Results 1 to 15 of 61
Thread: η ψυχολογια της παραλιας
-
26-07-2010, 11:32 #1
η ψυχολογια της παραλιας
παμε παραλια να ικανοποιησουμε ποια επιθυμια μας τελικα;
- 26-07-2010, 11:54 #2
Ίσως να απαλλαγούμε από τη ζέστη και να ξεσκάσουμε, να αλλάξουμε παραστάσεις, να δούμε τη θάλασσα;
26-07-2010, 11:58 #3
μα εχει περισσοτερη ζεστη στην παραλια, ψηνεσαι κατω απ τον ηλιο, ιδρωνεις. δεν αμφιβαλλω οτι το κολυμπι ειναι ευεργετικο κ η θαλασσα μαγευτικη, αλλα σε κουραζει. ακομα, για να το διασκεδασης επιβαλλεται να εχεις παρεα, διαφορετικα νιωθεις ακομα πιο μονος.
26-07-2010, 12:09 #4
Δεν πας τις ώρες 12-4. Εγώ που πάω στις 6, δροσίζομαι, γιατί έχει πιο πολύ δροσιά από το σπίτι και από την πόλη, δεν κάθομαι κάτω από τον ήλιο, έχει ομπρέλες, αλλιώς ναι, είναι μαζοχισμός. Εμένα το κολύμπι δεν με κουράζει εξάλλου μπορείς να κάνεις εκεί που πατάς οι περισσότεροι αν όχι όλοι αυτό κάνουνε. Εγώ πάντα με παρέα πάω.
26-07-2010, 12:23 #5
ποσταρα το θεμα γιατι ψυχολογικα με ριχνει η ιδεα της παραλιας, συνηθως ειμαι μονη μου κ ψαχνω παρεα για να παω. εχω αρκετες φορες επιχειρησει να παω μονη μου να κανω το μπανιο μου, να ξαπλαρω στην πετσετα μου μεχρι να στεγνωσω, να πιω τον καφε μου κ υστερα να φυγω. μ\' αρεσει να πηγαινω, αλλα μονη μου με ριχνει. χαζευω τριγυρω ορισμενους που παιζουν ρακετες κ θα θελα να επαιζα, αλλα μου την δινουν τα μπαλακια κ με εκνευριζουν οταν ξαφνικα προσγειωνονται πανω σου. ακουγεται ενα συνεχομενο βουητο απ τα χαχανητα κ τις ομιλιες κ το μυαλο σου δεν μπορει να ξεκουραστει. ο ηλιος βλαπτει κ αποφευγω μεσημεριανες ωρες. μ αρεσει το κολυμπι, η ελευθερη καταδυση, αλλα παλι δεν μπορω να το απολαυσω με το να εχω παρατημενη την τσαντα μου εξω στην αμμουδια κ αν μου την κλεψει κανεις; η θαλασσα πολλες φορες με τρομαζει.. ολα αυτα τα παθαινω οταν ειμαι μονη μου στην παραλια, οταν ειμαι με παρεα δεν με πολυνοιαζει, εκτος μονο το γεγονος οτι αισθανομαι αβολα με το μαγιο, οτι ειμαι σαν φαλαινα στην ακτη. προτιμω τα βραδινα μπανακια με παρεα παλι να πινω μπυρες στην παραλια, αλλα αυτο θα γινει 5 φορες μεσα σε ολοκληρο καλοκαιρι κ νιωθω ασχημα που ειμαι τοσο μονη.
26-07-2010, 12:30 #6
Δεν νομίζω ότι είσαι σαν φάλαινα πόσα κιλά είσαι εγώ τι να πω δηλαδή; Καλά είναι 5 βραδυνά μπάνια όλο το καλοκαίρι, εγώ δεν κάνω κανένα αν και μου αρέσουν. Μα άμα παίζεις ρακέτες δεν θα πέφτουν πάνω σου τα μπαλάκια. Αυτό με την τσάντα μέχρι στιγμής συμβαίνει μόνο στην Αθήνα, επαρχία δεν είναι το ίδιο. Αλήθεια, το πιο σημαντικό τώρα, γιατί δεν έχεις παρέα/εες;
26-07-2010, 12:49 #7
εε κανω με 2-3 άτομα παρεα. το ενα δεν παει θαλασσα, με το αλλο δεν συμβαδιζουν οι ωρες μας κ με το τριτο οποτε κατσει. νομιζω οτι ζηταω πολλα. καθε καλοκαιρι σκεφτομαι παραλια, θαλασσα, μπανιο κ πεφτω ψυχολογικα. το χειμωνα ειναι διαφορετικα, δεν εχεις τετοια απαιτηση, να βγεις κ συ σαν ανθρωπος να κανεις ενα μπανακι σαν ολους τους αλλους. βλεπεις τις παραλιες κ ειναι γεματες κοσμο, δεν πεφτει καρφιτσα. ναι οκ σιχαινομαι την πολυκοσμια, αλλα παραλληλα θα ηθελα να εχω παρεα κ να ημουν καπου κ γω για μπανακι. ποσα κιλα ειμαι; ασε κοντευω τα 90 εχω γινει φαλαινα, πριν παρω φαρμακα ημουν 70, σνιφ.. οσο για τις ρακετες, θα θελα να εχω παρεα να παιζω, αλλα δυστηχως τρωω κατι ξεγυρισμενες απ τα μπαλακια που πεταγονται.
26-07-2010, 12:55 #8
Mαρακι εμεισ παμε συχνα μετα τισ 6 ..καθημερινεσ... να σου λεμε ποτε να ερχεσαι??????να γνωρισεισ και τον Αντωνακη??παμε αστερια γλυφαδασ..ειναι δωρεαν
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
26-07-2010, 12:57 #9
Εγώ με τα κωλοφάρμακα έχω ξεπεράσει τα 90. Καλά γιατί δεν πάει το ένα άτομο για μπάνιο; Δεν ζητάς πολλά. Αυτό έλειπε, να πέφτεις ψυχολογικά με το καλοκαιράκι, την καλύτερη εποχή του χρόνου. Πρέπει να βρεις καινούριες παρέες οπωσδήποτε. Ξέχασα να πω ότι και με τη θάλασσα δροσίζεσαι, με το νερό :). Εμένα μου αρέσει ο κόσμος αλλά μόνο ότι έχω κιλά και αισθάνομαι άσχημα :(. Αν έχει πάρα πολύ κόσμο μερικές φορές δεν κάνω μπάνιο γι\'αυτό το λόγο. Γι\'αυτό σου λέω να βρεις παρέα, να παίζεις και ρακέτες και να τα κάνεις όλα :).
26-07-2010, 13:03 #10
Originally posted by Adzik
Mαρακι εμεισ παμε συχνα μετα τισ 6 ..καθημερινεσ... να σου λεμε ποτε να ερχεσαι??????να γνωρισεισ και τον Αντωνακη??παμε αστερια γλυφαδασ..ειναι δωρεαν
26-07-2010, 13:05 #11
Originally posted by lightbluepath
Εγώ με τα κωλοφάρμακα έχω ξεπεράσει τα 90. Καλά γιατί δεν πάει το ένα άτομο για μπάνιο; Δεν ζητάς πολλά. Αυτό έλειπε, να πέφτεις ψυχολογικά με το καλοκαιράκι, την καλύτερη εποχή του χρόνου. Πρέπει να βρεις καινούριες παρέες οπωσδήποτε. Ξέχασα να πω ότι και με τη θάλασσα δροσίζεσαι, με το νερό :). Εμένα μου αρέσει ο κόσμος αλλά μόνο ότι έχω κιλά και αισθάνομαι άσχημα :(. Αν έχει πάρα πολύ κόσμο μερικές φορές δεν κάνω μπάνιο γι\'αυτό το λόγο. Γι\'αυτό σου λέω να βρεις παρέα, να παίζεις και ρακέτες και να τα κάνεις όλα :).
26-07-2010, 13:08 #12
Άμα είχες παρέες δεν θα σε επηρέαζε αρνητικά. Κοίτα, για σένα που έχεις ήδη παρέες δεν είναι ακατόρθωτο. Μπορείς να τους πεις να σου γνωρίσουν φίλες και φίλους τους :D. Εξάλλου, άμα είναι φίλες σου και μπορείς να τους εμπιστευτείς ότι αισθάνεσαι χάλια το καλοκαίρι, θα σε καταλάβουνε και θα σου γνωρίσουνε.
26-07-2010, 13:19 #13
δεν νομιζω να φταιει αποκλειστικα το οτι δεν βρισκω παρεα για να παω. σκεφτομαι παραλια κ στεναχωριεμαι.. εχω παει κ με παρεα κ βαριεμαι απιστευτα
26-07-2010, 13:25 #14
Mou αρεσει στην παραλια η ηλιοθεραπεια,το κολυμπι,το καφεδακι με φιλους η μαλλον ακομη καλυτερα τα μεζεδακια στη διπλανη ψαροτεβαρνα
μου τη σπανε οι ρακετες και το μπαλακι που σου ερχεται κατακεφαλα,οι θειες με το καρπουζι παραδιπλα,η αφορητη ζεστη,τα παιδακια που τρεχουν και σε γεμιζουν με αμμο στο περασμα τους,το αφθονα λαδια απο τα αντιηλιακα μεσα στη θαλασσα,οι αντρες με τα μαγιο σοβρακα,
το αλατι πανω μου μετα το μπανιο και αλλα πολλα.πολυ γκρινια ε?Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
26-07-2010, 13:32 #15
Τι σε πειράζει ο κόσμος βρε Ολγάκι; Άστον κόσμο να χαρεί την παραλία. Εκτός από τα παιδάκια με την άμμο και τα λάδια μέσα στη θάλασσα που με πειράζουν και μένα, τα άλλα δεν βλέπω γιατί να με πειράζουν!
Εξώδικο :)
10-06-2025, 12:23 in Σχέσεις και Επικοινωνία