Results 46 to 57 of 57
Thread: δυσθυμία, κατάθλιψη ή κατι άλλο?
-
23-05-2006, 02:05 #46
σιγά ρε alex το παρατραβηγμένο χιούμορ μας....... έλεος!!!!
εκτός κι αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις το καλοπροαίρετο χιούμορ που δεν έχει να κάνει με πρόσωπα αλλά με καταστάσεις..άντε να αρχίσω κι εγώ απο αύριο να δημοσιεύω τέτοια Post να σας λέω ψυχανώμαλους και gay να δω την δκή σας καλή διάθεση και κατανόηση!!!!
θα σεβόσασταν την ψυχική μου κατάσταση εσείς όμως, δεν είστε σαν έμας τους ασεβείς ε???
δεν κάναμε και τίποτα τραγικό πια ρε παιδιά! μια πλάκα κάναμε και μας βγάλατε κακούς, υποκριτές και αναίσθητους! (και απευθύνομαι μόνο σε alex και rapshodo)
πες τα όλγα!
- 23-05-2006, 21:08 #47
Originally posted by alex30
μία τέτοια προσέγγιση κατά τη γνώμη μου ξεπέρασε το χιούμορ
24-05-2006, 00:24 #48
Μωρά μου μην τσακώνεστε για λεκτικές αποδόσεις και εναλλακτικές επεξηγήσεις σε ζητήματα που ο κάθε ένας πάντα τα ερμηνεύει διαφορετικά βάση των ξεχωριστών βιωμάτων και τους διαφορετικούς τρόπους έκφρασης της ψυχολογίας του. Αλέξη μου ίσως να φαίνονταν λίγο χοντρό το χιούμορ , αλλά μην ξεχνάς ότι έως ένα σημείο καλλιεργήθηκε από τη στάση του Στέφανου. Μην το βλέπεις λοιπόν μικρό μου τραβηγμένο από κάποιους ...ούτε κατακριταίο μιας και οι διαστάσεις του ήταν πολλαπλές και έως ένα σημείο δημιούργησε έστω και άθελά του ένταση και απογοήτευση σε πολλούς χωρίς να φταίνε! Κάθε ένας αντιδρά διαφορετικά και ενεργοποιεί διαφορετικά τους αμυντικούς του μηχανισμούς. Έναν από αυτούς ίσως ενεργοποίησε και η Φέλη μας χωρίς επιθετική σκοπιμότητα και εριστική διάθεση, οπότε δεν υπάρχει λόγος φανερής έχθρας. ʼλλωστε δεν έδειξε κάτι τέτοιο με την διάθεσή της, αλλά ούτε και ο Αντώνης.... Τώρα όσο για το δικό σου μήνυμα και εγώ πιστεύω ότι η Φέλη το πήρε όντως στραβά.Το συμπέρασμά μου ποιό είναι? Ότι κακώς εσύ παρεξήγησες την όλη κατάσταση και κακώς η Φέλη παρεξήγησε το δικό σου μήνυμα το οποίο δεν ήταν αδικαιολόγητο με τα δικά σου κριτήρια. Αυτός όμως δεν είναι λόγος σημαντικής παρεξήγησης ή ρίξης!!! Σκεφτείτε το σοβαρά και βρείτε τα γιατί και οι δυο σας έτσι όπως σας γνώρισα είστε δυνατοί χαρακτήρες και μάλιστα με περισσότερα κοινά από ότι φαντάζεστε!!! Φιλιά...
24-05-2006, 13:35 #49
για μενα το μνμ της φελη ειταν ξεκαθαρο και του αλεξ ξεκαθαρο οποτε δεν υπαρχει θεμα παρερμεινιας...απλα καποια ατομα απο το φορουμ να σταματισουν να πουλανε πνευμα νομιζοντας οτι θα μειωσουν εμας...μαλλον αυτοι μειονονται απο μονοι τους οκ?οι περισσοτεροι στο φορουμ βλεπουν και καταλαβαινουν...
24-05-2006, 13:41 #50
Βρε Αντωνη δεν προσπαθησε κανεις ουτε να πουλησει πνευμα,αλλα ουτε και να μειωσει καποιον.Απλα αυτο που σχολιαστηκε ηταν οτι τα συγκεκριμενα μηνυματα δεν ηταν και οτι καλυτερο για την περιπτωση του Στεφανου.Απο κει και περα δεν χρειαζεται να πηγαινουμε σε συζητησεις του στυλ ποιος μειωνει ποιον ουτε και να τσακωνομαστε μεταξυ μας,γιατι δεν εχει και κανενα νοημα να κανουμε κατι τετοιο.
24-05-2006, 19:25 #51
λοιπόν εγώ λέω να το λήξουμε όλο αυτό γιατί ούτε εμείς είχαμε σκοπό να προσβάλλουμε κανένα αλλά εγώ δεν νομίζω οτι κι εσείς θέλατε να προσβάλλετε εμάς. απλά παρεξηγήθηκε ένα αστείο που έκανα με τον αντώνη, σας εξήγησαμε οτι είχε να κάνει μόνο με χιούμορ και όχι με κακίες κτλ και τελείωσε το θέμα τώρα οκ??
φιλιά σε όλους!
25-05-2006, 11:22 #52
ok it\'s over
26-05-2006, 01:16 #53
Χαίρομαι μωρά μου που επιτέλους καταλάβατε ότι δεν υπάρχει λόγος ρήξης για κάτι που ουσιαστικά δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει κλίμα έντασης ! Καιρός ήταν! Ναι Φέλη και Αντώνη όντως ήταν μορφή χιούμορ που αν γίνονταν λεκτικά και σε πραγματικό χρόνο αντί για ένταση θα προκαλλούσε γέλιο και στους παρεξηγημένους..Τί να κάνουμε το forum δεν έχει real voice για να μεταφερθεί αυτούσια η θετική διάθεση..οπότε σε κάτι τέτοιες περίεργες συνθήκες αναλογικά παρεξηγείται εύκολα.Never mind όμως!!!!
26-05-2006, 03:40 #54
αυτό ήθελα να πω κι εγώ όλγα! πως ίσως αν είμασταν σε μια παρέα και κάναμε ενα τέτοιο αστείο θα φαινόταν οτι το κάναμε καλοπροαίρετα, απο το ύφος, τον τόνο της φωνής κτλ..δυστυχώς στο γραπτό λόγο δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και παρεξηγούνται πράγματα και μετά μπαίνουμε σε διαδικασία να εξηγεί ο ένας, να εξηγεί ο άλλος και τελικά να υπάρχουν μικροεντάσεις! κι ενώ η πλάκα θα κρατούσε το πολύ 1 λεπτό στον προφορικό λόγο εδώ έχουμε 5 μέρες!!!!!!!!!!!!
μακάρι κάποτε να μπορέσουμε να τα πούμε όλοι μαζί κι απο κοντά! δε θα ήταν ωραίο να οργανώσουμε μια συνάντηση όσων μελών επιθυμούν κάποια φορά??? τι λέτε? περιμένω απαντήσεις και προτάσεις!!
27-05-2006, 10:21 #55
ναι καλο θα ειταν μια συναντησουλα...μεσα ειμαι!!!δυστυχως η ολγα εχει δικιο...τα γραπτα δεν μεταφερουν το στυλ που θες να δωσεις οταν λες κατι...
05-06-2006, 23:45 #56
..θα μπορουσαμε... να κανονισυμε ισωσ καποια στιγμη... να πηγαιναμε για παγωτο..(για να γλυκαθουμε κι ολας)
.. η για μπανιο.. χαλαρα... ... καπου με οχι πααρα πολυ κοσμο.. να εχουμε και την υσυχια μας βρε παιδι μου...
...δεν φοβαστε ομως οτι μετα απο αυτο θα υπαρξουν αλαγες ως προς την συμπεριφορα του ενος ως προς τον αλλον?....
..εγω το φοβαμαι λιγακι...να πω την αληθεια ...οχι οτι εχω τιποτα να κρυψω.. ισα ισα.. απλα... οι ανθρωποι οσο δεμενοι κι αν ειναι επειρεαζονται και απο την εικονα.. και απο την χειμεια...
..εγω παντοσ σασ αγαπαω πολυ.... :P...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
05-06-2006, 23:47 #57
..οτι κι αν αποφασισουμε.... παρεπιπτοντως... δεν μας ειπανε ποτε τα παλιοτερα μελη.. στην συναντηση που ειχανε.. τι εγινε.. πως νιωσανε... ...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
Ήρθε και η δική μου ώρα…
10-07-2025, 19:46 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία