Results 1 to 15 of 19
-
28-07-2010, 00:56 #1
Eye blinking/ excessive blinking/ eyelid spasms
Εδώ και λίγο (ίσως όχι και τόσο λίγο) καιρό το (δεξί μου θαρρώ) μάτι ανοιγοκλείνει απότομα και γρήγορα για 1-2 δευτερόλεπτα χωρίς να το θέλω.
Εδώ http://www.wrongdiagnosis.com/sym/eye_blinking_symptoms.htm
λέει ότι αυτό μπορεί να προέρχεται από:
μόλυνση από φακούς, ξηροφθαλμία
ή (για το eyelid spasm)
πάθηση νευρικού συστήματος
Parkinson's
εγκεφαλικό
άγχος
Σκέφτομαι ακόμα μήπως είναι από τα αντιψυχωτικά. Με έχει φρικάρει λίγο βασικά :/
Το έχει πάθει κανείς σας ή αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να μιλήσει..
- 28-07-2010, 01:02 #2
Και εδώ
http://www.wikihealth.com/Eyelid_spasms
Causes of eyelid spasms
Common causes of eyelid twitching are:
* short-term stress
* eye strain, such as from lots of computer use or hours of small focused hand work (such as threading a needle over and over), and from straining the eyes when reading a book without proper light or magnification.
* squinting a lot, such as from the sun, reading or other things. (The muscles essentially tire out.)
* Consuming too much caffeine
* exhaustion; lack of sleep
* anxiety or temporary panic fits and nervousness which can be easily relieved and recover naturally by rest and relaxation.
++++++++
Μετάφραση
++++++++
Στρες μικρής διάρκειας
Πολύωρη χρήση υπολογιστή
Διαβάζοντας με μισόκλειστα μάτια
Χρήση πολύς καφεΐνης
Έλλειψη ύπνου
Νευρικότητα
28-07-2010, 01:05 #3
ματι η βλεφαρο???
αν ειναι το ματι δεν ξερω, αν ειναι το βλεφαρο που πεζει μην ανυσηχεις και εγω το ειχα και μαλιστα για μεγαλο χρονικο διαστημα, ισως πανω απο μηνα...προερχεται απο κοπωση, ελλειψη μαγνησιου, σκονη, υπολογιστη, αγχος και ετσι φαση...αντε περαστικα σου...[B]...μαζι με τον πονο ας χορεψει η χαρα...[/B]
28-07-2010, 01:07 #4
Ναι, το βλέφαρο παίζει. Με πιάνει μερικές φορές, όχι κάθε μέρα, αλλά είναι πολύ ενοχλητικό. Τι να κάνω? Να κόψω τους καφέδες, τον υπολογιστή εντελώς και να κοιμάμαι νωρίς... βασικά μάλλον αυτό χρειάζεται..
Εσένα σου έφυγε αυτό και πως?
28-07-2010, 01:12 #5
Ευχαριστώ για την απάντηση. Καλό βράδυ.
28-07-2010, 01:15 #6
Ναι ναι ξερω δεν ειναι απλα ενοχλητικο ειναι σπασιμο νευρων...ειναι μια λυση ολα αυτα...προσωπικα δεν εκανα τιποτα...το αφησα και περασε...προσπαθουσα να το αγνοησω οσο γινοταν...μην ανυσηχεις παντως...και δεν νομιζω να εχει απολυτος καμια σχεση με τα φαρμακα σου...
Πρεπει να δεις σε τη φαση βρισκοσουν ολο το τελευταιο διαστημα για να δεις τι θα ηταν πιο βοηθητικο να κανεις...αν επινες πολυ καφε ελλατωσε τους, αν αργουσες να κοιμηθεις δοκιμασε να ξαπλωνεις πιο νωρις...εγω ομως δεν ειμαι ανθρωπος που αντεχω τους περιορισμους γιαυτο εκανα υπομονη και μου εφυγε....οταν μου εφυγε...το ειχα ξαναπαθει αλλα για μικροτερο χρονικο διαστημα...καμια βδομαδα...αλλα την τελευταια φορα ηταν ισως και παραπανω απο μηνα...[B]...μαζι με τον πονο ας χορεψει η χαρα...[/B]
28-07-2010, 01:16 #7
καληνυχτα...:)
και μην ανυσηχεις...[B]...μαζι με τον πονο ας χορεψει η χαρα...[/B]
28-07-2010, 09:31 #8
μηπως ειναι εξωπυραμιδικα ; akineton παιρνεις ;
28-07-2010, 13:15 #9
πηγαινε σε καποιον οφθαλμιατρο για σιγουρια...δεν πιστευω οτι ειναι κατι αλλα δεν θα ηθελα να παρω το βαρος πανω μου και τελικα να ειναι κατι που θελει θεραπεια...Καλη σου μερα...
[B]...μαζι με τον πονο ας χορεψει η χαρα...[/B]
28-07-2010, 16:10 #10
Παρακαλώ να απαντήσει κάποιος που το έχει περάσει αυτό όπως η anoiksi, δεν μου αρέσει να βλέπω τον κάθε παριστάμενο σε ρόλο \"ο μικρός ψυχίατρος\" με απαντήσεις του στυλ για κάθε μικρό-στραβό η μεγάλο χρειάζεται ένα φάρμακο.
28-07-2010, 17:27 #11
πες καταρχην στο γιατρο σου αλλα νομιζω φευγει με ακινετον και ριβοτριλ
29-07-2010, 03:28 #12
με το ριβοτριλ σιγουρα θα φυγει αφου ειναι για τα τικ παντωσ ειδουσ αλλα δε νομιζω κανενασ ψυχιατροσ να γραψει ριβοτριλ για ενα απλο παιξιμο βλεφαρων
29-07-2010, 11:16 #13
ναι ρε παιδια...ελεος να περνουμε με καθε τι φαρμακο...εστω και για την γριππη...αλλο να εχεις μια ασθενεια που δεν γινεται αλλιως και σε βοηθαει και αλλο να περνεις με το παραμικρο...δεν κανει καλο στην υγεια...νομιζω...δεν σε βοηθαει μετα...αλλα τωρα για ενα παιξιμο ματιων ονειροπλασμενε εγω δεν πιστευω οτι θα ηταν σωστο να παρεις φαρμακα...παρε λιγο μαγνησιο ισως και πηγαινε στο γιατρο σου αν θελεις, ισως σου δωσει καποιες σταγονες...εγω δεν εκανα παντως τιποτα απο ολα, αργησε μα εφυγε...υπομονη παντως...
[B]...μαζι με τον πονο ας χορεψει η χαρα...[/B]
29-07-2010, 11:19 #14
Originally posted by anoiksi
ναι ρε παιδια...ελεος να περνουμε με καθε τι φαρμακο...εστω και για την γριππη...αλλο να εχεις μια ασθενεια που δεν γινεται αλλιως και σε βοηθαει και αλλο να περνεις με το παραμικρο...δεν κανει καλο στην υγεια...νομιζω...δεν σε βοηθαει μετα...αλλα τωρα για ενα παιξιμο ματιων ονειροπλασμενε εγω δεν πιστευω οτι θα ηταν σωστο να παρεις φαρμακα...παρε λιγο μαγνησιο ισως και πηγαινε στο γιατρο σου αν θελεις, ισως σου δωσει καποιες σταγονες...εγω δεν εκανα παντως τιποτα απο ολα, αργησε μα εφυγε...υπομονη παντως...
ααα και ελεος ενα παιξιμο ματιου ειναι δεν ειναι και χρονιαιο τικ, οπως προαναφερθηκε να ακολουθεις αγωγη με φαρμακο...!!!
και όχι μόνο αυτό.
Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να προτρέπουμε κάποιον να πάρει ένα φάρμακο. Ο βινς είναι υποψιασμένος, αλλά αν μπει ένα νεο μέλος που βρίσκεται σε σύγχιση και απόγνωση και πάει και πάρει φάρμακο που του υπόδειξαν σε ένα φορουμ, τότε τι γίνεται?
Πιστεύω λοιπόν πως τις διαγνώσεις του ας τις κρατήσει ο καθένας για τον εαυτό του.
29-07-2010, 11:27 #15
Ναι σωστο αυτο που λες Θεοφανια, εχεις δικιο ειναι επικινδυνο και επιβλαβες...πιστευω οτι μπορει να πει καποιος τι τον βοηθησε σε καποια παρομοια περιπτωση αλλα παντα με επιφυλαξεις...και παντα να υπαρχει προτροπη στο γιατρο...υπαρχουν τοσες διαφορετικες ασθενειες...
Καλημερα παρεπιπτοντος :) !!![B]...μαζι με τον πονο ας χορεψει η χαρα...[/B]
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....