Results 1 to 12 of 12
Thread: προπονηση ζωης!
-
30-07-2010, 10:36 #1
life coaching --> προπονηση ζωης --> χονδρικα αυξηση της αυτοπεποιθησης σου σε πολυ δυνατα επιπεδα καθως και περισσοτερο \"ανοιγμα\" σκεψης και συνεπως οριζοντων
, μεσα απο συνεδριες , υπνωτιστικους διαλογους , μαιευτικη μεθοδος (Σωκρατη) , γενικα κυριως με εργαλεια υπνωτισμου.
(υπνωτισμος δεν σημαινει ντε και καλα υπνηλια..... υποψην....)
Ακουγεται ισως περιεργο και τρομαχτικο αλλα το μονο που ειναι στην ουσια ειναι κατι το \"καινουριο\".
Η εκκλησια το βαφτιζει αιρεση αυτο και ηδη καποιες συγκεκριμενες τεχνικες-μεθοδους οπως την Μεθοδο Σιλβα τις εχει καταταξει σε αιρεσεις.
Η ψυχολογια-η συμβουλευτικη βασικα- το αποριπτει για αγνωστους λογους , πιθανως επειδη θα αφησει ανεργους τους ψυχολογους αλλα κυριως επειδη δεν υπαρχει ακομα ολοκληρωμενο τεκμηριωμενο επιστημονικο υποβαθρο γυρω απο αυτες τις τεχνικες. Για τους περισσοτερους ψυχολογους απο οσο ξερω αυτες οι πρακτικες ειναι θεωριες σκετες.Παρολα αυτα καποιοι προσθετουν στα διπλωματα ψυχολογιας τους και τετοιους μινι τιτλους διπλα αφου εχουν παρακολοθησει σεμιναρια να τα διδασκουν. Ναι, υπαρχουν πτυχια και σε αυτες τις πρακτικες, μονο που δεν ειναι επισημα αναγνωρισμενα σαν \"ιατρικη\".
Εγω προσωπικα δεν ξερω αμα ειναι αιρεση, παπατζιδικο και μουφα , και ουτε με νοιαζει κιολας και να ειναι, αυτο που κοιταω ειναι να δω αν λειτουργει και δουλευει , και ναι... αυτο γινεται οντως αρκετες φορες.
- 30-07-2010, 15:04 #2
αν γινει σε ατομικο επιπεδο(πχ οπως πας σε ψυχολογο) βοηθα γιατι ειναι μια πολυ δυναμικη μεθοδος που σε παρακινει για αποτελεσματα.(πανακριβο χομπυ ομως να σε ενημερωσω...)
αν γινει ομως σε μια αιθουσα με αλλα 50-100 ατομα που μπαινουν ολοι στο ιδιο τσουβαλι τοτε μπορει να ειναι και επικυνδινο.
μιλαω εκ πειρας και σε παραπεμπω σε ενα θεμα που συζητηθηκε εδω μεσα με θεμα-life coaching-απο ενα ευχαριστημενο αλλα αποκλεισμενο πλεον μελος τον knitter. εκει θα βρεις και την δικη μου απαντηση σχετικα με την προπονηση ζωης που εχει ξεκινησει να γινεται και στην ελλαδα εδω και καποιο συντομο χρονικο διαστημα απο μια ομαδα ανθρωπων με εναν αρχηγο.φανταζομαι πως δεν πρεπει να πω περισσοτερα γιατι δεν θελω να διαφημισω κατι.καποιους τους βοηθησε καποιους μπορει και να τους κατεστρεψε.εγω ειμαι σε αυτους που παρεμειναν στασιμη παρ ολο που ειχα την θεληση και το ανοιχτο μυαλο να μπω σε αυτη τη διαδικασια.συνεχιζω με τον ψυχολογο μου οπως και πριν και το κατατασσω σε μια ακομα εμπειρια μου.
30-07-2010, 17:25 #3
αληθεια, ολα αυτα τα κεντρα εχουν αδεια που λειτουργουν? υπαρχει καποιος που τους ελεγχει? καποιος φορεας στον οποιο υπαγονται?
ημουν ετοιμη να παω. με ειχε πεισει ενας φιλος που παρακολουθησε και τους τρεις κυκλους.
τελικα το μετανιωσα, γιατι εψαχνα στοιχεια για το ποιος ειναι υπευθυνος για αυτα τα σεμιναρια, ποιος ειναι ο εισηγητης, ποιο ειναι το βιογραφικο του, ποιος υπαρχει πισω απο ολα αυτα και δεν εβρισκα τιποτα. ενω λοιπον στο site δεν υπαρχει πουθενα το ονομα του εισηγητη και πληροφοριες για αυτον, αντιθετα τα ονοματα των συμμετεχοντων εμφανιζονται απροκαλυπτα, αραγε αυτο επιτρεπεται???? θεωρω οτι ειναι στοιχειωδες να προστατευεται η ταυτοτητα των ατομων που απευθυνονται εκει, ακομα και αν μου απαντησουν οτι αυτο γινεται με τη συμφωνη γνωμη τους.
το αστειο της υποθεσης ειναι οτι αυτος ο φιλος μου, θυμωσε που δεν πηγα και με κατηγορησε οτι δεν κανω τιποτα για τον εαυτο μου, ενω εχω τοσα προβληματα. και φυσικα επαψε να μου μιλαει. αυτος λοιπον ειναι ο προπονημενος!!!απογοητευση. ...
30-07-2010, 22:36 #4
reddy δεν ξερω αν διαβασες αυτο που εγραψα και πριν λιγες μερες για την προπονηση ζωης,ευχομαι να το διαβασες. φυσικα και θυμωσε γιατι οταν πας να γραφτεις λες απο ποιον εισαι,ποιος σε εχει φερει σε επαφη μαζι τους και του χαλασες την δουλεια. ειδικα αν εχει ολοκληρωσει και τους 3 κυκλους ισως ησουν και κατι σαν...προτζεκτ για εκεινον.οσοι εχουν κανει και τους 3 κυκλους ξερουν για ποιο πραγμα μιλαω.εγω εκανα μονο το πρωτο σεμιναριο και δεχομαι \'ψυχολογικες\'πιεσεις να κανω και τα αλλα ..αλλά δεν υποκυπτω.δοκιμασα μια μπουκια και λεω οχι. η ταυτοτητα των ατομων φυσικα και δεν προστατευεται αλλα εις γνωσην τους.δεχεσαι εαν θελεις να σε μαγνητοσκοπησουν να λες -\'ΘΑΥΜΑ ΣΩΘΗΚΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!\' ξερεις σαν εκεινες τις οργανωσεις που παει ο αναπηρος και γινεται ξαφνικα καλα............... παρ ολα αυτα,σου μαθαινει μεσα απο ενα τρελο brain wash(για περισσοτερες λεπτομερειες δες εδω το θεμα life coaching)να ζεις στο παρον γιατι μονο αυτο εχεις.καλη συνειδητοποιηση δεν λεω. αυτο που μου την εσπασε πιο πολυ σε ολη την υποθεση αυτης της ομαδικης προπονησης ζωης ειναι ο προσυτηλισμος και η τρελα ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ.ΟΠΟΙΟς ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! αυτα πραγματικα δεν τα βγαζω απ το μυαλο μου.ρωτα και τον φιλο σου που κανονικα αν ειχε \'Προπονηθει\' σωστα θα επρεπε οχι απλα να μην θυμωνε αλλα να χαμογελουσε απο καλοσυνη και πληροτητα. να σου πω.....σου λεει και συνεχεια \'καταπληκτικα,υπεροχα \'καθε φορα που του λες κατι?
31-07-2010, 03:57 #5
Originally posted by reddy
αληθεια, ολα αυτα τα κεντρα εχουν αδεια που λειτουργουν? υπαρχει καποιος που τους ελεγχει? καποιος φορεας στον οποιο υπαγονται?
ημουν ετοιμη να παω. με ειχε πεισει ενας φιλος που παρακολουθησε και τους τρεις κυκλους.
Εδώ ακόμα και για τη ζητιανιά βρήκαν λύση. Εκδίδουν ένα φυλλάδιο για τυφλούς και η επιχείρηση εμφανίζεται σαν πώληση περιοδικού.
ενω λοιπον στο site δεν υπαρχει πουθενα το ονομα του εισηγητη και πληροφοριες για αυτον, αντιθετα τα ονοματα των συμμετεχοντων εμφανιζονται απροκαλυπτα, αραγε αυτο επιτρεπεται???? θεωρω οτι ειναι στοιχειωδες να προστατευεται η ταυτοτητα των ατομων που απευθυνονται εκει, ακομα και αν μου απαντησουν οτι αυτο γινεται με τη συμφωνη γνωμη τους.
το αστειο της υποθεσης ειναι οτι αυτος ο φιλος μου, θυμωσε που δεν πηγα και με κατηγορησε οτι δεν κανω τιποτα για τον εαυτο μου, ενω εχω τοσα προβληματα. και φυσικα επαψε να μου μιλαει. αυτος λοιπον ειναι ο προπονημενος!!!απογοητευση. ...
Και να πω και ένα ακόμα, υπάρχει γνωστός που είναι συνταξιούχος και οργανώνει σεμινάρια γέλιου ενώ ταυτόχρονα ψαρεύει άτομα για υποστήριξη. Δεν είναι κακό αυτό, κακό είναι πως είναι επιεικώς για ... Αύριο μπορεί να γίνει και διάσημος ή απλά να βγάλει κάποια χρήματα, ή και τίποτα.
.
31-07-2010, 09:02 #6
Brainwashing bullshit.Αμερικλανιές που ξεκίνησαν για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τον καπιταλισμό είν\'όλες τούτες οι ιστορίες.Σχεδόν όλοι όσοι ασχολούνται με τέτοια\"σεμινάρια\"επιμόρφω σης/επιφώτησης,λολ,έχουν παρελθόν σε τομείς μανατζεριλίκια,πωλήσεις,μά ρκετινγκ,οπότε ξέρουν καλά πως να σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Σκοταδιστικά κυκλώματα,που βγάζουν τζάμπα χρήμα πατώντας πάνω σε αλλότριους φόβους και πόνους.
Κι όσο για τη μέθοδο Σίλβα,(θα πάω στο τέξας με τον ταρζάν,να μάθω κι εγώ Σίλβαα κι όταν γυρίσω θα γενώ παιδί φύσης με τζίβα),πάλι με ένα ολιγόλεπτο ψάξιμο έχει κανείς αρκετά σημάδια κομπογιαννιτισμού.Το \"επίσημο\"site ούτε το καλωσόρισμα δε γράφει σωστά.Καλοσώρισμα.Και η Παρασκευή Παρασκεύη.Αν παίζει ρόλο;Σαφώς,όλα παίζουν ρόλο όταν δε θες να είσαι θύμα,αλλά άτομο με κριτική ικανότητα.
Έπειτα,επίσης στο ίδιο σάιτ,της Σίλβα-Σίλβια,λολ,ένα πιο βαθύ ψάξιμο σου βγάζει στη φόρα διάφορα\"κουλά\"
πχ σεμινάρια Hypnovision.Ρε δε πάω καλύτερα να δω Γιουροβίζιον,να πάρω και μάτι,λολ.
Αναδρομές στο παρελθόν,άντε να βγω η μητέρα του Χίτλερ να δω πως θα το ξεπεράσω,λολ.
Μετά,ο κυριούλης που έχει το σάιτ μαζί με τη σύζυγο έχει σπουδάσει λέει Psychorientology!Ρε άι λέμε!Sexopsychology,scientology,πιάστ\'α βγό-και-κουρεφτόλοτζι.:D
Και έχει δώσει σεμινάρια με παγκοσμίου φήμης άτομα ως ομιλητές όπως ο Uri Geller(ναι,ο...μένταλιστ,θαυματ οπραγματογνώστιξ).Τώρα,για καλό μας το λέει αυτό,άντε,για να περάσει η κατάθλιψη θέλω να μου δείξει ο Γκέλερ πώς να στραβώνω κουτάλια)λοολ
Και κάτι ακόμα,όταν ένας άνθρωπος είναι στέλεχος και μέτοχος εκδοτικών επιχειρήσεων,έχει ξενοδοχειακά συγκροτήματα,κάνει σεμινάρια με τίτλους κουφανέξ όπως\"Γίνε κι εσύ ένας μαγικός πωλητής\"τι λε ρε φίλε,μεγάλη μαγεία το να πουλάς,έτσι το λέμε τώρα,όχι \"γίνε ένα καλοκουρδισμένο γρανάζι της καταναλωτικής μηχανής\",ε,άμα εσάς αυτά σας φαίνονται για σημάδια φερεγγυότητας και όχι τσαρλατανισμού,τότε σκάστε τα για να γίνονται πλουσιότεροι κάποιοι αρπακολλητζήδες.;)
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!Πάνω απ\'όλα να μην αφήνετε το νου σας στα χέρια του οποιουδήποτε.:)
Φιλικά."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
31-07-2010, 09:41 #7
συμφωνωμε ΡΩ για τις αμερικανιες και απορω μαλιστα με τοση ενημερωση και ανταλλαγη πληροφοριων, πως δουκλευει ακομα αυτη η ιστορια και με τοσα διαφορετικα ονοματα.
τοσο πολλοι αφελεις υπαρχουν?
το ΡΩ (RAW) ειναι απ το ΗΡΩ τελικα?:)
31-07-2010, 09:49 #8
χεχ,ο μπολτάκος φταίει.:o:D
Μου βγάζει διάφορα παρατσούκλια που με κάνουν να γελάω και το έχω βρει σαν παιχνιδάκι να τα χρησιμοποιώ,λολ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
31-07-2010, 13:35 #9
Εγκω φταιω για ολα..!!!
;ρ
ω ναι, πραγματικα τα περισσοτερα ειναι παπατζιες..!
Καλα ειδικα η μεθοδος Σιλβα , μιας και εχει τυχει να διαβασω ενα βιβλιο -το κεντρικο απο οσο καταλαβα- σταματησα να το παιρνω στα σοβαρα οταν σε ενα σημειο ελεγε οτι καποιος ηταν τυφλος (20 βαθμους μυωπια ξερω γω) και επειδη πιστεψε στον εαυτο του τελικα μερα με την μερα αρχισε να του μειωνεται η μυωπια και στο τελος εβλεπε λες και ηταν πεντακαθαριδης.! Ή για εναν αλλο που πριν κοιμηθει σκεφτηκε μια , και επειδη η δυναμη της σκεψης του ηταν πολυ ισχυρη τοτε αυτη η μια το επομενο πρωι τον πηρε τηλεφωνο..
Dont do it Φαιδωων!!!!!!!!!!!!!!!
Δυστηχως ειναι τοσες πολλες αυτες οι μουφιες αυτοβελτιωσης με ολο αυτο το μαρκετινγκ που τα πραγματικα ΚΑΛΑ και ΠΟΛΥΤΙΜΑ βιβλια-κομματια θαβονται κατω απο σκουπιδια.
Συνηθως καταλαβαινεις τις χωματερες των παπατζηδων απο τις ιστοσελιδες τους/βιβλια τους που ειτε θα εχουν πιασαρικο τιτλο στυλ \"παρε την ζωη στα χερια σου..!!!\" , ειτε θα υποσχονται λαγους και πετραχειλια -ποσο μου αρεσει αυτη η φραση- , ειτε η σελιδα τους θα ειναι ενα κατεβατο κειμενο με συγκεκριμενα γραμματα χρωματιστα, άλλα να ειναι μεγαλα, άλλα μικρά, άλλα πλαγιαστά (<--νομοι γκεσταλντ και υπνωτισμος), επιθετικες ερωτησεις που σε οδηγανε σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ απαντησεις μονο και αλλα πολλα.
Ειδικα για το τελευταιο, δειτε την δομη των ερωτησεων σε αυτη την σελιδα --> http://www.uklifecoaching.org/ , κατω απο εκει που λεει life coaching videos.
Ειναι το λιγοτερον αθλιον να θελουν να σε μαθουν τεχνικες ωστε να γινεις ανοιχτομυαλος, ενω παραλληλα να σε τραβανε-εξαπατανε με αλλες που συχνα βλεπουμε στα τελεμαρκετινγκ τις 4 το βραδυ στο τηλεαστυ οταν εχουμε αυπνιες..!
Ξαναλεω ομως, ΚΑΛΑ και ΚΑΡΑ-ΠΟΙΟΤΙΚΑ κομματια υπαρχουν. Αλλα ειναι θαμενα και ισως οχι και τοσο γνωστα.
03-04-2011, 02:18 #10
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ΕΝΑ DEJA VU.ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΑ "ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ" ΑΥΤΑ ΤΟΥ MR AΓΝΩΣΤΟΥ! ΠΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ,ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ,ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΑ! ΠΟΣΟ ΟΜΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ? ΚΑΙ ΠΟΣΟ "ΦΤΗΝΕΣ" ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ!!! Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΜΕ NLP(ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ).ΟΛΟ ΤΥΧΑΙΩΣ,ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ "ΕΠΡΕΠΕ" ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ(ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΤΙ,ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ,ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Η ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,Η ΘΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ,ΛΟΓΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ,ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ!! ΔΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΜΕ ΚΑΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ,ΔΕ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?) ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΔΙΠΛΑ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΚΡΗΓΟΡΗΣΩ ΑΛΛΟ,ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΝ ΜΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ "ΦΘΗΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ". ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΙΝΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ! 3 ΜΕΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 11,30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΜΕ ΛΙΓΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ) ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ,ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ(ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΟΜΩΣ ΚΤΛ). ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΣ/Α ΠΑΕΙ,ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣ/Η,ΓΝΩΣΤΟΣ/Η ΚΤΛ ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ!!! ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΙΣ 3 ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ!
07-05-2013, 13:57 #11
Καλησπέρα, επειδή ασχολούμαι προσωπικά με το life coaching η την "προπόνηση ζωής" και μυαλού, με κέντρισαν όλες οι διαφορετικές απόψεις που διάβασα εδώ και δεν μου κάνει εντύπωση. Για να επωφεληθεί κάποιος απο συνεδρίες και σεμινάρια life coaching, πρέπει να έχει το συναισθηματικό υπόβαθρο και την καλή διάθεση όσον αφορά την δυνατότητα της αλλαγής (βελτίωσης του εαυτού του στους επιθυμητούς τομείς). Επίσης πρέπει να είναι ανοιχτός και πρόθυμος να δουλέψει σκληρά με τον εαυτό του. Επιπλέον, έχει να κάνει και με την χημεία μεταξύ του coach και του ενδιαφερόμενου που θέτει στόχους και θέλει να βρει το μονοπάτι που θα τον οδηγήσει εκεί, μέσω της εσωτερικής αναζήτησης με την βοήθεια (τις ερωτήσεις) του coach.
Ξεκίνησα και εγώ με δωρεάν σεμινάρια προπονησης μυαλού και μου προκάλεσε το ενδιαφέρον να προχωρήσω και σε ατομικές συνεδρίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής και πιστεύω οτι εαν δεν είσαι θετικός και δεν θέλεις να καταλάβεις τι ακριβώς είναι και τι δεν είναι το life coaching, το πιθανότερο είναι να το κατακρίνεις.
Καλές γιορτές σε όλους.
Κώστας.
09-05-2013, 16:03 #12
Εγω παλι κανω προπονηση καθε πρωι στις 9 με 10 χαλαρο περπατημα με εναλλαγη τζοκινγκ τρωω μετα και τα δημητριακα μου κ ειμαι μια χαρα κ ευεξια εχω κ απ ολα, κι αυτο προπονηση ζωης δν ειναι? κ πιο αποτελεσματικη χαχαχαχα! το life coaching ειναι προπονηση μυαλου, αλλα οι αρχαιοι ημων προγονοι ελεγαν "νους υγιης εν σωματι υγιη", γι αυτο αφηστε τα φιλοσοφικα θεωρηματα κ ανεβειτε σε κανα ποδηλατο να χτισετε body πως θα βγειτε ρε στις παραλιες :PPP
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία