δεν θελει δεσμευση... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    ook. καλη η τακτικη σου να μην λες και πολλα μεχρι να δεις τι ρολο βαραει οαλλος,αλλα αυτο που σου ειπε η ρειν, ειναι οτι αν εσυ ξερεις τι θελεις απο μια σχεση και δεν το λες, για να μη διωξεις τον αλλο, ενω το εχεις πολυ ξεκαθαρα στο μυαλο σου, αυτος που θα ταλαιπωρηθει εισαι εσυ, γιατι [πηγαινοντας απλα με τα νερα του αλλου για να δεις που θα βγει, θα βγει εκει που θελει αυτος, κι εσυ στο μεταξυ μπορει να υποφερεις, οπως και υποφερεις προς το παρον....

Senior Member
    Λες πως του ειπες απ\'την αρχη οτι δεν εισαι των μακροχρονιων σχεσεων κ του γαμου, αρα για ποιο λογο τωρα θες να αλλαξει αυτο? Το σημαντικο σε οποιαδηποτε σχεση ειναι να υπαρχει ταυτιση στο τι ειδους σχεση θα ειναι αυτη, οχι το να προσπαθεις να εισαι κατι που δεν εισαι για να ενδιαφερθει ο αλλος.
    Οι ανθρωποι δεν αλλαζουν επειδη θα τους το πει καποιος, πρεπει να το νιωθουν απο μονοι τους για να αλλαξουν, αν βλεπεις οτι αλλα θες εσυ κ αλλα αυτος δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρεις τον εαυτο σου

Senior Member
    Το κακό είναι ότι δέχτηκες με τις πράξεις σου αυτό το καθεστώς... Τώρα λοιπόν, ευκαιρία είναι να του πέις, σε ένα χαλαρό κλίμα, ότι αισθάνεσαι έτοιμη να δοκιμάσεις κάτι άλλο στη ζωη σου, κάτι που περιλαμβάνει δέσμευση και αποκλειστικότητα.\"Θα μου άρεσε να δοκιμάσω να το ζήσω μαζί σου αυτό, τι γνώμη έχεις;\"

Junior Member

μην τρελενεσαι και ουτε να στεναχωριεσαι αξια μην του δωσεις σου εύχομαι να γνωρίσεις αλλον

Originally posted by lightbluepath
    Εγώ δεν νομίζω ότι θα αλλάξει. Γνώρισα έναν τέτοιον πρόσφατα και ήθελε μονίμως τα ίδια. :(

Junior Member
    Originally posted by Anta
    Originally posted by lightbluepath
    Εγώ δεν νομίζω ότι θα αλλάξει. Γνώρισα έναν τέτοιον πρόσφατα και ήθελε μονίμως τα ίδια. :(
    Μαλλον εχετε δικιο:).Ποτε δεν εκανα συμβιβασμους και δεν εχω σκοπο να το κανω τωρα.ειδα οτι ο κυριος δεν ειναι διατεθειμενος να κανει αλλαγες,χωρις παραπονα και υστεριες και του ειπα να μην ξαναβρεθουμε.
    Περιεργως δεν ειμαι τοσο χαλια οσο πιστευα οτι θα μαι,αν και η εμμεση απορηψη(ετσι το βλεπω τωρα )ποναει.Εχω \'\'βγει απο το καβουκι μου \'\'και σιγουρα ειμαι καλυτερα απο οταν περιμενα πως και πως τηλεφωνο του .Τωρα ποτε θα βρεθει ο επομενος?μετα απο αυτο δεν βιαζομαι να γνωρισω τον επομενο,να ειμαι καλα θελω και θα ερθει οταν ειμαι ετοιμη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzeni1985 View Post
    δεν θελει δεσμευση...
    βρές κάποιον που να θέλει αλλά δεν είναι εύκολο

Quote Originally Posted by tzeni1985 View Post
    Γεια σας! Θα ηθελα να πω το προβλημα μου και αν μπορει κανεις( ή καμια καλυτερα) να μου δοσει καμια συμβουλη.
    Πριν 2 μηνες γνωρισα καποιον που τοτε θα τον ελεγα ''ιδανικο συντροφο'' για μενα,τοτε πραγματικα δεν του εβρισκα ψεγαδι.Απο την αρχη του εδειξα οτι ειμαι πολυ ανοιχτομυαλη(...ειναι παγια τακτικη μου για να δω πως σκευτεται).Μετα τις 2 βδομαδες γνωριμιας μου ειπε οτι δεν ειναι τον δεσμευσεων,και δεν ειναι σε τετοια φαση.Εγω υπεθεσα οτι απλα δεν θελει να βρισκομαστε και εδιξα αδιαφορια.Απο τοτε ζηταει να βρεθουμε μονο για sex μια δυο φορες τη βδομαδα...αναλογα τη διαθεση του.Μου ειπε επισεις οτι και να προκυψει κατι αλλο (απο μερια μου ή μερια του)θελει να βρισκομαστε:(
    Εγω ειμαι 29 κι αυτος 33.Ποτε δεν ημουν των μακροχρονιων σχεσεων αλλα ποτε δεν εχω ξανακανει ελευθερη σχεση,οσο και να διαρκει η σχεση απαιτω πιστη.Δεν το τελειωνω απλα και μονο γιατι μου αρεσει πολυ και αυτο με κανει να ελπιζω οτι κατι θα αλλαξει.Με χαλαει ομως πολυ ψυχολογικα.Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει γραμμη ή ειναι δυσκολο?
    Τι λενε τα κοριτσια του post που εχουν παρομοια εμπειρια?
    ....θερμη παρακλιση :μην απαντησουν οι γραφικοι του post που ειναι θετικοι σε τετοιου ειδους σχεσεις.
    χωρίς να είμαι επιθετικός δεν βρίσκω καμία λύση στο πρόβλημα σου.

Senior Member
    tzeni1985, έχουμε τόσες δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε καθημερινά, θέλουμε έναν σύντροφο να περνάμε καλά, να μας καταλαβαίνει και να μας θέλει. Αν δεν είμαστε καλά ψυχικά μαζί του επειδή δεν θέλει τα ίδια πράγματα από μας όσα εμείς από αυτόν, ποιός ο λόγος ύπαρξής του δίπλα μας; κανένας νομίζω.

Εχε υπόψη σου και το γνωστό ρητό : "αγαπώ δεν με αγαπούν, δεν αγαπώ με λατρεύουν".

Junior Member
    Εχει περασει αρκετος καιρος απο τοτε που δεν ξανασχοληθηκα με τον κυριο,καπου 1μισης χρονος.Παρολο που επαιρνε τηλ.το εκοψα εγω.
    Απο τοτε εκανα δυο νεες γνωριμιες,μια πολυ χειροτερη,με καποιον που δυστυχως μου λεγε αυτα που θελα να ακουσω.
    Με τον δευτερο ειμαστε μαζι 8 μηνες και φαινετε να ταιριαζουμε αρκετα :)

Senior Member
    Καλα κανει και δεν δεσμευεται
    Κατω η κτητικοτητα

Αν ειναι να προκυψει δεσμευση τοτε ας ειναι για κατι που να το αξιζει φουλ (και παλι...)

Page 2 of 2 FirstFirst 12