Results 1 to 15 of 33
Thread: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΗ
-
06-08-2010, 19:58 #1
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΗ
ανοιγω αυτο το θεμα επειδη καποια πραγματα εχουν παρεξηγηθει απο το γυναικειο φυλο.
τισ προαλλες ημουν σε ενα μπαρ με μια παρεα και ετυχε να γνωρισω μια κοπελα η οποια εδειξε το ενδιαφερον της αμεσως.τεσπα μιλαγαμε και μετα βρεθηκαμε να φιλιομαστε.μεχρι που της ειπα οτι δε μπορω να κανω σχεση.αυτη αρχισε να ουρλιαζει και να μου λεει οτι τη θελω μονο για "ξεπετες" .
το θεμα ειναι ομως οτι δε μπορω να κανω σχεση γιατι ανα τακτα χρονικα διαστηματα πεφτω σε εντονη δυσθυμια ως αποτελεσμα να μη θελω να βλεπω κανεναν και να ψαχνω για...γεφυρες...
και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο.Δηλαδη τι να κανω?να λεω ψεμματα οτι θα ειμαστε μαζι και σε 1-2 βδομαδες να της πω να χωρισουμε γιατι πολυ απλα θα νιωσω παλι οτι πνιγομαι.πιστευω οτι αυτο ειναι πολυ χειροτερο.
επειδη ομως ειμαι ανθρωπος δε γινεται να μην φλερταρω και να μην νιωθω ερωτικη ελξη οταν ειμαι στις καλες μου.
υγ:δεν ανοιξα το θεμα για συμβουλες.Απλως επειδη εχω δει παρομοια θεματα (και) εδω μεσα, θελω να πω να μην βγαζεται βιαστικα συμπερασματα
- 06-08-2010, 20:02 #2
αν δε θες απαντησεις, τοτε τι ανοιξες το θεμα σε ενα δημοσιο φορουμ?
06-08-2010, 20:15 #3
Originally posted by Boltseed
αν δε θες απαντησεις, τοτε τι ανοιξες το θεμα σε ενα δημοσιο φορουμ?
τεσπα μαλλον δε το εθεσα σωστα οτι δε θελω συμβουλες του τυπου \"γιατι δε πας σε ψυχολογο κτλπ\".ολες οι αλες απαντησεις ευπροσδεκτες
06-08-2010, 20:32 #4
γεια σου κατατονια!
κατ αρχην ειναι καλο που γνωριζεις τον εαυτο σου
κατα δευτερον
ισως αν ελεγες στη συγκεκριμενη κοπελα αυτο που λες και σε μας?
δε σε θελω κοπελα μου για ξεπετα
απλα ετσι κι ετσι κι ετσι
αυτο μου συμβαινει
και επειδη δεν θελω να σε πιεζω να δεχθεις και τος κακες μου στιγμες το θετω ετσι....
πιστευεις δε θα γινει κατανοητο?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
06-08-2010, 20:43 #5
Γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια να αλλάξεις?
Μήπως τελικά φοβάσαι την απόριψη?
06-08-2010, 20:48 #6
researcher
το εχω σκεφτει και μαλιστα το εχω αναφερει καπως απεξω και απλα με κοιταζε με το υφακι οτι λεω ψεμματα για να τη ριξω.αλλα και παλι πιστευεις οτι θα καταλαβει?απο την αλλη δε μπορω να καθομαι να αναλυω τα προβληματα μου σε καθε κοπελα που γνωριζω...κατανταει εξευτελιστικο απο καποιο σημειο και μετα.
Δε ξερω εσεις δεν νιωθετε οτι πνιγεστε εντος μιας σχεσης?το θεμα ειναι ειτε πω την αληθεια ειτε ψεμματα δε γλιτωνω απο ενα τσακωμο.
06-08-2010, 20:53 #7
Originally posted by janet
Γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια να αλλάξεις?
Μήπως τελικά φοβάσαι την απόριψη?
γενικα πιστευω οτι καποια πραγματα δεν γινεται να αλλαξουν.βελτιωνονται ναι αλλα δεν αλλαζουν.
06-08-2010, 22:26 #8
καλησπέρα!
συμφωνω μαζί σου οτι δεν χρειάζεται να λές όλα τα θεματά σου απο την αρχή,
επίσης διαφωνω που απο την πρώτη στιγμή <καταδικάζεις> την κάθε σου γνωριμία ,
και της βάζεις ημερομηνία λήξης πριν καν δεις τι γίνεται.
το ενδεχόμενο να ερωτευθείς και να καψουρευτείς που λένε, δεν υπάρχει?
06-08-2010, 22:43 #9
Originally posted by 3wtiko
06-08-2010, 23:02 #10
Originally posted by katatonia
Originally posted by 3wtiko
06-08-2010, 23:16 #11
ανοιγω αυτο το θεμα επειδη καποια πραγματα εχουν παρεξηγηθει απο το γυναικειο φυλο.
τισ προαλλες ημουν σε ενα μπαρ με μια παρεα και ετυχε να γνωρισω μια κοπελα η οποια εδειξε το ενδιαφερον της αμεσως.τεσπα μιλαγαμε και μετα βρεθηκαμε να φιλιομαστε.μεχρι που της ειπα οτι δε μπορω να κανω σχεση.αυτη αρχισε να ουρλιαζει και να μου λεει οτι τη θελω μονο για \"ξεπετες\" .
το θεμα ειναι ομως οτι δε μπορω να κανω σχεση γιατι ανα τακτα χρονικα διαστηματα πεφτω σε εντονη δυσθυμια ως αποτελεσμα να μη θελω να βλεπω κανεναν και να ψαχνω για...γεφυρες...
και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο.Δηλαδη τι να κανω?να λεω ψεμματα οτι θα ειμαστε μαζι και σε 1-2 βδομαδες να της πω να χωρισουμε γιατι πολυ απλα θα νιωσω παλι οτι πνιγομαι.πιστευω οτι αυτο ειναι πολυ χειροτερο.
επειδη ομως ειμαι ανθρωπος δε γινεται να μην φλερταρω και να μην νιωθω ερωτικη ελξη οταν ειμαι στις καλες μου.
υγ:δεν ανοιξα το θεμα για συμβουλες.Απλως επειδη εχω δει παρομοια θεματα (και) εδω μεσα, θελω να πω να μην βγαζεται βιαστικα συμπερασματα
07-08-2010, 01:19 #12
φυσικα και υπαρχει και σε αυτο ελπιζω.απλα παρατηρω οτι τα περισσοτερα ζευγαρια(για να μη πω ολα) καπως φαινεται να συμβιβαζονται μεσα στη σχεση τους παρα να ειναι καψουρεμενα.αυτος ο \"συμβιβασμος\" με διωχνει ακομα πιο μακρυα.καλυτερα νεκρος παρα συμβιβασμενος.
γι αυτο κ εχω υποστηριξει τις ελευθερες σχεσεις στα σχετικα debate που εχουν ανοιχτει στο φορουμ. οχι γιατι καιγομαι να εχω 3 γκομενους παραλληλα, σεξομανης δεν ειμαι, (νομιζω) αλλα για να μην μου γινουν τσιμπουρια!
*γραφει ενω κουναει το φανελακι της...
07-08-2010, 01:29 #13
Τι εννοείς με το \"ελεύθερες σχέσεις\" Lou?
07-08-2010, 01:32 #14
Originally posted by Lou!..
εγω σε καταλαβαινω απολυτα σε αυτο που λες. κ εγω μετα απο 2 σχεσεις 2,5 χρονια η καθε μια, δεν ξανατολμησα να φλερταρω γυριζοντας ελλαδα. ειδικα τον πρωτο μου που εχω χωρισει εδω κ 6 χρονια, ακομα τον θυμαμαι κ πνιγομαι. συγκατοικησα κ με την αδερφη του 8 μηνες στο σπιτι μου, γιατι υποτιθεται δεν ειχε σπιτι να μεινει (απλα η μανα της ηταν θεοτσιγκουνα κ δεν της πληρωνε σπιτι). η αδερφη του δε, καρασπαστικια για τα γουστα μου.
γι αυτο κ εχω υποστηριξει τις ελευθερες σχεσεις κ εδω στο φορουμ. οχι γιατι καιγομαι να εχω 3 γκομενους παραλληλα, σεξομανης δεν ειμαι, (νομιζω) αλλα για να μην μου γινουν τσιμπουρια!
*γραφει ενω κουναει το φανελακι της...
07-08-2010, 01:36 #15
(τζανετ)
αν δεν κανω λαθος ειναι κινηση που κανουμε οταν θελουμε να δειξουμε οτι \"παιρνουμε τη σκουφια μας κ δρομο\" κ οτι δε σηκωνουμε καταπιεση!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία