Results 16 to 28 of 28
Thread: Xωρισμός.
-
09-08-2010, 13:37 #16
kala ... emena mou fainetai oti perimenei na tou peis na meinei.. na min fugei... oti perimenei na pas spiti gia na ton deis na diavazei aggelies gia na tou peis na meinei... thelei na deiksei ton pono tou ponontas se .. to pio pithano exei provlima na ekfrasei ta sinaisthimata tou kai ta sumvolizei... nomizei oti etsi tha ton katalaveis... isos na nomizei oti den ton akous... i isos kai oi duo sas na valate ton egoismo sas pio pano apo tin sxesi sas... Trexei na figei gia na min ton aporripseis... esi kaneis to idio anti na miliseis ton krineis apo tis eksetaseis... den se pairnei nosokomeio.. ara simainei oti den noiazete... isos nai isos oxi... epikoinonia... simainei na eksigas tou allou pos antilamvanese kati... akomi kai ean nomizeis oti einai poli aplo... na rotas ton allo oxi sou aresei px to mantarini... alla poia einai i geusi tou gia sena ti aisthanese otan to katapineis.. ti kanei stin glossa sou.. pos moiazei i murodia tou.. kai an sou apantisei me mantarini na peis nai alla ston kathena mas einai diaforetiki i geusi tou mantariniou... kai na min to peis apla gia na to peis alla na ksereis .. na matheis oti etsi einai...
- 09-08-2010, 15:05 #17
έτσι όπως περιγράφεις τη σχέση σου, κανονικά θα έπρεπε να νιώθεις ανακούφιση που τελείωσε.
πιστεύω ότι στο τέλος θα τα ξαναβρείτε ωστόσο.
09-08-2010, 17:15 #18
Originally posted by claire
έτσι όπως περιγράφεις τη σχέση σου, κανονικά θα έπρεπε να νιώθεις ανακούφιση που τελείωσε.
πιστεύω ότι στο τέλος θα τα ξαναβρείτε ωστόσο.
09-08-2010, 17:43 #19
Γιατί της λέτε της κοπέλας να πενθήσει;Nα πενθεί κανείς όταν ξεφεύγει από κακοποιητικές σχέσεις ή του λέμε να γλεντήσει άραγε είναι η κατάλληλη ανταπόκριση;
Εγώ θα το πάω διαφορετικά.Κανονικά θα έπρεπε να πας κάπου το βράδυ και να το γλεντήσεις.Γλίτωσες κοπέλα μου και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει.Πρόσεχε γιατί θα σε ξαναπροσεγγίσει.Οι κακοποιητές δεν αφήνουν έτσι εύκολα και αναίμακτα τις πηγές τροφοδότησης του εγωισμού και των εργαλείων της διατήρησης της εικόνας τους ως δυνατών σούπερ ντούπερ ουάου καραβαρβάτων αρσενικών.
Frei,μιλάει το παρελθόν σου μέσα από τις σχέσεις που διαλέγεις,μιλάει και σου λέει πως επειδή έμαθες να θυσιάζεσαι στα μικράτα σου,είσαι ασφαλής και σε γνωστά μονοπάτια όταν σε κακοποιούν συναισθηματικά,σε υποτιμούν,σε προσβάλλουν,στη λένε με το παραμικρό,σε αποκόπτουν από δήθεν\"απειλές\"για το\"καλό\"σου,κλπ.
Όλα αυτά και άλλα είναι συμπεριφορές κακοποιητών,χειριστικές προσπάθειες,άμεση ή έμμεση επιθετικότητα,το να σου λένε ότι πάντα το σφάλμα είναι δικό σου και μετά να μετακυλάνε στο να ζητάνε συγγνώμη,να φεύγουν και να ξαναγυρνάνε ανά διαστήματα όπως το γουστάρουν(the hot and cold treatment),ώστε το θύμα τους να είναι μια ζωή αυτό που λέμε κοινώς\"περπατάω στ\'αβγά για να μην τον πειράξει κι η αναπνοή μου\".
Χρειάζονται δύο σε κάθε χειρισμό,είναι δύο οι πλευρές που συμμετέχουν και διαμορφώνουν το τοπίο σε κάθε μας σχέση,εσύ είσαι η μία στη σχέση αυτή και συνδιαμόρφωσες το κακοποιητικό σχήμα.Φαίνεται πως το έχεις καταλάβει-μέσα απ\'όσα έγραψες-τώρα μένει να είσαι σταθερή και αποφασισμένη να μην αφήσεις το χώρο να ξανασυμβεί.
Βρε κοπελιά,δε χρειάζεσαι κανέναν να σε βάζει σε καλούπια γιατί σέρνει προβλήματα χαρακτήρα,πολύ απλά.Θα με ρωτήσεις,γιατί εγώ Rain δε σέρνω;Σέρνεις μάτια μου.Με τη διαφορά ότι δεν κακοποιούσες εσύ εκείνον,αλλά εκείνος εσένα.Στη δική σου τη καμπούρα γινόταν ο χορός και ο χορός να ξέρεις υπήρχε μεγάλη πιθανότητα μετά τις χριστοπαναγίες να πέρναγε κάποια στιγμή και σε σφαλιαρίτσες και μετά συγγνώμες.Απίθανο το βλέπεις;Κανένας τους δεν αρχίζει με τις σφαλιάρες,με τις χριστοπαναγίες ξεκινάνε όλοι οι κακοποιητές να πλάθουν το θύμα τους,να δοκιμάζουν πόσο τους παίρνει,πού και πώς,να τοποθετούν τα όρια όπου και όπως τους βολεύει.
Έκανες υπομονή,όταν δε χρειαζόταν υπομονή αλλά να βάλεις τα πόδια σου στους ώμους και να τρέχεις στην αντίθετη κατεύθυνση.Ο υπεύθυνος να φτιάξει ό,τι μπορεί από τον εαυτό του είναι αυτός,δεν είσαι ο σωτήρας κανενός,εσύ είσαι υπεύθυνη μονάχα για σένα και χρειάζεται να μάθεις από την αρχή τι σημαίνει αυτοπροστασία και διατήρηση ενός πλαισίου για τις σχέσεις σου όπου θα διασφαλίζεται η αλληλοκατανόηση και ο αυτοσεβασμός κάθε της μέλους.
Have no fear ρε!Θα το ξεπεράσεις κι αυτό και θα βγεις δυνατότερη,σοφότερη και πιο τσαμπουκαλεμένη.Οι εμπειρίες μας είναι διδάγματα,χρησιμοποίησε και τούτηνα σωστά,αντλώντας τα μαθήματά σου,δίχως να σου αποδίδεις ευθύνες που δε σου αναλογούν μόνο και μόνο γιατί έτυχε στη ζωή σου κάποιος που δεν είχε ιδέα τι σημαίνει μοιράζομαι τη ζωή μου με κάποιον.Ρίξε μούτζα και προχώρα.
;)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
09-08-2010, 19:28 #20
Συμφωνώ απόλυτα με τη ρειν.
Ξέρεις, τώρα μπορεί να στεναχωριέσαι, να σου λείπει, να σκέφτεσαι τι πήγε στραβά.
Γεγονός όμως είναι πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει, όταν φτάνει να κακοποιεί λεκτικά κάποιον, αργότερα θα οδηγηθεί και στην σωματική βία. Κάποια στιγμή που θα κάνεις μια πιο φυσιολογική σχέση θα χαίρεσαι γι αυτόν το χωρισμό.
09-08-2010, 21:40 #21
καλα τα λετε κοριτσια και ετσι ειναι..με το να πενθησει εννοω πωσ..οταν κατι τελειωνει..το πενθεισ..ετσι κι αλλιωσ ειτε το θελεισ ειτε οχι..ειναι φισιολογικη διαδικασια τελουσ...σε βοηθαει και να το αποδεχτεισ..
που στην περιπτωση την κοπελασ..μονο σε καλο θα τησ βγει μελλοντικα.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
09-08-2010, 22:07 #22
Frei καλησπερα κ απο μενα! =)
Εχω μια φιλη, για την ακριβεια τη κολλητη μου η οποια περναει παρομοια φαση μ εσενα!
Δεν την αφηνει να κανει βημα,την απομακρυνει απο εμας (τους φιλους της),με το παραμικρο που θα πει υποπτευεται πραγματα κτλ...
Της εχει πει να χωρισουν πολλες φορες, με αποτελεσμα να της κανει ψυχολογικο πολεμο, οτι αν δλδ δε προσπαθησει η ιδια να τα ξαναβρουν δεν ενδιαφερεται!!!!
Της εχω μιλησει, την εχω ρωτησει πως νιωθει κτλ κ αυτη το αποδεχεται, κ εγω δε ξερω τι να κανω πια.
Πιστευω πως ειναι καλυτερα π χωρισατε. Κ κατα τη γνωμη μου να μη ξαναγυρισεις (γιατι πιστεψε με αυτη η στιγμη που ενας απ τους 2 σας 8α προσπαθησει να τα ξαναβρειτε θα ερθει!)
Αστο να τελειωσει εδω, κ προσπαθησε να ξαναβρεις τον εαυτο σου. Δε λεω μπορει να περασατε πολλες ομορφες στιγμες, σκεψου ομως κ τις φορες που ο ανθρωπος αυτος δε σε σεβαστηκε κ σε υποτιμησε!!!
Φιλια!!Every morning we are born again
11-08-2010, 22:54 #23
{{{{Οταν τσακωνομαστε και κλαιω και του λεω οτι ξερω ποσο με αγαπας με κοροιδευει και τον βλεπω που ευχαριστιεται οταν με ποναει.}}}}________________________ Εγω θα σταθω ΜΟΝΟ Σ\' ΑΥΤΟ !!!! Προκειται για ΚΡΥΦΟΣΑΔΙΣΜΟ , Το να ευχαριστιεται καποιος οταν κανει τον αλλον να ΠΟΝΑΕΙ . Δηλαδη πως αλλιως λεγεται αυτο ? Δεν νομιζω πως αξιζει να στενοχωριεται καποιος οταν χανει εναν τετοιο ανθρωπο . Μαλλον παρτυ θαπρεπε να κανεις !!!να το γιορτασεις που σου αδειαζει τη γωνια !!!
12-08-2010, 12:28 #24
Το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι εχεις δυναμεις που ακομα δεν γνωριζεις...ανακαλυψε τες και προχωρα σε αλλα μονοπατια...οσο και αν ποναει...!!!
Πιστευω οτι εισαι σπανιος ανθρωπος και ειναι κριμα να αλλαξεις επειδη πληγωθηκες τοσο...
Να εχεις οσο μπορεις μια καλη μερα!!!
Σε αγκαλιαζω!!![B]...μαζι με τον πονο ας χορεψει η χαρα...[/B]
12-08-2010, 13:27 #25
Originally posted by frei
Και ναι με χωρισε, γιατι γυρισα και ειπα οτι δεν μου αρεσει οταν μου μιλας ετσι. Γιατι τωρα εχω αναγκη να με παει στο νοσοκομειο (ολοι οι δικοι μου λειπουν) και ειναι ευκαιρια να διαπρεψει ο εγωισμος σου... Να σε πανε οι φιλοι σου... αυτο ηταν η απαντηση του, επειδη πηγα για ενα καφε και ενα μπανιο, αφου ομως ειχα παρει πρωτα την αδεια του!!! ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ.... ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΚ!
περιγραφεις μια σειρα γεγονοτων το ενα πιο υποτιμητικο κ κακοποιητικο απο το αλλο, σε οτι αφορα τον εαυτο σου. Κ φαινεται οτι τα αναγνωριζεις σαν τετοια, αφου ετσι τα ονοματιζεις.
Οποτε, λεγοντας οτι τον αγαπας κ κλαιγοντας για το τελος αυτης της σχεσης, τί θα ελεγες οτι αγαπας σ αυτον τον ανθρωπο κ τι σου λειπει σ αυτη τη σχεση που πλεον δεν υπάρχει? Τί θεωρεις οτι χανεις με το τελος της σχεσης αυτης?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
12-08-2010, 18:16 #26
Πια μοναξιά φοβάσαι; όταν χρειάστηκες νοσοκομείο σε πήγε ενω ήταν κοντά σου;
ΓΛΥΤΩΣΕΣ..ΓΛΥΤΩΣΕΣ..θα το καταλάβεις αργότερα.μακριά απο τέτοια άτομα που μόνο πόνο και απέραντη θλίψη φέρνουν.Αργότερα και απέραντο θυμό και απέναντι στον εαυτό σου γιατί δεν θα μπορείς να πιστέψεις πως επέτρεψες να σου φέρονται τόσο υποτιμητικά.
Και αλήθεια σου λέω πονάει πολύ αυτό...
12-08-2010, 18:39 #27
Frei,πώς είσαι σήμερα;Θες να μιλήσουμε;Aν αισθάνεσαι την ανάγκη,εδώ είμαστε.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
13-08-2010, 20:40 #28
ελπιζω να πενθεις και να πονας για το γεγονος οτι ησουν τοσο τυφλη και ανασφαλης που αφησες τον εαυτο σου να υποφερει τοσο καιρο. Γιατι αν πονας επειδη γλιτωσες απο εναν αρχι@@ρα, δεν μπορω να σε καταλαβω. Να χαιρεσαι θα επρεπε για αυτο το σκελος. Επιπλεον, πρεπει να ψαξεις να λυσεις τα θεματα σου που σε οηγησαν να εχεις μια τοσο ασχημη σχεση και να θες να την επισημοποιησεις κιολας, γιατι αν δεν τα λυσεις παλι ασχημες σχεσεις θα κανεις. Τριτον, τι στο καλο εχετε παθει ολη με τη μοναξια και τη φοβαστε και την τρεμετε; Φιλους δεν εχεις; Συγγενεις δεν εχεις; Αν δεν εχεις, πολυ κακως. Πρωτα πρεπει να ειμαστε συναισθηματικα ισορροπημενοι μονοι μας με φιλους και συγγενεις, και μετα να ψαξουμε να μπουμε σε μαι σχεση. Αλλιως ειναι σαν να προσπαθεις να τρεξεις χωρις να εχεις μαθει να περπατας. ΑΠοτελεσμα: θα πεσεις, οπως και επεσες τωρα. Αλλα μες στο προγραμμα ειναι αυτα, κανεις δεν ειναι τελειος, αλλα ψαξε να διορθωσεις αυτες τις αδυναμιες. Η μοναξια μπορει να εχει πολυ παρεα πιστεψε με, και η σχεση μπορει να εχει τρελη μοναξια, οπως ειχες εσυ μεσα σε αυτη τη σχεση με τον δικτατορα που δε σε αφηνε να πηγαινεισ για καφε. Τοτε ησουν μονη σου. Ξυπνα!!!!!!!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή