ΒΙΑΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 42
    Senior Member

ΒΙΑΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ

Πριν κατι μερες ειχα παει διακοπες με το αγορι μ στην σαντορινη, περνουσαμε πολυ ωραια,εκτος απο διαφορες ανασφαλειες που ενιωθα,αλλα για κεινον περισσοτερο προσπαθουσα να τις αποβαλλω κ να περασω καλα. ενα βραδυ ομως πριν βγουμε, εκατσα να με βγαλει μια φωτο με τα καλα μ ρουχα κ μολις πηρα την ψηφιακη να την δω τρομαξα με τον εαυτο μου. αρχισα να φωναζω πως βγαινω χαλια κ πως φαινομαι χοντρη κ πως δν ξαναβγαζω φωτο κ πως εκεινος ειναι αχρηστος κ δν μπορει ουτε μια σωστη φωτο να με βγαλει στις κωλοδιακοπες!

εκεινη την ωρα φυσικα αρχισα να βριζω κ να πεταω πραγματα κ εδωσα μια γερη μπουνια στο ψυγειακι το οποιο εκανε μια μικρη γουβα αλλα το χερι μου ψιλοσακατευτικε. εκεινος την ωρα εκεινη ηρθε κοντα μ οσο φωναζα να με ηρεμισει κ με επιασε απ τον ωμο κ εγω πανω στην φουρια μου χωρις καν να σκεφτω τον χτυπισα....

εκεινος ξερει το θεμα που εχω....εκατσε σε μια γωνια κ περιμενε μεχρι να μπορεσω κ παλι να παρω ανασες,χωρις να μιλαει. μολις περασε αρκετη ωρα κ επεσα σε κατατονια, ηρθε διπλα μ κ αρχισε να μ μιλαει λογικα κ συνεχεια ωστε να ηρεμισω κ αλλο κ μ λεγε πως δν ειναι τπτ, πως με καταλαβαινει, κ πως φταιει η ψηφιακη. εν πασει περιπτωση, ηρεμισα καπως κ μετα αρχισε να με ρωταει για ποιο πραγματικα λογο γινονται αυτα.

φυσικα μετα απ ολα μετανιωσα που δεν ελεγξα τον εαυτο μ κ εγινα βιαιη, κ φυσικα που τον χτυπησα. δεν του αξιζει κατι τετοιο τοσο που βοηθαει.

αν τυχαινουν κ σε καποιον αλλον τετοια βιαια ξεσπασματα κ κρισεις πανικου, θα ηθελα να μ πει τι κανει εκεινη την ωρα ωστε να αποφθεχθουν μοιραιες καταστασεις.

τις προαλλες πχ σε μια παρεα παιζαμε ουνο κ μια κοπελα εκλεβε κ οταν το ειδα της την ειπα, κ αυτη αντεγραψε κοροιδευτικα την φωνη μ κ αποτομα σαν τσιμπια με επιασε μια τρομερη θολουρα νευρων κ εντελως μηχανικα αρπαξα οτι βρηκα στο τραπεζι (ευτυχως για κεινη,ενα κουτακι κοκα κολα) κ της το πεταξα γεματο στην μουρη....

αν επιανα κατι αλλο?καποιο μαχαιρι???????δεν με βλεπω καλα.

περιμενω προτασεις σας...ευχαριστω

Senior Member
    δεν ξερω για τα νευρα τι πρεπει να κανεισ το μονο που πιστευω θα πιασει ειναι να μεγαλωσεισ τη δοση του αντιψυχωτικου και με ψυχοθεραπεια να καταφερεισ να εκλογικευεισ τισ σκεψεισ σου οτι εισαι χοντρη γιατι με τισ φωτογραφιεσ που εβαλεσ εδω χοντρη δε βγαινεισ με καμια παναγια και που εισαι το αγορι σου μην τυχον και το αφησεισ ποτε γιατι αλλον σαν κι αυτον δε θα βρεισ απο οτι καταλαβα εσενα το προβλημα σου ειναι οι πολυ εντονεσ σκεψεισ ειναι τοσο εντονεσ που αν δεν αντιδρασεισ σε αυτεσ δεν ησυχαζεισ και επισησ οτι σκεφτεισ ειναι τοσο εντονο που για σενα ειναι αληθεια μαθε να κρατιεσαι εκπαιδευση θελει εγω οταν ειχα ψυχωση και ειχα τρελλα νευρα ολη μερα κατορθωνα και ηρεμουσα οταν βρισκομουνα με κοσμο την παλεψα αρκετο καιρο χωρισ χαπια κι αν βαλεισ και τον καιρο που επαιρνα χαπια αλλα τα νευρα δε φευγανε φτανεισ τα 2 χρονια με στρατο, δουλεια κλπ

Senior Member
    pad απ την μια εχεις δικιο,αμα βρισκομαι με κοσμο αλλα με δυνατη μουσικη σε κλαμπ πχ, ειμαι πολυ οκ.αλλα αμα ειμαι με κοσμο ισως να με τσιγλισουν διαφορα που εχω υπερευαισθησια, πχ εκνευριζομαι σε σημειο λησσας να κουναει καποιος τα χερια του μπροστα στο προσωπο μου, να σταματαει καποιος μπροστα μ στον δρομο, να ακουω ξαφνικους ηχους κ τα ξαφνικα φωτα.στα φωτορυθμικα προσπαθω να μν ακουω κλεινω τα αυτια μου δν ξερω γιατι. ενω επρεπε να κλεινω τα ματια.

εν πασει περιπτωση, ναι δεν αφηνω το αγορι μου.αν κ υπαρχουν κ διαφοροι που εβρισκαν ελκυστικη την ψυχωση μ,αλλα δεν αντεχανε, η δεν τους αντεχα.

παιρνω ηδη 1 ολοκλιρο αντιψυχωσικο την μερα, ενα αγχολυτικο, ενα αντικαταθλιπτικο κ ενα αντιεπιλιπτικο.ποσο ποια να τα αυξησω. κανουν βεβαια δουλεια σε σχεση με παλια ειμαι αρνακι, αλλα να σε ξαφνικα περιστατικα συμβαινει κατασταση οπως αυτη που ειπα με το ξεσπασμα......

απο κει που ηταν 5 φορες την βδομαδα,ισως κ καθε μερα, τωρα ειναι 1-2 την βδομ....καλα δεν τα παω?

εσυ εχει τυχει να χτυπισεις κανεναν?χωρις να σκεφτεις εκεινη την ωρα?για την θολουρα μιλαω

Senior Member
    εχεισ και επιληψια...?παλουκι..κουραγι ο me..

παντωσ το αγορι σου ειναι οντωσ πολυ σπουδαιο εισαι τυχερη.
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    εγω εχω χτυπησει τον αντρα μου.. πανω στην θολουρα...κι εγω αντυμετοπιζω θεματα με τον θυμο...δεν ξερω την λυση...μα σιγουρα θελει προσπαθεια..και να βρεισ αλλουσ τροπουσ αντιδρασησ..πχ...τρελενεσαι και ξερεισ πωσ θα σηκωσεισ χερι?..γυρνα προσ την αλλη κατευθηνση και φυγε..για 5-10 λεπτα..ακομα και τρεχοντασ αν χρειαστει για να αποφορτηστεισ..

δεν εχει κανενασ δικαιωμα να χτυπαει καποιον...και ειδικα καποιον που μασ αγαπαει.. η αγαπη των ανθρωπων ειναι σπανια..και μεταβαλεται..δεν ειναι δεδομενη..πρεπει να την προστατευουμε..

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    αχ ποσο δικιο εχεις.......ποσο δικιο....γιαυτο οταν ειμαι μονη μ χαραζω τον εαυτο μου.........φοβαμαι να χτυπαω αλλους, κ ο,τιδηποτε αλλο μεσα στο σπιτι ειδηκα για να μν το δουν οι δικοι μου.......

αλλα τι γινεται οταν εκεινη την ωρα το 3εσπασμα ειναι αυτο κ δν σκεφτεσαι καθολου, ποσο μαλλον να σηκωθεις να τρεξεις μακρια?

δεν εχω επιληψια ακριβως.........υποθετω μ τα δινει για τις κρισεις....ισως βοηθαει καποια ουσια.

τις ωρες εκεινες τι ακριβως σε πιανει εσενα κ πως νιωθεις? νιωθεις εκεινη την ωρα πριν ξεσπασεις μεχρι τερμα πως υπερβαλλεις?γτ εμενα μ περνανε τετοιες στεψεις πριν την θολουρα, σαν να εχω την επιγνωση.επισης φωναζεις κ λες κατι συγκεκριμενο εκεινη την ωρα?η απλα γρυλιζεις κ ουρλιαζεις?

α θα ηθελα να μαθω εαν στον υπνο σου χτυπας το στρωμα με τα χερια η τα ποδια σου

Senior Member
    εγω συνιθωσ φωναζα πολυ και εσπαγα πραγματα στο σπιτι αλλα τωρα ειμαι αρνακι μετα τα αντιψυχωτικα δε μπορω ουτε να νευριασω και απορω πωσ εσυ μπορεισ ποιο αντιψυχωτικο παιρνεισ; εσενα εβρισκαν ελκυστικη οχι τη ψυχωση αν ησουνα μπαζο δε θα ασχολιοταν κανεισ μαζι σου

Senior Member
    μερικες φορες ακομα κ καποιος ελκυστικος ανθρωπος αμα ανοιξει το στομα του κ απο μεσα βγουν μπαρουφες παυεις να τον βλεπεις ελκυστικο.παιζει ρολο παντα ο χαρακτηρας.......

εγω παιρνω τα wisperdon μ τα εδινε σε συνδιασμο με το refocus. δν πρεπει να ναι βαρια σε σχεση με αλλα οπως το zypreza....αλλα εγω ξεκαθαρισα του γιατρου πως οποιοδηποτε φαρμακο κινδυνευει να με παχυνει ΔΕΝ το παιρνω με την καμια προτιμω να βγαλω αφρους απ το στομα!

βασικα οι κυριοτερες μερες ειναι οι μερες που περιμενω να αδιαθετισω.δν πιανει κανενα φαρμακο.αλλα το θεμα δν ειναι οτι νευριαζεις ειναι το θεμα οτι μεμονομενα περιστατικα \'\'στην δινουν\'\' ετσι αποτομα κ φερνεις τα πανω κατω. εγω εχω κ διπολικη διαταραχη, ισως γιαυτο να εχω κορυφαια ξεσπασματα στα καλα καθουμενα κ μπορει μετα να ηρεμισω αμεσως.

παντως βλεπω την προοδο μου στο οτι παλιοτερα με το παραμικρο εβραζα τοσο απο μεσα μου, κ τοτε πιο μικρη δν φωναζα η εσπαζα πραγματα μπροστα στους γονεις μ απο φοβο μν με δειρει ο πατερας μ η με βαλει τιμωρια κ δαγκωνα τα δαχτυλα μ δυνατα στο κρεβατι μου η τα μα3ιλαρια μ κ τα σκιζα με τα δοντια μεχρι να φυγει η ενταση.

απο τι ηλικια ξεκινησε εσενα?

Senior Member
    Originally posted by me_vs_myself
    μερικες φορες ακομα κ καποιος ελκυστικος ανθρωπος αμα ανοιξει το στομα του κ απο μεσα βγουν μπαρουφες παυεις να τον βλεπεις ελκυστικο.παιζει ρολο παντα ο χαρακτηρας.......

---εμεισ βασικα ωσ αντρεσ αν η εμφανιση και το σεξ ειναι καλα μπορουμε να ανεχτουμε πολλα

εγω παιρνω τα wisperdon μ τα εδινε σε συνδιασμο με το refocus. δν πρεπει να ναι βαρια σε σχεση με αλλα οπως το zypreza....αλλα εγω ξεκαθαρισα του γιατρου πως οποιοδηποτε φαρμακο κινδυνευει να με παχυνει ΔΕΝ το παιρνω με την καμια προτιμω να βγαλω αφρους απ το στομα!
    ---το wisperdon το βρηκα ειναι σαν το risperdal το refocus δεν το ---βρηκα και δεν εχω καταλαβει τι ειναι, καλα του ειπεσ του γιατρου ---γιατι εγω που δεν του το πα εχω φορτωθει 15 κιλα που δε ---φευγουν με τιποτα

βασικα οι κυριοτερες μερες ειναι οι μερες που περιμενω να αδιαθετισω.δν πιανει κανενα φαρμακο.αλλα το θεμα δν ειναι οτι νευριαζεις ειναι το θεμα οτι μεμονομενα περιστατικα \'\'στην δινουν\'\' ετσι αποτομα κ φερνεις τα πανω κατω. εγω εχω κ διπολικη διαταραχη, ισως γιαυτο να εχω κορυφαια ξεσπασματα στα καλα καθουμενα κ μπορει μετα να ηρεμισω αμεσως.παντως βλεπω την προοδο μου στο οτι παλιοτερα με το παραμικρο εβραζα τοσο απο μεσα μου, κ τοτε πιο μικρη δν φωναζα η εσπαζα πραγματα μπροστα στους γονεις μ απο φοβο μν με δειρει ο πατερας μ η με βαλει τιμωρια κ δαγκωνα τα δαχτυλα μ δυνατα στο κρεβατι μου η τα μα3ιλαρια μ κ τα σκιζα με τα δοντια μεχρι να φυγει η ενταση.απο τι ηλικια ξεκινησε εσενα?

---εγω βασικα απο μικροσ ημουν νευρικοσ αλλα οταν νευριαζα φωναζα πολυ μονο μετα μεγαλωνοντασ αρχισα να σπαω κι ολασ αλλα λιγεσ φορεσ εχω σπασει συγκριτικα με τισ φορεσ που νευριασα μεγαλονωντασ το ελεγχα και πραγματα που με νευριαζαν μικρο τα αντεχα για μια συγκεκριμενη ωρα ομωσ μετα εκανα ενα μπαμ και ξεσπαγα επισησ με το αμαξι μαλωνα συχνα μια φορα τη βδομαδα στανταρ ολα αυτα με τη ψυχωση χειροτερεψαν αλλα με το που πηρα το πρωτο αντιψυχωτικο ξαφνικα δε μπορουσα να νευριασω εκει που νευριαζα πριν κανω το μπαμ κατι γινοταν και μου περνουσαν τα νευρα σαν να ειχα κοφτη (οπωσ στα αυτοκινητα) ημουν, οταν περασε η ψυχωση μετα απο καιρο μου εμειναν κατι μονιμεσ παρενεργειεσ απο τα φαρμακα(ετσι πιστευω εχω ανοιξει και θεμα)και τωρα ειμαι αρνακι δε μπορω να νευριασω με τιποτα βασικα ειναι σαν καποιοσ να πηρε ολο το νευρο απο μεσα μου και οτιδηποτε θελει νευρο(δουλεια,αθλητισμοσ κλπ)δε μπορω να το κανω

Senior Member
    σε καταλαβαινω απολυτα!το εχω ξαναναφερει κ εγω, νιωθω πως τα φαρμακα εχουν παρει ενα κομματι του εαυτου μ που ειχα συνηθισει. μ φαινεται κ μενα περιεργο να μν ξεσπαω σε καποια πραγματα και ανθρωπους που με εκνευριζανε παλιοτερα!αλλα δεν ξερω αν εκεινος ο παλιος εαυτος μου, ηταν στοιχειο του χαρακτηρα μου η στοιχειο της ψυχωσης.....

παντως απ την μια νιωθω ενα βαρος να φευγει,απ την αλλη ομως οπως ειπες κ εσυ η ενεργητικοτητα μ εχει μειωθει. πριν ομως ηταν εξαντλητικη, γιατι αμα σκεφτεις πως τωρα τα φαρμακα με βοηθουνε να κοιμαμαι μεχρι κ 7 ωρες την μερα, πριν ειχα τοση υπερενταση απο μικρη που το πολυ κοιμομουν 4 ωρες την μερα, κ εκανα πραγματα εξαντλητικα σαν να ειχα παρει σπιντ. κ φυσικα μετα απο λιγο περνουσε ο ενθουσιασμος κ επεφτα στην εξαντληση και την απογοητευση.

ποσο χρονων ειστε αν επιτρεπεται?

Senior Member
    ειμαστε 28 και τα τελευταια τρια χρονια παλευουμε με την ψυχωση εσεισ ποσο ειστε;εσενα σου εκαναν καλο τα φαρμακα σε εφεραν σχεδον σε φυσιολογικη λειτουργια εμενα οι παρενεργειεσ με εχουν γαμησει απο εκει που δουλευα για εναμιση ατομο γρηγορα τωρα αμφιβαλλω αν μπορω να βγαλω τετραωρο δηλαδη τη μια μερα το βγαζω αλλα τισ επομενεσ δε ξερω αν δεν κοιμηθω καλα 8-9 ωρεσ αποκλειεται μετα απο 4 ωρεσ δουλειασ ελαφρα χειρονακτικησ ειμαι χωμα εξαντλουμαι κατευθειαν δεν κουραζομαι σβηνω

Senior Member
    εγω ειμαι 24. κοιταξε να δειςεχω παρενεργεις μονο στο θεμα του σεξ καμια φορα.....δν εχω πολλες ορμες...κ στην αρχη ειχα διακοπη της περιοδου μου..κατα τ αλλα απλα κοιμαμαι φυσιολογικα πλεον δν εχω παραπονο, μαλλον επειδη ημουν πολυ υπερκινητικη πριν τωρα με φερνουν σε φυσιολογικα ανθρωπινα πλαισια τι να πω. στην δουλεια ημουνα πολυ καλα ειδηκα οταν ειχα πολυ δουλεια χαιρομουνα. με απελυσαν ομως πριν 2 μηνες κ απο τοτε καθομαι κ δν εχω συνη8ισει.

ισως θα επρεπε να το πεις του γιατρου εκεινος τι σ λεει? τι αλλα φαρμακα παιρνεις εσυ/?

Senior Member
    Originally posted by me_vs_myself
    εγω ειμαι 24. κοιταξε να δειςεχω παρενεργεις μονο στο θεμα του σεξ καμια φορα.....δν εχω πολλες ορμες...κ στην αρχη ειχα διακοπη της περιοδου μου..κατα τ αλλα απλα κοιμαμαι φυσιολογικα πλεον δν εχω παραπονο, μαλλον επειδη ημουν πολυ υπερκινητικη πριν τωρα με φερνουν σε φυσιολογικα ανθρωπινα πλαισια τι να πω. στην δουλεια ημουνα πολυ καλα ειδηκα οταν ειχα πολυ δουλεια χαιρομουνα. με απελυσαν ομως πριν 2 μηνες κ απο τοτε καθομαι κ δν εχω συνη8ισει.

ισως θα επρεπε να το πεις του γιατρου εκεινος τι σ λεει? τι αλλα φαρμακα παιρνεις εσυ/?
    ο γιατροσ λεει οτι εχω καποια αρνητικα συμπτωματα ψυχωσησ δηλαδη επιπεδωση συναισθηματοσ,απαθεια,κοιν ωνικη αποσυρση-εχει ανεβει πολυ η κοινωνικη μου φοβια-αλλα δεν εχω θετικα δηλαδη εσφαλμενη αντιληψη τησ πραγματικοτητασ-δεν νομιζω ποια οτι με παρακολουθουν-εγω παλι πιστευω οτι τα φαρμακα κατι κανανε και θα μεινω μονιμα ετσι γιατι τωρα περνω μικρη δοση geodon (αντιψυχωτικο) και 2 αντικαταθλιπτικα wellbutrin και valdoxan μπασ και νιωσω κανενα συναισθημα και ενεργοποιηθω λιγο παραπανω τελοσ παντων και ειμαι χειροτερα οσον αφορα ενεργεια ,διαθεση, λειτουργικοτητα, απο τοτε που επαιρνα μεγιστη δοση αντιψυχωτικου. καπωσ τον εχω πεισει για τα χαλια μου και μιλαει με εναν αλλο γιατρο στην αμερικη να δουμε τι μπορει να γινει μπασ και παω απο εκει καμια βολτα η μασ πει καμια καλη ιδεα

Senior Member
    me_vs_myself
    sou esteila u2u

Senior Member
    εγω ειμαι 26

Page 1 of 3 123 LastLast