Results 1 to 8 of 8
-
31-07-2010, 15:15 #1
δεν ξερω τι ειναι παλι αυτο!!!!!!
την βοηθεια σας !!!!τις τελευταιες μερες νιωθω σαν μουδιαζει μπροστα η γλωσσα μου και σαν να πιανεται καποιο νευρο στα χειλι μου κυριος οταν μιλαω και οταν τρωω !!!!υπαρχει περιπτωσει να ναι απο το αγχος? το εχει παθει καποιος απο εσας? οι απαντησεις σας θα με βοηθουσαν !!!!! ευχαριστω
- 31-07-2010, 20:03 #2
Den dineis kai polles plhrofories opws gia paradeigma: exeis polu agxos auth th periodo? To mono pou mporw na pw me sigouria einai oti to agxos mporei na xtuphsei pantou, se ola ta shmeia tou swmatos, opote tha mporouse eukola na ofeiletai se auto. kalo tha htan omws an epimenei na kaneis enan elegxo gia apokleismo pathologikou aitiou prwta...
31-07-2010, 22:17 #3
Originally posted by petrakis_87
Den dineis kai polles plhrofories opws gia paradeigma: exeis polu agxos auth th periodo? To mono pou mporw na pw me sigouria einai oti to agxos mporei na xtuphsei pantou, se ola ta shmeia tou swmatos, opote tha mporouse eukola na ofeiletai se auto. kalo tha htan omws an epimenei na kaneis enan elegxo gia apokleismo pathologikou aitiou prwta...
εχεις δικιο δεν εδωσα και πολλες πληροφοριες. εχω θεμα με το αγχος εδω και χρονια περασα το σταδιο κρισης πανικου αγοροφοβιας και ολα τα σχετικα, τα οποια εχω ξεπερασει μονη μου χωρις φαρμακα αλλα το αγχος υπαρχει . ο νευρολογος μου ειχε γραψει ζαναξ να περνω οταν δεν την παλευω ευτυχως μονο μια φορα εχω παρει , γι αυτο λεω μηπως και αυτο ειναι απο το αγχος .
31-07-2010, 23:10 #4
Μήπως είσαι θυμωμένη με κάτι αυτην την περίοδο. Πολύ όμως θυμωμένη?
01-08-2010, 09:16 #5
Originally posted by Psychologist
Μήπως είσαι θυμωμένη με κάτι αυτην την περίοδο. Πολύ όμως θυμωμένη?
η αληθεια ειναι οτι ναι ειμαι πολυ μα πολυ θυμωμενη τον τελευταιο χρονο !!!!εχει σχεση αυτο?
01-08-2010, 13:51 #6
Για την ακρίβεια μιλάμε, μάλλον, για λυσσώδη οργή...
01-08-2010, 16:12 #7
Κρίστι μέχρι να ξεσπάσει η κατάθλιψη για μια δεκαετία πέρασα όλα τα ψυχοσωματικά που υπήρχαν.Αυτά ήταν προειδοποιητικά καμπανάκια που φυσικά αγνόησα ή δεν μπορούσα να κάνω κάτι να προσέξω τον εαυτό μου για άλλους λόγους...
Θυμάμαι μουδιάσματα στην γλώσσα, να δυσκολεύομαι να μιλήσω, σε σημείο που έλεγα ότι έπαθα εγκεφαλικό.Μετά ήλθε η υπόταση..η μεγάλη 7 και η μικρή άστα να πάνε.Επινα 6 μήνες χάπια και σταγόνες να ανέβει η πίεση και μετά βίας έφτανε το 8.Φυσικά είπε ο γιατρός ότι είναι χάλια το νευρικό σύστημα.Ακολούθησαν ίλιγγοι, ταχυπαλμίες, έκτακτες συστολές,αϋπνία πρόβλημα που ακόμη δεν μπορώ να αντιμετωπίσω.Στο τέλος ήλθε η κατάθλιψη με τα συνήθη συμπτώματα.
Πιστεύω ότι είναι απο άγχος και μόνο όσα έχεις.
01-08-2010, 17:45 #8
nai k exw akoma k kamia fora niw8w oti pagwnoun k ta xeilh mou kapws egw dn exw agxos h toulaxiston pisteuw oti den exw
alla ti na sou pw einai faulos kuklos etsi kai se piasei den se afinei
kai ama to skeftesai kiolas oti kapote eixes perasei kati tetoio... ekei pou dn se afinei me tpt
erxontai oi paralutikes idees na sou dialusoun to mualo
kai oles oi morfes agxous pou mporeis na fantasteis
The top five clicker games available right now!
11-09-2024, 12:08 in Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή