ΗΡΩΙΝΗ.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36

Thread: ΗΡΩΙΝΗ..

Junior Member
    kalhmera...exw milisei me ena soro programata kai m lene prota tha se dei psyxologos kai meta psyxiatros..to thema einai oti eixa ena trakarisma espasa ton astragalo m epese panw m enas kolwtarifas..kai dn mporw na kini8w eykola o pateras m kanei 2 douleies kai aytoi theloyn na paw se psyxologous gia na doune an xreiazomai psyxiatro.t thema einai oti egw mesa stin bdomada tha paw na dw an xriazomai xirourgio gia na m baloun bides kai karfia epeidei einai stn astragalo...kai trelenomai mesa sto spiti me pianei kata8lipsy uelw psyxiatro tou dimosiou epeidei dn yparxoyn lefta exw kanei apo t prwi toulaxziston 20 thlefona thelw na m grapsei antikata8liptika kai oti allo xreiastw an skeftoume oti molis twra m t p ksypnisa efaga 9 HIPNOSEDON kai dn m exoun kanei tpt kai dn exw alla...eimai s apognosei exw taseis aytoktonias dn antexw spiti kai thn kwlokatastash m....

Senior Member
    Γιαννη καλημερα..βρεσ κατι να κανεσ ενα φθηνο χομπι βρε παιδι μου για να χαλαρωνεισ και να ξεχνιεσαι... :):):

..οταν με το καλο γινεις καλα..με τι θελεισ να ασχοληθεισ? εχεισ τελειωσει καποια σχολη? αν οχι..δεσ εδω..ειναι 2 χρονια και παραλληλα μπορεις να εργαζεσαι γιατι ειναι βραδυ συνηθωσ..

http://www.oeek.gr/index2.html -> καταρτιζομενοι -> οδηγοσ ειδικοτητων και θα βρεισ παααρα πολλεσ..

επισεισ

σχολεσ ΟΑΕΔ http://portal.oaed.gr/portal/page/portal/OAED/iek

...αντε βρε με το καλο.. πιστευω πωσ αν βαλεισ στοχο ..και ασχοληθεισ λιγο με το τι θελεισ να κανεισ μετα.. θα σου δωσει εναν λογο παραπανω να γινεισ γρηγορα καλα..κι εμεισ ημαστε εδω..

προσ το παρων..ασχολησου οσο μπορεισ με κατι ασχετο...ακομη κι ειναι πχ μια γλαστρα.. η ενα σκιτσο..οτιδηποτε..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Καλημέρα. Ο Γιάννης δε μπορεί ούτε να χαλαρώσει, ούτε να ξεχαστεί ως εθισμένος και σε προσπάθεια αποτοξίνωσης μόνος του. Γιάννη πήγαινε επάνω δεξιά εκεί που λέει \'έχετε ένα νέο μήνυμα\'. Πάτα πάνω και διάβασέ το! Πάρε άμεσα τηλέφωνο κι αν είναι δυνατόν ζήτα να μιλήσεις με τον ίδιο το γιατρό που σου γράφω. Μπες και στο λινκ που σου δίνω. Είναι ΔΩΡΕΑΝ! Μελέτησε καλά το λινκ και πάρε τηλέφωνο τώρα! Ο άνθρωπος είναι εξπέρ στην απεξάρτηση, βοηθάει πολλά παιδιά ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ και επίσης είναι εναντίον των φαρμάκων στη φάση της απεξάρτησης. Αυτός θα σου πει από κοντά τί και πώς, και θα κρίνει αν χρειάζεσαι φάρμακα κατά τη διάρκεια της σωματικής αποτοξίνωσης και ποιά. Μη το αμελείς καθόλου, έχω ακούσει από πρώην χρήστες ότι είναι απ\' τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα και θα βοηθηθεί και ο πατέρας σου πολύ!

Ελπίζω να σου πουν ευχάριστα πράγματα και να σε αναλάβουν το δυνατόν συντομότερο!

Senior Member
    Καλημέρα Γιάννη.
    Υπομονή.....
    Αν θες πάρε τηλ. στο 1145 ,είναι γραμμή της ιθάκης για ψυχολογική υποστήριξη κ πληροφόρηση.Επίσης οκανα ,1031 αλλά δεν είμαι σίγουρη αν αφορά ψυχολογική υποστήριξη ή πληροφόρηση για το πρόγραμμά τους.

Senior Member
    Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ1990
    ΑΡΣΙ ΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΝΩΝΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΟΠΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ..ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΝ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΝΑ ΜΝ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΙΣΕΩΝ.ΔΕΝ ΜΝΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕς...
    Γιάννη είδα κι αυτή σου την απάντηση, γι\' αυτό επιμένω να πάρεις τηλέφωνο εκεί που σου λέω στο μήνυμα. Εκτός του ότι είναι δωρεάν, είναι πρόγραμμα ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά για πολλές ΟΜΑΔΙΚΕΣ δραστηριότητες. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι ΔΕΝ είσαι σε απεξάρτηση, αλλά παλεύεις με την αποτοξίνωση του οργανισμού σου. Το να παίρνεις φάρμακα για να ανακουφίζεσαι είναι απολύτως κατανοητό, αλλά το κάνεις μόνος σου και είναι και επικίνδυνο! Αν δεν έχεις το κουράγιο - και το κατανοώ απόλυτα - ζήτησε απ\' τον πατέρα σου να επικοινωνήσει ο ίδιος και να πάτε και μαζί.
    Πρώτα λοιπόν θα αναλάβουν το φαρμακευτικό κομμάτι για να μπορέσεις να αντέξεις και μετά θα δεις πόσο πιο εύκολα θα γίνουν όλα. Όλα θα πάνε καλά, θα δεις!

:)

Ίσως δυσκολεύεσαι με το μήνυμα. Οπότε,

www.elefsyna.org

Aναπαύσεως 7, 116 36 Μετς, Αθήνα
    Τηλ. 210 92 29 158 / 210 92 40 035
    E-mail:

[email protected]

Πάτα στο πρώτο λινκ που λεει \'ΕΛΕΥ.ΣΥΝ.Α\' και μετά στο \'ταυτότητα\'.

Καλή επιτυχία και καλημέρα ξανά!

Senior Member
    επειδή αντιλαμβάνομαι ότι πάνω κάτω ξέρεις απο που πρέπει να πάρεις βοήθεια,
    αλλά ίσως να μην είσαι έτοιμος ακόμα....

είναι δύσκολος ο δρόμος της απεξάρτησης και έχεις δίκιο να αναβάλεις το πότε θα τον ακολουθήσεις!

είμαι σίγουρη οτι έχεις δει τραγικές καταστάσεις στο χώρο της χρήσης,

αλλά μάλλον θα σκέφτεσαι , και καλά κάνεις , κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν ,

ότι αυτά τα τραγικά δεν θα συμβούν σε σένα.

μην τρέφεις αυταπάτες , η ηρωίνη δεν ξεχωρίζει τα κάλά και τα κακά παιδιά,

τα ρημάζει όλα , ΟΛΑ ,
    το σώμα σου ,
    το μυαλό σου,
    την οικογενειά σου,
    τον έρωτά σου,
    ΟΛΑ!!

ΜΗΝ ΚΆΘΕΣΑΙ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΆΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΤΈΡΗΣΗΣ ,ΜΟΝΟΣ!

διάβασα εδώ με τί συμπαράσταση σου μιλήσαν,

κανένας δεν έχει προσωπικο όφελος , αν κόψεις ή δε κόψεις!

εσύ θα χεις όφελος.

κάνεις off μόνος σου , πολύ σκληρό,

δώσε λιγη αγάπη στον εαυτόσου, στο σώμα σου ,

εμπιστευσου μια οργανωμένη μονάδα απεξάρτησης,

ο οικονομόπουλος στο ελευσίνα καλός είναι ,

αλλά και στο νόστος καλά είναι ,και ο Θησέας επίσης

το καλύτερο είναι αυτό όμως που θα βοηθήσει εσένα!

δεν έγινε τίποτα αν θα πιεις δυο μέρες ακόμα ,

να βρεις το κουράγιο να σταθεις στα πόδια σου και να πάς

μέχρι το πρόγραμμα,

αν μπεις στο νοσοκομείο για την επέμβαση ,

θα σου δίνουν εκει υποκατάστατα,

δεν θα σα αφήσουν στεγνό,

μη φοβάσαι ,

μη μαζεύεις μόνο πληροφορίες,

η αναζήτηση της ηρωίνης και τα ρίσκα της ,είναι πιο δύσκολα

απο τα προγράμματα.

αν δεν θέλεις να μείνεις στο πρόγραμμα , κ΄λειστό η ανοιχτό,

κανένας δεν σε υποχρεώνει,

το καπελάκι σου στραβά και τον δρόμο τον ξέρεις!!

βρές το κουράγιο ,

δεν ξέρω πολλους που να απεξερτήθηκαν εύκολα,

αυτοί που ξέρω (και είναι πάνω απο τεσσερις)

τα γύρισαν όλα τα προγράμματα ,

εεε...κάποιο τους ταίριαξε , σε κάποιο ωρίμασαν και ΄

τα κατάφεραν!!!!!!!!!!!!!!

στο εύχομαι και σε σένα.

Page 3 of 3 FirstFirst 123