πως να στρωθω για διαβασμα και να μην σκεπτομαι???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Senior Member

πως να στρωθω για διαβασμα και να μην σκεπτομαι???

βρε παιδια

εχω προβλημα

εχω τεσσερις εργασιες για το μεταπτυχιακο μου

που πρεπει οπωσδηποτε να τις κανω μσα σε δεκα μερες!!!

δεν ειναι δυσκολες. απλα οταν στρωνωμαι αρχιζω στεναχοριεμαι για το ενα και για το αλλο

νιωθω αναξια νιωθω χαλια που δεν τις εκανα μεχρι τωρα ...

και πνιγομαι

δεν μπορω να εργασθω! και πρεπει! ειναι η τελευταια μου ευκαιρια!

δεν νιωθω καλα με το συγκεκριμενο μτπτχκ

αλλα δεν με νοιαζει πια! θελω απλα το χαρτι! εχω κοπιασει πολυ και θελω να τελειωνω!

πειτε καμια ιδεα κατι ενθαρρυντικο κατι

συγγνωμη που σας κουραζω

αλλα δεν μπορω

ηταν να τα δωσω τον Ιουνη αλλα εμειναν για τωρα τελικα.

αχ αν ειχα καποιον διπλα μου που να εδινε τα ιδια μαθηματα και τα καναμε μαζι ποσο θα χαιρομουν

αλλα η μια συμφοιτητρια που εχω δεν θα τα δωση τα μαθηματα γιατι τρεχει αλλου

και η αλλη το παραταει το μτπχκ αυτο γιατι γεννησε. ουφ! αυτα τα ολιγα....
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Συγνώμη κάνεις μεταπτυχιακό και παρ\'όλ\'αυτά νιώθεις ανάξια;;; Εγώ πάντως που θα ξεκινήσω μεταπτυχιακό τον Οκτώβρη νιώθω πολύ χαρούμενη που θα προχωρήσω. Εσύ κοντεύεις να το τελειώσεις, είσαι μια ανάσα μακριά και νιώθεις ανάξια;;; Οι άλλες κοπέλες που αναφέρεις που η μια το παρατάει και η άλλη τρέχει αλλού τι θα πρέπει να αισθάνονται δηλαδή;;
    (Προφανώς έχουν τους λόγους τους και μια χαρά θα πρέπει να αισθάνονται, αλλά το λέω με την έννοια του ότι αντικειμενικά από τις τρεις εσύ είσαι αυτή που το προχωράς!)

Senior Member
    ναι βρε streidi

αλλα το αναξια δεν εχει σχεση με τα μεταπτυχιακα αλλα με το πως νιωθει κανεις

μπορει να εισαι του δημοτικου και να νιωθεις μια χαρα αξιος και να εισαι κιολας...! φυσικα!

απλα εγω με τη μια και την αλλη μαυρη σκεψη μου ειναι αδυνατον να κανω τι εργασιες μου και θελω να πω μηπως κανεννας απο εδω καταφερε και συγκεντρωθηκε σε κατι αναλογο να με πει πως το εκανε!

παντως ευχαριστω καλο μου streidi!!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Άρα είτε κάνεις τις εργασίες σου και πάρεις το μεταπτυχιακο με άριστα, είτε κοπείς, εσύ πάλι ανάξια θα νιώθεις! Κρίμα δεν είναι για μια άξια κοπέλα; Καλό είναι να ψάχνεις συναγωνιστές για να εμπνευστείς στο διάβασμα, αλλά μην ψάχνεις δεκανίκια για να προχωρήσεις, θα το βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου! (δε λέω πως είμαι καλύτερη, έτσι; πιθανότατα κι εγώ θα είχα αγχωθεί στη θέση σου! ) Αυτό που προσπαθώ να πω είναι να πατήσεις πάνω στην αντικειμενική αλήθεια: \'\'Είμαι άξια γι\'αυτό και γι\'αυτό\'\' και να ψαχτείς μέσα σου: \'\'Παρ\'όλ\'αυτά νιώθω ανάξια... γιατί;\'\'
    Καλή συνέχεια κοριτσάκι και καλή επιτυχία! Εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά! :-)

Senior Member
    ευχαριστω πολυ streidi! καλη συνεχεια και σε σενα!

Member
    Όταν έχω να κάνω μια πιεστική δουλειά που απαιτεί σκέψη (γράψιμο) αλλά μου είναι αδύνατον να στρωθώ, ο μόνος τρόπος να την ξεκινήσω είναι να την κάνω τελείως πρόχειρα. Γράφω σχεδόν χωρίς να σκέφτομαι, κι ας βγει μπούρδα, δεν έχει σημασία. Όταν τελειώσω την \"μπούρδα\" κάνω ένα διάλειμμα. Μετά που την ξανακοιτάζω, εύκολα πια κάνω διορθώσεις γιατί οι βασικές ιδέες είναι ήδη στο χαρτί και κατά κάποιο τρόπο αιχμαλωτίζουν το μυαλό μου, εμποδίζοντάς το να ταξιδεύει αλλού.

Senior Member
    τελειο πολυ καλο!

θα αρχισω ετσι! ευχαριστω

Senior Member
    res, κ εγω εχω αυτο το προβλημα κ σε καταλαβαινω παρα πολυ καλα! συμφωνω με την προταση της νατ, κ σε εμενα δουλευε πολυ ικανοποιητικα! ξεκινα ταχυστως κ πες \"θα κανω μια δουλεια του ποδιου, δεν πειραζει, αρκει να εχω κατι να παραδωσω!\" στην πορεια κατα πασα πιθανοτητα θα γινει καλυτερο απο οτι περιμενες στην αρχη, αλλα κ να μην γινει, ακομα κι αν γινει πραγματι μετριοτατο, απο το τιποτα καλυτερα κ το μετριο. επισης σκεψου κ τι απαιτησεις θετεις απο τον εαυτο σου ρεαλιστικα. πχ αν βγαλεις ακομα κ πολυ μετρια 4 εργασιες σε 10 μερες, εμενα μου φαινεται καταπληκτικο ρεκορ! δεν ειναι μονο η ποιοτητα, ειναι κ αλλες παραμετροι οπως πχ ο χρονος προετοιμασιας. το να ζητας απο τον εαυτο σου να βγαλει 4 αριστουργηματα σε 10 μερες, θα ηταν συμβολαιο για απογοητευση.

Senior Member
    Lou !!!

σε ευχαριστω!

Senior Member
    λοιποοοοοοοοοοοον απο τοτε που ανοιξα το θρεντ αυτο

ομολογω πως εχω νεοτερα

βασικα δεν ειναι και φοβερα νεα αλλα αλλα γιοα μενα ειναι

λοιποοοοοοοοοοοοον

εχω να πω

πως ξεφοβηθηκα αρκετα τις εργασιες

εκανα την μια τελικα

και εχω τρεις και μια διπλωματικη!!!!

το καλυτερο ειναι ομως πως τις ξεφοβηθηκα λιγο

γιατι παιδια ηταν φοβερο

δεν μπορουσα καν να ανοιξω βιβλιο το καταλαβαινετε?

και ειλικρινα δεν ηταν απο τεμπελια

διαβαζα απειρες ωρες διαφορα πραγματα αλλα οχι αυτ

αλλα τι ρεζιλι

συνολο για ενα μεταπτυχιακο δυο ετων...

τεσσερα χρονια !!!! παω για πεντε!!!!!

τελος παντων τυρρανια σκετη!

αντε για να με παρηγορησω θα πω πως εκαν και αλλα πραγματακια στο ενδιαμεσο αλλαξα δυο τοπους κατοικιας (πολεις)

ευχηθειτε μου να τελειωνω και ειλικρινα θα σας κερνουσα ! πραγματικα!!!!

αντε να ελθω Αθηνα οσοι ειστε απο κει να σας κερασω μολις τελειωσω (αμα δουλεψω το καλοκαιρι και εχω λεφτα ε?)

αν πανε λοιπον ολα καλα τα πραγματα

ετοιμαζω διπλωματικη (που ειναι ερευνητικη να παρει)

δινω και τα τρια μαθηματακια και κατα Οκτωβρη μερια εχω ξεμπερδεψει???????????????????????

αχ σαν ονειρο μου φαινεται!!!! μακααααααααααααααριιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιι!!!!!!!!!

πειτε κανεναν ενθαρυντικο λογο!!!! πληζ!

Banned
    Ρις πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια για ότι έχεις καταφέρει έως τώρα! :) Το σημαντικό είναι ότι ξεπέρασες το φόβο. Μεγάλο βήμα! Μην ξεχνάς ότι όλα αυτά έγιναν εν μέσω μετακομίσεων, αλλαγή μόνιμης κατοικίας, με όλη την αναστάτωση που είναι δυνατόν να προκαλέσουν.

Διαβάζοντας το θέμα βρήκα πάρα πολύ χρήσιμη τη συμβουλή του/της nat.
    Ξεκίνα τη συγγραφή της κάθε εργασίας σκαρώνοντας ένα γρήγορο σκελετό στον οποίο, σε πρώτη φάση, θα περιέχονται μόνοι οι τίτλοι των βασικών ενοτήτων. Στη συνέχεια "γεμίζεις" σε σύντομο χρονικό διάστημα την κάθε ενότητα, στοχεύοντας σε ένα πρόχειρο αποτέλεσμα. Έτσι, έχεις στα χέρια σου κάτι το οποίο μπορείς να το παραδώσεις οποιαδήποτε στιγμή. Πίστεψε με, η ανακούφιση θα είναι μεγάλη. Ο χρόνος παγώνει, το άγχος μετριάζεται σημαντικά και από εκεί και πέρα εκτιμάς την κατάσταση και κινείσαι ανάλογα. Αν έχεις χρόνο και όρεξη με κάποιες αναγνώσεις, εντοπίζεις ότι δεν σου αρέσει και κάνεις όποιες βελτιώσεις θεωρείς απαραίτητες.

Μια εργασία ενός μεταπτυχιακού προγράμματος είναι. Δεν είναι απαραίτητο να δώσεις το τέλειο αποτέλεσμα ( και ποιο είναι το τέλειο; ).

Έχεις πάρει φόρα :)
    Σε βλέπω να ξεμπερδεύεις άμεσα με το μεταπτυχιακό!

Senior Member
    gus1973

ευχαριστω πραγματικα πολυ

αντε και που λες πως εχω παρει φορα ε???

ναι!!!!!

σωστα αυτο σκεφτηκα και γω ! μια ρημαδα ερευνητικη σε καμια διακοσαρια νηπιακια!!!!!

ειναι για νηπιαγωγων το μεταπτυχιακο! αλλα δεν ειμαι νηπιαγωγος!!!!

αντε φιλια πολλα!

καλο βραδυ και οτιδηποτε η οποιαδηποτε νεοτερη εκβαση θα την γραφω!!!

ποσο ευχομαι να τελειωσει!!!!

Member
    Καλησπέρα.Θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα παιδιά....

Κάτι ακόμα...να προσπαθείς να κάνεις τις εργασίες σου πρωινές ώρες, με χυμο ή κάφε...και όταν αισθάνεσαι κουρασμένη κανε καμια βολτα και συνέχισε...καλή -καλές επιτυχίες

Senior Member
    ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη naomi

Junior Member
    εχω να παραδώσω σε 20 ημέρες πτυχιακη, για τη σχολη μου, και με εχει πιάσει ο ιδιος φόβος ..εδω και 2 εβδομαδες διαβάζω οτι αλλη μπουρδα, οποιο αλλο βιβλιο αλλα φοβαμαι να ξεκινήσω την πτυχιακη, ολο το αναβάλλω. το πρωι λεω θα την ξεκινησω το μεσημερι, αντιστοιχα το μεσημερι οτι θα αρχισω το απογευμα και παει λεγοντας... καπως ετσι περασανε οι 2 τελευταιες εβδομαδες. εντωμεταξυ με έχουν ρημάξει κυριολεκτηκα οι τυψεις για τους τόσους χαμενους μήνες. ειχα απλετο χρονο απο το Σεπτεμβρη αλλα....τεσπα.. Σκεφτομαι να ακολουθήσω την τακτικη του-ης νατ...την thanksw κιολας!!!

researcher περιμένω να μας πεις πως τα πηγες τελικα...εχεις πεισμωσει κ πιστεύω θα τα καταφέρεισ!!!!!!

Ερώτηση: μια πτυχιακή με 50 σελιδες θεωρητικό μερος και αναλυση 30 ερωτηματολογιων (τα οποια ειναι ετοιμα απαντημενα) αν πιεστω σε ποσες μέρες μπορω να τη βγάλω... ? οχι κατι τελειο. μου φτάνουν 20 μέρες? βασικα 15 θέλω για να εχω το περιθωριο των τελευταίων διορθώσεων... Θα Ξεκινήσω αυριο!!!!

Page 1 of 2 12 LastLast