Results 1 to 4 of 4
Thread: nosofovia 'h ...
-
22-08-2010, 16:44 #1
nosofovia 'h ...
geia!!
h alh8eia einai oti ntrepomai ligo gia auta ola! anyway h istoria mou 3ekinaei prin 8 xronia pou nomiza oti exw kollhsei kati kai afou ekana e3etaseis kai vevaiw8hka hremhsa ligo. meta apo apo kairo arxisa na pisteuw oti eimai arrwsth to mono pou me ekane na niw8w kala htan to faghto kai h coca cola apo 56 kila pou hmoun synh8ws eftasa ta 73 kai arxisa na ntrepomai toso polu gia mena, pou kleisthka mesa sto spiti kai to mono pou ekana htan na skeftomai oti kati exw!! fetos meta to pasxa afou eida kati sthn thleorash pou me tara3e polu eniw8a ena pono apo panw mexri katw se olh thn koilia gia peripou 3 meres kai meta eixa diarroia me to myalo evala diafora kai 3ekinhsan kai alla mazi gia arxh 3ypnhsa ena vrady me mia taxykardia de mporousa na anapneusw kai nomiza 8a ginei kati pou krathse peripou 10 lepta afou 3aplwsa apokoimh8hka kai meta ki alla: (ypnhlia,ponos stous mys, kopwsh, ponokefalos, ponoi ston ayxena kai sthn plath) me thn voh8eia ths mamas kai afou egkatasta8hka sto krevati ths eniw8a polu kalytera kai meta apo kairo katefera na ta e3afanisw ola ayta ektos apo to entero to opoio paei me thn psyxologia mou apo oti eipe o gastrenterologos. gia ligo kairo pou phga diakopes eniw8a mono kati ponakia de3ia sthn kardia pou ta 8umamai apo mikrh ta eixa (panta hmoun fovitsiara). extes kati eida sthn douleia pou me tara3e polu (ergazomai ston iatriko tomea) kai pali ola apo thn arxh! shmera eimai ligo kalytera alla to mono pou 8elw na kanw einai na faw oti vrw mprosta mou!! twra pou ta egrapsa ola auta san na efyge ena varos apo panw mou... euxaristw!!
- 22-08-2010, 16:54 #2
εσυ την καρδια την εχεις στα δεξια?:P
22-08-2010, 17:20 #3
exw anastrofh splaxwn sorry de to anefera!
23-08-2010, 09:30 #4
μη φοβασαι δεν πειραζει και ν αρρωστησεις θα σε κανουν καλα οι γιατροι εχε τους εμπιστοσυνη
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....