ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
    Senior Member

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΗ

ανοιγω αυτο το θεμα επειδη καποια πραγματα εχουν παρεξηγηθει απο το γυναικειο φυλο.
    τισ προαλλες ημουν σε ενα μπαρ με μια παρεα και ετυχε να γνωρισω μια κοπελα η οποια εδειξε το ενδιαφερον της αμεσως.τεσπα μιλαγαμε και μετα βρεθηκαμε να φιλιομαστε.μεχρι που της ειπα οτι δε μπορω να κανω σχεση.αυτη αρχισε να ουρλιαζει και να μου λεει οτι τη θελω μονο για "ξεπετες" .
    το θεμα ειναι ομως οτι δε μπορω να κανω σχεση γιατι ανα τακτα χρονικα διαστηματα πεφτω σε εντονη δυσθυμια ως αποτελεσμα να μη θελω να βλεπω κανεναν και να ψαχνω για...γεφυρες...

και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο.Δηλαδη τι να κανω?να λεω ψεμματα οτι θα ειμαστε μαζι και σε 1-2 βδομαδες να της πω να χωρισουμε γιατι πολυ απλα θα νιωσω παλι οτι πνιγομαι.πιστευω οτι αυτο ειναι πολυ χειροτερο.
    επειδη ομως ειμαι ανθρωπος δε γινεται να μην φλερταρω και να μην νιωθω ερωτικη ελξη οταν ειμαι στις καλες μου.

υγ:δεν ανοιξα το θεμα για συμβουλες.Απλως επειδη εχω δει παρομοια θεματα (και) εδω μεσα, θελω να πω να μην βγαζεται βιαστικα συμπερασματα

Senior Member
    αν δε θες απαντησεις, τοτε τι ανοιξες το θεμα σε ενα δημοσιο φορουμ?

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    αν δε θες απαντησεις, τοτε τι ανοιξες το θεμα σε ενα δημοσιο φορουμ?
    σε ποιο σημειο γραφω οτι δε θελω απαντησεις?

τεσπα μαλλον δε το εθεσα σωστα οτι δε θελω συμβουλες του τυπου \"γιατι δε πας σε ψυχολογο κτλπ\".ολες οι αλες απαντησεις ευπροσδεκτες

Senior Member
    γεια σου κατατονια!

κατ αρχην ειναι καλο που γνωριζεις τον εαυτο σου

κατα δευτερον

ισως αν ελεγες στη συγκεκριμενη κοπελα αυτο που λες και σε μας?

δε σε θελω κοπελα μου για ξεπετα

απλα ετσι κι ετσι κι ετσι

αυτο μου συμβαινει

και επειδη δεν θελω να σε πιεζω να δεχθεις και τος κακες μου στιγμες το θετω ετσι....

πιστευεις δε θα γινει κατανοητο?
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    Γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια να αλλάξεις?

Μήπως τελικά φοβάσαι την απόριψη?

Senior Member
    researcher
    το εχω σκεφτει και μαλιστα το εχω αναφερει καπως απεξω και απλα με κοιταζε με το υφακι οτι λεω ψεμματα για να τη ριξω.αλλα και παλι πιστευεις οτι θα καταλαβει?απο την αλλη δε μπορω να καθομαι να αναλυω τα προβληματα μου σε καθε κοπελα που γνωριζω...κατανταει εξευτελιστικο απο καποιο σημειο και μετα.
    Δε ξερω εσεις δεν νιωθετε οτι πνιγεστε εντος μιας σχεσης?το θεμα ειναι ειτε πω την αληθεια ειτε ψεμματα δε γλιτωνω απο ενα τσακωμο.

Senior Member
    Originally posted by janet
    Γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια να αλλάξεις?

Μήπως τελικά φοβάσαι την απόριψη?
    εχω κοινωνικη φοβια οποτε ειναι φυσικο επακολουθο να φοβαμαι την απορριψη και να αισθανομαι οτι οι αλλοι με κριτικαρουν αρνητικα.
    γενικα πιστευω οτι καποια πραγματα δεν γινεται να αλλαξουν.βελτιωνονται ναι αλλα δεν αλλαζουν.

Senior Member
    καλησπέρα!

συμφωνω μαζί σου οτι δεν χρειάζεται να λές όλα τα θεματά σου απο την αρχή,

επίσης διαφωνω που απο την πρώτη στιγμή <καταδικάζεις> την κάθε σου γνωριμία ,

και της βάζεις ημερομηνία λήξης πριν καν δεις τι γίνεται.

το ενδεχόμενο να ερωτευθείς και να καψουρευτείς που λένε, δεν υπάρχει?

Senior Member
    Originally posted by 3wtiko

φυσικα και υπαρχει και σε αυτο ελπιζω.απλα παρατηρω οτι τα περισσοτερα ζευγαρια(για να μη πω ολα) καπως φαινεται να συμβιβαζονται μεσα στη σχεση τους παρα να ειναι καψουρεμενα.αυτος ο \"συμβιβασμος\" με διωχνει ακομα πιο μακρυα.καλυτερα νεκρος παρα συμβιβασμενος.

Senior Member
    Originally posted by katatonia
    Originally posted by 3wtiko

φυσικα και υπαρχει και σε αυτο ελπιζω.απλα παρατηρω οτι τα περισσοτερα ζευγαρια(για να μη πω ολα) καπως φαινεται να συμβιβαζονται μεσα στη σχεση τους παρα να ειναι καψουρεμενα.αυτος ο \"συμβιβασμος\" με διωχνει ακομα πιο μακρυα.καλυτερα νεκρος παρα συμβιβασμενος.
    ναι αλλα αυτοσ ο συμβιβασμοσ που βλεπεισ ειναι αποτελεσμα πολλων χρονων και ισωσ και πολλων προβληματων που δεν ξερουμε ειναι λογικο μετα απο καποια χρονια να φευγει η καψουρα να ερχεται η αγαπη, η συνηθεια ,ποιο δυνατα αισθηματα που ακομα κι αυτοσ που ειναι μεσα στη σχεση δεν καταλαβαινει ποσο δυνατα ειναι εκτοσ κι αν παψει να τα νιωθει τα εθωρει δεδομενα γιατι χτιζονται μερα με τι μερα. γιατι αποκλειεισ τον εαυτο σου να ζησει κατι ομορφο που σιγουρα δε ξερεισ πωσ θα καταληξει και μην αποκλειεισ την πιθανοτητα να σου πει το κοριτσι μετα απο ενα μηνα ξερεισ και εγω πασχω ή εχω περασει το ταδε προβλημα και μπορω να σε καταλαβω οπωσ δεν εκφραζεσαι εσυ οταν συναναστρεφεσαι με κοσμο ετσι δεν εκφραζεται κι αυτη

Senior Member
    ανοιγω αυτο το θεμα επειδη καποια πραγματα εχουν παρεξηγηθει απο το γυναικειο φυλο.
    τισ προαλλες ημουν σε ενα μπαρ με μια παρεα και ετυχε να γνωρισω μια κοπελα η οποια εδειξε το ενδιαφερον της αμεσως.τεσπα μιλαγαμε και μετα βρεθηκαμε να φιλιομαστε.μεχρι που της ειπα οτι δε μπορω να κανω σχεση.αυτη αρχισε να ουρλιαζει και να μου λεει οτι τη θελω μονο για \"ξεπετες\" .
    το θεμα ειναι ομως οτι δε μπορω να κανω σχεση γιατι ανα τακτα χρονικα διαστηματα πεφτω σε εντονη δυσθυμια ως αποτελεσμα να μη θελω να βλεπω κανεναν και να ψαχνω για...γεφυρες...

και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο.Δηλαδη τι να κανω?να λεω ψεμματα οτι θα ειμαστε μαζι και σε 1-2 βδομαδες να της πω να χωρισουμε γιατι πολυ απλα θα νιωσω παλι οτι πνιγομαι.πιστευω οτι αυτο ειναι πολυ χειροτερο.
    επειδη ομως ειμαι ανθρωπος δε γινεται να μην φλερταρω και να μην νιωθω ερωτικη ελξη οταν ειμαι στις καλες μου.

υγ:δεν ανοιξα το θεμα για συμβουλες.Απλως επειδη εχω δει παρομοια θεματα (και) εδω μεσα, θελω να πω να μην βγαζεται βιαστικα συμπερασματα
    Νομίζω katatonia ότι όταν νοιώσεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς μια κοπέλα, αυτό θα φύγει. Είτε επειδή η ίδια η δυσθυμία θα φύγει, είτε επειδή δεν θα χρειάζεται να απομακρύνεσαι από \'κείνη ακόμα κι όταν η δυσθυμία σε πιάνει.

Senior Member

εγω σε καταλαβαινω απολυτα σε αυτο που λες. κ εγω μετα απο 2 σχεσεις 2,5 χρονια η καθε μια, δεν ξανατολμησα να φλερταρω γυριζοντας ελλαδα. ειδικα τον πρωτο μου που εχω χωρισει εδω κ 6 χρονια, ακομα τον θυμαμαι κ πνιγομαι. συγκατοικησα κ με την αδερφη του 8 μηνες στο σπιτι μου, γιατι υποτιθεται δεν ειχε σπιτι να μεινει (απλα η μανα της ηταν θεοτσιγκουνα κ δεν της πληρωνε σπιτι). η αδερφη του δε, καρασπαστικια για τα γουστα μου.

γι αυτο κ εχω υποστηριξει τις ελευθερες σχεσεις στα σχετικα debate που εχουν ανοιχτει στο φορουμ. οχι γιατι καιγομαι να εχω 3 γκομενους παραλληλα, σεξομανης δεν ειμαι, (νομιζω) αλλα για να μην μου γινουν τσιμπουρια!

*γραφει ενω κουναει το φανελακι της...

Senior Member
    Τι εννοείς με το \"ελεύθερες σχέσεις\" Lou?

Banned
    Originally posted by Lou!..

εγω σε καταλαβαινω απολυτα σε αυτο που λες. κ εγω μετα απο 2 σχεσεις 2,5 χρονια η καθε μια, δεν ξανατολμησα να φλερταρω γυριζοντας ελλαδα. ειδικα τον πρωτο μου που εχω χωρισει εδω κ 6 χρονια, ακομα τον θυμαμαι κ πνιγομαι. συγκατοικησα κ με την αδερφη του 8 μηνες στο σπιτι μου, γιατι υποτιθεται δεν ειχε σπιτι να μεινει (απλα η μανα της ηταν θεοτσιγκουνα κ δεν της πληρωνε σπιτι). η αδερφη του δε, καρασπαστικια για τα γουστα μου.

γι αυτο κ εχω υποστηριξει τις ελευθερες σχεσεις κ εδω στο φορουμ. οχι γιατι καιγομαι να εχω 3 γκομενους παραλληλα, σεξομανης δεν ειμαι, (νομιζω) αλλα για να μην μου γινουν τσιμπουρια!

*γραφει ενω κουναει το φανελακι της...
    το φανελάκι γιατί το κουνάς?

Senior Member
    (τζανετ)

αν δεν κανω λαθος ειναι κινηση που κανουμε οταν θελουμε να δειξουμε οτι \"παιρνουμε τη σκουφια μας κ δρομο\" κ οτι δε σηκωνουμε καταπιεση!

Page 1 of 3 123 LastLast