η ψυχολογια της παραλιας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Senior Member
    Τωρα πειτε μου..

Υπαρχει τιποτα καλυτερο να δουλευεις προσωρινα για ενα καλοκαιρακι σε μια τουριστικη ζωνη ενος τουριστικου νησιου σε ενα τουριστικο μαγαζι , και κατα το μεσσημερακι που θα σου δωσει αδεια το αφεντικο λιγη ωριτσα διαλειμα ,να πας με τα ποδια στην παραλια διπλα να αραξεις με

-redbull
    -βιβλο
    -μπλοκ σχεδιου και μολυβια
    -mp3 player

εεε?
    ε??

(δεν μιλησα πουθενα για παρεα)

Αφηστε που στις παραλιες κανεις ενδιαφερον γνωριμιες.... :)
    -με ή και χωρις να σε πετυχει μπαλακι ρακετας-

Originally posted by Boltseed
    Τωρα πειτε μου..

Υπαρχει τιποτα καλυτερο να δουλευεις προσωρινα για ενα καλοκαιρακι σε μια τουριστικη ζωνη ενος τουριστικου νησιου σε ενα τουριστικο μαγαζι , και κατα το μεσσημερακι που θα σου δωσει αδεια το αφεντικο λιγη ωριτσα διαλειμα ,να πας με τα ποδια στην παραλια διπλα να αραξεις με

-redbull
    -βιβλο
    -mp3 player

εεε?
    ε??

nightmare!!!!!!!!!!!!!σαν να βλεπω τον εφιαλτη στo δρομο με τις λευκες.προσωρινη δουλεια-τουριστικη ζωνη-τουριστικο νησι και μεσημερι σε παραλια?????????????????????και με τα ποδια??????????????aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    ίδρωσα Boltseed... βέβαια δεν ζητάω να βρισκομαι κατω απ το φοινικα με μια pinacolada στο χερι κ να μου κανουν αερα, αλλα οχι ετσι βρε..

τελευταια μερα στη δουλεια μου σημερα..
    μενω ανεργη, παπαλα.. στεναχωριεμαι που υστερα απο 5 χρονια παιρνω αυτο το δρομο.. καταραμενες συμβασεις..
    δεν σκεφτομαι ουτε παραλιες, ουτε διακοπες, αλλα τι θα κανω;;; τα εξοδα τρεχουν..
    περσι παλι 30 ιουλιου ηταν που εχασα τη μαμα, περασε ενας χρονος κ παλι σαν σημερα, χανω τη δουλεια μου.
    πφφφ.. εχω στεναχωρηθει..

Senior Member
    καλα ρε σεις, μεχρι την παραλια ειπα να πατε , οχι μεχρι την κολαση του Δαντη :D

Αυτο που μου αρεσει σε παραλιες , ειτε μεσα ειτε εξω απο το νερο, ειναι οτι -κατα την γνωμη μου- το κλιμα ειναι αρκετα ευνοικο για να αδειασεις το μυαλο σου και να χαλαρωσεις με/χωρις ανοιχτα μάτια αλλα σιγουρα με ανοιχτα τα αυτια με τοσους υπεροχους ηχους γυρω να τρεχουν οπως παφλασμο απο κυματακια, παιδακια να παιζουν, ηχους απο ρακετες, γελακια απο μακρυα, αχνη μουσικουλα απο το -παρανομο- μπαρ καντινα που ειναι χτισμενο στην μεση της αμμου στην παραλια και πουλαει τα νερακια 2 ευρω και τα τοστ του ζαμπον-τυρι στα 5, τον ηχο απο αερα που βαραει τα φυλα εκει κοντα στην σκια που εισαι.....

μονο σε εμενα αρεσουν αυτα ?

;p

Senior Member
    χμμμ Boltseed... θα συμφωνησω στον παφλασμο των κυματων, στο ευνοικο κλιμα για να αδειασεις το μυαλο σου κ να χαλαρωσης, αλλα θα διαφωνησω με το κλαμμα κ την γκρινια του παιδιου του διπλανου, με τις γαιδουροφωναρες των ετσι, το σπαστικο μπαλακι που θες δεν θες απορροφαει το βλεμμα σου κ σε κανει να χαζευεις, τους απατεωνες της καντινας που πληρωνεις πανακριβο το νερακι...

Senior Member
    Για παράαδειγμα εγώ αυτή τη στιγμή έω την παραλία μπροστά μου και μου και δεν μπορώ απο θέμα διάθεσης να πάω.Βλέπω τον κόσμο να χαίρεται και μου φαίνεται τόσο ξένο.Βλέπω μια ηλικιωμένη κυρία στην ξαπλώστρα μπροστά σε μια πισίνα και εγώ κοιτώ απο το μπαλκόνι.
    Ομως εαν υπήρχε η κατάλληλη παρέα και το μυαλό ήταν ξεκούραστο απο σκέψεις, όλο αυτό που τώρα θεωρώ βαρετό θα ήταν διασκέδαση και ανεμελιά.

Senior Member
    ποια ανεμελια γμτ;;;;;;;;
    αυτη η λεξη μοιαζει αγνωστη.......
    για εμενα η ψυχολογια της παραλιας χωριζεται σε δυο φασεις:
    α. στη διασκεδαση ανευ οριων
    β. στην καταθλιψη ωσπου αγγιζεις τον πατο

Senior Member
    Originally posted by γιώτα2
    Για παράαδειγμα εγώ αυτή τη στιγμή έω την παραλία μπροστά μου και μου και δεν μπορώ απο θέμα διάθεσης να πάω.Βλέπω τον κόσμο να χαίρεται και μου φαίνεται τόσο ξένο.Βλέπω μια ηλικιωμένη κυρία στην ξαπλώστρα μπροστά σε μια πισίνα και εγώ κοιτώ απο το μπαλκόνι.
    Ομως εαν υπήρχε η κατάλληλη παρέα και το μυαλό ήταν ξεκούραστο απο σκέψεις, όλο αυτό που τώρα θεωρώ βαρετό θα ήταν διασκέδαση και ανεμελιά.
    μηπως ομως στην πραξη μερικες φορες η διαθεση ερχεται στην πορεια? μηπως αν πηγαινες κ επιανες κ λιγη κουβεντα με καποιον, να σου εφτιαχνε η κακη διαθεση?

δεν ξερω αν η διαθεση ειναι απαραιτητη προυποθεση για να κανουμε πραγματα. σε εμενα πολλες φορες ερχεται στην πορεια. (πχ με καθαρισμα σπιτιου, εργασιες στο πανεπιστημιο (παλια), ακομα κ για εξοδους με κοσμο κλπ).

επισης εγγυημενα το μονος στο σπιτι φερνει καταθλιψη αν ειναι συνεχομενο κ μονομανες (μια μερα οκ, αλλα παραπανω?)
    κ δεν ειμαι κ ο κοινωνικοτερος ανθρωπος.

Senior Member
    Καλοκαιρι-θαλασσα-μπανια-παρεες-αλκοολ-ερωτας-μαγιο-κοκτειλς-γελιο-χαρα-διασκεδαση-φραπε-κρεβατακια-ρακετες κλπ…..

Όλα αυτά γιατι πρεπει να συνδιαζονται απαραιτητα με το πώς θα ζησουμε εμεις το καλοκαιρι μας; Ισως γιατι εμεις τα συνδιαζουμε ετσι; Επιβαλλεται να το κανεις γιατι το κανουν και οι αλλοι; Πολλα ισως.
    Το να μην μπορεις να ενταχθεις μεσα σε όλα αυτά φιλη μου mstrouf δεν σε κανει να εισαι πιο κατω από κανεναν.Το να μην μπορεις να τα βιωσεις όπως οι αλλοι δεν σημαινει πως σε κανει πιο μειον.Ειναι καποια δικα σου θεματα που σε κανουν να νιωθεις τοσο χαλια και απων από το καλοκαιρι και πως μπορεις να το περασεις.
    Το να διαφερεις από τους αλλους εχει την δικια του αξια.Το να διαφερεις δεν σημαινει απολυτα ότι μειονεκτεις σε κατι.Θελει πεισμα και πιστη να μπορεις να κρατας την διαφορετικοτητα σου μακρια από αρνητικα συναισθηματα.Το καλοκαιρι δεν είναι μοναχα όλα αυτά που ο καθενας κανει..εχω την εντυπωση ότι κι αυτοι εχουν δικα τους θεματα με την συγκεκριμενη εποχη ,απλα αποφευγουν ισως να τα ψαξουν και απλα βολευονται στο να απολαμβανουν κατι χωρις την συγκεκριμενη αξια.Γιαυτο ακομη και αυτοι που δειχνουν να απολαμβανουν τοσο ισως και να μην είναι ετσι ακριβως.
    Το να σε εκνευριζει που τους βλεπεις είναι γιατι νιωθεις πως εσυ δεν μπορεις να το απολαυσεις τοσο..
    Σου μιλαω με ανεση γιατι απλα καταλαβαινω,το εχω βιωσει.
    Χρονια μισουσα το καλοκαιρι,τη νζεστη. Τοσο πολύ τα μισουσα που δεν ειχα αντιληφθει το ποσο ερωτευμενος ειμαι με την θαλασσα.Και να ξερεις πως η θαλασσα δεν είναι απλα καλοκαιρι και διασκεδαση.Η θαλασσα γενικοτερα..
    Ενιωθα τοσο μειονεκτικα,τοση καταθλιψη που δεν μπορουσα να απολαυσω σχεδον τιποτα.
    Ειχα παρεα να πηγαινω,μα τι να την κανω όταν κανεις δεν μπορουσε να με βοηθησει;Γιαυτο ισως ακομη και η παρεα να μην βοηθαει όταν εχεις θεματα αλυτα με σενα την ιδια.
    Καταφερα μεσα από τα τοσα χρονια να φτιαξω εμενα καλυτερα…να με αποδεχθω όπως ειμαι,να μπορω να παω στην παραλια χωρις να γινομαι θεμα(τουλαχιστο ετσι νομιζα).Τα θεματα μου ηταν τοσο μεγαλα που ειχα την εντυπωση πως δεν κανει να κυκλοφορω.

Ποσπαθησω να βρω μια παραλια ησυχη..με κοσμο πολύ απλο,να βρω μια παραλια που θα μου αρμοζει,θα είναι πανεμορφη.Με τον καιρο που αποδεχτηκα τον εαυτο μου ακομη πιο πολύ,περνω μαζι μου ρακετες και παιζω..περνω την μασκα μου και τα βατραχοπεδιλα μου και απολαμβανω τον βυθο που τοσο αγαπω..κολυμπαει μεσα,βουταω το κεφαλι μου μεσα στο νερο να νιωσω το αγγιγμα της..το απογευμα πηγαινω να μαζεψω κοχυλια,πινω το φραπε μου καθοντας κοντα στο κυμα… μπορεις να κανεις τοσα και τοσα..το καλοκαιρι δεν είναι μονο παραλια.

Ψαξε μεσα σου να βρεις τι σε ενοχλει σε εσενα…θα βοηθησει..
    Δεν είναι όλα τοσο μαυρα..αν καταφερεις να δροσισεις λιγο την ματια που τα βλεπεις..

Ευχαριστω

Senior Member
    Originally posted by mstrouf
    Α ρε ακραία μου,στρουμφ.....
    Πάντως εγώ τη λατρεύω τη θάλασσα όπως και να\'χει.
    Ανάλογα με τη διάθεση την προσαρμόζω.Άλλες φορές μ\'αρέσει η πολυκοσμία,άλλες οι ερημιές,άλλες το απογευμετινό μπάνιο,άλλες το καραμεσημεριάτικο,άλλες με βιβλίο,άλλες με μουσική,...εξαρτάται απ\'το κέφι και τις υπάρχουσες επιλογές.

Το μόνο κακό είναι πως είμαι πολύ κρυουλιάρα αλλιώς θα το επιχειρούσα και για χειμερινή κολυμβήτρια:P

Senior Member
    τελευταια μερα στη δουλεια μου σημερα..
    μενω ανεργη, παπαλα.. στεναχωριεμαι που υστερα απο 5 χρονια παιρνω αυτο το δρομο.. καταραμενες συμβασεις..
    Ωχ κρίμα...
    Μπορεί να\'ναι και για καλό όμως που ξέρεις?μπορεί να δυσκολευτείς λίγο αλλά να βρεις κάτι καλύτερο τελικά.
    Πάντως είμαστε στο παρόμοιο κλάμπ των ανέργων-εύχομαι όχι για πολύ ακόμη(ειδικά εγώ έχω κουλό και το δεξί χέρι...μεγάλο ++ θα το κοτσάρω πρώτο πρώτο στο βιογραφικό!)

*πάντως έχει κι ένα θετικό η υπόθεση,θα απαλαχτείς απ\'τον παππού:P
    (ελπίζω να μη σ\'ενοχλεί η πλάκα,να σπάσει λίγο ο πάγος,εννοείται ότι ξέρω πως είναι δύσκολα)

Senior Member
    κι ένα τραγουδάκι για το θέμα

http://www.youtube.com/watch?v=epqfUiF6fro

Senior Member
    Τωρα πειτε μου..

-redbull
    -βιβλο
    -mp3 player

εεε?
    ε??

Όλα καλά βρε boltseed,τη δουλειά τι την ήθελες στο σενάριο?κ μάλιστα άδεια <<λίγη ωρίτσα>> απ\'το αφεντικό?

Senior Member
    Τωρα πειτε μου..

-redbull
    -βιβλο
    -mp3 player
    πολυ ωραια ειναι αλλα εννοεις την Βιβλο????? (ή βιβλιο...?)λολ

καλα, δεν ειναι παντα ενδιαφερουσες οι γνωριμιες, ειδικα οταν γινονται εντελως τυχαια (παντα!!!) με το ρημαδο- μπαλακι της ρακετας βεβαιως βεβαιως. αλλα οτι το κλιμα κ ο τοπος ειναι προσφορος...ουτε λογος:):)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    ποια ανεμελια γμτ;;;;;;;;
    αυτη η λεξη μοιαζει αγνωστη.......
    δλδ στα ακρα...

ειναι λιγο σκληρο νομιζω κ εκτος πραγματικοτητας να απαιτεις απο τον εαυτο σου τοσο το πρωτο οσο κ το δευτερο.

κ εξηγουμαι: οταν χανεις την δουλεια σου, ειναι λιγο δυσκολο να πετας απο την χαρα σου.

αλλα κ το να πιασεις πατο, πού βοηθαει?

μπορεις παρολα αυτα, να ξεδωσεις, να διασκεδασεις, να μιλησεις καπου κ να πιστεψεις στο οτι θα βρεις κατι άλλο. χωρις να πιασεις πατο.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast