Results 46 to 51 of 51

Thread: Εμμονή με πρώην κολλητή μου...
- 
	25-11-2006, 00:24 #46Member  
 Ναι δε λεω ωραιο το Ξυλοκαστρο, αλλα κακο το να εχω εξοχικο στο ιδιο μερος με την πρωην κολλητη μου.Που και που θα την βλεπω μπροστα μου.Τελοσπαντων, σιγα σιγα το ξεπερναω.Originally posted by carrie
 ante vre exeis eksoxiko sto ksilokastro kai kathesai kai skas!!!irtha fetos diminio kai kiato kai ksilokastro kai mou arese poly h fash!!!!!poly pareistiki-xavales!(asxeto alla mi me malwsete;))

- 28-11-2006, 11:03 #47Senior Member  
 τωρα αμα σου πω οτι υπαρχουν και χειροτερα θα με πιστεψεις?cheer up boy 
 28-11-2006, 12:20 #48Member  
 καλα γι αυτο ουτε λογος.Originally posted by carrie
 τωρα αμα σου πω οτι υπαρχουν και χειροτερα θα με πιστεψεις?cheer up boy
 30-11-2006, 02:48 #49Junior Member  
 το μονο που εχω να πω ετσι σαν επιλογο μετα απο οσα διαβασα......ειναι να δωσεις στην ιστορια αλλη μια ευκαιρια.Μη με απο παρεις μην τρλαινεσαι απλα λεω οτι ισως πρεπει για λιγο να ξεχασεις οσα γινανε και να ξαναπροσπαθησεις σαν να ηταν η πρωτη φορα.Στο λεω εχντας επιγνωση το τι ακριβως σου ζηταω αλλα καλυτερα να μετανιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες !Παιξε ολα σου τα φυλλα .....Ετσι σα συμβουλη απο ενα νεο μελος της παρεας:) 
 30-11-2006, 11:39 #50Member  
 Καλωσηρθες φιλε/η μου. ισως μετα απο πολυ καιρο (πανω απο χρονο και παντα αν εχω τα ιδια αισθηματα που εχω τωρα) επανελθω.για την ωρα την αφηνω ησυχη και κοιταω αλλου.Originally posted by vassoulucky
 το μονο που εχω να πω ετσι σαν επιλογο μετα απο οσα διαβασα......ειναι να δωσεις στην ιστορια αλλη μια ευκαιρια.Μη με απο παρεις μην τρλαινεσαι απλα λεω οτι ισως πρεπει για λιγο να ξεχασεις οσα γινανε και να ξαναπροσπαθησεις σαν να ηταν η πρωτη φορα.Στο λεω εχντας επιγνωση το τι ακριβως σου ζηταω αλλα καλυτερα να μετανιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες !Παιξε ολα σου τα φυλλα .....Ετσι σα συμβουλη απο ενα νεο μελος της παρεας:)
 01-12-2006, 02:39 #51Junior Member  
 ισως να χεις και δικιο τελικα.... 

Reply With Quote
  Reply With Quote

Aπώλεια συντρόφου
29-10-2025, 15:30 in Απώλεια, Πένθος