Results 31 to 45 of 79
-
03-08-2010, 00:26 #31
Ειλικρινά παιδιά έκανα τα πάντα που περνούσαν από το χέρι μου για να βοηθήσω τα πράγματα σε αυτό το σπίτι και ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΑ
Δεν πρόκειται για 4-5 χρόνια αλλα για μια ζωή ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ και βασικά κανένας μας δεν αντέχει στο σπίτι μας όλοι κάποια διαταραχή θα έχουμε
- 03-08-2010, 00:32 #32
Μάγισσα,
και εγώ δεν συμφωνώ με την εισαγγελική παρέμβαση για τον αδελφό σου!
Ίσως θα μπορούσατε αλλιώς να αντιμετωπήσετε την κατάσταση νομίζω ότι θα συμφωνήσω με την γιώτα ότι η καλύτερη λύση είναι να δουλέψεις και να φύγεις από το σπίτι ναι!
03-08-2010, 00:36 #33
σιγουρα ζωντας σε μια κατασταση συμβιωσης χωρις να αντιμετωπιζετε κανενα προβλημα σας, αλλα μονο να τα υπομενετε και να δυστυχειτε, ανακυκλωνετε μια αρρωστημενη κατασταση...
ειναι φαυλος κυκλος.
για να αλλαξει κατι, καποιος πρεπει να σπασει την νοσηρη αυτη αλυσιδα
κι εσυ και ο αδερφος σου χρειαζεστε βοηθεια...
βοηθεια ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να ανεχομαστε την βιαιοτητα του καθενα μεχρι αυτος να βρεθει σε ισορροπια..αυτο ειναι απαραδεκτο και οι γονεις το χειριστηκαν πολυ λαθος.
μας λες οτι τα τελευταια 10 χρονια νοιωθεις καταθλιπτικα.
εισαι 37, αρα ξεκινησε απο τα 27 να σοβαρευει το προβλημα σου. μεχρι τα 27 τι εκανες για τον εαυτο σου??? δεν σπουδασες, δεν εμαθες καποια τεχνη, δεν εργαστηκες?με τι ασχοληθηκες? με την παρατηρηση των οικογενειακων βασανων?
κανε κατι καλο για τον εαυτο σου και ζητα βοηθεια απο καποιον ψυχοθεραπευτη, να ξεμπλεξεις την δικη σου θεση σε ολη αυτη τη νοσηροτητα..
03-08-2010, 00:44 #34
Originally posted by Remedy
μας λες οτι τα τελευταια 10 χρονια νοιωθεις καταθλιπτικα.
εισαι 37, αρα ξεκινησε απο τα 27 να σοβαρευει το προβλημα σου. μεχρι τα 27 τι εκανες για τον εαυτο σου??? δεν σπουδασες, δεν εμαθες καποια τεχνη, δεν εργαστηκες?με τι ασχοληθηκες? με την παρατηρηση των οικογενειακων βασανων?
έχω δουλέψει και έχω σπουδάσει τελείωσα τει
και τον αδελφό μου όταν τελείωσε το νυχτερινό τεε τον βοήθησα να διαβάσει και είχε περάσει και αυτός σε ένα τει αλλά δεν πήγε να το παρακολουθήσει ποτέ
03-08-2010, 00:55 #35
ωραια.εχεις μια βαση για να ξαναεργαστεις.
να πας σε εναν ψυχοθεραπευτη να σε βοηθησει να σταθεις στα ποδια σου και σιγα σιγα να συνελθεις για να μπορεσεις να εργαστεις και να ανεξαρτητοποιηθεις
03-08-2010, 01:12 #36
βασικά για να σας περιγράψω επ\' ακριβώς την κατάστασή μου τα τελευταία 11 χρόνια ζω από ένστικτο.είμαι σχεδόν σαν φυτό. μόνο τρώω και κοιμάμαι .μια ζωή ήμουν νάρκισσος μου άρεσε να είμαι εμφανίσιμη.δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου έχω βάλει τουλάχιστον 30 κιλά. ντρεπομαι να κυκλοφορήσω. πώς θα εργαστώ?κάποια νεύρωση τουλάχιστον θα έχω.καλέ δεν μπορώ να περπατήσω αισθάνομαι \"βαριά\" καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.έχω και ψυχοσωματικά.
ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΛΥ..........
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΕΡΑΤΩΝ
03-08-2010, 01:15 #37
Originally posted by Remedy
...αυτο ειναι απαραδεκτο και οι γονεις το χειριστηκαν πολυ λαθος.
03-08-2010, 01:20 #38
Καλέ ναι έτσι ούτε και σύντροφο δεν θα μπορέσεις να βρεις!!
03-08-2010, 01:24 #39
πρεπει να βαλετε καποια ορια στον αδελφο σου. κ οι γονεις σου κ εσυ. οσο πατε με τα νερα του, θα σας παταει.
κατ αρχην βαλε εσυ τα ορια σου. αν σε ξανααγγιξει πες του οτι θα κανεις αναφορα στην αστυνομια γιατι η σωματικη βια ειναι ποινικο αδικημα.
επισης για το αν θα κανει προκοπη στη ζωη του η δεν θα κανει, φερσου λιγο σκληρα. δικο του προβλημα ειναι, οχι δικο σου. αν θελει να γινει πρεζονι, ας γινει, ΑΛΛΑ να παρει κ την ευθυνη του\" εστιν πρεζονι\" (του εαυτου του δλδ).
απο εκει κ περα κοιτα τον εαυτο σου, βαλε καποιους στοχους που θελεις κ προσπαθησε βημα βημα να τους υλοποιησεις.
επισης ψυχοθεραπεια προσωπικα τη συνιστω ανεπιφυλακτα, για εκμαθηση λειτουργικων τροπων σκεψης κ συμπεριφορας. το οτι δεν δουλεψε για σενα μια φορα αν ειχες παει με διαθεση του ποδαριου για συνεργασια, δε λεει τιποτα. αλλα πρεπει να εισαι ανοιχτη σε αυτο κ να θελεις να συνεργαστεις, δλδ να αναλαβεις την ευθυνη του εαυτου σου (γιατι οσο κ να τα φορτωνεις στον αδελφο σου ολα τα κακα, καποια λαθη κανατε κ εσεις απο μεριας σας κ πηρε το θαρρος ο αδελφος να φαιρεται ετσι). σε πολυ ελαχιστες κ ακραιες περιπτωσεις φταιει μονο η μια πλευρα.
εντιτ:
επισης αν πας με προκαταληψη οτι η ψυχοθεραπεια δεν δουλευει, ειναι πολυ κακη σταση για την ψυχοθεραπεια. το ψυχοθεραπευτικο αποτελεσμα επηρεαζεται σημαντικα απο την διαθεση που εχουμε να βελτιωσουμε τη σχεση με τον εαυτο μας, με αλλα λογια αν πας προκατειλημενη οτι δεν θα δουλεψει, ειναι πιθανον τελικα να μην δουλεψει.
δεν ειναι σαν μια εγχειρηση σκωληκοειδητιδας που ακομα κ αν δεν θελεις να την κανεις, αν σου την κανουν με το ζορι πετυχημενα, θα δουλεψει ανεξαρτητα απο τη θεληση σου.
03-08-2010, 01:35 #40
ρε συ μαγισσα 13 χρονια που εχεισ καταθλιψη τι εκανεσ για τον εαυτο σου?πηγεσ σε κανενα γιατρο? πηρεσ φαρμακα?τωρα παιρνεισ?
03-08-2010, 02:51 #41
Μάγισσα......λες πως ο αδελφός σου παίρνει φάρμακα από τα 14 του. Λες οι γιατροί να του τα έδωσαν για πλάκα?
Σίγουρα αντιμετωπίζει κάποια αρρώστια και με το να ρίχνεις τη δυστυχία σου πάνω του δεν βοηθά κανέναν σας.
Αυτός χρειάζεται βοήθεια, όχι κατηγορίες και λέξεις όπως \"τέρας\" κλπ.
Έχεις σκεφτεί πως αυτό που νιώθει είναι πιο οδυνηρό για εκείνον απ ότι για όλους εσάς?
Λες πως εχεις 11 χρονια κατάθλιψη. Τι έκανες γι αυτό?
Λες πως πήρες 30 κιλά. Δεν έχω δει κανέναν να παχαίνει από στεναχώρια.
Με πάρα πολύ καλή διάθεση, σου λέω να δεις πρώτα εσύ τα λάθη που έχεις κανει για τον εαυτό σου και μετά να βρεις το θάρρος να τα μεταθέσεις στον αδελφό σου.
(Το παιδί χρειάζεται βοήθεια και είναι κρίμα που ολόκληρη οικογένεια δεν το έχετε καταλάβει)
03-08-2010, 10:36 #42
Ναι στο τέλος θα τον βγάλουμε και αθώο! Η κατάθλιψη ευθύνεται που πλακώνει στο ξύλο την οικογένειά του; Μην τρελαθούμε τώρα.
03-08-2010, 11:30 #43
Αρρωστος είναι ο άδελφός σου και δεν νομίζω να παίρνει την σωστή αγωγή.
αν είναι τόσο κακός γιατί να μένει μαζί σας; γιατί κάθισες εσύ τόσα χρόνια στο σπίτι;
απο τα 24 γιατί δεν φρόντισες να πάρεις δρόμο; να βρείς εναν ανθρωπο; να βρείς μια δουλειά; και ναι γιατί να μην ζητήσουν εισαγγελική εντολή;με ποιό δικαίωμα ασκεί σωματική βία πέρα απο την ψυχολογική;
Κάποιος πρέπει να φύγει απο αυτό το σπίτι, ελπίζω να είσαι εσύ αυτή που θα τα καταφέρεις.
03-08-2010, 17:44 #44
Originally posted by lightbluepath
Ναι στο τέλος θα τον βγάλουμε και αθώο! Η κατάθλιψγη ευθύνεται που πλακώνει στο ξύλο την οικογένειά του; Μην τρελαθούμε τώρα.
Τι δλδ μπορεί ένας άνθρωπος να πάθει κατάθλιψη και να τρελαθεί τόσο εύκολα, δεν νομίζω!
Ρε συ μάγισσα μήπως έχετε τπτ κληρονομικό στο σπίτι σας με ψυχολογικά?
03-08-2010, 17:51 #45
Originally posted by γιώτα2
Αρρωστος είναι ο άδελφός σου και δεν νομίζω να παίρνει την σωστή αγωγή.
αν είναι τόσο κακός γιατί να μένει μαζί σας; γιατί κάθισες εσύ τόσα χρόνια στο σπίτι;
απο τα 24 γιατί δεν φρόντισες να πάρεις δρόμο; να βρείς εναν ανθρωπο; να βρείς μια δουλειά; και ναι γιατί να μην ζητήσουν εισαγγελική εντολή;με ποιό δικαίωμα ασκεί σωματική βία πέρα απο την ψυχολογική;
Κάποιος πρέπει να φύγει απο αυτό το σπίτι, ελπίζω να είσαι εσύ αυτή που θα τα καταφέρεις.
Αλλιώς γιατί να μην τα κάνω όλα αυτό που λες?
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....