Results 61 to 75 of 79
-
06-08-2010, 20:35 #61
Θα ήθελα να σας ρωτήσω εσείς πώς θα μπορούσατε να ζήσετε με αυτές τις συνθήκες δεν θα είχατε πρόβλημα?
Ή μήπως είμαι υπερβολική?
- 06-08-2010, 21:12 #62
Originally posted by magissa2010
Θα ήθελα να σας ρωτήσω εσείς πώς θα μπορούσατε να ζήσετε με αυτές τις συνθήκες δεν θα είχατε πρόβλημα?
Ή μήπως είμαι υπερβολική?
σαυτά που διαβασα , ναι θαχα πρόβλημα ,
και θα είχα την εμπειρία δυσάρετων συναισθημάτων,
και και και .........κάθε οικογένεια έχει τα δικά της προβληματα,
λόγω του ότι ηθελα να ζήσω διαφορετικά ,
΄τα προβλήματα μπορει να σε κάνουν προβληματικο,
αλλά μπορει να σε κάνουν προβληματισμένο ,
εγώ διαλέγω το δευτερο ,αν σαρέσει κι εσένα
κάντο .
παραπάνω έχουν γραφτεί κάποιες προτάσεις ,
δοκίμασε καποια θα δουλέψει και για σένα.
αφου αναζητάς ,θα βρεις μη το φοβάσαι!
06-08-2010, 23:16 #63
τισ πιο πολλεσ φορεσ στη ζωη οι συνθηκεσ που δεν μασ ταιριαζουν δεν αλλαζουν εμεισ στο τελοσ προσαρμοζομαστε και προχωραμε παραπερα με λιγα λογια αν παρεισ ωσ δεδομενο οτι ο αδερφοσ σου δεν αλλαζει θα βρεισ και τι να κανεισ για να προχωρησεισ
07-08-2010, 00:25 #64
Να συμφωνήσω κι εγώ με την Έφη. Τα \'κλασσικά\' συμπτώματα της κατάθλιψης με βαριά συμπτώματα, έχουν να κάνουν με την όρεξη και τον ύπνο. Στη Μάγισσα\' έπαιξε\' το σκηνικό της ψυχογενούς βουλιμίας - κλασσικότατο - ενώ σε άλλους βγαίνει ανορεξία, όπως βγήκε και σε μένα. Επίσης αϋπνία, ή και υπερυπνηλία αντίστροφα.
Συμφωνώ με την εισαγγελική παρέμβαση. Και απ\' ό,τι κατάλαβα ο αδερφός σου δεν είναι σε μια συγκεκριμένη αγωγή αλλά γενικώς καταπίνει διάφορα. Χρειάζεσαι επειγόντως βοήθεια, γιατί πλέον δε μπορείς να πάρεις πρωτοβουλία από μόνη σου, ούτε και να επιδείξεις θέληση. Η θέληση, είναι μια \'κλειδωμένη\' λειτουργία προς το παρόν. Να ξέρεις όμως ότι υπάρχει και μπορείς να την επανενεργοποίησεις με την κατάλληλη βοήθεια. Νομίζω ότι αφεθήκατε οικογενειακώς Μάγισσα. Για έναν πολύ \'κλασσικό\' κατά τη γνώμη μου λόγο. Δε θέλατε να πιστέψετε ότι υπάρχει πρόβλημα στην οικογένειά σας. Κι αυτό φέρνει \'κουκούλωμα\'. Και το κουκούλωμα, συνοσηρότητα. Είστε όλοι εξαρτημένοι ψυχικά ο ένας απ\' τον άλλο, επειδή δε θελήσατε ποτέ να αναλάβετε ευθύνες. Εύχομαι να το καταλάβεις πρώτα εσύ και να δεις την υγεία σου. Ο αδερφός σου βρήκε το κατάλληλο έδαφος και εξελίχθηκε. Του στρώσατε το κόκκινο χαλί. Πάρε το κομμάτι της ευθύνης του εαυτού σου και φρόντισε για σένα. Και οι γονείς σου ας πάρουν το δικό τους που είναι και το μεγαλύτερο.
07-08-2010, 00:30 #65
συμφωνώ...
07-08-2010, 01:04 #66
εννοειτε οτι και εγω συμφωνω
14-08-2010, 19:32 #67
Eυχαριστώ τους: TheYellowLemonTree , janet, lightbluebath, pad, Lou, sabb, γιώτα2, 3wtiko, Adzik,Psychologist, Remedy,efh και Θεοφανία.
Να είστε πάντα καλά με υγεία, ευτυχία σε εσάς και στην οικογένειά σας!
14-08-2010, 21:52 #68
Eυχαριστούμε μάγισσα (καλή),
και εσύ ότι επιθυμείς και όλα να σου πάνε καλά από εδώ και στο εξής με υγεία και ομόνια για σένα και για όλα τα μέλη της οικογένειά σου!
14-08-2010, 22:09 #69
Ασε εγώ είμαι πολύ δύσκολα γιατί τα τελευταία χρόνια 10 με αυτά κα με αυτά εκτός αν έχω και κάποια διαταραχή άλλη που δεν ξέρω δεν ήθελα να κινούμαι πολύ και τώρα με αποτέλεσμα να έχω τώρα σοβάρά προβλήματα υγείας.
Στην κυριολεξία δεν μπορώ να κινηθώ δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει αυτό.
Είμαι πολλά κιλά και δεν είμαι σε καθόλου καλή φυσική κατάσταση οπότε όταν κάνω ένα βήμα εκτός σπιτιού υποφέρω πραγματικά τι είναι πάλι αυτό?
ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ ΕΓΩ ΠΑΕΙ
προσπαθούσα να βγω και συνεχεια το μυαλό μου ήταν στο σπίτι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα
συνέχεια το μυαλό μου ήταν κολλημένο και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα
ήταν και κάποιοι άλλοι που ερχόντουσαν στο σπίτι και παινεύαν τα άλλα παιδιά με μειώναν συνέχεια γιατί τα παιδιά τους ήταν καλύτερα από μένα .....ναι
και αυτοί ήταν φίλοι των γονιών μου ..
προσπαθούσαν να με προκαλέσουν ζήλια και με μείωναν συνέχεια λες και αυτοί ήταν ανώτεροι από μένα και ετώ παρακατιανή
και συνέχεια αυτά σκεφτόμουνα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα
μια τα προβλήματα με τον αδελφό μου
μια την συμπεριφορά των \"φίλων\" μας που με κάναν την ζωή δύσκολη με τις ζήλιες τους και τους ανταγωνισμούς τους
15-08-2010, 02:28 #70
Originally posted by magissa2010
Ασε εγώ είμαι πολύ δύσκολα γιατί τα τελευταία χρόνια 10 με αυτά κα με αυτά εκτός αν έχω και κάποια διαταραχή άλλη που δεν ξέρω δεν ήθελα να κινούμαι πολύ και τώρα με αποτέλεσμα να έχω τώρα σοβάρά προβλήματα υγείας.
Στην κυριολεξία δεν μπορώ να κινηθώ δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει αυτό.
Είμαι πολλά κιλά και δεν είμαι σε καθόλου καλή φυσική κατάσταση οπότε όταν κάνω ένα βήμα εκτός σπιτιού υποφέρω πραγματικά τι είναι πάλι αυτό?
ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ ΕΓΩ ΠΑΕΙ
προσπαθούσα να βγω και συνεχεια το μυαλό μου ήταν στο σπίτι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα
συνέχεια το μυαλό μου ήταν κολλημένο και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα
ήταν και κάποιοι άλλοι που ερχόντουσαν στο σπίτι και παινεύαν τα άλλα παιδιά με μειώναν συνέχεια γιατί τα παιδιά τους ήταν καλύτερα από μένα .....ναι
και αυτοί ήταν φίλοι των γονιών μου ..
προσπαθούσαν να με προκαλέσουν ζήλια και με μείωναν συνέχεια λες και αυτοί ήταν ανώτεροι από μένα και ετώ παρακατιανή
και συνέχεια αυτά σκεφτόμουνα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα
μια τα προβλήματα με τον αδελφό μου
μια την συμπεριφορά των \"φίλων\" μας που με κάναν την ζωή δύσκολη με τις ζήλιες τους και τους ανταγωνισμούς τους
16-08-2010, 19:08 #71
Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη, καρδιά μου και ούτε σκύλο έχω!!! Αλλά ώρες ώρες αισθάνοομαι ότι θα καταρεύσω στην κυριολοξία τα νεύρα μου είναι σε πολύ κακή κατάσταση!!Ειλικρινά δεν ξέρω τι έχω σαν αδυναμία σαν να μην μπορώ να κάνω τίποτα τί πράγμα είναι αυτό???? Στο σπίτι επί τόσα χρόνια σε υπερένταση......κάθε μέρα τα νεύρα μου στην τσίτα..... τί θα γίνει μήπως έχω κάτι σοβαρό??Δεν μπορώ να βγώ από το σπίτι μιλάμε σαν να τελείωσε η ζωή μου ζωντανή - νεκρή σαν να λειτουργώ από ένστικτο δεν ήμουν έτσι εγώ μου έχουν δημιουργεί πολλά ψυχολογικά μάλλον από τις καθημερινές φασαρίες στο σπίτι!!
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΌΤΙ ΘΑ ΠΕΘΆΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΊ ΕΧΩ?????
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΈΧΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ
ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΟΥ
ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ??
ΟΙ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΌ ΜΕΝΑ!!!!(που λόγω τον ναρκωτικών έχουν \"κάψει\" τα εγκεφαλικά τους κύτταρα και είναι καμμένοι γενικά οι καημένοι)
βρε το έχω κάψει το χωράφι που λένε μήπως???
16-08-2010, 19:31 #72
Γιατί νόμιζεις ότι θα πεθάνεις? Πώς αισθάνεσαι δηλαδή??
16-08-2010, 19:34 #73
Αισθάνομαι εντελώς αδύναμη, σαν να έχω χάσει την γη κάτω από τα πόδια μου, αισθάνομαι πολύ κουρασμένη, αισθάνομαι τα νεύρα μου τσατάλια, δηλαδή σαν να τα είχα όλα και να μπορώ να τα αποκτήσω αλλά λόγω κακής τύχης και των καταστάσεων έχω χάσει πολλά κάπως έτσι....και αισθάνομαι χαζή χωρίς να έχω καμία αξία ένα σακί άδειο!!Ένα κρέας!!!
ΚΑΙ ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΈΧΩ ΚΑΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!
ΚΑΜΜΕΝΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ!!!
επίσης δεν θέλω να βγαίνω έξω από το σπίτι στην αρχή που μου ήρθαν όλα αυτά τα ψυχολογικά νόμιζα ότι ήταν κάτι περαστικό και με τον καιρό θα έφευγε αλλά αυτά όσο πάνε και χειρότερεύουν με λένε οι γονείς μου τεμπέλα άλλα δεν κατάλαβαν μάλλον την σοβαρότητα της κατάστασή μου..........
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ......????
16-08-2010, 19:47 #74
Είχαμε έναν ειδικό εδώ τον Πετράν, αλλά κάνει διακοπές, αυτός θα μπορούσε να σου απαντήσει ίσως σε κάποιες ερωτήσεις σου......Κρίμα που δεν είναι εδώ!!
Μήπως αυθυποβάλεσαι??? και δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα??
22-09-2011, 22:05 #75
sorry ego d exo perasi afta.... exo perasi alla
alla akoma eimai neos...
psaxno ergasia makria apo ton topo m sto mono atomo p itan dipla m to atomo p me sinefere k me ksanazontanepse...
as m stilis 1 euxi n mporeso n gino k ego autonomos...kai m ergasia
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή