ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ

ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΜΕ ΝΕΟ ΘΕΜΑ... ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΨΥΧΑΝΕΜΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΤΩ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΛΕΞΗ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΕΥΚΟΛΑ
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΥΣΤΑΖΩ
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΓΕΝΙΚΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΣΜΕΝΗ
    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ?
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΥΣΤΑΖΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΖΑΛΑΔΑ ΕΧΩ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΚΤΛ?
    ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ
    ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΑ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ
    ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ...

Senior Member
    η κουραση, η νυστα, γενικα η ελλειψη ενεργειασ και διαθεσησ σημαινουν καταθλιψη εσυ ξερεισ καλυτερα βεβαια αλλα γενικα αυτο ειναι

Member
    θα συμφωνησω αυτο σημαινει ελλειψη ενδιαφεροντως...βαρεμαρα...κ αταθλιψη. σε εχει προβληματισει κατι τον τελευταιο καιρο.εχεις κολλησει καπου?το σωμα μας -οπως το εχω ξαναπει πολλες φορες-σωματοποιει τα συναισθηματα μας.τι σου συμβαινει?

Originally posted by Mariannaki87

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΑ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ
    ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ...
    Αυτά σε έχουν καταβάλει. Λες πως δεν μπορεις να κάνεις φίλους.
    Σίγουρα μπορείς, απλά δεν έχεις την κατάλληλη διάθεση αυτή την εποχή. Δε μπορεί να μην έχεις ούτε γνωστούς. Βρες κάποιον, πήγαινε για μπάνιο, για ένα καφέ, μια βόλτα. Θα νιώσεις καλύτερα.

Junior Member
    καλησπερα..σαν να διαβαζω εμενα ...και εγω στην αρχη της κρισης πανικου μου ξεκινησα στο να κοιμαμαι για 1 μηνα για 5 ωρες και τωρα μου βγαινει ολη η κουραση..μην νομιζεις οτι ο οργανισμος μασ αντεχει στα πολλα..και εγω τωρα οταν κοιμαμαι δεν θελω να σηκοθω απλα για να μην σκεφτομαι διαφορες βλακιες..και πιο πολυ απο φοβο για τον φοβο της επομενης κρισης πανικου που θα με πιασει