Results 16 to 24 of 24
-
31-07-2010, 09:47 #16
Να πω κάτι;Δεν είμαι υπέρ της χρήσης δηλητηρίων και δε χρησιμοποιώ στο σπίτι προιόντα τοξικά.Μήπως να το σκεφτόσασταν καλύτερα,δε βλάπτουν μόνο τα έντομα τα δηλητήρια,όλο το οικοσύστημα είναι ένα περιβάλλον αλληλεπίδρασης και ο άνθρωπος είναι μέρος της,δεν είμαστε παρά ένα κομμάτι του(και το πλέον καταστρεπτικό,ε).Καλύτερα να ψάχνουμε για εναλλακτικές,πχ βάλε σίτες στα παράθυρα,πάρε από αυτές τις συσκευές που εκπέμπουν ήχους σε συχνότητες που δρουν εντομοαπωθητικά,να φροντίζεις να μην υπάρχουν γωνιές με υγρασία και ακαθαρσίες,έλκονται ιδιαίτερα από κόλλα,λάδι,λίπος,τους αρέσει η ζέστη,οπότε καθάριζε καλά ηλεκτρικές συσκευές και κράτα τις σε μέρη κάπως καλύτερα αεριζόμενα,κράτα δηλαδή δροσερούς χώρους όπως μπάνιο-κουζίνα,είναι νυκτόβιες,οπότε μην αφήνεις φαί σε τραπέζια κτλ,βγάζε σκουπίδια τη μέρα,κι άλλες μεθόδους παθητικής αντιμετώπισης.Και ψάξε για κολλώδεις παγίδες,καλύτερα από δηλητήρια πάντως.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 02-08-2010, 08:04 #17
Το λοιπόν, RainAndWind:
Και σήτες έχω βάλει και στην πρίζα έχω αυτές τις ειδικές συσκευές με τους ήχους και φαΐ έξω δε μένει, ούτε πιάτα άπλυτα και σκουπίδια. Όπερ εστί μεθερμηνευόμενον, έχω κάνει όλα τα ανθρωπίνως δυνατά, οικολογικά και μη, προκειμένου να μην τις βλέπω.
Το θέμα μου, βρε παιδιά, δεν είναι πώς να μην τις βλέπω. Νομίζω ότι έχω πάρει ντοκτορά στην αντιμετώπιση αυτή. Το θέμα μου είναι πώς μπορώ να ξεπεράσω τη φοβία μου ΟΤΑΝ τις βλέπω...
Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε...
02-08-2010, 17:25 #18
ειχε κατι γιατρους που στην θεα του αιματος λιποθυμουσαν.Τι καναν για να ξεπερασουν την φοβια τους;
03-08-2010, 11:56 #19
Έλα μου ντε!
Κάνας γιατρός εδώ μέσααααα;;;;;;
Μας βρίσκεται;
03-08-2010, 12:03 #20
πάρε γάτα. θα εξαφανιστούν από το σπίτι και θα γλιτώσεις και από τα χημικά (αροξόλ, απολυμάνσεις κτλ)
πάντως οκ, οι κατσαρίδες είναι όντως βρώμικες και κατανοώ να μην θέλει κάποιος να τις έχει σπίτι του, αλλά είναι άκακες, δηλαδή δεν τσιμπάνε, δεν κάνουν επιθέσεις κτλ κτλ.
13-08-2010, 05:07 #21
lol
λοιπον εχω μια τεραστια φοβια με τους σκορπιους.Δεν αντεχω να τους βλεπω ουτε σε φωτο.
Την τελευταια φορα που ειδα εναν σε μια πολυκατοικια εκανα να συνελθω 1 ωρα απο την ανατριχιλα και την αισθηση οτι με περπαταει!
Δεν ξερω γιατι με τρομοκρατει αυτο το αντιπαθητικο καρκινοειδες.Ουτε να τα σκοτωσω μπορω,φοβαμαι.
Παντως αυτο με τις γατες, claire, δεν πολυπιανει,o δικος μου γατος οταν ειχε μπει μια κατσαριδα τεραστιων διαστασεων δεν ιδρωσε το αυτι του!χεχε
13-08-2010, 05:28 #22
Originally posted by reggaeM
lol
λοιπον εχω μια τεραστια φοβια με τους σκορπιους.Δεν αντεχω να τους βλεπω ουτε σε φωτο.
Την τελευταια φορα που ειδα εναν σε μια πολυκατοικια εκανα να συνελθω 1 ωρα απο την ανατριχιλα και την αισθηση οτι με περπαταει!
Δεν ξερω γιατι με τρομοκρατει αυτο το αντιπαθητικο καρκινοειδες.Ουτε να τα σκοτωσω μπορω,φοβαμαι.
Παντως αυτο με τις γατες, claire, δεν πολυπιανει,o δικος μου γατος οταν ειχε μπει μια κατσαριδα τεραστιων διαστασεων δεν ιδρωσε το αυτι του!χεχε
10-12-2011, 02:05 #23
Θυμήθηκα αυτό το θέμα, γιατί είδα το εκπληκτικό! Κάποια εξαφάνισε εντελώς τις κατσαρίδες σε ένα μήνα, και λέω εντελώς, εντελώς. Και ένας γνωστός που έκανε το ίδιο πριν ένα χρόνο δεν έχει δει ούτε μια όλο αυτό το διάστημα. Το αποτέλσμα το είδα ο ίδιος. Μάλιστα είναι τόσο σίγουρη για το αποτέλεσμα που δεν πληρώνεται αμέσως αλλά μετά από ένα μήνα (50 ευρώ). Και βάζει παγίδες μόνο σε τρία σημεία σε ένα σπίτι. Έχει λέει το μυστικό φάρμακο. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να του πω στοιχεία με pm.
10-12-2011, 14:21 #24
Καλά!! Είναι μάλλον από τις περιπτώσεις που και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!! Εγώ παραλύω με τα ποντίκια και τις νυχτερίδες... δυο φορές έχει μπει νυχτερίδα στο πατρικό μου σπίτι και τις δύο σήκωσα τη γειτονιά στο πόδι από τις φωνές... η μάνα μου πάλι τρέμει τα φίδια ενώ εγώ είμαι σχετικά άνετη... τι να πεις... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.... απλά πέφτεις στα γόνατα και προσεύχεσαι να μην κάνει την εμφάνισή του κανένα από αυτά τα τέρατα.... τι να κάνω μόνο με το χίουμορ νομίζω μπορείς να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοια....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση