Ανταλλαγη αποψεων....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 54
    Banned

Ανταλλαγη αποψεων....

Ας ανταλλαξουμε αποψεις επανω στην μουσικη... Σε οποιαδηποτε παρακλαδια της , ειδη και οτι αλλο θελετε

Senior Member
    Κι αν ειμαι ροκ....Απο τα τα 12 μου ακουγα τους πρωτεργάτες της μέταλ τους zepelin..αργότερα scorpions...malmsteen...ως παιδι τον 80's δλδ..έπειτα helloween...μετέπειτα σε stratovarius ημουν του Power δλδ...ε και κάπου το 97-98..ακουσα για πρώτη φορά symphonic metal και....nightwish!! ..συνεχιστηκε αυτο με blind guardian...epica....αυτα. Εχω δει live απο wasp που μου αρεσουν οι μπαλάντες τους...εως τη tarja apo nightwish....helloween...gammaray...amorphis..opet h...και ουτε που θυμαμε πια ποιούς άλλους.
    Να πω ότι..το ροκ για μένα ειναι κυρίως άκουσμα κι όχι αυτος καθαυτος τρόπος ζωής,,να πω ότι για μένα τα ποιό φιλότιμα παιδιά και καλά είναι οι ροκάδες κι όχι οι δήθεν...να πώ ότι ναι πολλοι που πιστεύουν σε παραθρησκευτικα και τέτοια ίσως να ακουν ροκ...αλλα προσωπικά και εκκλησία πηγαίνω και λατρεύω το Θεό αλλα ακούω ροκ αυτα που έγραψα ποιο πάνω, αν και τώρα που μεγάλωσα το έριξα στο ελληνικό εντεχνο. Ποτε παντος δεν ακουω λαικα γιατι απλά με κουράζουν.

Banned
    Μα πιστευω το ακουσμα ειναι αυτο που εχει το νοημα περισσοτερο.... Ουτε και εγω ακολουθησα αυτο το ειδος ζωης ... Ουτε και τις παραθρησκευτικες οργανωσεις....

ολοι απο κατι ξεκινησαν... Αν και θεωρω το μεταλ το κυριο μερος των ακουσματων μου ... Πλεον μπορω να πω οτι η μουσικη δεν εχει ορια ...

Banned
    Μου αρεσει να πειραματιζομαι ακομα κκαι τωρα με την μουσικη .... Και με νεα ακουσματα και. Με μουσικα οργανα

Senior Member
    Θα τολμήσω να πω ότι είμαι απόλυτη, δε μπορώ με τίποτε να ακούσω λαικα, μπορει να έχουν νοημα οι στίχοι, να χαίρονται αυτοί που τ ακουνε, εμένα δε μου κάθονται πάντος καλά.Ενω με άνεση ακούω τη ροκ. Προσπάθησα να πειραματιστώ όλα αυτα τα χρόνια και το αποτελεσμα ήταν να ακουω ελλ ροκ ή εντεχνο, άντε και ποπ

Banned
    Quote Originally Posted by elli1 View Post
    Θα τολμήσω να πω ότι είμαι απόλυτη, δε μπορώ με τίποτε να ακούσω λαικα, μπορει να έχουν νοημα οι στίχοι, να χαίρονται αυτοί που τ ακουνε, εμένα δε μου κάθονται πάντος καλά.Ενω με άνεση ακούω τη ροκ. Προσπάθησα να πειραματιστώ όλα αυτα τα χρόνια και το αποτελεσμα ήταν να ακουω ελλ ροκ ή εντεχνο, άντε και ποπ
    οχι οχι την ελληνικη λαικη μουσικη την αποκλειω και εγω ... Μιλαω για κελτικη και κινεζικη μουσικη.....

Senior Member
    με την κέλτικη μουσική έχω πολύ καλή σχέση...ειναι πολύ καλή

...ωραιο θεμα αντ.
    Τώρα τελευταία από το πολύ τρέξιμο δεν ακούω σχεδόν καθόλου μουσική, παρά μόνο όταν βγαίνω.
    Σκέφτομαι ότι η πιο απλή στιγμή στη ζωή μας μπορεί να αλλάξει χρώματα ανάλογα τη μουσική που ακούμε.
    Άσχετο, αλλά ήθελα να το γράψω :)

Banned
    Πολλες φορες σχετιζουμε γεγονοτα της ζωης μας η στιγμες με κομματια απο τραγουδια... Δεν ειναι τυχαιο ο2ι η μουσικη ειναι τροπος εκφρασης

Banned
    Quote Originally Posted by giannis94 View Post
    με την κέλτικη μουσική έχω πολύ καλή σχέση...ειναι πολύ καλή

Μου αρεσει το βιολι πολυ στην κελτικη μουσικη

Banned
    Να αναφερω οτι αυτο το διαστημα που βρισκομαι βορεια... Ακουω πολυ ραδιο ρεπαμλικ, εαν και δεν ειμαι λατρης του ειδους , δε μπορω να πω οτι με χαλαει ιδιαιτερα το ειδος της μουσικης που παιζει... Πολλες φορες παιζει ελεκτρο φανκ η ελεκτρο τζαζ που μου αρεσουν...

Senior Member
    Τελειο θεμα!! Η μουσικη ειναι το φορτε μου!!!

Λοιπον να πω εν συντομια τη δικη μ διαδρομη.. Εχω βασικα ακουσματα κ επιρροες απο ΡΟΚ... στη συνεχεια κ στη μεταλ.. αλλα αρχικα μπηκε η ροκ μουσικη στη ζωη μ οταν στο δημοτικο επεσε στα χερια μ μια κασετα (! ναι, προλαβα την εποχη της κασετας) του album In Trance των Scorpions. Μετα περασα στα κλασικα ακουσματα της ροκ, Deep Purple, WASP, Black Sabbath, Led Zeppelin, The Who, Guns n Roses κτλ κτλ να μην μακρυγορω.. Με μεταλ ασχοληθηκα στο λυκειο κυριως.. Iron Maiden, Slayer, Slipknot, Metallica, Mastadon, Megadeth, Manowar κτλ κτλ.. Απο symphonic metal π διαβασα παραπανω ειχα κ εχω τρελο κολλημα με τους Nightwish φυσικα σε οσα αλμπουμ κ singles ειναι ακομα η Tarja, προτου αποχωρησει απο το γκρουπ.
    Γενικα ακουω τετοιου ειδους συγκροτηματα κ μουσικη, ειμαι παιδι της ροκ κ ευχομαι να ζουσα τις εποχες π γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ στις συναυλιες των Alice Cooper, Iggy Pop, Ac/Dc κτλ...
    Παρ'ολα αυτα ειμαι ατομο ανοιχτο σε ολα τα ειδη μουσικης κ ποτε δν προσβαλλω καποιον αναλογα με τη μουσικη π ακουει.. εχω ακουσει κομματια απ ολα τα ειδη κ μαλιστα σε ορισμενες φασεις της ζωης μ με εξεφραζαν πολυ περισσοτερο απο τη ροκ.. δλδ δν με χαλαει να ακουσω κ αλλα ειδη μουσικης η αν βρεθω σε εναν χωρο με ατομα π εχουν αλλα ακουσματα.. ακουω φανατικα ποντιακα λογω καταγωγης κ ξερω να τα χορευω κ τα τραγουδια του Ποντου βγαζουν γενικα πολυ πονο.. (σφαγη των ποντιων γενοκτονια κτλ).. τα καλοκαιρια πηγαινω κ σε πανηγυρια κ χορευω με τα λαικα τυπου εφω θωδη κ τα παραδοσιακα (μικρασιατικα, ποντιακα, βλαχικα, θρακιωτικα κτλ) κ δν εχω καθολου κομπλεξ ουτε ντρεπομαι γι αυτο.. κ στα μπουζουκια με παρεα αμα τυχει θα παω, κ σε βαρυ σκυλαδικο εχω παει, κ σε trendy clubs, γενικα δν απορριπτω τπτ.. θελω να πω οτι επειδη ο περισσοτερος κοσμος παρεξηγει το ροκ, πιστευω οτι οι καλλημενοι ροκαδες π ξυπνανε κ κοιμουνται με τον dio και τον dickinson κ ειναι κολλημενοι στην κοσμαρα τους, δν υπαρχουν πια τοσοι πολλοι τετοιοι.. κ ευτυχως δηλαδη..

Επειδη ειδα αντε κ ελλη οτι ειστε κ εσεις πανω κατω στα ιδια ακουσματα με μενα, μπορειτε κ μπορουμε να συζηταμε για θεματα π εχουν να κανουν με τη ροκ κ μεταλ κ οχι μονο! δλδ καποιος να προτεινει νεα συγκροτηματα ωστε να τα υποστηριζουμε για την καλη δουλεια π κανουν, να ανακοινωνονται συναυλιες διαφορων γκρουπς, να συζηταμε για καταξιωμενα αλλα κ λιγοτερο γνωστα συγκροτηματα κτλ κτλ! εγω ειμαι μεσα! κ ξαναλεω πολυ καλη πρωτοβουλια ενα τετοιο θεμα!!

Παιδια join κι αλλοι, πειτε τι σας αρεσει κ ελατε να συζητησουμε!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Βασικα εγω ασχολουμε τα τελευταια 2 χρονια με το φολκ μεταλ...

δε παυω εννοειται να ακουω οτι ακουγα ... Απλα μου αρεσει να ψαχνομαι στην μουσικη.... Η αγαπημενη μου ειναι η παουερ και η επικ μεταλ

Senior Member
    Καλα κανεις κ ψαχνεσαι! Epic metal λατρευω κι εγω!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Καλα κανεις κ ψαχνεσαι! Epic metal λατρευω κι εγω!!

Επικουρες μεγαλη αγαπη

Page 1 of 4 123 ... LastLast