Results 1 to 10 of 10
Thread: Γιατί φοβόμαστε?
-
28-07-2010, 13:17 #1
Γιατί φοβόμαστε?
Τι είναι αυτό που μας δημιουργεί τόσες φοβίες στις σχέσεις μας?
Εγώ προσωπικά ειμαι αρκετά ανασφαλής και έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση. Μια σκέψη μόνο σήμερα με τρομοκράτησε για όλη την μέρα.
Είδα στο φεισμπουκ ότι η πρώην του καλού μου έχει φτιάξει σελίδα και μόνο η σκέψη οτι θα την ανοίξει, θα την ψαξει, με αγχώνει. Βέβαια οπως εχει πει απειρες φορες ο ιδιος, αν περνούσε καλά δεν θα χώριζε. Εγώ λοιπόν γιατί στενοχωριέμαι τόσο?
Ετυχε τις προηγουμενες μέρες να δω και κάτι κοινές τους φωτογραφίες που είχε ξεχάσει να σβήσει απο τον υπολογιστη (μην φανταστείτε τιποτα τραγικό, φωτό από κοινές παρέες) και τώρα ειμαι αναστατωμένη.
Η κοπέλα, παρεπιπτόντως, έχει δημιουργήσει αρκετά θέματα από τοτε που έμαθε οτι είμαστε μαζί ενώ είχαν χωρίσει τουλάχιστον ενα χρόνο και είχε φύγει αυτή. Αρχισε να τον παίρνει πολύ συχνά τηλ, παρολο που αυτος δεν το σήκωνε, ήρθε και με έπιασε για να μου μιλησει για τον δικό μου, του εστελνε μηνύματα του στυλ 'κανονισε να τα πουμε οι δυο μας για καφε΄κτλ κτλ. Ο δικός μου ποτε δεν απαντησε. Παρ'ολα αυτά εγω έχω ανασφάλεια.
Πόσα παιχνίδια παιζει το μυαλό και το συναίσθημα?
- 28-07-2010, 13:40 #2
Αν τον αγαπάς αληθινά και νοιώθει και αυτός μέσα του το ίδιο για σένα δεν έχει λόγο να ανησυχείς. Αν στο μυαλό του αυτή έχει οριστικά τελειώσει η πρώην ότι και να κάμει δεν θα τα καταφέρει μέχρι να βαρεθεί.
γιάννης
29-07-2010, 02:51 #3
Originally posted by frei
Αρχισε να τον παίρνει πολύ συχνά τηλ, παρολο που αυτος δεν το σήκωνε, ήρθε και με έπιασε για να μου μιλησει για τον δικό μου, του εστελνε μηνύματα του στυλ \'κανονισε να τα πουμε οι δυο μας για καφε΄κτλ κτλ. Ο δικός μου ποτε δεν απαντησε.
29-07-2010, 09:04 #4
frei μου θύμησεσ τη σχέση μου τον πρωτο καιρό.Εζησα ακριβώσ τισ ίδιεσ καταστάσεισ με την πρώην.Παρόλο που είχε βρει άλλον και ειχε περάσει κανενα 6μηνο που είχαν χωρίσει μολισ μπηκα στη ζωή του μασ ζαλισε.Τον έπαιρνε τηλ του μιλούσε, τον επισκεπτόταν και του κλαιγόταν και ο δικόσ μου δεν τησ έδωσε ποτέ αφορμη.
Απλά εγω ήμουν μικρή και είχα μαλλον πολλέσ αντοχες.Τη λυπόμουν πραγματικά και να σου πω την αλήθεια δεν ήθελα να την προκαλώ.Εβλεπα ότι δεν το άντεχε.Δεν την φοβόμουν καθόλου.Ειλικρινά .Μόνο τον οίκτο μου προκαλούσε και καθόλου ζηλεια........Να σκεφτείσ ότι ήμουν απίστευτα διακριτική με τον δικό μου για να μη δώσουμε αφορμη.Βέβαια όλο αυτό (το υπεράνω απο μέρουσ μου ) αυτή την έκανε να λυσσάξει από το κακό της.
Τεσπα αν γινόταν τώρα αυτά δεν νομίζω ότι θα φερόμουν έτσι, μαλλον θα της είχα βγάλει το μαλλί γιατί ήταν πολύ κουραστική...........
29-07-2010, 09:10 #5
Originally posted by tonia_dia
frei μου θύμησεσ τη σχέση μου τον πρωτο καιρό.Εζησα ακριβώσ τισ ίδιεσ καταστάσεισ με την πρώην.Παρόλο που είχε βρει άλλον και ειχε περάσει κανενα 6μηνο που είχαν χωρίσει μολισ μπηκα στη ζωή του μασ ζαλισε.Τον έπαιρνε τηλ του μιλούσε, τον επισκεπτόταν και του κλαιγόταν και ο δικόσ μου δεν τησ έδωσε ποτέ αφορμη.
Απλά εγω ήμουν μικρή και είχα μαλλον πολλέσ αντοχες.Τη λυπόμουν πραγματικά και να σου πω την αλήθεια δεν ήθελα να την προκαλώ.Εβλεπα ότι δεν το άντεχε.Δεν την φοβόμουν καθόλου.Ειλικρινά .Μόνο τον οίκτο μου προκαλούσε και καθόλου ζηλεια........Να σκεφτείσ ότι ήμουν απίστευτα διακριτική με τον δικό μου για να μη δώσουμε αφορμη.Βέβαια όλο αυτό (το υπεράνω απο μέρουσ μου ) αυτή την έκανε να λυσσάξει από το κακό της.
Τεσπα αν γινόταν τώρα αυτά δεν νομίζω ότι θα φερόμουν έτσι, μαλλον θα της είχα βγάλει το μαλλί γιατί ήταν πολύ κουραστική...........
29-07-2010, 09:29 #6
Μην ανησυχείσ καθόλου..Μη φθείρεσαι με τα κομπλεξ της.
Ειναι δικό της θέμα να ξεκολλήσει από τον άνθρωπό σου ,οχι δικό σου..
29-07-2010, 09:35 #7
Originally posted by tonia_dia
Μην ανησυχείσ καθόλου..Μη φθείρεσαι με τα κομπλεξ της.
Ειναι δικό της θέμα να ξεκολλήσει από τον άνθρωπό σου ,οχι δικό σου..
29-07-2010, 09:42 #8
Αρα τον θέλει μονο για καβάντζα..
Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη του, σίγουρα το κατάλαβε και ο δικός σου.......
29-07-2010, 09:50 #9
τσιχλα μασημενη που την φτυνεις, δεν την ξαναμασας.. κ αν την βαλεις παλι στο στομα σου, εχει χασει τη γευση της..
μαλλον σε αγχωνει περισσοτερο το γεγονος οτι εμφανιστηκε παλι στη ζωη του, η πρωην του, παρα φοβασαι οτι θα τον διεκδικησει.
29-07-2010, 09:53 #10
Originally posted by mstrouf
τσιχλα μασημενη που την φτυνεις, δεν την ξαναμασας.. κ αν την βαλεις παλι στο στομα σου, εχει χασει τη γευση της..
μαλλον σε αγχωνει περισσοτερο το γεγονος οτι εμφανιστηκε παλι στη ζωη του, η πρωην του, παρα φοβασαι οτι θα τον διεκδικησει.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....