Έλλειψη αυτοπεποίθησης αυτοεκτίμησης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    χαχαχα ρειν ,θυμισου βρε να παμε για ενα κοφι..

Junior Member
    Μπορεί ένα απλό σχόλιο ή απλά ένα αστείο να γρεμίσει την αυτοπεποίθηση μου, όχι γιατί φταίει αυτό καθε αυτό αλλά διότι θα ξυπνήσει σχέσεις που με έτρωγαν για καιρό, πρέπει να ανατρέξω πάρα πολύ στο παρελθόν για να θυμωθώ πως δημιουργήθηκε.

Senior Member
    η γελοιοποιηση δηλαδη....
    σου γραφω γιατι πολλα απο αυτα που διαβασα τα αναγνωρισα και σε μενα...
    Ας πουμε ,εμενα ενας και μονος ανθρωπος μπορουσε να με \"γκρεμισει\",ο πατερας μου.
    Οι δικες του πεποιθησεις και αποψεις για μενα ,μου ειχαν γινει αυτοκολλητο.ειχαν κολλησει στο πετσι μου και οσο πηγαινα να βγαλω το αυτοκολλητο τοσο εβγαζα και το πετσι μου,και το ξανακολλουσα και παλι απο την αρχη..
    Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις...
    Η αναγκη να ειμαι τελεια να μην απογοητευσω τους αλλους σημαινε οτι ΟΝΤΩΣ ειμαι τελεια,αλλα μονο τελεια δεν ημουν και αυτο το ηξερα μονο εγω,και μολις εβλεπα να το βλεπει και εκεινος η καποιος αλλος ερχοταν η πτωση..

Junior Member
    Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους γονείς μου ίσα ίσα, γενικά πιστεύω πως μ δημιουργήθηκε από αρκετούς αστάθμητους παράγοντες

Junior Member
    Α δεν σε ρώτησα το σπουδαιότερο πως το ξεπέρασες?

Senior Member
    να σου πω...
    λες για ασταθμητους παραγοντες...δηλαδη εσυ ειχες παγιωμενη την θεση οτι εισαι \"πολυυυυ σημαντικος και ολοι να με παιρνετε στα πολυυυ σοβαρα\" και δεν βρηκες την ανταποκριση που περιμενες?
    Τσαλακωσου...αυτοσαρκασου..� �ου λεω τι σκεφτομαι ναι?
    Απλως προσπαθω να βοηθησω,βεβαια δεν ειμαι ψυχολογος και πιστευω πως ενας ειδικος θα βοηθουσε να βρεις τι ειναι αυτο που σου κλονισε την εμπιστοσυνη...

Εγω βρισκοντας αυτο που με χαλαει,αρχισα να το ξεπερνω.
    Δεν υπαρχει μαγικο ραβδακι..ολα θα γινουν με κατανοηση και σιγα σιγα,μην πιεζεσαι..
    Κι εγω αυτο εκανα,αλλα βρεθηκαν ανθρωποι εδω μεσα που μου ειπαν\"εε χαλαρωσε ολα θα γινουν αφου το θες\".

Page 2 of 2 FirstFirst 12