Results 31 to 45 of 51
Thread: Εμμονή με πρώην κολλητή μου...
-
13-11-2006, 23:40 #31
προτεινω να μην υποκυψεις σε υποκρισιες του τυπου: \"σκεφτεσαι μονο τον εαυτο σου και δεν βλεπεις πως σε εχω αναγκη\"....
αυτη δηλαδη, ποια αναγκη σου ακριβως σκεφτεται οταν αγνοει τα αισθηματα και τις διαθεσεις σου απεναντι της και σου προτεινει να κανεις κατι που δεν πιστευεις για να μη χασει το παρεακι της?
περα απο αυτο, να σου πω, οτι δεν θεωρω την υποθεση χαμενη δια παντος, αλλα μονο σε αυτη τη φαση...
και εξηγουμαι:νομιζω οτι το θεμα με αυτην την κοπελα ειναι η ερωτικη της ανωριμοτητα...
διοτι αν πραγματικα δεν μπορουσε να σε δει διαφορετικα, θα απομακρυνοταν δια παντος μετα απο την αποκαλυψη σου, η θα επανερχοταν ΑΝ και οταν αισθανοταν για σενα ερωτικα...
το οτι επανερχεται, ξεροντας τις διαθεσεις σου, αλλα υποστηριζοντας οτι αυτο που υπαρχει και πρεπει να υπαρχει αναμεσα σας ειναι η φιλια, νομιζω οτι ειναι το παιχνιδακι της Λολιτας...που ειναι πολυ ανωριμη για να δεχτει τον ερωτα ωμο, αλλα και πολυ πονηρη για να του γυρισει την πλατη...
προτιμαει λοιπον, να σε εχει στο περιβαλλον της και να σου κωλοτριβεται, με το συμπαθειο....
να της καλυπτεις τις ανασφαλειες και τις αναγκες της, ξεροντας οτι υποφερεις γι αυτην....
μονο ετσι μπορω να δω την σταση της και το απιστευτο που σου ειπε , οτι σκεφτεσαι μονο τον εαυτο σου....
τι κανεις?
κατα τη γνωμη μου, δεν υποκυπτεις στην βλακεια περι φιλιας ...
καλως της εξηγησες την θεση σου, κι εκει πρεπει να μεινεις για μενα...αλλιως θα βρεθεις σε μια αρρωστημενη κατασταση ταλαιπωριας που θα σε παει πολυ πισω...
αντιθετα εμμενοντας στην αποφαση σου και στην πολυ ξεκαθαρη διαθεση σου απεναντι της, της στερεις το οπλο της \"αθωοτητας\"...δεν μπορει πλεον να ειναι γυρω σου σαν ερεθιστικη απουσια....αν θελει το ενδιαφερον σου θα πρεπει να παρει τις αποφασεις της και να επιστρεψει διπλα σου σαν γυναικα, που δεν ειναι ακομα κατα τη γνωμη μου....
ισως τοτε, να μην ενδιαφερεσαι πλεον φυσικα, αλλα αυτο πια, ειναι ενα δικο της προβλημα...
αυτααα.....
- 14-11-2006, 14:50 #32
.Το να κοπουν οι γεφυρες μεταξυ μας φαινεται να ειναι η πιο δραστικη λυση.θελω ομως πριν, να της δωσω να καταλαβει πως δεν το κανω μονο για μενα (Εκεινη νομιζει πως θελω να την ξεφορτωθω απ τη ζωη μου για να προχωρησω παρακατω αγνοωντας τα δικα της \'θελω\').Το κανω και για την ιδια.Αν προσποιηθω πως ειμαι διπλα της σαν φιλος θα ειναι σα να την κοροιδευω (χωρια ο πονος και η ταλαιπωρια που θα υποστω εγω).Ενοιωσα και νοιωθω πολλα πραγματα για εκεινη και θελω να ειμαι μαζι της ενταξει μεχρι το τελος.Μπορει οι δρομοι της ζωης να μας χωρισουν ομως δε θελω να με θυμαται σαν εναν εγωιστη που κοιταζε μονο την παρτη του γιατι δεν ειμαι ετσι.Καθε αλλο.θα της εδινα τα παντα αν ειμασταν μαζι!Με αδικει οταν λεει πως κοιταζω μονο τον εαυτο μου.
bre file numerevris, ti kathesai kai skas pos tha to skeftei i kopela kai ana de se exei katalabei.syggnwmi alla pisteuw pos to problima to exei autos pou den katalabainei gia diaforous logous(kiriws giati bazei prwta mprosta ton eauto tou kai adynatei na dei ton allo), kai oxi autos pou den ton katalavainoun.swnei kai kala esy tha tin kaneis na dei mesa apo ta matia sou?re ti zori einai auto.sorry alla ama kapoios pareksigeitai mazi mou posws me endiaferei na paw na tou pw re file katse na sou eksigisw..etsi katalbe?kapoio logo tha eixe..isws etsi ithele na katalabei.to exeis skeftei auto?an aksizei ton kopo to olo thema, i kopela tha katalabei kapote apo moni tis kai tha se katanoisei.esi na tis to kaneis katanoito auto diskolo.den exw vrei kanenan pou na exei kataferei na epilysei mia diskoli katastasi me epixeirimata an o allos den ithele na katalabei, kai kati na psliokatafereis, mises douleies tha kaneis kai de tha exeis to epithymito apotelesma, 100% epityxia.
14-11-2006, 18:02 #33
Originally posted by Remedy
περα απο αυτο, να σου πω, οτι δεν θεωρω την υποθεση χαμενη δια παντος, αλλα μονο σε αυτη τη φαση...
και εξηγουμαι:νομιζω οτι το θεμα με αυτην την κοπελα ειναι η ερωτικη της ανωριμοτητα...
διοτι αν πραγματικα δεν μπορουσε να σε δει διαφορετικα, θα απομακρυνοταν δια παντος μετα απο την αποκαλυψη σου, η θα επανερχοταν ΑΝ και οταν αισθανοταν για σενα ερωτικα...
το οτι επανερχεται, ξεροντας τις διαθεσεις σου, αλλα υποστηριζοντας οτι αυτο που υπαρχει και πρεπει να υπαρχει αναμεσα σας ειναι η φιλια, νομιζω οτι ειναι το παιχνιδακι της Λολιτας...που ειναι πολυ ανωριμη για να δεχτει τον ερωτα ωμο, αλλα και πολυ πονηρη για να του γυρισει την πλατη...
προτιμαει λοιπον, να σε εχει στο περιβαλλον της και να σου κωλοτριβεται, με το συμπαθειο....
να της καλυπτεις τις ανασφαλειες και τις αναγκες της, ξεροντας οτι υποφερεις γι αυτην....
μονο ετσι μπορω να δω την σταση της και το απιστευτο που σου ειπε , οτι σκεφτεσαι μονο τον εαυτο σου....
τι κανεις?
κατα τη γνωμη μου, δεν υποκυπτεις στην βλακεια περι φιλιας ...
καλως της εξηγησες την θεση σου, κι εκει πρεπει να μεινεις για μενα...αλλιως θα βρεθεις σε μια αρρωστημενη κατασταση ταλαιπωριας που θα σε παει πολυ πισω...
αντιθετα εμμενοντας στην αποφαση σου και στην πολυ ξεκαθαρη διαθεση σου απεναντι της, της στερεις το οπλο της \"αθωοτητας\"...δεν μπορει πλεον να ειναι γυρω σου σαν ερεθιστικη απουσια....αν θελει το ενδιαφερον σου θα πρεπει να παρει τις αποφασεις της και να επιστρεψει διπλα σου σαν γυναικα, που δεν ειναι ακομα κατα τη γνωμη μου....
ισως τοτε, να μην ενδιαφερεσαι πλεον φυσικα, αλλα αυτο πια, ειναι ενα δικο της προβλημα...
αυτααα.....
14-11-2006, 20:59 #34
Originally posted by numerevis
File mou endexomenos na exeis dikio.O kairos tha deixei an i ipothesi exei teleiosei oristika i oxi.Ego sinexizo ti zoi mou kanonika.Omos me stenoxorei to gegonos pos enas anthropos me ton opoio moirastika para polla, de mporei i de thelei na me katalavei..Opos les kai esu einai atomo me anasfaleies kai konta mou tis xepernaei.Omos axizo kati kalutero apo to na kapilto tis anasfaleies ton allon.H idia epimenei pos den koitaei mono ton eafto tis.Oi praxeis tis deixnoun to antitheto.An me katalavene de tha me elege partakia epeidi exafanistika apo ti zoi tis gia enan k pleon xrono!Tis eipa xekathara kai antrikia ti thelo apo aftin.Me imimetra pou tha me kanoun na ponao den simvivazomai kai afto einai xekatharo.An me thelei xerei pou tha me vrei.De mporei na me theorei dedomeno,na ta ksexasei afta.Tin agapao de leo..Omos prepei na koitakso kai emena ligo.
μεινε σταθερος στην αποφαση σου και ειμαι σιγουρη οτι θα δικαιωθεις, ειτε κερδιζοντας την φιλη σου, ειτε κερδιζοντας την ηρεμια και τον αυτοσεβασμο σου...
το δευτερο ειναι σιγουρα ανεκτιμητο, για τη φιλη , δεν ξερω :)
και συμφωνω μαζι σου, οτι αυτη ειναι μια αντρικη σταση, που αν δεν ειναι εντελως ηλιθια θα εκτιμησει καποια στιγμη και αυτη (δεν ξερω τι εννοουσε ο αλλος ο φιλος σου με τον ορο, αλλα εγω αυτο θα χαρακτηριζα αντρικη σταση στο θεμα που συζηταμε..)
15-11-2006, 12:27 #35
[/quote]
συμφωνω σε ολα αυτα (μονο που ειμαι φιλη ;) )
μεινε σταθερος στην αποφαση σου και ειμαι σιγουρη οτι θα δικαιωθεις, ειτε κερδιζοντας την φιλη σου, ειτε κερδιζοντας την ηρεμια και τον αυτοσεβασμο σου...
το δευτερο ειναι σιγουρα ανεκτιμητο, για τη φιλη , δεν ξερω :)
και συμφωνω μαζι σου, οτι αυτη ειναι μια αντρικη σταση, που αν δεν ειναι εντελως ηλιθια θα εκτιμησει καποια στιγμη και αυτη (δεν ξερω τι εννοουσε ο αλλος ο φιλος σου με τον ορο, αλλα εγω αυτο θα χαρακτηριζα αντρικη σταση στο θεμα που συζηταμε..) [/quote]
Παντως φιλη μου μια και εισαι γυναικα πρεπει να σου πω πως εισαστε πολυ περιεργα πλασματα.Βεβαια δε μπορω να βαζω ολες στο ιδιο τσουβαλι.Υπαρχουν και αλλες που ειναι ξεκαθαρες με το τι θελουν.Σε συζητησεις που εχω κανει με φιλες, γνωστες μου κλπ ολες συμφωνουν πως μια γυναικα ακομη κι αν δεν βλεπει ερωτικα εναν αντρα που της εχει εκδηλωσει το ενδιαφερον του, την πειραζει πολυ οταν βλεπει τον συγκεκριμενο αντρα με αλλη..Σου λεει \'μα τελικα, τοσο ευκολα ξεπερνιεμαι?\'Το πληγμα στον εγωισμο ειναι πολυ μεγαλο και ποναει..Γι αυτο και λεω πως εισαστε περιεργα οντα, χωρις να ειμαι μισογυνης.Καθε αλλο μαλιστα..
Σχετικα με το θεμα μου τωρα, μην εχεις αμφιβολια πως μεχρι τελους θα κρατησω την ιδια σταση.Το ποταμι δεν γυριζει πισω,θεμα φιλιας δεν τιθεται.αλλωστε ξερω πως για να πετυχεις εναν στοχο πρεπει να επιμενεις σε αυτον χωρις λοξοδρομησεις και συμβιβασμους.Ο συμβιβασμος ειναι η μεγαλυτερη και πιο ταπεινωτικη ηττα, δεν λενε?Φιλια και ευχαριστω για τις εως τωρα απαντησεις.
17-11-2006, 14:13 #36
Μιλησαμε ξανα χθες το βραδυ.Ηταν σαφως πιο διαλακτικη και αυτη τη φορα εδειξε να με καταλαβαινει.της ξεκαθαρισα πως δεν αντεχω να μεινω στο πλευρο της σα φιλος.Καθε φορα που τη βλεπω γινομαι κομματια και προτιμω να μην εχουμε επαφες.εδειξε να καταλαβαινει.Μια ωραια φιλια τελειωσε,τουλαχιστον πολιτισμενα και ηρεμα.Ελπιζω να εχει καταλαβει και η ιδια μεσα της πως αισθανομαι.Κακο πραγμα να χανεις απο τη ζωη σου ανθρωπους που αγαπας.Τουλαχιστον μενει μια αλληλοεκτιμηση και μια γλυκια νοσταλγια για αυτα που περασαμε μαζι.Χαμογελαμε παντα ομως γιατι στη ζωη του καθενος, τα καλυτερα ειναι αυτα που ακομα δεν εχουν ερθει...
17-11-2006, 16:54 #37
numerevris, καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι γιατι μια λες \"εμμονη\" με την πρωην κολλητη μου, που καλο πραγμα οι εμμονες δεν ειναι, και μια λες ότι την αγαπας.εμμονη που εγινε αγαπη?αγαπη που εγινε εμμονη?οπου μπλεκει η εμμονη για καλο δεν ειναι παντως.κοιτα να την αγαπας λοιπον, και αυτους που αγαπαμε δεν τους χανουμε.
17-11-2006, 17:23 #38
Originally posted by carrie
numerevris, καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι γιατι μια λες \"εμμονη\" με την πρωην κολλητη μου, που καλο πραγμα οι εμμονες δεν ειναι, και μια λες ότι την αγαπας.εμμονη που εγινε αγαπη?αγαπη που εγινε εμμονη?οπου μπλεκει η εμμονη για καλο δεν ειναι παντως.κοιτα να την αγαπας λοιπον, και αυτους που αγαπαμε δεν τους χανουμε.
17-11-2006, 17:26 #39
yeah ;)
22-11-2006, 23:03 #40
Επανερχομαι σημερα μετα απο μηνες αποχης (διαβαζω τακτικα τα θεματα αλλα δε συμμετεχω γιατι δε θεωρω τον εαυτο μου ειδικο σε θεματα ψυχολογιας) για να γραψω εξελιξεις στο θεμα αυτο.Με την καποτε κολλητη φιλη μου συναντηθηκαμε τυχαια στη Γλυφαδα.Πηγαμε για καφε.μιλησαμε για τα παλια.Νοσταλγησαμε τις εποχες που περνουσαμε ατελειωτες ωρες μαζι.Ημουν ξεκαθαρος απεναντι της.Της ειπα πως δε μπορω να τη δω φιλικα και πως την θελω παρα πολυ παροτι ολο αυτο το διαστημα εχω κανει μικρης διαρκειας σχεσεις με αλλες κοπελες.Μου ειπε πως ποναει παρα πολυ που με εχασε απο τη ζωη της.Οταν της ειπα πως καλο ειναι να μην εχουμε επαφες γιατι αλλα ζηταει ο ενας και αλλα ο αλλος ,μου ειπε πως ειμαι παρτακιας και κοιταω πως θα νοιωσω εγω καλα αδιαφορωντας για εκεινη,που με εχει αναγκη διπλα της.Ειπε ακομα πως ολον αυτον τον καιρο που ειμαστε χωριστα σκεφτοταν πρωτα εμενα και μετα τον εαυτο της και γι αυτο δεν τολμουσε να με παρει ουτε ενα τηλεφωνο.Ηθελε να με αφησει να ηρεμησω και να επανελθουμε στην προηγουμενη κατασταση (κολλητα φιλαρακια-μοιραζομασταν τα παντα κλπ). της ειπα πως ειναι εξαιρετικα δυσκολο αυτο που ζηταει.Της εξηγησα πως σε εναν αντρα μενει απωθημενο το να μην ειχε μια γυναικα που ηθελε τοσο.Εδειξε να μην καταλαβαινει και επεμεινε πως κοιταω μονο τον εαυτο μου και την αγνοω,κανοντας παντα αυτο που εγω θελω.Αποτελεσμα τιποτα.Δεν μπορει να με καταλαβει.Αναρωτιεμαι το πρεπει να κανω.Να προσπαθησω να τη δω φιλικα,ωστε να μη την χασω απο τη ζωη μου κατι που κανεις απο τους 2 μας δε θελει?Φανταζομαι φιλοι μου να καταλαβαινεε πσο δυσκολο ειναι αυτο για μενα.Να ριξω μαυρη πετρα πισω μου και να εξαφανιστω?Δεν ξερω.Ειπαμε καποια στιγμη να ξαναβρεθουμε.Το αφησαμε ετσι.Τη σκεφτομαι συνεχεια ομως και δεν ξερω αν μου εκανε καλο αυτη η συναντηση.Ενδεχομενως με αγαπαει.Αλλα με τον τροπο της που ειναι τελειως διαφορετικος απο τον δικο μου!Ζορικες καταστασεις αυτες!:(
Αλλά ερχόμαστε σε σένα γιατί εσύ έβαλες αυτό το post.
Οι ισχυρισμοί \"σκέφτεσε μόνο τον εαυτό σου\" κτλ άκου τους βερεσέ.
Θα πω κάτι, αν θες άκου το. Αν θέλεις να έχεις αυτή την κοπέλα, μην κλαίγεσαι, μην ικετεύεις και μην υποχωρείς. Χώστα άγρια, σταθερά και να έχεις πιστέψει σε σένα όταν το κάνεις. Οτι αυτό θέλω, θα το πάρω. Είσαι σίγουρος γι\' αυτό, ακούς τις διαφωνίες της αδιάφορα και τις αντικρούεις σθενάρα και δεν παίρνεις όχι για απάντηση. Αν μπορείς να μπεις σ\' αυτή τη ψυχολογική θέση απέναντι της, κάν\'το. (εδώ να προσθέσω ότι αυτό ή σου βγαίνει ή δε σου βγαίνει με τη συγκεκριμένη κοπέλα, δεν βιάζεται. κι αυτό το καταλαβαίνουν ;) Μην σπρώξεις δηλαδή τον εαυτό σου. Ή θα σου βγει από μόνο του ή άστο)
Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις (αλλά ξέρεις τι λένε γι\' αυτό... δεν υπάρχει δεν μπορώ...), φύγε. Την βλέπεις ερωτικά. Μακάρι να την \"υπερβείς\" (καλό θα κάνεις και σε κείνη) και να την κατακτήσεις. Σου το εύχομαι αλλά πρέπει ν\' αλλάξεις το ποιός είσαι και πως φέρεσαι απεναντί της. Αν αυτό, για οποιδήποτε λόγο δεν γίνει.... νομίζω ότι καλά θα κάνεις, το καπελάκι σου στραβά και αντίο.
Και αυτό που της είπες
\"Της εξηγησα πως σε εναν αντρα μενει απωθημενο το να μην ειχε μια γυναικα που ηθελε τοσο.\"
ήταν φάουλ :)
22-11-2006, 23:24 #41
Originally posted by alexandros3
:(
Αλλά ερχόμαστε σε σένα γιατί εσύ έβαλες αυτό το post.
Οι ισχυρισμοί \"σκέφτεσε μόνο τον εαυτό σου\" κτλ άκου τους βερεσέ.
Θα πω κάτι, αν θες άκου το. Αν θέλεις να έχεις αυτή την κοπέλα, μην κλαίγεσαι, μην ικετεύεις και μην υποχωρείς. Χώστα άγρια, σταθερά και να έχεις πιστέψει σε σένα όταν το κάνεις. Οτι αυτό θέλω, θα το πάρω. Είσαι σίγουρος γι\' αυτό, ακούς τις διαφωνίες της αδιάφορα και τις αντικρούεις σθενάρα και δεν παίρνεις όχι για απάντηση. Αν μπορείς να μπεις σ\' αυτή τη ψυχολογική θέση απέναντι της, κάν\'το.
Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις (αλλά ξέρεις τι λένε γι\' αυτό... δεν υπάρχει δεν μπορώ...), φύγε. Την βλέπεις ερωτικά. Μακάρι να την \"υπερβείς\" (καλό θα κάνεις και σε κείνη) και να την κατακτήσεις. Σου το εύχομαι αλλά πρέπει ν\' αλλάξεις το ποιός είσαι και πως φέρεσαι απεναντί της. Αν αυτό, για οποιδήποτε λόγο δεν γίνει.... νομίζω ότι καλά θα κάνεις, το καπελάκι σου στραβά και αντίο.
Και αυτό που της είπες
\"Της εξηγησα πως σε εναν αντρα μενει απωθημενο το να μην ειχε μια γυναικα που ηθελε τοσο.\"
ήταν φάουλ :)
22-11-2006, 23:35 #42
[quote][i]
[i]
:(
:)
22-11-2006, 23:40 #43
Συγνώμη... τώρα διάβασα ότι της τα\'χες ρίξει, δεν είδες ανταπόκριση κι έφυγες. Κι ότι συναντηθήκατε τυχαία μετά από ένα ολόκληρο χρόνο (αυτό δεν το είχα δει). Και πάλι της λες που στέκεσαι και σου λέει τα διάφορα κουλά. Νομίζω μια χαρά φέρθηκες κι ότι
η κοπελίτσα θέλει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Δεν γίνεται.
Ή
ήθελε να τη διεκδικήσεις πιο πολύ για να σιγουρευτεί, δεν το έκανες και τα πήρε.
Αλλά αυτό μόνο εσύ το ξέρεις :)
Πάντως μερικές από τις απαντήσεις της είναι πάρα πολύ χειριστικές... και πολύ άδικες για σένα αφού εσύ ήσουν ντόμπρος. Μήπως είναι καλύτερα να μην ξανα ασχοληθείς ποτέ...
23-11-2006, 10:54 #44
Συγνώμη... τώρα διάβασα ότι της τα\'χες ρίξει, δεν είδες ανταπόκριση κι έφυγες. Κι ότι συναντηθήκατε τυχαία μετά από ένα ολόκληρο χρόνο (αυτό δεν το είχα δει). Και πάλι της λες που στέκεσαι και σου λέει τα διάφορα κουλά. Νομίζω μια χαρά φέρθηκες κι ότι
η κοπελίτσα θέλει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Δεν γίνεται.
Ή
ήθελε να τη διεκδικήσεις πιο πολύ για να σιγουρευτεί, δεν το έκανες και τα πήρε.
Αλλά αυτό μόνο εσύ το ξέρεις :)
Πάντως μερικές από τις απαντήσεις της είναι πάρα πολύ χειριστικές... και πολύ άδικες για σένα αφού εσύ ήσουν ντόμπρος. Μήπως είναι καλύτερα να μην ξανα ασχοληθείς ποτέ...
24-11-2006, 21:20 #45
ante vre exeis eksoxiko sto ksilokastro kai kathesai kai skas!!!irtha fetos diminio kai kiato kai ksilokastro kai mou arese poly h fash!!!!!poly pareistiki-xavales!(asxeto alla mi me malwsete;))
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....