Results 16 to 27 of 27
-
07-08-2010, 22:13 #16
katatonia τι ακριβως σπουδαζεις?
θεοφανια και η μητερα μου,μου λεει να κανω διαιτα.εχω προσπαθησει αλλα δεν τα εχω καταφερει.ξεκιναω και μετα τη χαλαω.το οτι ειμαι συνεχεια σπιτι και δεν κανω τιποτα συμβαλλει και στο οτι δεν μπορω να κανω διαιτα..το ριχνω ας πουμε στο φαγητο..
- 07-08-2010, 22:17 #17
Originally posted by gonoli
katatonia τι ακριβως σπουδαζεις?
θεοφανια και η μητερα μου,μου λεει να κανω διαιτα.εχω προσπαθησει αλλα δεν τα εχω καταφερει.ξεκιναω και μετα τη χαλαω.το οτι ειμαι συνεχεια σπιτι και δεν κανω τιποτα συμβαλλει και στο οτι δεν μπορω να κανω διαιτα..το ριχνω ας πουμε στο φαγητο..
07-08-2010, 22:23 #18
Όμως, φαντάσου όπως σου είπα και πριν πόσο καλά θα αισθανθεις αν αρχίσεις να χάνεις κιλά. Σήμερα μιλούσα με μια κοπέλα που έχασε 30 (!) κιλά με θερμιδοδίαιτα και θαύμασα πραγματικά το πόσο πάλαιψε. Ξεκίνα και αντί να κάθεσαι σπίτι, πήγαινε με τα πόδια και κοίτα βιτρίνες. Και θα πορώνεσαι βλέποντας τα ρούχα που θα θες να φορέσεις κάποτε, και θα περπατάς να κουνιέται ο μεταβολισμός σου....:)
08-08-2010, 12:17 #19
gonoli μου ποσο μα ποσο σε καταλαβαινω.
εχουμε πολλα κοινα σημεια...
ειμαι και γω διπολικη,ανεργη και περναω σχεδον ολη τη μερα μεσα στο σπιτι.
ευτυχως που ειμαι κοντα στη θαλασσα και κανω και κανα μπανιο...
βασικα το καλο με σενα ειναι οτι εισαι οπως ειπαν και τα παιδια πολυ σωστα μολλις 24 χρονων.
εγω που ειμαι 36 νιωθω οτι \"εχασα το τρενο\"..σε πολλους τομεις.
βασικα θα σου προτεινα τωρα που ειναι καλοκαιρακι να κανεις μπανακια που βοηθουν πολυ στην ψυχολογια.
δεν ειναι αναγκη να πας σε ιδωτικη παραλια.
υπαρχουν και πολλες ελευθερες πλαζ.
επισης μια καλη ιδεα για να βρεθεις με κοσμο και να βγαλεις λεφτα ειναι να πας σε καποιο κεκ(κεντρο επαγγελματικης καταρτισης).
προκειται για προσγραμματα που χρηματοδοτουνται απο οαεδ και απευθυνονται σε ανεργους ολων των ηλικιων.
πρεπει ομως να εχεις για να σε παρουν καρτα ανεργιας.
επισης περνας απο καποια συνεντευξη πρωτα για να σε επιλεξουν.αν τελικα το θελησεις να πας στην συνεντευξη να τους πεις οτι σε ενδιαφερει πολυ το αντικειμενο του συγκεκριμενου κεκ για να \"παρεις ποντους\".
α! και μην πεις οτι εισαι φοιτητρια γιατι για καποιον περιεργο λογο οι φοιτητες δεν θεωρουνται ανεργοι.
βασικα ειχα παει σε κεκ πριν πολλα χρονια και σκεφτομαι μηπως ξαναπαω απο φθινοπωρο γιατι μεχρι στιγμης με μια συντομη ματια που εριξα στον οαεδ της περιοχης μου προς το παρον τα προγραμματα που τρεχουν αφορουν αντρες(για εργατοτεχνιτες).
το μονο κακο στα κεκ ειναι οτι τα λεφτα τα παιρνεις μαζεμενα μετα απο αρκετους μηνες.
επισης μια αλλη λυση ειναι να πας απο Σεπτεμβρη σε φυλλαδια που μοιραζεις σε σταθερο σημειο(π.χ εξω απο μετρο).
λεω απο Σεπτεμβρη γιατι τοτε γινεται χαμος με τα φροντιστηρια που ζηταν ατομα για διανομες.
αυτο δεν απαιτει προσανατολισμο;)
(παρεπιπτοντως εχω και αυτο προβλημα!του προσανατολισμου,οποτε σκεφτομαι μηπως το κανω και γω απο φθινοπωρο).
ελπιζω να βοηθησα λιγακι.
φιλακια!!!
08-08-2010, 14:05 #20
γεια σου amelie,
οντως εχουμε πολλα κοινα εμεις οι δυο ...
οσον αφορα τα κεκ δεν ξερω αν οι ειδικοτητες που εχουν εκει θα μου αρεσουν αφενος και αφετερου πρεπει να πας νομιζω σε μακρινα σημεια..
οσο για τα μπανακια εκανα 2 αλλα καηκα επαθα εγκαυματα απ\'τον ηλιο και πριστηκε το προσωπο μου...τωρα μαδαω και δε γινεται να ξαναεκτεθω στον ηλιο.δε μενω και κοντα στη θαλασσα οπως εσυ
οσο για το οτι ειμαι 24 οκ ειμαι νεοτερη απο σενα αλλα ετσι οπως το παω κι εγω,που δεν παιρνω αποφασεις κλπ με βλεπω να περνανε τα χρονια και να χανω κι εγω το τρενο..
ευχαριστω παντως για τις συμβουλες σου κι ευχομαι και για τις δυο μας να πανε τα πραγματα καλα..
μιας κι εχουμε τοσα κοινα να τα λεμε αν θελεις...οποτε θες στειλε u2u..
φιλακια
08-08-2010, 18:41 #21
βεβαιως και να τα λεμε γλυκια μου ειτε μεσω προσωπικων μηνυματων ειτε δημοσια απο δω.
και συ οποτε θες μην διστασεις να μου στειλεις u2u.
σε εχω συμπαθησει πολυ αφενος γιατι εχουμε πολλα κοινα σημεια και αφετερου γιατι παρολο που δεν γραφεις πολλα,φενεται απο τα γραφομενα σου οτι εισαι πολυ εξυπνη και αξιολογη κοπελα.
κουραγιοοοοο και στις δυο μας και μην χαθουμε...να τα λεμε ;)
09-08-2010, 11:45 #22
ευχαριστω κοπελα μου για τα καλα σου λογια.να\'σαι καλα.θα τα πουμε...
22-08-2010, 20:24 #23
ειμαι χαρουμενη γιατι βρηκα να κανω κατι για να μου περναει ευχαριστα και δημιουργικα η ωρα.υπαρχει στην περιοχη μου ενα παραρτημα του χαμογελου του παιδιου οπου παει οποιος θελει εθελοντικα και φτιαχνει μπομπονιερες τις οποιες αγοραζουν για βαφτισεις και γαμους και τα χρηματα πανε στο χαμογλο του παιδιου.πηγα λοιπον και εφτιαξα την παρασκευη για πρωτη φορα και μου αρεσε πολυ.θα ξαναπαω αυριο,θα πηγαινω γενικως απο δω και περα.θα μου περναει ετσι ευχαριστα η ωρα,θα συναναστρεφομαι με κοσμο,θα ξεφυγω επιτελους απο το σπιτι και ταυτοχρονα θα κανω μια καλη πραξη.
22-08-2010, 23:24 #24
ειμαι χαρουμενη γιατι βρηκα να κανω κατι για να μου περναει ευχαριστα και δημιουργικα η ωρα.υπαρχει στην περιοχη μου ενα παραρτημα του χαμογελου του παιδιου οπου παει οποιος θελει εθελοντικα και φτιαχνει μπομπονιερες τις οποιες αγοραζουν για βαφτισεις και γαμους και τα χρηματα πανε στο χαμογλο του παιδιου.πηγα λοιπον και εφτιαξα την παρασκευη για πρωτη φορα και μου αρεσε πολυ.θα ξαναπαω αυριο,θα πηγαινω γενικως απο δω και περα.θα μου περναει ετσι ευχαριστα η ωρα,θα συναναστρεφομαι με κοσμο,θα ξεφυγω επιτελους απο το σπιτι και ταυτοχρονα θα κανω μια καλη πραξη.
22-08-2010, 23:35 #25
Originally posted by amelie74
βεβαιως και να τα λεμε γλυκια μου ειτε μεσω προσωπικων μηνυματων ειτε δημοσια απο δω.
και συ οποτε θες μην διστασεις να μου στειλεις u2u.
σε εχω συμπαθησει πολυ αφενος γιατι εχουμε πολλα κοινα σημεια και αφετερου γιατι παρολο που δεν γραφεις πολλα,φενεται απο τα γραφομενα σου οτι εισαι πολυ εξυπνη και αξιολογη κοπελα.
κουραγιοοοοο και στις δυο μας και μην χαθουμε...να τα λεμε ;)
23-08-2010, 13:59 #26
brabo gonoli μου:)
παρα πολυ θετικο βημα:)
23-08-2010, 21:14 #27
ευχαριστω κοριτσια.να ειστε καλα.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....