Εμμονή με πρώην κολλητή μου... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51
    Member
    Originally posted by carrie
    ante vre exeis eksoxiko sto ksilokastro kai kathesai kai skas!!!irtha fetos diminio kai kiato kai ksilokastro kai mou arese poly h fash!!!!!poly pareistiki-xavales!(asxeto alla mi me malwsete;))
    Ναι δε λεω ωραιο το Ξυλοκαστρο, αλλα κακο το να εχω εξοχικο στο ιδιο μερος με την πρωην κολλητη μου.Που και που θα την βλεπω μπροστα μου.Τελοσπαντων, σιγα σιγα το ξεπερναω.

Senior Member
    τωρα αμα σου πω οτι υπαρχουν και χειροτερα θα με πιστεψεις?cheer up boy

Member
    Originally posted by carrie
    τωρα αμα σου πω οτι υπαρχουν και χειροτερα θα με πιστεψεις?cheer up boy
    καλα γι αυτο ουτε λογος.

Junior Member
    το μονο που εχω να πω ετσι σαν επιλογο μετα απο οσα διαβασα......ειναι να δωσεις στην ιστορια αλλη μια ευκαιρια.Μη με απο παρεις μην τρλαινεσαι απλα λεω οτι ισως πρεπει για λιγο να ξεχασεις οσα γινανε και να ξαναπροσπαθησεις σαν να ηταν η πρωτη φορα.Στο λεω εχντας επιγνωση το τι ακριβως σου ζηταω αλλα καλυτερα να μετανιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες !Παιξε ολα σου τα φυλλα .....Ετσι σα συμβουλη απο ενα νεο μελος της παρεας:)

Member
    Originally posted by vassoulucky
    το μονο που εχω να πω ετσι σαν επιλογο μετα απο οσα διαβασα......ειναι να δωσεις στην ιστορια αλλη μια ευκαιρια.Μη με απο παρεις μην τρλαινεσαι απλα λεω οτι ισως πρεπει για λιγο να ξεχασεις οσα γινανε και να ξαναπροσπαθησεις σαν να ηταν η πρωτη φορα.Στο λεω εχντας επιγνωση το τι ακριβως σου ζηταω αλλα καλυτερα να μετανιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες !Παιξε ολα σου τα φυλλα .....Ετσι σα συμβουλη απο ενα νεο μελος της παρεας:)
    Καλωσηρθες φιλε/η μου. ισως μετα απο πολυ καιρο (πανω απο χρονο και παντα αν εχω τα ιδια αισθηματα που εχω τωρα) επανελθω.για την ωρα την αφηνω ησυχη και κοιταω αλλου.

Junior Member
    ισως να χεις και δικιο τελικα....

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234