Results 46 to 60 of 101
-
01-07-2007, 19:40 #46
kale naiiii!!!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θυμώνουν εύκολα, αλλά ευτυχώς για λίγο. Αν και η ένταση που βγάζουν είναι μεγάλη. Κυρίως όταν τους αμφισβητούν ή όταν νιώθουν ότι καταπιέζονται. Συμβουλή: όταν βλέπετε ένα τέτοιο ζώδιο να ξεκινάει να θυμώνει, αποσπάστε του την προσοχή στρέφοντας την συζήτηση σε άλλα θέματα μπας και γλιτώσετε την μουρμούρα....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 02-07-2007, 12:42 #47
Εγώ είμαι Λιονταράκι με οροσκόπο Κριό. Δεν ξέρω αλλά πολλά από αυτά που γράφτηκαν ΔΕΝ ανταποκρίνονται. Κάποια όμως όντως ισχύουν.
Γενικά δεν πιστεύω πολύ στα ζώδια αν και πιστεύω στην Αστρολογία. Δεν πιστεύω δηλαδή ότι η ζωδιακή κατηγοριοποίηση των ανθρώπων είναι σωστή στην συλλογικότητα της και την εφαρμογή της.
Πιστεύω όμως ότι η συμπαντική κίνηση επηρρεάζει σίγουρα τον άνθρωπο και τις συμπεριφορές του, ακριβώς όπως η σελήνη επηρρεάζει την παλίροια.
Ελπίζω να μη σας κούρασα και να έγινα σαφής.
Με εκτίμηση,
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
02-07-2007, 13:01 #48
σαφης εγινες αλλα πως δικαιολογεις οτι πχ ολοι οι διδυμοι υποφερουν απο τις αποτομες εναλλαγες τους?
κ πως οτι οι περισσοτεροι εχουν κοινα χαρακτηριστικα που ανηκουν στο ιδιο ζωδιο?
σε ρωταω γιατι κι εγω δεν πιστευω καθολου αλλα απορω με τα κοινα χαρακτηριστικαwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
03-07-2007, 05:31 #49
Εγώ πάλι Μιχάλη πιστεύω ακριβώς το αντίθετο από εσένα.Δηλαδή ότι η αστρολογία πέφτει μέσα αλλά ο λογικός μου νους δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι κάποια άστρα μπορούν τόσο πολύ να καθορίσουν προσωπικότητες....
Βλέπω όμως-το επαναλαμβάνω-πόσο μέσα πέφτουν μερικά πράγματα.Όλοι έχουμε λίγο απ\'όλα αλλά σε μερικούς υπερέχουν κάποια στοιχεία όπως το ψώνιο του Λέων,η αρχηγικότητα και επιθετικότητα του Κριού,η εκδικητικότητα και η μυστικοπάθεια του Σκορπιού,ο διπλωματισμός και το τακτ του Ζυγού,το ψείρισμα και η υποχονδρία του Παρθένου καθώς και η τάση του να ασκεί κριτική σε όλα όπως και πλειθώρα άλλων παραδειγμάτων...Παρά ταύτα κανείς δεν μου απέδειξε πως μερικά άστρα μας επηρεάζουν.Όταν το κάνουν θα είμαι και εγώ πιο ευσυνείδητα αφοσιωμένη στην αμφισβητούμενη επιστήμη της αστρολογίας..
Να πω πως το άλλο σου Ζωδιακά μισό είναι ο Υδροχόος...Το ζώδιο της Άντας..
04-07-2007, 04:14 #50
Μα καλά κανένα ζωόδιο δε λέει \"Νυστάζω τώρα, νύχτααααα\"
05-07-2007, 05:41 #51
I\'m so glad you are back gladiator..
Αυτό θα μπορούσε να το πει κάθε ζώδιο στην ξενέρωτη φάση του ή άντε στην πιο νυστουλέ..Σου κάνει;Τώρα που το σκέφτομαι αυτό θα μπορούσε να το πει η πολική αρκούδα στο σύντροφό της λίγο πριν τη χειμερία νάρκη..
Το καλύτερο..
\"Μας τα γάμησες..Άλλη φορά\"
ή \"Μπαίνω σε standby mode\"
05-07-2007, 12:13 #52
Originally posted by kassi_21Να πω πως το άλλο σου Ζωδιακά μισό είναι ο Υδροχόος...Το ζώδιο της Άντας..
Originally posted by kassi_21Η επαφή της με τον άντρα Τοξότη τής δίνει αυτό που θέλει, γι??? αυτό και οι δυο τους δένονται με ένταση και δύναμη και η σχέση τους είναι εκρηκτική και επαναστατική. Ακραία είναι και η σχέση της με τον άντρα Αιγόκερω, μόνο που σ??? αυτή την περίπτωση όλα εξαρτώνται από την πρώτη ματιά: ή θα αδιαφορήσουν εντελώς ή θα ερωτευτούν με πάθος και ο χρόνος δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα αυτή την πρώτη εντύπωση! Καλή μπορεί να είναι και η σχέση της με έναν άντρα Υδροχόο, ενώ με ένα Ζυγό υπάρχει πάντα η πιθανότητα του???κεραυνοβόλου έρωτα!
Υ.Γ. Συμφωνώ στην \"αστρολογική\" επηρροή στον χαρακτήρα. Διαφωνώ όμως κάθετα με την δυνατότητα πρόβλεψης του μέλλοντος μέσω των άστρων.
05-07-2007, 14:49 #53
Originally posted by kassi_21
I\'m so glad you are back gladiator..
Αυτό θα μπορούσε να το πει κάθε ζώδιο στην ξενέρωτη φάση του ή άντε στην πιο νυστουλέ..Σου κάνει;Τώρα που το σκέφτομαι αυτό θα μπορούσε να το πει η πολική αρκούδα στο σύντροφό της λίγο πριν τη χειμερία νάρκη..
Το καλύτερο..
\"Μας τα γάμησες..Άλλη φορά\"
ή \"Μπαίνω σε standby mode\"
ΥΓ Its good to be back. Its better i read u are better 2.
(μη νομίζεις μόνο εσύ γράφεις ωραία αγλλικά)
(Αλλαξες λίγο την υπογραφή σου ή μου φάνηκε?)
05-07-2007, 15:37 #54
Οι υδροχοοι γυναικες το εχουν το σεξ οπως εχουν το φαγητο. Δηλαδη οταν πεινασουν τρωνε. Δεν μασανε απο γλυκολογα. Αν το εχουν αναγκη το κανουν. Να ικανοποιησουν την αναγκη τους και τελος. Οι αντρες υδροχοους ειναι διεστραμενοι και μπορουν να κανουν οτιδηποτε στο σεξ. Δεν εχουν κανενα μα κανεναν ενδοιασμο. Εχουν συνεχεια το σεξ στο μυαλο τους. Οχι οτι ειναι κακο, στο σεξ αλλωστε ολα επιτρεπονται, απλα το αναφερω.
06-07-2007, 01:10 #55
ο χριστός έχει ζώδιο?
06-07-2007, 03:07 #56
Ναι ενημερώθηκα και για το ζώδιο του Χριστού....Λολ..Ιχθύς....Δεν θυμάμαι ωροσκόπο...
06-07-2007, 03:11 #57
Originally posted by Pappas10
Originally posted by kassi_21Να πω πως το άλλο σου Ζωδιακά μισό είναι ο Υδροχόος...Το ζώδιο της Άντας..
Originally posted by kassi_21Η επαφή της με τον άντρα Τοξότη τής δίνει αυτό που θέλει, γι??? αυτό και οι δυο τους δένονται με ένταση και δύναμη και η σχέση τους είναι εκρηκτική και επαναστατική. Ακραία είναι και η σχέση της με τον άντρα Αιγόκερω, μόνο που σ??? αυτή την περίπτωση όλα εξαρτώνται από την πρώτη ματιά: ή θα αδιαφορήσουν εντελώς ή θα ερωτευτούν με πάθος και ο χρόνος δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα αυτή την πρώτη εντύπωση! Καλή μπορεί να είναι και η σχέση της με έναν άντρα Υδροχόο, ενώ με ένα Ζυγό υπάρχει πάντα η πιθανότητα του???κεραυνοβόλου έρωτα!
Υ.Γ. Συμφωνώ στην \"αστρολογική\" επηρροή στον χαρακτήρα. Διαφωνώ όμως κάθετα με την δυνατότητα πρόβλεψης του μέλλοντος μέσω των άστρων.
Λοιπόν απλά ο Υδροχόος είναι αντικρυστά στον Λέοντα και ως αντίθετα το ένα συμπληρώνει το άλλο.....Ζωδιακά πάντα,επαναλαμβάνω...
06-07-2007, 03:14 #58
Ex σωστά παρατήρησες..Η υπογραφή υπέστει αλλαγές και δέχτηκε πυρά.Μπουχουχούυυυυυυυυυυ� �υυυυ...........
Μα δεν είναι τρέλα;Η παράφραση ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα;Χμμμ ο γκόμενος έχει βαθύτερη έννοια.Αυτή του έρωτα....ο οποίος είναι πηγή ενέργειας και ευεξίας......
06-07-2007, 03:23 #59
δέχτηκες πυρά??????? πού?????? Ποιός?????? Στην πυρά αυτός...........χααααα
Πάντως οι αποψεις μου για την σεξουλίνη και την θετική της επίδραση είναι αναλοίωτες. Και καρατσεκαρισμένες.
Χώρια που με άρεσε και το άλλο με τα real eyes that realize the lies (και άμα είναι και blue eyes.......)
06-07-2007, 04:09 #60
Είναι blue τα δικά σου;Έχω μια τρέλα με τους ανοιχτόχρωμους οφθαλμούς δη πράσινους αλλά και οι μπλε δεν χαλάνε....Λολ...
Σεξουλίνη;;;;;Γουστάρω.....Κρα τάω λέξη....
Δεν είναι τέλειο λογοπαίγνιο αυτό;Τα αληθινά μάτια αντιλαμβάνονται αληθινά ψέματα.Και στα αγγλικά ακούς τρεις ίδιες λέξεις...
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....