Εμμονή με πρώην κολλητή μου... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Member
    Numerevis συμφωνω με το δεν έχεις να χάσεις τίποτα που λένε και οι φίλοι σου. ʼλλωστε έχει περάσει καιρός από τότε που εκδήλωσες τα συναισθήματά σου, έχει περάσει το πρώτο σοκ. Τώρα η κοπέλα σίγουρα θα είναι πιο συνειδητοποιημένη και προετοιμασμένη αν βγείτε. Αναφέρεις ότι η συνάντηση μπορεί να σε κάνει χειρότερα. Ίσως όμως είναι καλύτερα να ξέρεις που πατάς και να ξέρεις ότι από την πλευρά σου έχεις προσπαθήσει και της έχεις δώσει και χρόνο να σκεφτεί την κατάσταση. Το να χάσεις κάθε ελπίδα μαζί της θα σε κάνει χειρότερα αλλά θα σου δώσει με τον καιρό το κουράγιο να συνεχίσεις. Όταν όμως είσαι διαρκώς στην αμφιβολία είναι πολύ δύσκολο να πας μπροστά.

Φρούτο, δεν θεωρώ διάλογο με επιχείρημα το να μιλάω για το πόσα χρόνια έχει να κάνει σχέση ο Ερωτόκριτος, πρώτον διότι δεν είναι το κεντρικό μας θέμα και δεύτερον γιατί δεν με ενδιαφέρει. Προφανώς θα έχει τους λόγους του που τους σέβομαι και αν θελήσει να τους δημοσιοποιήσει καλώς να συζητήσουμε τις απόψεις μας.
    Όσον αφορά για το κόμπλεξ σε μικρότερη ηλικία που αναφέρω και παραθέτεις εννοώ απλά ότι όταν κάποιος αναφέρεται γενικά σε μια κατηγορία που είμαι και εγώ μέσα (γυναίκες, ελληνίδες κ.α.) αρνητικά, δεν το εκλαμβάνω κατευθείαν ως αναφορά ή προσβολή στο δικό μου πρόσωπο ωστε να περάσω άμεσα στην επίθεση.

Σας χαιρετώ
    :)

Senior Member
    Φίλε μου δε ξέρω αν έχεις ασχοληθεί ποτέ με το ψαροντούφεκο ή με το κυνήγι.
    Τις περισσότερες φορές για να μη πω πάντα το θύμα σε έχει καταλάβει πρίν καν το δεις εσύ και μάλλιστα έχει καταλάβει και το σκοπό σου. Αν κάνεις το ίδιο αλλά χωρίς όπλο θα δεις άλλη συμπεριφορά ειδικά από τα ψάρια.
    Είναι θέμα ενεργειακό...
    Δεν είσαι έτοιμος για να τη δεις τη κοπέλα αυτή τη στιγμή έτσι όπως το φαντάζεσαι...Δεν έχεις καταλάβει τι διαίσθηση έχει μια γυναίκα και ειδικά όταν είναι προκατειλλημένη (μην ακούτε εσείς κορίτσια...)
    Αν κινηθείς όπως σου λένε οι φίλοι σου θα κάνεις λάθος και θα κλείσεις και μια πόρτα που ίσως δε θα ήθελες...ξέρεις γιατί ? Γιατί φωνάζεις από μακρυά το σκοπό σου...εγώ που είμαι στα Χανιά το ακούω από δω. Σου απέδειξε η κοπέλα ότι δεν είναι έτοιμη για τους λόγους της να κάνει μια κουβέντα ευθεία μαζί σου. Μη μου πεις μα μπορεί να άλλαξε...όσο κι αν αλλάζουμε σε κάποια πράγματα οι ενέργειες που έχουμε με κάποιους ανθρώπους δεν αλλάζουν τόσο εύκολα μόνο με τους καινούριους...
    Αν παρόλα αυτά θέλεις να το κάνεις τώρα, τηλεφώνησέ της (όχι μηνύματα....) και ρώτησέ την πως είναι και πως περνάει και αν θα ήθελε να βρεθείτε για φαγητό μια και έχετε καιρό να βρεθείτε και να τα πείτε. Δε θα αναφέρεις κανένα λόγο που το κάνεις αυτό ακόμα κι αν αυτή θέλει να σε ρίξει στη παγίδα να της πεις για να σε στήσει με τη σειρά της στα 2 μέτρα... ούτε έχω κάτι να σου πω ,ούτε θέλω να μιλήσουμε ντε και καλά... Σε είδα το πάσχα και απλώς θέλω να δω πως είσαι και πως περνάς...Μη πάτε για φαγητό σε μέρη που είναι για 2 απλά να είναι χαλαρά και ήσυχα. Όχι ιδιαίτερα πράγματα,ούτε ιδιαίτερα ντυσίματα ούτε πλύσιμο στο αυτοκίνητο ούτε δώρα ούτε τίποτα που να μαρρτυράει ότι έχεις κάτι στο μυαλό σου να της πεις. Ενώ αυτή θα το φαντάζεται και θα το περιμένει εσύ απέδειξέ της ότι έκανε λάθος και ότι απλά ήθελες να τη δεις και τίποτα παραπάνω. Απλά θα βρεθείτε χωρίς να αναφέρεις τίποτα ούτε για το παρελθόν ούτε για το μέλλον απλά θα μάθεις τα νέα της και θα της πεις τα δικά σου αποφεύγοντας να της μιλήσεις για το ερωτικό σου κομμάτι.Εστιάσου κυρίως στα δικά της χωρίς να τη ρωτήσεις τίποτα για τα ερωτικά της..
    Να είναι σύντομη η παρέα σας και όχι πολλές ώρες και κυρίως όταν θα τη πας σπίτι της μη κάνεις το λάθος να τη ρωτήσεις πότε θα ξαναβρεθείτε.
    Θεώρησε πως πας να δεις μια φίλη από τα παλιά και τίποτε παραπάνω..
    Περιμένουμε νέα σου για να πάμε στο 2 βήμα...

Καλή επιτυχία !

adamantia είσαι έξυπνη και σκεπτόμενη και κατά βάθος ξέρεις ότι δε μιλάω με υποτιμητικά λόγια ούτε για τις Ελληνίδες ούτε προσωπικά για σας που τοποθετηθήκατε...ʼλλωστε αν εν τέλει ήθελα αλλοδαπή θα ήμουν παντρεμένος με αλλοδαπή χωρίς φυσικά να αποκλείω τίποτα.

Member
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ:

ʼνοιξε καινούργιο θέμα αναπτύσσοντας τις απόψεις σου για τις ελληνίδες και τις αλλοδαπές, έτσι ωστε να μπορέσουμε να αναλύσουμε το θέμα χωρίς να ζαλίζουμε και τον numerovis που έχει τον δικό του πόνο. Να είσαι σίγουρος ότι τα πρώτα posts θα είναι δικά μου και του froutou...χεχεχε
    Βέβαια χρειάζεται γερά νεύρα και στομάχι, ερωτόκριτε, γιατί το forum απαρτίζεται από πλήθος γυναικών. ;)

Senior Member
    Adamantia είμαι έτοιμος να κάνω διάλογο μαζί σας όσες κι αν είστε γιατί τόσο το καλύτερο \"θα μάθω περισσότερα για τις γυναίκες.....\"

Member
    Υπενθυμιζω οτι θεμα μας ειναι το δικο μου προβλημα κ οχι η αντιδικια μεταξυ των χρηστων του φορουμ.Περιεμνω απαντησεις στο θεμα συναντηση με την πρωην κολλητη μου φιλη.ολα τα αλλα ειναι εκτος θεματος.Ευχαριστω

Junior Member
    Μου φαίνεται υπερβολικό να πιστεύουμε ότι κάθε περίπτωση είναι ίδια. Αν αντέχεις να έχεις μια φιλική σχέση όχι πολύ στενή αλλά ούτε και τέτοια που να παίρνεις δρόμο όταν τη βλέπεις είναι το πιο πετυχημένο. Δεν είναι ανθρώπινο ένας άνθρωπος που ήταν τόσο στενά δεμένος με τη ζωή σου ξαφνικά να εξοβελίζεται σαν να είναι η κόλασή σου. Το πρόβλημα δεν είναι το πρόσωπο και η ύπαρξη του άλλου ανθρώπου το πρόβλημα είναι να συνειδητοποιούμε ότι είμαστε άνθρωποι και ότι δεν μπορούμε να έχουμε ό,τι και όποιον επιθυμούμε και να σεβόμαστε τον άλλο και τις επιλογές του.Όσο πιέζεις τον εαυτό σου τόσο η πίεση θα σου γυρίζει ως μπούμεραγκ..

Member
    Το οτι υπαρχει καποια αντιδικια,ειναι γεγονος, δεν χρειαζεται να μου το πει καποιος.Το βλεπω μονος μου. Απο κει κ περα επιμενω πως αυτη η συζητηση ειναι εκτος θεματος αφου θεμα μας ειναι αλλο. Αν καποιοι πιστευουν πως το θεμα εχει απαντηθει κ δεν εχουν να που κατι αλλο, μπορουν απλως να με αγνοησουν κ να μην ασχοληθουν με το τοπικ που εχω θεσει.Απλα ειναι τα πραγματα.Ελπιζω τα επομενα μυνηματα να ειναι ολα εντος θεματος.Αλλωστε αυτο το φορουμ ασχολειται με ψυχολογια, ανθρωπινες σχεσεις κλπ.Το αν οι Ελληνιδες σημερα εχουν τα Α ή Β χαρακτηριστικα ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα που μπορει να αναλυθει σε αλλο τοπικ.Νομιζω πως ειναι προφανη αυτα που λεω.Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις που μου εχουν δωσει πανω στο συγκεκριμενο θεμα-προβλημα μου.

Senior Member
    Εγω θα σου ελεγα να βγεις μαζι της αλλα να προσπαθησεις να μην περιμενεις και πολλα απο αυτη τη συναντηση για να μην απογοητευτεις μετα περισσοτερο.Ειναι ισως και μια ευκαιρια να δεις πως θα ειναι πλεον η συμπεριφορα της απεναντι σου για να ξερεις και εσυ μετα τι σταση πρεπει να κρατησεις,δηλαδη αν πρεπει να απομακρυνθεις τελειως ή οχι κλπ.ισως ειναι καλυτερα να τη συναντησεις τωρα απο το να σκεφτεσαι τι μπορει να σου ελεγε,πως θα σου φεροταν και διαφορα τετοια.Απλα να θυμασαι οτι δεν προκειται να αλλαξουν και πολλα με μια συναντηση για να μην πληγωθεις περισσοτερο αν δεις οτι τα πραγματα δεν πανε και τοσο καλα.

Member
    Originally posted by numerevis
    Το οτι υπαρχει καποια αντιδικια,ειναι γεγονος, δεν χρειαζεται να μου το πει καποιος.Το βλεπω μονος μου. Απο κει κ περα επιμενω πως αυτη η συζητηση ειναι εκτος θεματος αφου θεμα μας ειναι αλλο. Αν καποιοι πιστευουν πως το θεμα εχει απαντηθει κ δεν εχουν να που κατι αλλο, μπορουν απλως να με αγνοησουν κ να μην ασχοληθουν με το τοπικ που εχω θεσει.Απλα ειναι τα πραγματα.Ελπιζω τα επομενα μυνηματα να ειναι ολα εντος θεματος.Αλλωστε αυτο το φορουμ ασχολειται με ψυχολογια, ανθρωπινες σχεσεις κλπ.Το αν οι Ελληνιδες σημερα εχουν τα Α ή Β χαρακτηριστικα ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα που μπορει να αναλυθει σε αλλο τοπικ.Νομιζω πως ειναι προφανη αυτα που λεω.Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις που μου εχουν δωσει πανω στο συγκεκριμενο θεμα-προβλημα μου.
    Μόνο που κάνεις λάθος. Δεν υπάρχει καμιά αντιδικία. Και έπρεπε εφόσον το έχουμε πει 100 φορές ότι είναι απλά μια συζήτηση με διαφορετικές απόψεις να το καταλάβεις. Εκτός αν θεωρείς ότι η διαφορετική άποψη είναι αντιδικία.

Εγώ θα σου απαντούσα στην ερώτησή σου αν
    1)καταλάβαινες το απλό πράγμα ότι δεν υπάρχει αντιδικία και 2)ήσουν λιγότερο αφοσιωμένος στο δικό σου πρόβλημα, δεχόμενος ότι πέραν του προβλήματός σου υπάρχουν και άλλα πράγματα που ενδεχομένως να μας απασχολούν και έχουμε δικαίωμα να ξεφύγουμε από το δικό σου θέμα.
    Αλλά αυτά προφανώς δεν ισχύουν. Επομένως δεν θα ξοδέψω φαιά ουσία για να σου απαντήσω.

Member
    Λοιπόν διάβασα όλο το θέμα. Επειδή είμαι καινούριος, θα σου πω τι σκέφτομαι εγώ, χωρίς να έχω πάρει μέρος στη συζήτηση από την αρχή. Κατ\' αρχάς, πρέπει να καταλάβεις ότι δε θα υπάρξει ξανά κάτι ισχυρό μεταξύ σας. Ούτε φιλία, ούτε κάτι παραπάνω. Πρέπει να πάτε για καφεδάκι imho, και να μιλήσετε, να τα πείτε όλα. Και θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα εκεί. Κάνε προσπάθειες να την ξεπεράσεις, αλλά μην κόψετε και την καλημέρα πχ. Δεν είναι ωραίο. Να έχετε τυπικές σχέσεις.

Ερώτημα προς όλους: Όταν αυτή που θες να ξεπεράσεις, την βλέπεις 5-6 ώρες τη μέρα συνέχεια, τι κάνεις;;;

Junior Member
    Θα συμφωνήσω με τον Jesus.
    Δύσκολα επανέρχεται μια τέτοια σχέση ή έστω μια..\"επέκταση\" αυτής.Οι σχέσεις μεταξύ των δύο φίλων άλλωστε ισορροπούν σε λεπτές κλωστές ως προς τον χαρακτηρισμό τους.Το καλύτερο θα ήταν μια συζήτηση εφ\'όλης της ύλης κάτι που πάνω απ΄όλα θα κάνει εσένα να αισθανθείς καλύτερα.Ήρεμα και ανθρώπινα για να μην κοροιδεύετε τουλάχιστον τόσες στιγμές που έχετε ζήσει στο παρελθόν. Απ\'την άλλη μην ξεχνάς πως οτιδήποτε κοιτάζουμε από μακριά,απ\'την ίδια πάντα απόσταση..πάντα θα φαίνεται ίδιο.Όταν πλησιάσεις θα αντιληφθείς το χρώμα,την υφή και το μέγεθός του και σίγουρα θα αναθεωρήσεις πολλά απ\'όσα πίστευες μέχρι τότε.Και είναι κρίμα να χάσεις μια τέτοια δοκιμασία..

Ερώτημα προς όλους: Όταν αυτή που θες να ξεπεράσεις, την βλέπεις 5-6 ώρες τη μέρα συνέχεια, τι κάνεις;;;

τη γαμ.....ες! :P
    θα πρέπει ίσως να δουλέψεις πολύ περισσότερο με σένα αδιαφορώντας για τους εξωτερικούς παράγοντες,πράγμα σαφώς δύσκολο αλλά με ικανοποιητικά αποτελέσματα.Θα ήταν ενδιαφέρον να μας ανέλυες την ιστορία σου σε ενα νέο topic.
    Υ.Γ Aν και εγώ καινούρια είμαι..καλως ήρθες Jesus.

Member
    Καλώς σας βρήκα! Ήδη απάντησες στο τοπικ μου :)
    Απλά το ερώτημα αυτό, ήταν κάτι που δεν έγραψα ακόμα εκεί, είναι ένα από τα προβλήματα μου...

Member
    Επανερχομαι σημερα μετα απο μηνες αποχης (διαβαζω τακτικα τα θεματα αλλα δε συμμετεχω γιατι δε θεωρω τον εαυτο μου ειδικο σε θεματα ψυχολογιας) για να γραψω εξελιξεις στο θεμα αυτο.Με την καποτε κολλητη φιλη μου συναντηθηκαμε τυχαια στη Γλυφαδα.Πηγαμε για καφε.μιλησαμε για τα παλια.Νοσταλγησαμε τις εποχες που περνουσαμε ατελειωτες ωρες μαζι.Ημουν ξεκαθαρος απεναντι της.Της ειπα πως δε μπορω να τη δω φιλικα και πως την θελω παρα πολυ παροτι ολο αυτο το διαστημα εχω κανει μικρης διαρκειας σχεσεις με αλλες κοπελες.Μου ειπε πως ποναει παρα πολυ που με εχασε απο τη ζωη της.Οταν της ειπα πως καλο ειναι να μην εχουμε επαφες γιατι αλλα ζηταει ο ενας και αλλα ο αλλος ,μου ειπε πως ειμαι παρτακιας και κοιταω πως θα νοιωσω εγω καλα αδιαφορωντας για εκεινη,που με εχει αναγκη διπλα της.Ειπε ακομα πως ολον αυτον τον καιρο που ειμαστε χωριστα σκεφτοταν πρωτα εμενα και μετα τον εαυτο της και γι αυτο δεν τολμουσε να με παρει ουτε ενα τηλεφωνο.Ηθελε να με αφησει να ηρεμησω και να επανελθουμε στην προηγουμενη κατασταση (κολλητα φιλαρακια-μοιραζομασταν τα παντα κλπ). της ειπα πως ειναι εξαιρετικα δυσκολο αυτο που ζηταει.Της εξηγησα πως σε εναν αντρα μενει απωθημενο το να μην ειχε μια γυναικα που ηθελε τοσο.Εδειξε να μην καταλαβαινει και επεμεινε πως κοιταω μονο τον εαυτο μου και την αγνοω,κανοντας παντα αυτο που εγω θελω.Αποτελεσμα τιποτα.Δεν μπορει να με καταλαβει.Αναρωτιεμαι το πρεπει να κανω.Να προσπαθησω να τη δω φιλικα,ωστε να μη την χασω απο τη ζωη μου κατι που κανεις απο τους 2 μας δε θελει?Φανταζομαι φιλοι μου να καταλαβαινεε πσο δυσκολο ειναι αυτο για μενα.Να ριξω μαυρη πετρα πισω μου και να εξαφανιστω?Δεν ξερω.Ειπαμε καποια στιγμη να ξαναβρεθουμε.Το αφησαμε ετσι.Τη σκεφτομαι συνεχεια ομως και δεν ξερω αν μου εκανε καλο αυτη η συναντηση.Ενδεχομενως με αγαπαει.Αλλα με τον τροπο της που ειναι τελειως διαφορετικος απο τον δικο μου!Ζορικες καταστασεις αυτες!:(

Junior Member
    Γεια σου numerevis!
    Την γνωμη μου θα στην πω με μια φραση που πιστευω και ακολουθω

\"Οτι δεν λυνεται ,κοβεται!\"

Member
    Originally posted by send_me_an_angel
    Γεια σου numerevis!
    Την γνωμη μου θα στην πω με μια φραση που πιστευω και ακολουθω

\"Οτι δεν λυνεται ,κοβεται!\"
    Φιλε μου το ξερω.Το να κοπουν οι γεφυρες μεταξυ μας φαινεται να ειναι η πιο δραστικη λυση.θελω ομως πριν, να της δωσω να καταλαβει πως δεν το κανω μονο για μενα (Εκεινη νομιζει πως θελω να την ξεφορτωθω απ τη ζωη μου για να προχωρησω παρακατω αγνοωντας τα δικα της \'θελω\').Το κανω και για την ιδια.Αν προσποιηθω πως ειμαι διπλα της σαν φιλος θα ειναι σα να την κοροιδευω (χωρια ο πονος και η ταλαιπωρια που θα υποστω εγω).Ενοιωσα και νοιωθω πολλα πραγματα για εκεινη και θελω να ειμαι μαζι της ενταξει μεχρι το τελος.Μπορει οι δρομοι της ζωης να μας χωρισουν ομως δε θελω να με θυμαται σαν εναν εγωιστη που κοιταζε μονο την παρτη του γιατι δεν ειμαι ετσι.Καθε αλλο.θα της εδινα τα παντα αν ειμασταν μαζι!Με αδικει οταν λεει πως κοιταζω μονο τον εαυτο μου.Τι να πω?Ελπιζω καποτε να με καταλαβει (τουλαχιστον σε αυτο).Τελικα εσεις οι γυναικες να με συμπαθατε αλλα εισαστε περιεργα οντα!Περιμενω τις αποψεις ολων των φιλων με μεγαλο ενδιαφερον.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast