μικρές καθημερινές αλλά δυνατές ευχές!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 114
    Senior Member
    Originally posted by Lou!..
    Originally posted by lightbluepath
    Εύχομαι να κόψω τα φάρμακα για να μπορώ να έχω κι εγώ μια νορμάλ σχέση. :(
    ετσι οπως το θετεις ειναι σαν να υπονοεις οτι μονο τα φαρμακα φταινε που δεν εχεις νορμαλ σχεση.
    σε πληροφορω lou οτι τη λαιτ δεν την προλαβαινουμε με τουσ αντρεσ που να ειχε και ορμεσ η να μην ειχε παχυνει απο τα φαρμακα

Banned
    Originally posted by pad
    σε πληροφορω lou οτι τη λαιτ δεν την προλαβαινουμε με τουσ αντρεσ που να ειχε και ορμεσ η να μην ειχε παχυνει απο τα φαρμακα
    Αχαχαχ όχι βρε pad μακάρι να ήταν έτσι, τελικά από όλους έφαγα απόρριψη, ο πρώην τα είχε με δύο ταυτόχρονα, ο άλλος δεν ήθελε το γάμο δηλαδή ήθελε μόνο για λίγο και μετά να χωρίσουμε, και ο άλλος μόλις με είδε δεν του άρεσα μάλλον. Οπότε άκυροι όλοι. :(

Banned
    Λαιτ, σου εύχομαι με ένα καλό γαμπρό..μια που όπως λέει ο Pad αλλάζεις τους γαμπρούς σαν τα πουκάμισα....ψάχνεις να βρεις τον καλύτερο ε?:P

Banned
    Να μην σε ενδιαφέρει τι κάνω δεσποινίς.

Banned
    Εύχομαι ειρήνη και ομόνοια και να μην μας ενοχλούν και μας στενοχωρούν κάποιοι άσχετοι στα καλά καθούμενα...

Banned
    Κοπελιά, αν δεν έχεις τι να κάνεις να ασχολείσαι με τον εαυτό σου, και να μην κουτσομπολεύεις τους άλλους.

Banned
    Είσαι εσύ μια σεξουλιάρα.......:P:D:D:D

Senior Member
    εύχομαι να μην πληγώνομαι απο ανθρώπος που δεν αξίζουν....

Senior Member
    Εύχομαι να αποκτήσω τη δύναμη να μπορέσω να αντιμετωπίσω κάποιους φόβους μου, να βρω το θάρρος να υπερασπίζω τη γνώμη μου στο έπακρο χωρίς να φοβάμαι την κριτική και να καταφέρω πια να κάνω τους άλλους να καταλάβουν ότι η ευαισθησία δεν είναι ισοδύναμη της αδυναμίας.
    Επίσης να σταματήσω να γκρινιάζω τόσο πολύ,να αγαπώ και να νοιάζομαι τον εαυτό μου περισσότερο από τους άλλους (δεν μιλάω εγωιστικά).
    Last but not least, υγεία και αγάπη σε όλους!

Senior Member
    να έχω την διάκριση να πράττω τα καλύτερα για τον εαυτό μου

και τους άλλους!

Banned
    Originally posted by janet
    Ναι σεξουλιάρα χωρίς ορμές....

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by janet
    Ναι σεξουλιάρα χωρίς ορμές....
    lightbluepath ,καλησπέρα σου ,

σε παρακαλώ μην γραφεις ότι νάναι στο θέμα μου,

και όχι μόνο εσένα και τους άλλους, τους παρακαλώ

που αμέσως ότι γράψεις αμέσως να το σχολιάσουν,

θέλω στις ευχές μας ,που είναι θετικές για όλους μας ,

να συγκρατούμαστε από άλλου είδους θεματολογία.

σε ευχαριστώ για την κατανόηση προκαταβολικά.

καλό απόγευμα!!

Banned
    Νόμιζα ότι τα θέματα είναι για όλους και όχι μόνο για το θεματοθέτη....αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα....

Senior Member
    NikosD.

--------------------------------------------------------------------------------

Registered: 23-12-2003
    Member Is Offline

Προειδοποιήσεις:

Εστάλη στις 6-10-2009 στις 05:58 PM

Σχετικά με τη λειτουργία και τους στόχους της κοινότητας

Θα είμαι σύντομος:

εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για όσα διαβάζω τους τελευταίους μήνες στην κοινότητα του e-psychology.gr

Η ενέργεια αρκετών, δεν δαπανάται στην αλληλο-υποστήριξη αλλά ξοδεύεται είτε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, είτε σε \"χαζο\"συζητήσεις\" που πολύ απέχουν από τους στόχους της κοινότητας.

Στα πλαίσια της ιδιότητας μου να διαχειρίζομαι αυτό το χώρο, μου ζητήθηκε αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν να πάρω θέση ή να προβώ σε ενέργειες υπέρ/εναντίων διαφόρων μελών.
    Οπως όλοι γνωρίζετε και βλέπετε, η στάση μου συνήθως είναι μετριοπαθής και διακριτική.

Επειδή όμως αρνούμαι να γίνω θεατής μιας τόσο δυσάρεστης τροπής στο φόρουμ, ενημερώνω όλους πως θα προβούμε, η Σέλια και γω σε κλείδωμα κάθε θέματος που εμπεριέχει προσωπικές διενέξεις. Επιπλέον, θα προβούμε σε αποκλεισμό μελών, όταν και όπου, με τα όποια δικά μας κριτήρια, θεωρούμε ότι τα πράγματα ξεφεύγουν από κάποια όρια.

Λογικές του στυλ \"ο τάδε φώναξε περισσότερο, ο δείνα στο παρελθόν έβρισε χειρότερα, με αφήνουν αδιάφορο. Δεν έχουμε ζυγαριές και δεν σκοπεύουμε να αποκτήσουμε.
    Θα κάνουμε όμως ότι μπορούμε για να διαφυλάξουμε την κοινότητα. Εύχομαι να μην αποτύχουμε, αν και δεν είμαι καθολου βεβαιος γι αυτο.

Παρόλα τα παραπάνω, ειλικρινά, αν κάτι θα με χαροποιήσει, δεν θα είναι οι αποκλεισμοί αλλα το να αναλάβουν οι εμπλεκόμενοι την ευθύνη του εαυτού τους, επιλέγοντας όχι μόνο να ακούσουν τα δικά τους συναισθήματα αλλά και να σεβαστούν τον χώρο που τους φιλοξενεί.

Ζητώ για πολλοστή φορά τη συνδρομή όλων προκειμένου να φροντίσουμε αυτό το χώρο.

ΥΓ. Θερμή παράκληση, αποφύγετε τα άσχετα θέματα στην κοινότητα καθώς και ένα σωρό διαλόγους που μοιάζει να αδιαφορούν για το όποιο θέμα/πρόβλημα/ερώτημα του θεματοθέτη, μετατρέποντας το φόρουμ σε ένα ατελείωτο χαζολόγημα.

Χρήσιμο το χαζολόγημα, αλλά με όρια θα πρόσθετα, τουλάχιστον σε αυτό τον χώρο. Υπάρχουν ένα σωρό άλλοι χώροι που μπορούν να το φιλοξενήσουν (αλλα φόρουμ, τσατς, εμαιλς, κινητα κτλ). Ας μην μετατρέψουμε και αυτο το φόρουμ σε ένα απέραντο πηγαδάκι χαλαρών συζητήσεων.

Από τους όρους χρήσης...
    1. Αποφεύγετε τα greeklish σε αυτό το φόρουμ.
    2. Μην σπέρνετε μηνύματα σε τυχαία θέματα. Ανοίξτε δικό σας θέμα και αναζητήστε εκεί τη βοήθεια που θέλετε.
    3. Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

είχα διαβάσει αυτό , αν δεν ισχύει ,

τότε να με συγχωρείς lightbluepath΄.

Banned
    Βρε συ ξωτικό, μ\' αυτή τη λογική, και το δικό σου θέμα τσατ είναι!

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast