Results 31 to 45 of 61
Thread: η ψυχολογια της παραλιας
-
26-07-2010, 18:57 #31
Janet αυτό που έκανες ήταν βλακεία και να μαθαίνεις να παραδέχεσαι τα λάθη σου. Μας παραπλάνησες όλους.
- 26-07-2010, 19:43 #32
ΙΟΥΙΟΥΙΟΥΙΟΥΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥ
FORUM POLICE!!!!!!!!!!!!!!
PUT THE ARTICLE DOWN SLOWLY, JANET!!!!!!
ΠΡΟΕΒΗΣ ΣΕ Β9 ΚΟΠΕΛΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Β9,ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Β ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ:
B9.
Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (gf ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών ή τρίτων δικτυακών τόπων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.
Ο ιστοτοπος απ οπου ευγενικα δανεισθηκες το κειμενο ρητα αναφερει οτι δεν το επιτρεπει παρα μονο με εγγραφη αδεια!!! κι εσυ δεν εκανες καν μνεια οτι ειναι δικο τους:
© 2002 Εκδόσεις Λυμπέρη. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του περιεχόμενου του δικτυακού τόπου χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη.
ΙΟΥΥΥΥΥΥΥΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΙΟΥΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!
27-07-2010, 10:37 #33
Το καλοκαίρι είναι συμβολική εποχή για πολλά άτομα που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα με την εικόνα τους ή τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.Ειδικά η σχέση με τη θάλασσα είναι ενδεικτική του πώς αισθανόμαστε πώς υπάρχουμε μέσα στο πετσί μας-άβολα ή θετικά-και πώς νιώθουμε τον εαυτό μας να κινείται και να υπάρχει στην παρουσία των άλλων.Όταν δεν είμαστε καλά,δεν έχουμε τη σιγουριά και την πεποίθηση πως ό,τι ζούμε μας είναι αρκετό και μας αντιπροσωπεύει,τότε η δυσαρέσκεια από την πραγματικότητα συνδέεται πολλές φορές με καταστάσεις που \"επιβάλλουν\"την κοινωνική επαφή,όπως το να πας σε μία παραλία με κόσμο.
Μστρουμφ,έχω κι εγώ αισθανθεί έτσι κάποια αλλοτινά καλοκαίρια.Όταν όλοι μου φάνταζαν ευτυχισμένοι κι εγώ δεν ήμουν,η αντίθεση με κατέθλιβε.Η σύγκριση ανάμεσα στους άλλους και σε μας όταν δεν είμαστε καλά,επιτείνει το άγχος μας,μας βάζει σε τριπάκια αυτουποτίμησης,μας βασανίζει,σκέψεις που δε μας απασχολούσαν σε άλλες εμπειρίες,ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια,γίνονται ορατές και μας θυμίζουν όσα δυσάρεστα θάβουμε στο βάθος του μυαλού μας για να επιβιώσουμε.
Θα σου πρότεινα να μη βάζεις βάρη στον εαυτό σου πάνω απ\'αυτά που νιώθεις να αντέχεις ανά εποχή.Έχει σημασία να μετράμε τις δυνάμεις μας και να μη μας πρεσάρουμε υπερβολικά,να δίνουμε χρόνο στο ταλαίπωρο τον ψυχισμό μας να τη βγάλει καθαρή,δίχως να τον τσιγκλάμε και να τον στοχοποιούμε διαρκώς.Έχεις περάσει πολλά,περνάς ακόμη,δεν είσαι υποχρεωμένη να αποδείξεις τίποτε σε κανέναν,ούτε να σε συγκρίνεις και να αυτομαστιγώνεσαι ψυχικά.
Σε καταθλίβει ο κόσμος αυτή την εποχή;Yπάρχουν παραλίες δίχως κόσμο,όπου θα μπορείς να απολαύσεις τη θάλασσα,τον ήχο των κυμάτων,την αίσθηση της δροσιάς και τη χαλαρότητα δίχως να σε βασανίζει η σύγκριση.Άστην γι αργότερα,που θα έχεις τα ψυχικά αποθέματα να κουβαλήσεις περισσότερα απ\'ό,τι τώρα.Μη στερείς το δικαίωμα στον εαυτό σου να ζήσει το καλοκαίρι που εσύ επιθυμείς,με τον τρόπο που σε περιέχει αυτό το διάστημα.
Σκέψου επίσης πως δε φταίνε οι άλλοι για τη μοναξιά ή την κακή μας διάθεση.Ούτε τα παιδιά,ούτε η άμμος,ούτε τα βότσαλα,ούτε τα κουβαδάκια,ούτε τα ταπεράκια,ούτε οι ομπρέλλες.Όταν είμαστε καλά,πραγματικά καλά,ουσιαστικά,τότε παραγκωνίζουμε τα αρνητικά,μπορούμε να τα ξεπερνάμε.Τίποτε απ\'αυτά δε θα μέτραγε,να είσαι σίγουρη.
Σου εύχομαι να περνάς όσο το δυνατόν καλύτερα,ακούγοντας τις ανάγκες σου και προσαρμόζοντας τις συμπεριφορές σου ώστε να απαλλάσσεσαι από περιττές κακουχίες.
Άκου το μέσα σου προσεχτικά και κινήσου ανάλογα.
Δε σε βαθμολογεί κανείς.Εσύ σε βαθμολογείς συνέχεια.Και μάλιστα αυστηρά,βρίσκοντας διάφορους τρόπους να δικαιολογήσεις την αυστηρότητά σου.Πήγαινε να μαυρίσεις,να βάλεις λαδάκια,να έχεις την ευκαιρία να φύγουν οι μαύρες σκέψεις,να ξεκουραστεί το μυαλουδάκι από τα επίμονά του μπλα μπλα,πέρνα στις αισθήσεις και δώστους την ευκαιρία να σε αλαφρώσουν.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
27-07-2010, 10:48 #34
Εγώ πάλι ψάχνω την ηρεμία δίπλα στη θάλασσα, και για αυτο την προτιμώ απόγευμα βράδυ. Πάω και μέρα αλλά δεν την ευχαριστιέμαι τόσο. Με κουράζει η μάχη της ξαπλώστρας, η επίδειξη του κόσμου, η περιέργεια των βλεμμάτων.
Με ηρεμεί το χτύπημα της θάλασσας στην παραλία, η μυρωδιά της, η δροσιά του απογεύματος. Δυστυχώς εδώ στην αθήνα δύσκολα το βρίσκεις αυτό σε κοντινή απόσταση! Και αν δεν έχεις παρέα, ένα καλό βιβλίο είναι πάντα μια καλή συντροφιά!
29-07-2010, 12:07 #35
Σκατά εδώ σκατά εκεί σκατά ο κόσμος όλος
απ\' το πολύ το χέσιμο μου πιάστηκε ο κώλος.
Σκατά να φας σκατά να πιείς σκατά να πας να χέσεις
απ\' τα σκατά να σηκωθείς και στα σκατά να πέσεις.
δεν μπορω αλλο, η ζωη ειναι σκατα.....
ολα στραβα κ αναποδα
ποιον κοροιδευω αν οχι τον εαυτο μου;
29-07-2010, 12:09 #36
Originally posted by mstrouf
Σκατά εδώ σκατά εκεί σκατά ο κόσμος όλος
απ\' το πολύ το χέσιμο μου πιάστηκε ο κώλος.
Σκατά να φας σκατά να πιείς σκατά να πας να χέσεις
απ\' τα σκατά να σηκωθείς και στα σκατά να πέσεις.
δεν μπορω αλλο, η ζωη ειναι σκατα.....
ολα στραβα κ αναποδα
ποιον κοροιδευω αν οχι τον εαυτο μου;
+10000000000000000000000000000000000000,συμφω νω ετσι νιωθω τελευταιαΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
29-07-2010, 12:12 #37
Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,
όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.
Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλος
σκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος.
Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο
κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.
Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.
Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,
σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.
Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένο
ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.
Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,
σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,
απ\' τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.
Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε
Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,
μα απ’ τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν’ αρρωστήσω
και δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.
Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος
κι απ’ το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!
29-07-2010, 12:15 #38
Φοβερά επιμορφωτικό δεν το συζητάω!! χαχαχα!
29-07-2010, 12:17 #39
Ρε παιδιά τι σας έπιασε και είσαστε σκατά;
29-07-2010, 12:17 #40
σκατοπαραλιες... σκατοχεσμενες ψυχολογιες..
δεν θα μπορουσαν να ειναι χειροτερα τα πραγματα για μενα αυτη την περιοδο, ουτε τροπο να αντιδρασω πια δεν εχω
29-07-2010, 12:20 #41
Originally posted by lightbluepath
Ρε παιδιά τι σας έπιασε και είσαστε σκατά;Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
29-07-2010, 12:21 #42
Ααααααααααααααααααααααααα
29-07-2010, 12:31 #43
το καλοκαιρι φταιει, οι βρωμοπαραλιες, ο πολυς κοσμος, η ιδρωτιλα, η αηδια που πηγαζει απ το μεσα μας, η σκατοζεστη
Όταν είμαστε μες στα σκατά ώς το λαιμό, δεν μένει παρά να τα χέσουμε όλα
29-07-2010, 12:36 #44
το καλοκαιρι φταιει, οι βρωμοπαραλιες, ο πολυς κοσμος, η ιδρωτιλα, η αηδια που πηγαζει απ το μεσα μας, η σκατοζεστη
Όταν είμαστε μες στα σκατά ώς το λαιμό, δεν μένει παρά να τα χέσουμε όλα
mad mad madΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
29-07-2010, 15:58 #45
Originally posted by Adzik
Mαρακι εμεισ παμε συχνα μετα τισ 6 ..καθημερινεσ... να σου λεμε ποτε να ερχεσαι??????να γνωρισεισ και τον Αντωνακη??παμε αστερια γλυφαδασ..ειναι δωρεαν
αυριο αν εχει καλο καιρο κατα τισ 4 θα ξεκινησω...λεωφορειο..ηλεκτ� �ικοσ..τραμ..να παω κατα τισ 4 καπου θα ημαστε εκει.. με τον Αντωνακη.. θα ερθει και ο Μιχαλησ κατα τισ 7.30... θελεισ να ερθεισ????...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία