστον σε μένα).
αφου δεν ηταν σε σενα, ας σφαχτουνε χιλια αρνια....
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....