Βοηθήστε με! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 59
    Member
    Εγώ θ προσπαθήσω ν είμαι στους οπτιμιστες πάντως. ..

Member
    Σε καταλαβαίνω. Έτσι νιώθω κ γω. Ώρες ώρες πιστεύω ότι είμαι δυνατή κ ότι θ τ ξεπεράσω αλλά δ γίνεται τίποτα κ απογοητεύομαι ξανά κ ξανά. ..
    Εσένα τι σ συμβαίνει;

Member
    Αν κ δ καταλαβαίνω γιατί βρίσκεις τη συζήτηση έτσι αλλά οκ, δεκτό.

Member
    Αν κ δ καταλαβαίνω γιατί βρίσκεις τη συζήτηση έτσι αλλά οκ, δεκτό.

Junior Member
    μερικα μου φαινονται fake η αστεια γενικοτερα στο forum και δεν το λεω για να προσβαλλω ουτε να ειρωνευτω κανεναν...αν δεν εχεις ουσιαστικα ενα προβλημα δεν μπορεις να καταλαβεις πιστευω...το να σε παρατησει ο γκομενος-α να σου ψοφησει η γατα η να μην γραψεις καλα στις εξετασεις δεν ειναι προβληματα αλλα καποιες μικρες ατυχες και φυσιολογικες κακες στιγμες σε εναν ανθρωπο που με τον χρονο ξεπερνιουνται...τι εχουμε να κανουμε ομως στην περιπτωση που καποιος εχει προβλημα καταθλιψης?καταλαβετε το καποιοι οτι τα λογια δεν αγγιζουν τον ανθρωπο αυτο...ουτε οι συμβουλες...ειναι λεπτη η κατασταση.απλα βλεπει τον εαυτο του ανημπορο να αντιδρασει...ολα αυτα τα βλεπω παιρνωντας ως παραδειγμα τον εαυτο μου.

Senior Member
    Τότε αναγκαστικά καταφεύγεις στα ανττικαταθλιπτικά για να μπορέσεις να δυναμώσεις.Στο κρεβάτι έπεσα και εγώ και ξέρω τι είναι να μην μπορείς να σηκωθείς και το χειρότερο να μην μπορούν να σε καταλάβουν.νιώθεις τόσο βαρύ το σώμα σου κι τόσο φοβερή κούραση που θεωρείς κατόρθωμα να σηκωθείς.Τοτε ναι πιστεύω πως χρειάζεται παράλληλα με την ψυχοθεραπεία και μια επιπλέον βοήθεια.

Member
    Εντάξει εδώ γράφεται ότι πονάει τον καθένα. Άλλων τα προβλήματα είναι πιο σοβαρά, άλλων όχι τόσο αλλά είναι ένας τρόπος ν εκφραστούν. Μπορεί τα λόγια κ οι συμβουλές των άλλων ν μη κάνουν θαύματα αλλά από τ τίποτα κ από τ ν μη σε καταλαβαίνει κανείς μα κανείς κάτι είναι κ αυτό. Εσυ δηλαδή γιατί μπήκες σε αυτό τ φόρουμ; δ θέλησες ν πεις τ πρόβλημα σ κ ν μιλήσεις με άτομα π ίσως βιώνουν τ ίδιο; πχ κ γω κατάθλιψη εχω κ όχι γ γκόμενο, ίσως μπορώ ν σε νιώσω κ ν καταλάβω περισσότερα από κάποιον π δ βιώνει αυτό τ πρόβλημα π βιώνουμε εμείς.

Junior Member
    θεωρεις οτι καποιος που εχει τετοιο προβλημα ειναι ευκολο να καταφυγει απο μονος του σε αυτη τη λυση των ψυχοθεραπειων και των αντικαταθλιπτικων?θεωρεις οτι σε βοηθησε κατι τετοιο?δεν σε επηρεασε στους αλλους τομεις της ζωης σου π.χ εργασια η χρηση αντικαταθλιπτικων?απαντησ� � μου εντελως ειλικρινα.

Member
    Εμένα τα αντικαταθλιπτικα π παίρνω τώρα δ με επηρέασαν σε κανένα τομέα. Στο παρελθόν π έπαιρνα κάποια άλλα γ ν σ πω την αλήθεια με είχαν επηρεάσει στον τομέα των σπουδών μ κ στη σχέση μ. Μ προκαλούσαν απίστευτη υπνηλία! Πχ στο πανεπιστήμιο δ μπορούσα ν παρακολουθήσω τα μαθήματα, κοιμόμουν στην καρέκλα.

Senior Member
    αν εννοείς εμένα δεν μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα πολύ να χτυπήσω την πόρτα ενός ψυχολόγου ή να αποφασίσω να πάρω τα αντικαταθλιπτικά.Ηρθε στιγμή που έπιασα τον εαυτό μου να πάει προς το μπαλκόνι για να πηδήξω και σταμάτησα γιατί σκέφτηκα τα παιδιά μου.προσωπικά με βοήθησαν και οι παρενέργειες ηταν η έλλειψη ερωτικής επιθυμίας και μερικά κιλά που πήρα.με βοήθησαν να σηκωθώ απο το κρεβάτι να μπορέσω να λειτουργήσω....φυσικά συμφωνώ ότι εαν μπορείς να τα αποφύγεις να το κάνεις....

Senior Member
    καλά και αυτά που λέμε είναι αστεία;το να φτάνεις σε σημείο να κάνεις κακό στον εαυτό σου δεν είναι σοβαρό;μάλλον εσύ δεν θέλεις να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι ειδικό, δηλαδή τι περιμένεις να σου γράψει αυτός που θα σε καταλάβει;

Member
    Ήσουν άτυχος με τ γιατρό. Δ είναι όλοι έτσι ούτε τόσο ακριβοί. 80ευρώ; έλεος! Κοίτα εγώ π κάνω ψυχοθεραπεία με βοηθάει πάρα πολύ κ η γιατρός μ είναι σούπερ. Αν ενδιαφέρεσαι γ γιατρό πρέπει ν τ ψάξεις. Εγώ άλλαξα 3 μέχρι ν καταλήξω κ πραγματικά αξίζει τον κόπο κ αν δ θες δ είναι ανάγκη ν πάρεις φάρμακα. Αυτό τ αφήνει ο γιατρός στην επιλογή σ. Έτσι απλά μια συμβουλή!

Senior Member
    νομίζω πως μπορείς και δεν είσαι καθολου ανήμπορος...αν βρείς τον κατάλληλο ψυχολόγο θα μπορέσεις να συνέλθεις.Υπάρχουν και ειδικοί που κάνουν σωστά την δουλειά τους και αν ρωτήσεις οι περισσότεροι έχουμε απευθυνθεί οχι σε εναν μόνο θεραπευτή μέχρι να βρούμε τον κατάλληλο.

Junior Member
    ευχαριστω για την κουβεντα.καλο βραδυ..

Member
    Καλημέρα σε όλους!!

Προέκυψε κάτι κ θέλω τη γνώμη όσων θέλουν ν βοηθήσουν.

Δ είχαμε σκοπό ν πάμε διακοπές φέτος αλλά μόλις χθες έκατσε μια ευκαιρία γ λίγες μέρες σε ένα νησί. Θ πάμε εγώ κ άλλες 2 καλές φίλες. Δ ξέρω, από τη μια θέλω ν παω γιατί πιστεύω θ μ κάνει καλό αλλά από την άλλη δ ξέρω αν μπορώ ν ανταπεξέλθω. Αυτές θ θέλουν ν πάμε από δω, ν πάμε από κει. Εγώ περνάω λίγο καταθλιπτική φάση αυτό τον καιρό κ δ μπορώ τους χώρους με πολύ κόσμο. Τι ν κάνω; αυτές με προειδοποίησαν ότι αν με πιάσουν τα καταθλιπτικά μ κ δ βγαίνω από τ ξενοδοχείο θ γίνει χαμός. Εντάξει τις καταλαβαίνω γιατί διακοπές θ πάμε κ θέλουν ν περάσουν καλά. Κ γω καλά θέλω ν περάσω αλλά αν με πιάσει τίποτα τι θ κάνω; φοβάμαι ότι θ τους χαλάσω τις διακοπές.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast