Results 46 to 60 of 62
Thread: ΕΚΤΡΩΣΗ= ΦΟΝΟΣ
-
30-07-2010, 00:02 #46
Originally posted by Sofia
Originally posted by janet
Δεν πειράζει που δεν τα πιάνεις θέλει και λίγο μυαλό πραγμα που δεν έχεις
Απλα και ο πανέξυπνος πανσοφος Ιπποκράτης έχει την ίδια άποψη με μένα
γκε γκε:P
ακλονητο επιχειρημα!
- 30-07-2010, 00:05 #47
Originally posted by Lou!..
τζανετ παντως αν θες, βαζε κ κανα reference. ισως θεωρεις πως σου τη λεμε, αλλα δεν ειναι ετσι. δεν μπορεις να κοτσαρεις κειμενα αλλων χωρις να αναφερεις πηγες. δεν ξερω αν εχεις δει ποτε ενα ακαδημαικο paper πως ειναι γραμμενο, η ενα ερευνητικο βιβλιο (οχι μυθιστορημα). ειναι γεματα υποσημειωσεις απο που εχουν παρθει οι ιδεες του συγγραφεα (οχι οι πρωτοτυπες, οι υπολοιπες), δλδ τιτλοι βιβλιων η αρθρων κ σελιδες! κ στο τελος υπαρχει λιστα με τις πηγες. το να παιρνεις ιδεες αλλων χωρις να κουοταρεις ειναι αδικημα (plagiarism στα αγγλικα).
μόνο εσείς που εκνευρίζεστε για κάποιον λόγο που δεν καταλαβαίνω
και στην τελική αν είναι τοσο σοβαρό κάνε μου μύνηση να δουνε και ο κόσμος σε πιο βαθμό φτάνει η κακία σου
γιατί εγώ κάτι υποψιάζομαι δεν ξέρω αν έχω δίκαιο όμως:P
συγγνωμη ειμαι κακια επειδη σου ειπα να αναφερεις πηγες, οπως κανουν σχεδον ολοι? δλδ αν πω σε καποιον που οδηγει αναποδα στο μονοδρομο να μην το κανει θα ειμαι κακια? η συμβιωση εχει κ καποιους κανονες, δεν κανουμε ο,τι γουσταρουμε. (εκτος κ αν καποιος κατοικει σε βραχονησιδα).
εγω δεν εχω καμια προθεση να σου κανω μηνυση, προσεχε μην σου κανουν αλλοι!
τι υποψιαζεσαι? πες μου κ εμενα να μαθω γιατι ειλικρινα δεν εχω ιδεα!
30-07-2010, 00:07 #48
Ανοίγετε θέματα που δημιουργούν αντιπαραθέσεις εκ προοιμίου, μόνο και μόνο τον τίτλο να διαβάσει κανείς κι έχει βιώσει την εμπειρία της έκτρωσης , δεν μπορεί να λογίζεται σαν δολοφόνος ανάλογα με την ηθική του Πάπα της Ρώμης ή του μουφτή της Ξάνθης...
Γι\' αυτό και τα κόκκινα γραμματάκια που να πάρει η ευχή ή η διαχείριση έχει αποκτήσει γρήγορα ανακλαστικά ή εγώ μπαίνω πολύ σπανιότερα απ\' όσο θα \'πρεπε για να προλαβαίνω να δω τι αντικαθιστούν και χάνω επεισόδια...
Anyway, το θέμα έχει εξαντληθεί στο http://e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=4392#pid102541 . Πιστεύω πως όποιος θέλει να ανοίξει παρόμοια θέματα, καλά θα κάνει να ελέγχει πρώτα πληκτρολογώντας στην αναζήτηση τις λέξεις-κλειδιά που προσδιορίζουν το θέμα που θέλει ν\' ανοίξει, αν έχει συζητηθεί στο παρελθόν....Αν θέλει να εκφέρει άποψη, μπορεί να επαναφέρει το υπάρχον ήδη θέμα στην επιφάνεια , αντί να αναπτύξει ένα παρόμοιο...
Έτσι, ίσως αποφύγουμε τις κόκκινες μουτζούρες ....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
30-07-2010, 00:10 #49
κατ αρχην η αναφορα των πηγων δεν ειναι μονο για πανεπιστημιακες εργασιες, ειναι για οποτεδηποτε χρησιμοποουμε πνευματικη εργασια αλλων! (η λεξη copyright, does it ring any bell?)
συγγνωμη ειναι κακια επειδη σου ειπα να αναφερεις πηγες, οπως κανουν σχεδον ολοι? δλδ αν πω σε καποιον που οδηγει αναποδα στο μονοδρομο να μην το κανει θα ειναι κακια? η συμβιωση εχει κ καποιους κανονες, δεν κανουμε ο,τι γουσταρουμε. (εκτος κ αν καποιος κατοικει σε βραχονησιδα).
τι υποψιαζεσαι? πες μου κ εμενα να μαθω γιατι ειλικρινα δεν εχω ιδεα! (κ οχι δεν υπαρχει καμια συνομωσια με τη θεοφανια, αν εννοεις τιποτα τετοιο).
Δεν νομίζω ότι ο Nίκος D θα μου κάνει μύνηση είδε το θέμα ήδη αν όντως έβλεπε κάτι κακό θα μου είχε στείλει προειδοποίηση!
\'Αρα όλα αυτά που μου λέτε είναι υπερβολές και δεν ξέρω για πιο λόγο μου το κάνετε αυτό!
30-07-2010, 00:19 #50
κατ αρχην η αναφορα των πηγων δεν ειναι μονο για πανεπιστημιακες εργασιες, ειναι για οποτεδηποτε χρησιμοποουμε πνευματικη εργασια αλλων! (η λεξη copyright, does it ring any bell?)
συγγνωμη ειναι κακια επειδη σου ειπα να αναφερεις πηγες, οπως κανουν σχεδον ολοι? δλδ αν πω σε καποιον που οδηγει αναποδα στο μονοδρομο να μην το κανει θα ειναι κακια? η συμβιωση εχει κ καποιους κανονες, δεν κανουμε ο,τι γουσταρουμε. (εκτος κ αν καποιος κατοικει σε βραχονησιδα).
τι υποψιαζεσαι? πες μου κ εμενα να μαθω γιατι ειλικρινα δεν εχω ιδεα! (κ οχι δεν υπαρχει καμια συνομωσια με τη θεοφανια, αν εννοεις τιποτα τετοιο).
Δεν νομίζω ότι ο Nίκος D θα μου κάνει μύνηση είδε το θέμα ήδη αν όντως έβλεπε κάτι κακό θα μου είχε στείλει προειδοποίηση!
\'Αρα όλα αυτά που μου λέτε είναι υπερβολές και δεν ξέρω για πιο λόγο μου το κάνετε αυτό!
αναλογα την σοβαροτητα της περιπτωσης.οι προειδοποιησεις δεν λειτουργουν στο φορουμ....δεν προσεξες οτι σου εσβησε τα κειμενα των παραβιασεων?
αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καλο να παρανομεις.
αν το μονο που σε συγκινει ειναι οι μηνυσεις κι οχι η αποδεκτη συμπεριφορα, μηνυσεις μπορει να σου κανουν οσοι θιγονται απο τις παραβιασεις των δικαιωματων τους απο σενα...
αν ενδιαφερονται να ασχοληθουν μαζι σου...
30-07-2010, 00:22 #51
(τζανετ)
γιατι τοσο κακο ειναι να βαλεις κ μια πηγη? σπουδαιο πραγμα ειναι? οσον αφορα εμενα τι σου εκανα δλδ? σου εβγαλα κανενα ματι?
επειδη σου ειπα να βαζεις καμια πηγη!!
μηπως παραξηγιεσαι ευκολα?
εσυ εχεις συνειδητοποιησει ποσα μου χεις σουρει? (εμμεσως εστω, εφοσον πραφανως ανηκω σε αυτους που δεν σου αρεσουν οι αποψεις τους)
ειναι οκ να μη σου αρεσουν οι αποψεις μου, αλλα το να προβαινεις σε ολα αυτα τα αφοριστικα για οποιον δεν σου αρεσει η αποψη του, δεν ξερω... μηπως αρχιζεις κ παραβιαζεις τα ορια των αλλων?
30-07-2010, 00:24 #52
Originally posted by Remedy
ουτε εγω νομιζω οτι ο ντι θα σου κανει μηνυση.αν θεωρει οτι παραβιαζεις κανονες η νομοθεσια,θα σου σβησει το κειμενο, η θα σε πεταξει εξω....
αναλογα την σοβαροτητα της περιπτωσης.οι προειδοποιησεις δεν λειτουργουν στο φορουμ....
αν το μονο που σε συγκινει ειναι οι μηνυσεις κι οχι η αποδεκτη συμπεριφορα, μηνυσεις μπορει να σου κανουν οσοι θιγονται απο τις παραβιασεις των δικαιωματων τους απο σενα...
αν το μονο
Και ποια είναι η απαράδεχτη συμπεριφορά?
Και όντως έκανα παράβαση, γιατί αυτή την στιγμή τα έχω και χαμένα με αυτά που ακούω γιατί δεν μου στειλαν u2u για προειδοποίηση οι καλοθελητές?
Το αν εκνευρίζονται κάποιοι με το παραμικρό δεν συμαίνει απαραδεχτη συμπεριφορά
30-07-2010, 00:27 #53
Έκτρωση
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδειαΜετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Άμβλωση ή έκτρωση είναι η διακοπή μιας αδιατάρακτης ενδομητρίου κυήσεως ενός ή περισσοτέρων εμβρύων, που διενεργείται σε πρώιμη ηλικία κυήσεως (< 24 εβδ.) και οδηγεί σε αφαίρεση του εμβρύου από τη μήτρα, με συνέπεια τον θάνατο του κυήματος. Η άμβλωση προκαλείται τεχνητά με χημικές, χειρουργικές ή άλλες μεθόδους. Το διεθνές όριο των 24 εβδομάδων καθορίστηκε με βάση την ελάχιστη ηλικία κυήσεως, που επιτρέπει σε ένα έμβρυο που θα γεννηθεί να είναι βιώσιμο (Σημειώνεται ότι η διάπλαση της καρδιάς ολοκληρώνεται την 23η εβδομάδα).
Έχουν εφαρμοστεί διάφορες μέθοδοι άμβλωσης στην πορεία της Ιστορίας.
Οι ηθικές και νομικές πτυχές της άμβλωσης αποτελούν αντικείμενο έντονης συζήτησης σε πολλά μέρη του κόσμου. Το κύριο ζήτημα είναι κατά πόσο το έμβρυο μπορεί να χαρακτηριστεί ως άνθρωπος και ως εκ τούτου η έκτρωση ως ανθρωποκτονία. Ταυτόχρονα τίθεται και το ζήτημα της αυτοδιάθεσης της εγκύου, το δικαίωμά της να διαθέτει το σώμα της όπως αυτή νομίζει.
Νεώτερες έρευνες έχουν δείξει ότι ο αριθμός των εκτρώσεων δεν επηρεάζεται από την νομική αναγνώριση ή μη του δικαιώματος της έκτρωσης[1]
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%88%CE%BA%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7
(από το facebook)
Η έκτρωση είναι μια αναγνωρισμένη βιομηχανία ανθρωποκτονίας η οποία καλά κρατεί. Πάνω από 100.000 εκτρώσεις γίνονται κάθε χρόνο μόνο στην Ελλάδα. Ας πούμε λοιπόν ένα μεγάλο ΟΧΙ σε αυτή την στυγνή δολοφονία και ας καταλάβουμε πως δεν είμαστε σε θέση εμείς να διακόψουμε μια ζωή... Η έκτρωση είναι φόνος και οι γονείς που την επιλέγουν φονιάδες... Συγνώμη εάν το θέμα είναι φρικτό αλλά είναι η πραγματικότητα
http://mk-mk.facebook.com/group.php?gid=35483758373
30-07-2010, 00:28 #54
ουτε εγω νομιζω οτι ο ντι θα σου κανει μηνυση.αν θεωρει οτι παραβιαζεις κανονες η νομοθεσια,θα σου σβησει το κειμενο, η θα σε πεταξει εξω....
αναλογα την σοβαροτητα της περιπτωσης.οι προειδοποιησεις δεν λειτουργουν στο φορουμ....
αν το μονο
Και όντως έκανα παράβαση, γιατί αυτή την στιγμή τα έχω και χαμένα με αυτά που ακούω γιατί δεν μου στειλαν u2u για προειδοποίηση οι καλοθελητές?
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης
30-07-2010, 00:29 #55
Originally posted by Θεοφανία
αν το μονο
30-07-2010, 00:31 #56
(τζανετ)
κοιτα δεν εχω κατσει να τα δω ενα, ενα, (τα ποστς σου), θυμαμαι που αρχικα δεν εβαζες πηγες.
ναι εδω εβαλες, σορρυ λοιπον για την επισημανση, δικο μου λαθος.
τεσπα, εμενα δεν θα με ενοχλουσε να ερθει καποιος να μου πει οτι κανω κατι λαθος, για να ξερω για το μελλον, θα τον ευχαριστουσα κι ολας. τωρα αν εσυ κατι τετοιο το βλεπεις απαραιτητα ως συνδρομο \"σου την ειπα\" τι να πω. σεβαστο, να ξερω να μην σου ξαναπω τπτ.
30-07-2010, 00:32 #57
κοιτα δεν εχω κατσει να τα δω ενα, ενα, τα ποστς σου θυμαμαι που αρχικα δεν εβαζες πηγες.
ναι εδω εβαλες, σορρυ λοιπον για την επισυμανση, δικο μου λαθος.
αυτό πάει λου πέρασε ......................ακόμη εκεί είσαι?????
30-07-2010, 00:34 #58
και συ επίσης!
30-07-2010, 00:35 #59
κοιτα δεν εχω κατσει να τα δω ενα, ενα, τα ποστς σου θυμαμαι που αρχικα δεν εβαζες πηγες.
ναι εδω εβαλες, σορρυ λοιπον για την επισυμανση, δικο μου λαθος.
αυτό πάει λου πέρασε ......................ακόμη εκεί είσαι?????
30-07-2010, 00:35 #60
αν το μονο
αν δεν το καταλαβες, θα πρεπει να...σε προβληματισει νομιζω...
ηταν πολυ ξεκαθαρο...
θυμισου τι ειχες γραψει οπου βρισκονται τωρα τα κοκκινα γραμματακια της διαχειρισης και ισως καταλαβεις τι εκανες
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....