..χαμενη στις σκεψεις μου.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 80
    lost_soul
    Guest
    Ισχυει οτι αν η ιδια δεν βοηθαει τον εαυτο της οτι κι αν κανεις δεν θα χει αποτελεσμα... Θα σου ξαναγραψω πως καλο ειναι να ξεκινησεις ενα θεμα δικο σου (δλδ το πρωτο μνμ να το χεις γραψει εσυ) και αυτο γιατι τωρα τα υπολοιπα μελη ισως δε δουν την αναρτηση μιας που βρισκεσαι σε ενα θεμα που εχει ανοιχτει με εντελως διαφορετικο περιεχομενο.

Εγω προσωπικα δε μποιρω να σε βοηθησω σε αυτα που ρωτας γιατι δεν εχω ιδεα απο οποιαδηποτε φαρμακευτικη αγωγη, αλλα μελη του φορουμ που ισως εχουν παρει καποια φαρμακα, θα μπορεσουν να σου πουν τη γνωμη τους!

Το μονο που μπορω να σου πω εγω ειναι ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ και μονο που εισαι διπλα της και ψαχνεις τροπους να τη βοηθησεις ειναι παρα πολυ σημαντικο, οπως σου ειπα και πιο πανω αν η ιδια δε θελει να βοηθηθει, δε μπορεις να κανεις τιποτα. Εσυ εχεις παει σε καποιο ψυχολογο για το προβλημα της μητερας σου?

Member
    Καλησπέρα Βάλια,

Γράφω κι εγω πρώτη φορά στο forum αλλά καθώς έχω εμπειρία απο την κατάθλιψη, ίσως μπορώ να σε βοηθήσω. Λες πώς η μητέρα σου έχει αλλάξει 6 ψυχιάτρους-δεν ξέρω μέσα σε πόσα χρόνια συνέβη αυτό- αλλά αυτό από μόνο του ίσως δρα αρνητικά για τη θεραπεία. Σίγουρα χρειάζεται ένα σταθερό θεραπευτικό πλαίσιο, είναι πολύ σημαντικό να νιώσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Επίσης, πέρα από τη φαραμακευτική αγωγή, κάνει ψυχοθεραπεία; Το θεωρώ εξίσου, ίσως και πιο σημαντικό από τα φάρμακα, ειδικά σε μία χρόνια κατάθλιψη όπως φαίνεται να είναι της μητέρας σου.
    Τέλος, αφού μένεις με τη μητέρα σου και ουσιαστικά είσαι ο πιο κοντινός της άνθρωπος, απηρεάζεσαι άμεσα από την κατάστασή της αλλά και μπορείς να τη βοηθήσεις. Μην υποτιμάς το τι μπορείς να κάνεις. Αλλά προκειμένου να βρεις και εσύ στήριγμα σε αυτή την προσπάθεια αλλά και να εκφράσεις τις δικές σου ανάγκες και ανησυχίες, που είναι εξίσου σημαντικές, θα ήταν καλό να συμβουλευτείς κι εσύ έναν ειδικό. Ίσως αφού συμβουλευτείς τον ψυχίατρο της μητέρας σου, μπορεί αυτό να σε παραπέμψει κάπου. Στη δική μου περίπτωση αυτό συνέβει με τους γονείς μου, οι οποίοι βλέπουν, μετά από προτροπή του ψυχιάτρου μου έναν θεραπευτή για τις δικές τους ανάγκες. Για ό,τι άλλο χρειαστείς θα είμαι εδώ. Κουράγιο.

Member
    Βαλια γειά σ κ καλή δύναμη!!
    Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω π σ είπαν κ τα άλλα παιδιά. Δ χρειάζεται ν νιώθεις τύψεις, κάνεις ότι καλύτερο μπορείς γ τη μητέρα σ κ είμαι σίγουρη. Τ πρόβλημα πιστεύω ότι βρίσκεται στο σημείο π η ίδια δ βοηθάει τον εαυτό της. Δώστης δύναμη, κανε την ν πιστέψει στον εαυτό της, κανε την ν πειστεί πως η ζωή είναι πολύ ωραία κ δ πρέπει ν παραιτούμαστε από αυτή, βγείτε έξω μαζί, περπατήστε στη φύση, κάντε μια δραστηριότητα. Ίσως αυτα βοηθήσουν πέρα από τα χάπια κ τις θεραπείες.

Member
    lost_soul τι κάνεις; πώς είσαι σήμερα; οπότε μπεις στειλε. Φιλιά!!

lost_soul
    Guest
    γεια σου νατασουλι! καλα ειμαι ή μαλλον προσπαθω! σου χω στειλει μνμ στο θεμα που χεις ανοιξει για τις διακοπες δεν ξερω αν το ειδες!

Member
    Τ είδα τ μήνυμα, τ είδα. Μετά π μπήκα στα δικα σ όμως δ ήσουν μέσα γι\'αυτό σ έστειλα. Σκέφτηκα θ είσαι δουλειά. Ρ συ εγώ από τ πρωί μέχρι τ βράδυ εδώ μέσα είμαι κ διαβάζω διάφορα θέματα. Εχω καεί τελείως!

lost_soul
    Guest
    μηπως να εκανες και τιποτα αλλο? δε νομιζω οτι βοηθαει και πολυ αν εισαι ολη μερα εδω μεσα!! Σιγουρα βοηθαει οταν μιλαμε μεταξυ μας αλλα οχι και σε τετοιο σημειο! τι χομπυ εχεις?

Member
    Ζωγραφίζω κ παλιότερα έκανα γυμναστική αλλά τώρα τα σταμάτησα όλα. Δ εχω κουράγιο ούτε από τ κρεβάτι ν σηκωθώ. Ευτυχώς εχω ένα πανέμορφο σκυλάκι κ ασχολούμαι με αυτό κ γελάω απίστευτα! Εσυ μ είπες ότι γράφεις στίχους. Κ εγώ τ έκανα παλιότερα.

lost_soul
    Guest
    Αχ,κι εγω θελω ενα σκυλακι..... παρα πολυ... τι ρατσα ειναι??? Να πιεσεις τον εαυτο σου ν\'αρχισεις να κανεις πραγματα!! Με τη ζωγραφικη ας πουμε, θα μπορουσες να ξεκινησεις και να βγαζεις εκει ολα σου τα συναισθηματα!! Θα εκτονωνεσαι ετσι!!! Ακομα κι αν τα χρωματα που θα χρησιμοποιησεις ειναι μελανα... Η θα μπορουσες να βγαλεις το σκυλακι σου βολτα!! Εστω για λιγο!!! Σιγα σιγα θα ερθει το κεφι και η ορεξη!
    Εγω για παραδειγμα δεν εχω καμι αορεξη να βγω εξω ουτε καν για βολτα, αντι λοιπον να περναω τις ωρες μου στο κρεβατι ή με τα τσιγαρα αγκαλια, αποφασισα να καποιες απο αυτες να τις αξιοποιησω κανοντας πραγματα που μ\'αρεσουν ή που ξεχνιεμαι! Ετσι καταφερα να ελαττωσω το καπνισμα σε ενα την ημερα (απο κει που εκανα 1,5 πακετο)...
    Ερχονται ομως και οι στιγμες που δεν μπορω να κουνηθω, τοτε ειναι που αφηνω τον εαυτο μου να βυθιστει εντελως σ\' αυτη τη θλιψη... Τον αφηνω να εκφραστει ελευθερα...

Senior Member
    καλησπερα και απο μενα ....
    διαβασα μονο το πρωτο μηνυμα,της λοστ,και πραγματικα μου εκανε ενα πραγμα μεγαλη εντυπωση...
    οτι παρολο που εχει περασει τοσος χρονος,υπερπροστατευεις τον εαυτο σου...
    ειναι δυνατον να αναρωτιεσαι πως γινεται να φυγει το πρωην αγορι σου ενω σου ειχε υποσχεθει αιωνια αγαπη;
    πιστευω οτι τιποτα απο ολα αυτα δεν ξεχασε,και ακομα εχει συναισθηματα αγαπης για σενα.οι αγαπες δεν ξεχνιουνται,επικαλυπτοντα� � ...
    μια σχεση για να κρατηθει χρειαζονται 2,και πολυ μα πολυ δουλεια,κατανοηση αγαπη σεβασμος.
    αν λειπουν αυτα για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα τοτε δυσκολα τα πραγματα.
    και εσυ τα ειχες ξεχασει αυτα
    στο κατω κατω γιατι να μην υποθεσει ο αλλος πως εσυ επαψες να τον αγαπας και να κανει τις ιδιες σκεψεις με εσενα,πως δηλαδη πως ειναι δυνατον μετα απο τοσους ορκους να τον βριζεις και να μην τον αγαπας;
    παντως πραγματικα ειναι πολυ εγωιστικο να σκεφτεσαι με αυτον τον τροπο.
    στη ζωη φτανουμε πολλες φορες σε σταυροδρομια.εχουμε την επιλογη να διαλεξουμε τον δρομο.
    απο τη στιγμη που κανουμε την επιλογη μας πραξη,δεν υπαρχει γυρισμος,το σταυροδρομι δεν ξαναγυρναει πισω,και τοτε ειναι που θα δεχτουμε το αποτελεσμα της αποφασης μας,ειτε ειναι καλο ειτε ειναι κακο.
    προφανος το αγορι σου ηταν ενας πολυ σταθερος χαρακτηρας.αν εχει αφιερωθει αλλου και ειναι ευτυχισμενος οπως λες,τοτε το μονο που θα μπορουσε να γινει για να επιστρεψει σε σενα ειναι
    α)η δικη του να ειναι αρκετα χαζη για να τον διωξει
    β)να ριξεις τον εγωισμο σου για να γυρισει πισω

αυτα βεβαια θα πρεπει να γινουν ταυτοχρονα αλλιως δεν γινεται τιποτα.
    βεβαια απο οτι καταλαβα εισαι τοσο εγωιστρια ,που ακομα και αν συνεβαινε το πρωτο,και παρολο που τον θελεις,εσυ θα συνεχιζες να τον βριζεις...
    αρα,τα πραγματα ειναι πολυ χλωμα για σενα
    τι γινεται απο δω και περα.....
    το χειροτερα απο ολα δεν ειναι οτι εφυγε,και λεω εφυγε γιατι εσυ τον αφησες και οχι αυτος...
    το χειροτερο ειναι πως μετα απο τοσο καιρο και τοσο πονο,ακομα δεν εχεις παρει το μαθημα σου.
    ακομα δεν εχει καταλαβει πως μια σχεση ειναι με εναν ανθρωπο και οχι με ενα πραγμα αβουλο και χωρις συναισθηματα.
    πως μεσα σου ακομα πιστευεις πως αυτος φταιει παρολο που ξερεις πως φταις εσυ.
    και μαλιστα μου κανει εντυπωση πως στην αρχη λες πως σε ολες σου τις σχεσεις τα εδινες ολα και πληγωνοσουν απο τους αλλους.και δες,εφτασες το σημειο να αντιστρεψεις τα πραγματα .....
    απο δω και περα πρεπει να κανεις μια καινουρια αρχη.εχεις πολυ εγωισμο λοστ.πρεπει να τον παλεψεις γιατι θα σε βαζει σε δυσκολες θεσεις.
    αν δεν τα βρεις με τον εαυτο σου δυσκολα θα τα βρεις με καποιον αλλον....γιατι ουτε και ο αλλος θα καταφερει να τα βρει με τον εαυτο σου,και θα φυγει.
    εχεις ακομα χρονο να αλλαξεις,δεν ξερω αν το θελεις.
    ακομα και το γεγονος πως εισαι κολλημενη με αυτον ειναι οτι δεν το αντεχει ο εγωισμος σου που εφυγε.τον ειχες τοσο δεδομενο.να και ενα μαθημα ακομα,τιποτα δεν ειναι δεδομενο σε αυτη τη ζωη,τιποτα δεν σου ερχεται μονο του και να μπορεις να το κρατησεις για παντα χωρις να κοπιασεις.
    δουλεψε λιγο με τον εαυτο σου,τον εχεις πολυ ψηλα σε σχεση με τους αλλους και αυτο σημαινει μοναξια.
    απο μενα ελπιζω να βρεις τον δρομο σου,και να γινεις ξαναευτυχισμενη,στο χερι σου ειναι να αλλαξεις,αν το θελεις βεβαια.
    παντως το σιγουρο ειναι πως ετσι οπως εισαι αυτη τη στιγμη σιγουρα δεν σου φερνει την ευτυχια...

Member
    Είναι διασταύρωση μαλτεζ κ τεριε. Είναι μικρός, κατασπρος κ με πυκνή γούνα. Δίπλα μ τον εχω, σ στέλνει χαιρετίσματα. Χα χα!! Τον βγάζει η μαμα πρωί πρωί βόλτα, εγώ σπάνια αλλά παίζω μαζί του κάθε μέρα. Αυτό με βοηθάει πολύ ν ξεχνιέμαι κ γελάω.

Μπράβο σ π ελαττωσες τ κάπνισμα κ ειδικά σε τέτοια δύσκολη φάση π περνάς!

Senior Member
    Originally posted by pad
    πλακα κανεισ τωρα ετσι;παρτον τηλ παιδακι μου στο εγχειριδιο των σχεσεων λεει οτι 2 πρωην δεν πανε για καφε οταν ο ενασ εχει σχεση μονο οταν τρεχει κατι ερωτικο με μικρα γραμματα λεει οταν ειναι να ξηγηθουν δεν υπαρχει προβλημα.δεν το χεισ διαβασει καλα το εγχειριδιο μου φαινεται.αυτα που σου εγραψα μονο τα κομματια που λενε οτι δινουμε λαθοσ ρολουσ αντιστοιχουσαν σε σενα τα αλλα ηταν για την αλλη περιπτωση απλα ετυχε μαλλον και καναν και σε σενα επρεπε να τα κοψω
    pad σκεψου τωρα η κοπελα του αγοριου να εισαι εσυ ε;και να διδασκεις το εγχειριδιο σε αυτην που θα σου παρει τον ανδρα

lost_soul
    Guest
    Καταρχην ευχαριστω που μου εγραψες ολα αυτα τα σχολια. Ναι ημουν εγωιστρια μ\'αυτον τον ανθρωπο σε βαθμο αηδιας. Κατι ομως που δε ξερεις ειναι πως εγραψα μονο τη μια πλευρα της σχεσης. Αυτη που βιωνω τωρα. Τεσπα, για να καταλαβεις την κατασταση πρεπει να γραψω παρα πολλες λεπτομερειες, πραγμα αδυνατο.
    Ας υποθεσουμε, ομως, οτι εχεις απολυτο δικιο σε οσα γραφεις. Εκανα παρα πολλα λαθη και τα πληρωνω, το ιδιο και αυτος. Αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι γιατι να ειμαι εγω αυτη που ποναει και υποφερει κι εκεινος να περναει καλα (και σε γενικοτερο επιπεδο ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΙ ΣΤ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ). Γιατι να με βασανιζουν παντα τα λαθη μου. Και στην τελικη ναι οντως εκανα σ\' αυτον τον ανθρωπο οτι μου εκαναν χρονια τωρα αλλοι και πληγωνομουν. Ταυτοχρονα ομως του εδωσα ολο μου το ειναι και αυτο δεν το αμφισβητει ουτε ο ιδιος. Απλα δε μπορεσα να ελεγξω τον εαυτο μου.

ΕΠΙΣΗΣ οσο και αν τον αγαπαω δεν ειναι σκοπος μου να ξαναγυρισει πισω, ξερω οτι δε γινεται. Αν διαβασεις και τα υπολοιπα μηνυματα θα δεις που το ξαναλεω οτι αυτο που θελω ειναι να μπορεσω να του πω ποσο εχω μετανοιωσει και πως ξερω ολα μου τα λαθη. Ματαιο? Ισως. Εχω μαθει στη ζωη μου να λεω συγγνωμη ομως παντα. Και δεν μπορω να συγχωρησω τον εαυτο μου αν δεν μ\' εχει συγχωρησει και ο αλλος. Αν αυτο ειναι εγωισμος, τοτε σιγουρα ειμαι παρα πολυ εγωιστρια.

Senior Member
    \"Αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι γιατι να ειμαι εγω αυτη που ποναει και υποφερει κι εκεινος να περναει καλα \"

και εσυ αν ειχες βρει τωρα ενα αλλο αγορι και ησουν ευτυχισμενη μαζι του,δεν θα τα γραφες αυτα.
    βασικα ουτε θα σε ενοιαζε για τον αλλον γιατι θα σουν βολεμενη.
    παρατηρησε την προταση σου,λες και σε ενοχλει που αυτος περναει καλα.
    ελαχιστα πραγματα ειναι ματαια στη ζωη,ναι θα μπορουσες να του πεις την συγνωμη σου,και σιγουρα θα τον αναστατωνε αυτο.
    αλλα εσυ μετα θα μπορουσες να αντιμετωπισεις να σε αγνοησει και να συνεχισει,η να θυμωσει και να φωναξει;
    γιατι να ξαναγυρισει λιγο δυσκολο.θα το κανες ξεροντας πως οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να υπαρχουν αυτες οι 2 περιπτωσεις;
    και γιατι δεν το κανες μεχρι τωρα αφου σε βασανιζει τοσο πολυ,σκεφτεσαι αυτον η εσενα;

Senior Member
    \"ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΙ ΣΤ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ). Γιατι να με βασανιζουν παντα τα λαθη μου.\"

γιατι εισαι ανθρωπος με συναισθηματα.κατι που στην εποχη μας το εχουμε ξεχασει και νομιζουμε πως ολα ειναι Δευτερα εχω κουρεμα,μετα νυχια,και υστερα σινεμα και νανι.οπως λεει και το προγραμμα.
    και στα συναισθηματα δεν υπαρχει προγραμμα,οι κανονες ειναι εντελως διαφορετικοι.εχουν να κανουν με αγαπη,εγωισμο,φιλοτιμο κλπ κλπ πραγματα που οποιος τα αγνοει απλα αναρωτιεται τι φταιει και ενω εχει 25 πτυχια και 48 σπιτια (και καλα απολυτα επιτυχημενος δηλαδη) ειναι δυστηχισμενος

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast