Results 16 to 30 of 46
Thread: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ????
-
24-12-2006, 02:12 #16
Γειά σου Όλγα,
καταρχήν θέλω να σου πω, πως και εγώ έχω πάρα πολλές τέτοιες εμπειρίες στη ζωή μου....
απο μικρό παιδάκι που ήμουν είχα πάρα πολλές \"διαφορετικές\" εμπειρίες, τόσο στον ύπνο μου, όσο και όταν ήμουν ξύπνιος.....
αυτό βέβαια μου έδωσε την αφορμή να ψάξω να δω τι γίνεται...
..γιατί πάντα πίστευα και πιστεύω πως τίποτα δεν ειναι τυχαίο!!!!!!
Και όντως δεν ειναι τυχαίες αυτές οι εμπειρίες σου!!!!!
Εν συντομία,
σε αυτό που κατέληξα εγώ, ειναι πως αυτές οι εμπειρίες έχουν σχέση με τις προηγούμενες ζωές μας, αλλά και με το κάρμα του καθενός!!!
(Βασικά, για να το δεχτεί κάποιος αυτό, πρέπει να πιστεύει στη μετενσάρκωση και στο νόμο του κάρμα - Εγώ προσωπικά πιστεύω!)
Όμως, το σημαντικό είναι πως μπορείς να ελέγξεις αυτές τις εμπειρίες σου και να μην τρομάζεις όταν συμβαίνουν!!!
Σε αύτο μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά ο διαλογισμός - προσωπικά ο διαλογισμός, μου έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή !!! ,
Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό ειναι να μην καταπιάνεσαι με ένα τέτοιο περιστατικό....
....όσο μπορείς βέβαια.... :)
Ξέρω ειναι δύσκολο να το αγνοήσεις, τα έχω περάσει και εγώ..... όμως από ιδία πείρα σου λέω μην τους δίνεις ιδιαίτερη σημασία!!!
Άσε κάθε εμπειρία σου, απλώς να περνάει....μην τη σκέφτεσαι συνεχώς!!!
Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι... :)
Dorje
- 25-12-2006, 01:08 #17
Dorje μου καλησπέρα και σε ευχαριστώ θερμά για τη σημαντική σου παρέμβαση στην ανησυχία που δημοσίευσα!;);)
Επειδή κατά καιρούς έχω βιώσει πολλαπλές καταστάσεις τέτοιας μορφής (από μικρό παιδί και εγώ......) δεν αναστατώνομαι εύκολα ........
Απλώς η φάση που ανέφερα ήταν κάτι το διαφορετικό από όσα συνήθως περνάω και για αυτό το λόγο με αναστάτωσε!
Ήταν κάτι πέραν τα όσα συνήθως ενσωματώνονται διαδραστικά στη ζωή μου και ξύπνησε μια πύλη που μέχρι πριν ίσως και να ήταν κλειστή!
Κάθε άλλο θα έλεγα.............είμαι πάντα δεκτική και ανοικτή σε όποιο εξωπραγματικό για την κλασσική επιστήμη ερέθισμα.........;)
Απλώς η όλη φάση , ήταν πιο έντονη και μου προκάλεσαι έστω και μερική αναστάτωση!:(:(
Anyway...........όντως βοήθησες βρε ψυχή!!!!!!! Ευχαριστώ!:):)
10-01-2007, 13:30 #18
καλημέρα σε όλους, καλή χρονιά!
πολύ ενδιαφέρον το θέμα, και πολύ όμορφο το γεγονός ότι μοιράζεστε όλοι κάτι τόσο προσωπικό, και για άλλους ... αμφιλεγόμενο.
έχω εμπειρίες πολλά χρόνια ... από παιδάκι και εγώ. σε πολύ μικρή ηλικία, δημοτικό, είχα μια περίεργή εμπειρία - δεν θέλω να την περιγράψω ακόμα τουλάχιστον - η οποία με τρομοκράτησε και με έκανε να κλειδαμπαρωθώ στον εαυτό μου. αρνήθηκα τις ικανότητες που είχα να διαισθάνομαι, να πραγματοποιώ, να δέχομαι τη δύναμη της σκέψης μου, να \'βλέπω\' τον άλλο πίσω από αυτό που παρουσίαζε. πραγματικά τρόμαξα. συν ότι ιδιαίτερα οι μεγαλύτεροι δεν παραδεχόντουσαν όλα αυτά που έλεγα και μου απαντούσαν ότι λέω βλακείες. φυσικά, έγινα πανω κάτω αυτό που περίμεναν οι γύρω μου, προκειμένου να υπάρξω, με το κρυφό συναίσθημα ότι είμαι τρελή, και σε μεγάλο βαθμό υπήρξα αυτοκαταστροφική. επακόλουθο του να αρνείσαι τον εαυτό σου.
μαθηματικό μυαλό ακολούθησα 1η δέσμη, και υπολογιστές. μην μακρυγορώ, ο εαυτός μου και οι οδηγοί μου δεν με άφησαν να τους αφήσω. κατέληξα ψυχολόγος προσπαθώντας να δώσω λογικές, χειροπιαστές εξηγήσεις. φυσικά με κέρδισε ο Jung!
έλαβα θεραπεία απο σαμάνους θεραπευτές, είμαι 4ο βαθμό Seichem και MAster, και έχοντας δοκιμάσει ένα σωρό πρακτικές στον δρόμο μου προς την αυτοανακάλυψη, μπορώ να πω πλέον το εξής: ότι μου συμβαίνει υπάρχει, υπάρχει στον κόσμο μου. το δέχομαι, το αγκαλιάζω, και προσπαθώ να το κάνω προτέρημά μου.
όπως μαθαίνουμε από τους άλλλους και οι άλλοι μαθαίνουν από εμάς. είμαστε πολυδιαστασιακά όντα και μώλις τελευταία έχουμε αρχίσει να ανακαλύπτουμε τους εαύτους μας (παλαιώτερα απλά επιβιώναμε πίνες και πολέμους και καταπιέσεις... κάποιοι ακόμα).
ο φόβος είναι ανασταλτικός, περιοριστικός.
olga_soul και οι υπόλοιποι, έχουμε χάρισμα. προσωπικά πιστεύω ότι όλοι το έχουν, απλά ακόμα το αρνούνται.
το lucid dreaming είναι το συνειδητό ονείρεμα. όταν συνειδητά επεμβαίνουμε στο όνειρο για την έκβασή του, ή απλά και μόνο όταν το ζούμε σαν ξύπνιοι, γνωρίζουμε ότι ονειρευόμαστε.
στο out of body, μπορώ να συμβουλέψω το εξής: είτε γίνεται συνειδήτα είτε όχι, καλό είναι αρχικά να είμαστε προστατευμένοι, δηλαδή πριν τον ύπνο ζήτα να είσαι προστατευμένη, από τον προστάτη σου είτε από μία σφαίρα προστασίας κλπ (είναι κάτι που μπορείς να το δουλέψεις σε διαλογισμό ώστε όταν το ζητάς να γίνεται πλέον αυτόματα). επίσης, όταν πλέον φεύγεις από το σώμα σου, δές την ασημένια κλωστή/σχοινί κλπ, που συνδέει το φυσικό σου σώμα με το αστρικό. όταν θέλεις να επιστρέψεις στο φυσικό σου σώμα μπορείς πάντα να το κάνεις ακολουθώντας αυτήν την σύνδεση.
εάν δεις κάτι/κάποιον ο όποίος σου βγάζει άσχημο/επιθετικό ή κάτι τεσπα που σε φοβίζει, μπορείς απλά να τον εξαφανίσεις. στον ονειρόκοσμο δεν ισχύουν αυτά που ισχύουν στον κόσμο μας. αυτό να θυμάσαι. γιαυτό θέλει σεβασμό!
μάθε, συζήτα, διάβασε.
την αγάπη μου, καλημέρες.
Αμφιτρίτη
Anfitrith
10-01-2007, 13:31 #19
sorry αν σας κούρασα ....:)
Αμφιτρίτη
anfitrith
10-01-2007, 19:59 #20
......μονο εγω δεν εχω κληρονομικο χαρισμα γμτ!
10-01-2007, 22:30 #21
Αμφιτρίτη μου καλησπέρα!
Αν και λόγο υποχρεώσεων δεν μπαίνω πια συχνά στο forum, με ευχαρίστησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι βρήκες και εσύ ιδιαίτερα ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξα και χάρηκα ιδιαίτερα που αντιμετωπίζεις πολυδιάστατα τα όποια εσω-κοσμικά και εξω-κοσμικά ερεθίσματα αλληλεπιδρούν με την ψυχοσύνθεσή μας.;)
Σίγουρα όσοι έχουν βιώσει ανάλογες εμπειρίες σαν και τη δική μου, είναι σε θέση να κατανοήσουν πιο εύκολα τόσο τους προβληματισμούς μου, όσο και τις περιμετρικές μου ανησυχίες σχετικά με το θέμα και τις διαστάσεις του.
Μπορώ δε να σου πω στα όσα ανέφερες ότι δεν με φοβίζουν πια αυτές οι εμπειρίες και δεν νιώθω ότι σε φάση μερικής αστρικής προβολής ότι δεν μπορώ να γυρίσω πίσω, αλλά αυτό το <<σκάσιμο>> στο δάπεδο κατά την <<επιστροφή μου......>> με πονάει μιας και το αισθάνομαι έντονα!
Κατά τα άλλα <<αντέχω>> ακόμα και τις αρνητικές εμπειρίες!
Το αν είμαι χαρισματική ή όχι........το αν έχω κάτι που με κάνει εξαιτίας αυτής της επεκταμένης δεκτικότητας στις φάσεις του ύπνου να ξεχωρίζω ειλικρινά ούτε το ξέρω , αλλά και ούτε μπορώ να το προσδιορίσω βάση συγκεκριμένων αποδεκτών παραμέτρων........
Σίγουρα όμως με έχει βάλει σε σκέψεις μιας και κάθε τί......χρόνια τώρα προσπαθώ να το ερμηνεύσω χωρίς να πλαισιώνω την ανθρώπινη γνώση μόνο στα επιστημονικά δεδομένα που έχουμε ανακαλύψει, αλλά και σε όσα ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να ερμηνεύσουμε παρόλο που δείχνουν περίτρανα ότι υπάρχουν βάση απτών αποδείξεων , αλλά δεν έχουν εξερευνηθεί πλήρως.
Φιλιά!:)
11-01-2007, 21:52 #22
Αποψη μου οτι ολες αυτες οι εμπειριες ειναι κολπα του εγκεφαλου,δεν πιστευω δηλαδη οτι στην αστρικη προβολη πας ουσιαστικα σε ενα καινουργιο μερος οπως πιστευουν μερικοι...αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν ειναι ενα εξαιρετικα ενδιαφερον θεμα που χρηζει μελετης.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-01-2007, 20:42 #23
θα συμφωνησω με τον keep..
12-01-2007, 22:16 #24
κι εγώ...
πιστεύω στη διαίσθηση, μα δεν πιστεύω στους περιπάτους ημών άνευ ημών...
χωρίς προς θεού να θέλω να προσβάλω κανέναν.
13-01-2007, 01:30 #25
Κατανοώ απόλυτα τις αμβιβολίες τους καθενός για κάθε τί που δεν εξηγείται με τα όσα η ανθρώπινη αντίληψη έχει μάθει να ερμηνεύει και να αναγνωρίζει μέχρι στιγμής.......:)
Ευτυχώς δε που η αμφισβήτηση έγινε διαχρονικά το βασικό κίνητρο στην ανθρωπότητα να ανακαλύψει νέα πράγματα και να εξελιχθεί!!!!!!!
Υπάρχουν όμως και ανεξήγητα ερεθίσματα ή βιωματικά γεγονότα που δεν υπάγονται στη σφαίρα των κλασσικών επιστημών καιτους εγκόσμιους κανόνες, αλλά κατ επανάληψη εμφανίζονται σε πολλαπλά άτομα ανα τον κόσμο και όχι μόνο σε ονειρική φάση. Μπορεί κάποιος να αμβισβητήσει τη νοηματική ταμπέλα που τους έχει δωθεί ...........αλλά όχι να τα αρνηθεί μιας και υπάρχουν........όπως υπάρχουν και πολλά άλλα αντίστοιχα που έχουν συγκλονίσει την κοινή λογική με την εμφάνισή τους......
Τι-ποτέ μου δεν προσβάλεις κανέναν βρε χαζούλη!!!!!!!!!!:D:D
Απλώς τυγχάνει να ανήκω στα άτομα που έχουν βιώσει και σε ονειρική αλλά και σε ξύπνια φάση διάφορα ανεξήγητα για το ευρύ κοινό γεγονότα και χαίρομαι που βρίσκω άτομα που έχουν στο ενεργητικό τους ανάλογες εμπειρίες..........Αν δεν ζήσεις κάτι τέτοιο σίγουρα δεν μπορείς να το καταλάβεις , αλλά παράλληλα μαθαίνεις να αποδέχεσαι την αναμενόμενη αμβισβήτηση του συνόλου........
;);)
13-01-2007, 14:01 #26
καλημέρα σε όλους
τα όνειρα που βλέπει ο καθένας μας είναι κάτι προσωπικό - θέλω να πω ότι το προσωπικό ασυνείδητο μιλάει στον καθένα μέσω των προσωπικών του εικόνων και συμβόλων έτσι ώστε να υπάρχει κατανόηση του μυνήματος, είτε αυτού που εκτονώνεται μέσω του ονείρου είτε αυτού που λαμβάνεται.
πέραν αυτού, υπάρχει και το συλλογικό συνείδητο. δηλαδή, υπάρχουν κοινά σύμβολα και εικόνες (όπως αρχέτυπα) που επικοινωνούν με όλους.
επίσης όλα είναι ενέργεια, και στην ενέργεια τίποτα δεν πάει χαμένο. απλά μετουσιώνεται.
η σκέψη και η πρόθεση είναι ενέργεια και από εκεί ξεκινάει η η επιλογή για πράξη .αν η πρόθεση και η σκέψη δεν γίνουν πράξη ... και δεν υπάρξουν στο πραγματικό εδώ μας .... πού πάνε???
τι θέλω να πω? χεχε δεν ξέρω! ίσως ότι μπορούμε να είμαστε ανοιχτοί στον ασυνείδητο κόσμο, και να μπορούμε να \"ταξιδέψουμε\" σε \"προσωπικούς κόσμους\" και σε \"κοινούς κόσμους\". άλλωστε, και από τη στιγμή που δύο άνθρωποι που κοιτάνε το ίδιο αντικείμενο έχουν διαφορετική οπτική του αντικειμένου, γιατί να υπάρχει μία πραγματικότητα? επείδή την έχουν ορίσει κάποιοι? και αν κάποιος από αυτούς απλά ντρέπεται να παραδεχτεί στους γύρω του τις εμπειρίες του, για να μην χάσει το κύρος του?
σπείρε πρόθεση θέρισε μία σκέψη
σπείρε μία σκέψη, θέρισε μία πράξη
σπείρε μία πράξη, θέρισε μία σύνήθεία
σπείρε μία συνήθεια, θέρισε χαρακτήρα
σπείρε χαρακτήρα, θέρισε πεπρωμένο
τελικά, πιστεύεις - δεν πιστεύεις ..... ψάξτο!
να έιστε καλά!!!!!
Αμφιτριτη
anfitrith
13-01-2007, 15:22 #27
Η πραγματικοτητα μαλλον ειναι μια αλλα οπως την αντιλαμβανεται ο καθενας σιγουρα διαφερει.
Οσο για την ενεργεια ασχετο αλλα συμφωνα με την φυσικη η ενεργεια δεν χανεται αλλαζει μορφες αλλα συμφωνα μετην φυσικη η ενεργεια υποβαθμιζεται συνεχως σε κατωτερες μορφες ενεργειας (εντροπια).
Edit:Κατωτερες=μορφες ενεργειας με μεγαλυτερη αταξια.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
14-01-2007, 14:41 #28
Γεια σας και από εμένα&#8230;.
Πραγματικά βλέπω πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα&#8230; και όπως έχω αναφέρει, είχα και έχω πολλές εμπειρίες και έτσι θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, μερικά πράγματα στα οποία έχω καταλήξει:
Καταρχήν θεωρούμε όλα αυτά τα φαινόμενα παράλογα και εξωπραγματικά και ότι η κλασσική επιστήμη δεν μπορεί να τα εξηγήσει&#8230;
Και όντως, με βάση τη δυτική λογική και επιστήμη δεν υπάρχει εξήγηση&#8230;
όμως έρχεται μια άλλη θεώρηση και επιστήμη που δίνει εξήγηση σε όλα αυτά τα φαινόμενα και τα θεωρεί φυσιολογικά&#8230;.
Αυτό γίνεται στο Βουδισμό, ο οποίος είναι μια θρησκεία &#8211; φιλοσοφία &#8211; ψυχολογία και έχει εκατοντάδες εκατομμύρια πιστούς σε όλο τον κόσμο.
Έτσι, ενώ εμείς εδώ στη δύση θεωρούμε παράλογα αυτά&#8230;στις Βουδιστικές χώρες είναι εντελώς φυσιολογικά&#8230;
Άρα πως μπορούμε να τα πούμε παράλογα!!!!!!!!! Αν ήταν όντως παράλογα, όλοι θα τα αντιμετώπιζαν ως παράλογα!!!!!
Επειδή δεν θέλω να σας κουράσω, θα προσπαθήσω να αναφερθώ με συντομία στο τι πιστεύει ο Βουδισμός για αυτά&#8230;
Βασική προϋπόθεση, για να γίνουν κατανοητά τα επόμενα, όπως είπε ο Βούδας, θα πρέπει κάποιος να δέχεται την μετενσάρκωση και τον νόμο του κάρμα.
Η Μετενσάρκωση είναι διαρκής επαναγέννηση από την μια ζωή στην άλλη, δηλαδή όταν κάποιος πεθαίνει, μετενσαρκώνεται σε μια άλλη ύπαρξη (όχι απαραίτητα άνθρωπος&#8230;)
Ο νόμος του Κάρμα ή νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος, αναφέρεται στο ότι κάθε πράξη που κάνουμε δημιουργεί την αιτία για τα αποτελέσματα που θα βιώσουμε σε αυτή και στις επόμενες ζωές. Δηλαδή αν κάνουμε μια καλή πράξη, θα βιώσουμε το ανάλογο αποτέλεσμά της, το οποίο θα είναι καλό. Και αν αντίθετα κάνουμε μια αρνητική πράξη θα βιώσουμε μια αρνητική εμπειρία.
Έτσι κάθε εμπειρία που έχουμε σε αυτή τη ζωή οφείλεται σε πράξεις που εμείς οι ίδιοι έχουμε κάνει σε αυτή ή σε προηγούμενες ζωές μας.
Με αυτή τη λογική μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί μερικοί άνθρωποι είναι πιο καλότυχοι και άλλοι πιο κακότυχοι&#8230;(δηλαδή δεν υπάρχει τύχη!!!!!!!!!!!)
Τώρα όσον αφορά αυτές τις «διαφορετικές» εμπειρίες, οφείλεται πάλι στο κάρμα του καθενός.
Όταν κάποιος βιώνει μια τέτοια εμπειρία εκείνη τη στιγμή ωριμάζει ένα κάρμα ικανότητας ή εμπειρίας που είχε σε προηγούμενη ζωή&#8230;.
Και γιατί είναι τόσο «διαφορετική» αυτή η εμπειρία???
Ο ίδιος ο Βούδας Σακυαμούνι(ο ιστορικός Βούδας), μόλις έγινε Βούδας, έδωσε τις διδασκαλίες του, που είναι γνωστές ως «Ντάρμα», στους υπόλοιπους ανθρώπους για να εξελιχτούν και να καταφέρουν να γίνουν και αυτοί Βούδες.
«Βούδας» σημαίνει «αυτός που έχει αφυπνιστεί» και είναι μια εσωτερική επίτευξη!!!
Έτσι πολλοί άνθρωποι ασκήθηκαν και ασκούνται σε αυτές τις διδασκαλίες και πάρα πολλοί έχουν καταφέρει να γίνουν Βούδες.!!!!! Αν κάποιος γίνει Βούδας τότε βιώνει τη «Νιρβάνα» που είναι μια κατάσταση συνεχούς ευδαιμονίας, αλλά παράλληλα ένα τέτοιο ον έχει και κάποιες ξεχωριστές ικανότητες και ιδιότητες, που δεν μπορούν να αντιληφθούν από την ανθρώπινη νόηση&#8230;
Αυτές, όμως οι ικανότητες αποκτώνται σιγά &#8211; σιγά με την συνεχή εξάσκηση&#8230; έτσι κάποιος γιόγκι(ασκούμενος), καθώς προχωράει στην άσκησή του αποκτάει όλο και πιο πολλές ικανότητες.
Όπως είναι ευρέως γνωστό στο Βουδισμό, υπάρχουν πολλοί γιόγκι που μπορούν και διαβάζουν την σκέψη των άλλων, μπορούν να δουν το μέλλον και το παρελθόν των άλλων σε αυτή τη ζωή, μπορούν να δουν τις προηγούμενες και τις μελλοντικές των άλλων και άλλα πολλά&#8230;..
Οπότε όταν κάποιος έχει ασκηθεί σε κάτι τέτοιο και αναπτύξει σε μια ζωή τέτοιες ικανότητες, με βάση το νόμο του κάρμα δημιουργεί τις αιτίες να ξαναβιώσει τις ίδιες εμπειρίες&#8230;
Βέβαια για να μπορέσει κάποιος να συνεχίσει αυτή την εξέλιξή του από τη μια ζωή στην άλλη θα πρέπει να ασκηθεί και πάλι για να αποκτήσει τον έλεγχο αυτών των εμπειριών και των ικανοτήτων&#8230;.
Όσο δεν ασκείται συνειδητά, απλά βιώνει κάποιες εμπειρίες που δεν καταλαβαίνει τι είναι και γιατί συμβαίνουν&#8230;.
Οπότε, όπως καταλαβαίνετε έχουμε πολλούς γιόγκι από προηγούμενες ζωές στο forum μας&#8230;. :):) ;)
Πραγματικά γνωρίζω ότι αυτά δεν μπορούν να γίνουν δεκτά από πολλούς, αλλά θεώρησα ότι είναι καλό να σας παρουσιάσω μια διαφορετική θεώρηση που είναι αποδεκτή από εκατομμύρια ανθρώπους και η οποία δέχεται, ερμηνεύει και καλλιεργεί τέτοιες ικανότητες και εμπειρίες!!!!!
Ειλικρινά, ήμουν όσο το δυνατόν πιο σύντομος&#8230;&#8230;.
Αν θέλετε όποια επεξήγηση μπορείτε να μου το πείτε&#8230;
Με αγάπη
Dorje
15-01-2007, 16:14 #29
η φυσική επιστήμη ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ τα φαινόμενα. βέβαια για τη στρογγυλότητα της γής πολλοί πέθαναν .... μέχρι να παρατηρηθεί ...... και φυσικά υπάρχει και το Bias του ερευνητή .... ότι ψάχνεις βρίσκεις ... αν το βρείς και δεν το έχεισ ψάξει, και δεν υπάρχει κοινα αποδεκτή ονομασία για το φαινόμενο, και ο καθένας πλέον το προσαρμόζει στα δεδομένα του και το ονομάζει κάτι ... το φαινόμενο δεν χρειάζεται να το παρατηρήσουμε για να υπάρξει και αν του έδωσαν κάποιοι όνομα δεν σημαίνει οτι και το περιγράφει απόλυτα. για την ώρα, και ενω με ενδιαφέρουν οι απόψεις των διαφόρων επιστημων κλπ, παραμένω πιστή στο συναίσθημα και την αντίληψη μου, και αφήνω ανοιχτές τις πόρτες ....
καλή εβδομάδα
Αμφιτρίτη
anfitrith
15-01-2007, 16:19 #30
dorje καλησπέρα,
πολύ καλό το περιεχόμενο!
και πιστεύω ότι είσαι αρκετά σύντομος σχετικά με αυτό που περιέγραψες!
υγ: πολλοί γιόγκοι δουλεύουν με το διπλό τους, και βρίσκονται σε 2 τουλάχιστον μέρη ταυτόχρονα. χώρος-χρόνος, πολύ εύκαμπτες έννοιες, τελικά.
καλή βδομάδα
Αμφιτρίτη
anfitrith
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή