Τι λέει το κάθε ζώδιο μετά το σέξ ? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 101
    Senior Member
    Μανίτσα στον έβγαλα τον Ζυγό.Τα ζυγίζετε πολύ όπως λέει και το ζώδιο.Η αναποφασιστικότητά σας κύριο χαρακτηριστικό.Θέλετε την αρμονία,δεν σας είναι ευχάριστες οι διενέξεις.Βλέπετε και τις δύο πλευρές και προτείνετε μια \"διπλωματική\" λύση....Κάθε πόρος-λέει-του κορμιού σας αναδύει μια γλυκύτητα.Απολαμβάνετε όσο κανείς άλλος την διαδικασία του φλέρτ...

Senior Member
    Εμένα ο πιο \"σκοτώστρα\" συνδυασμός είναι η καρμική δήθεν σχέση Κριού- Παρθένου.Απαπαπαπαπα.....Αυτ ός καρμίρης και κριτικός για εμένα εγώ ασόβαρη και υπερβολικά παρορμητική-ενθουσιώδης γι\'αυτόν....
    Ζυγός Καρκίνος;Το ακριβές άλλο μου μισό είναι Ζυγός με ωροσκόπο Καρκίνο..Για ψαχτείτε....Λολ...
    Κοίτα Ζυγός με Καρκίνο έχουν καλές προοπτικές μιας και οι δύο είναι ρομαντικοί,λεπτοί και αρμονικοί.Εσύ θα μου πεις που τα χαλάτε...
    Μόνο 100€ η σημερινή αστροχρέωση...

Senior Member
    ...Χαρτιά μόνο δεν ρίχνω..κατά τ\'άλλα...

Senior Member
    ekatses k diavases gia to zodio mou? γιου σαρπράιζ μι!
    zigos k karkinos tha pei mia fora tin evdomada toulaxiston tsakomos, xastoukia epi tou asteiou alla k tou sovarou, o enas na pligonei ton allon me idiaiteri xara, logariasmoi kinitis tilefonias pou simperilamvanei tripsifio arithmo ek ton opoio to1/5 itan logo tsakomon. i teleia asimfonia xaraktiron. vevaia exei k ena kalo mesa sta tosa asxima, o zigos epeidi ta zigizei teleia, panta nikaei! xoxo.
    oxi entaksei, ipirksan k kales stigmes, aplos den tis thimamai!

oso gia tous parthenous, oute autoi mou kathontai oi atimoi... ts ts ti prama ein touto pia...

piga k sto site pou les, piga na paikso taro, stin arxi nomiza oti einai o blackjack, alla meta alla katalava. o,ti erotisi k an evaza tis idies vlakeies mou bgaze... pooo k kathisa k tis diavasa oles tis kartes!

Senior Member
    kapoia grammatika mikrolathakia ta prospernas... einai i ora...

Administrator
    shannyn, θερμή παράκληση, μη χρησιμοποιείς greeklish σε αυτό το φόρουμ.
    Αναφέρεται στον κανονισμό λειτουργίας που διάβασες κατά την εγγραφή σου, όπως επίσης σε πολλα θέματα στο φόρουμ καθώς και στο ticker που περνά από το φόρουμ.

Ευχαριστώ.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    συγνώμη! δεν θα ξανα επαναληφθεί

Senior Member
    Δηλαδή να μην προτείνω η Πατέρα σχέση Ζυγού με Καρκίνο και κλείσω το σπιτικό.....
    Παιδί μου χρόνια διαβάζω τα ζώδια.....και ο Ζυγός είναι επί του προγράμματος..Ε,μα τι θα λέμε στο 090;;;
    Ταρώ;;;;Απ\'αυτά δεν ρίχνω....Υπάρχει σάιτ που μου παίρνει-αποπαίρνει το θεοβάμων κοινό;;;Ε,άλλο ο blackjack.....Χαχα...Σε μπέρδεψε....Μήπως σε είχαν να διαβάζεις τα κινέζικα μπισκοτάκια;;;Είναι κι αυτό πιασάρικο!!!!

Senior Member
    Originally posted by shannyn

psaxno ixthi, kata protimisi 18 k ano, den me noiazei i emfanisi (alla an ginetai na xeis prasina h mple matia, k ta gkri kanoun, ante k to meli), 1.80 k pano (afou eimai 1.76 i atimi!), episis thelo na nai gimnasmenos mpratsaras( me prosonta parakalo...). euaisthitos romantikos, skilos ekei pou prepei, eksipnos me xioumor, anoixtoxeris (nai nai...), na me apatisei mono an tou to epitrepso, na me ekplisei omos klp. MONO SOVARES PROTASEIS.

tropoi epikoinonias: [email protected]
    kin: 210 6969690
    euxaristo
    lol!!

ΥΓ χαιρομαι για το \"χαπιερ εντ στρονγκερ\"

Senior Member
    κινέζικα μπισκοτάκια...... και ξες παχαίνουν τα άτιμα......
    μπάι δε γουέι, το σπιτικό εκλείσε...! αν ξανα-ανοίξει θα φταιές ΕΣΥ! και οι μέντιουμ ικανότητες σου!!!! κσ κσ κσ !!!

Senior Member
    Χαχα...Ε μωρέ πάμε γι\'άλλο σπιτικό....Κοίτα μπορείς απλά να τα ανοίγεις και να διαβάζεις το μέλλον χωρίς να μπαίνεις στον πειρασμό να τα καταβροχθίσεις.....Φαγανούλ� �!!!!

Senior Member
    Καλά τι θυμήθηκα τώρα;Μου είχαν φέρει -μικρό παιδί τώρα-κάτι σοκολατάκια όπου τα έτρωγες και διάβαζες και κάτι...Το τερπνόν μετά του ωφελίμου...Ε και κατέληξα να φάω σχεδόν όλο το κουτί....Έλεγα δε στον αδερφό μου φάε κι εσύ και δώσε μου τα χαρτάκια...Χαχα..

Senior Member
    Τελικά τα σοκολατάκια ήταν ωραία ή τα χαρτάκια????????

Η αυτή απορία και για τα μπισκοτάκια???????

Ασε που πρέπει να μάθουμε τελικά τα χαρτάκια μέσα στα σοκολατάκια τι γράφανε?????

Senior Member
    δεν ξέρω τι λέει η κασι έγω πάντως λέω πως αν δεν φας το σοκολατάκι δεν θα πραγματοποιηθεί η τάδε ευχή (ή κατάρα)!
    επίσης είμαι σίγουρη ότι τα χαρτάκια ήταν πιο νόστιμα απτα σοκολατάκια.

Senior Member
    Παιδιά, βασικά, είμαι υπέρ της σοκολάτας...Χαχα
    Είχαν μέσα κάτι αποφθέγματα....ωραία....από ποιητές και άτομα της τέχνης.......
    Απλά έβαζα τον αδερφό μου και περιδρόμιαζε κανά σοκολατάκι μην τα πάρω όλα τα κιλά εγώ...Φάε να διαβάσω του έλεγα...ΛΟΛ!!!!!!!!!!
    Τα μπισκοτάκια,επειδή έχω πάει σε κινέζικο,είναι γευστικά χμμμ ΚΙΝΕΖΙΚΑ!!!(Με ότι αυτό συνεπάγεται)....οπότε μάλλον παίρνεις την ευχοκατάρα και φεύγεις...

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast