Ξαναειρθε?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 54
    Senior Member

Ξαναειρθε?

Λοιπον να σας πω μια στιγμη την μεγαλη μου ιστορια που ξεκιναει πριν απο 1 μισι χρονο . Πιο συγκεκριμενα τον μαρτιο του 09.
    Ξεκινησα να εχω μια ανχωδη διαταραχη με κρισεις πανικου φοβουμενος μην πεθανω.Ειτε απο καρδια Ειτε απο οτιδιποτε αλλο οπως λογου χαρη καρκινος. Ειμαι 18 και προσφατα εβγαλα κατι σαν γρομπαλακι στον λαιμο(πριν δυο βδομαδες για την ακριβεια) Το οποιο νομιζα οτι ειναι εσωτερικο σπυρακι αφου εχω λιγα σπυρακια λογω ακμης. Ε, λοιπον μετα απο τις διακοπες και ατελιοτο ξενυχτι μιας βδομαδας με ποτα τσιγαρα και τα λοιπα. Αρχισε να μου ποναει ο λαιμος και συγκεκριμενα το δεξιο μερος εκει δηλαδη που ειναι το γρομπαλακι. Ετσι εμφανιστηκε και αλλο ενα απο διπλα μικροτερο απο αυτο. Που το χω και απο την αλλη μερια αλλα πιο μικρο . Κατι σαν πρισμενος αδενας. Ε λοιπον ανυσιχω μηπως εχω καρκινο στον λαρυγκα (αφου τα συμπτωματα που διαβασα σε διαφορες ιστοσελιδες τεριαζουν πανω κατω με τα δικα μου) Ειχατε ποτε καμια παρομοια εμπειρια? Πειτε την γνωμη σας αν μπορειτε , αν δηλαδη βρισκετε λογικο το υπερβολικο ανχος που εχω απο χθες

Senior Member
    καποιος να απαντησει?

Senior Member
    μπορει και να μην ειναι τιποτα και τζαπα να ανησυχεις αλλα μιας και εχεις αγχωθει τοσο πηγαινε να το κοιταξεις καλυτερα..να εισαι σιγουρος..

Senior Member
    Ευχαριστω για την βοηθεια
    Κανενας αλλος αν μπορει να μου δωσει οδηγειες ξερω γω
    Υπαρχει περιπτωση 18 χρονων να χω καρκινο του λαρυγγα?

Junior Member
    όχι, δεν είναι δυνατόν να είσαι 18 και να έχεις καρκίνο του λάρυγγα, αλλά αυτό θα σου το επιβεβαιώσει ένας γιατρός και μάλιστα σύντομα, για να ξεμπερδεύεις. Αυτό που είναι ανησυχητικό περισσότερο είναι που είσαι 18 και έχεις αρχίσει να φλερτάρεις με τις κρίσεις πανικού. Αυτό πρέπει να δεις ταυτόχρονα με το πρόβλημα του λαιμού σου

Senior Member
    Χαχα glauki ευχαριστω για την ανυσηχια σου. Απο τα 16 μησι εχω κρισεις πανικου αλλα εχουν σταματισει εδω και 1 χρονο οποτε ειμαι μια χαρα . Απλα τωρα μου ξαναρθε αυτη η ανυσηχια

Senior Member
    Νομίζω οι διαχειριστές στην κεντρική σελίδα πρέπει να βάλουν κάτι σαν και αυτό \"Αν έχετε πανικούς και φοβάστε για οποιαδήποτε αρρώστια,κατά 99% δέν έχετε τίποτα\".Άντε ξεκολλάτε και πάτε για κανα μπανάκι.Ειδικά εσύ 18 χρονών θα έχεις πολλές αρρώστιες!!! :P Ξεκολλάτε παιδία.Όσο μπορείτε.Αφού ξέρετε από τι είναι όλα.Μην ψάχνετε τι έχετε, αλλά ψάξτε γιατί να νιώθετε πώς έχετε κάτι άλλο.

Senior Member
    ρε φιλε μα την παναγια ολοι αυτο μου λενε πραγματικα. Εχεις απειρο δικιο αλλα ειναι αλλιως το σκεφτεσε και φρικαρεις (οτι μπορει να χεις καρκινο κτλπα)

Senior Member
    Ναι οκ επειδή τα έχω περάσει στο λέω.Κάποια στιγμή θα το χωνέψεις και απο μόνος σου.Γιατί ότι και να σου λέμε εμείς απο το ένα μπαίνει και απο το άλλο βγαίνει.Κοίτα όλοι έχουμε μια φωνή μέσα μας.Και αυτή ακούμε είτε είναι σωστή είτε λάθος.Πίστεψέ ήρθε η ώρα να ακούσεις οτιδήποτε άλλο εκτός απο αυτή την φωνή τώρα.Άσε για λίγο να σε οδηγήσουν οι άλλοι πρός το παρών.

Έχεις πρόβλημα.Απλά δέν έχει όνομα καρκίνος.Έχει όνομα άγχος.Αυτό σου αρκεί νομίζω.Και επειδή δικοί μου άνθρωποι έχουν φύγει απο καρκίνο το τελευταίο πράγμα που έκαναν είναι να λένε \"πω έχω καρκίνο το βρήκα στο ίντερνετ\".Άσε αυτά τα μαθαίνεις εκεί που ούτε κάν το περιμένεις και μάλιστα αρκετές φορές χωρίς καν να καπνίζεις.

Εξ άλλου είναι και χάσιμο χρόνου γιατί σε ένα μήνα παίζει να έχεις βρεί άλλη φανταστική ασθένεια.Ξεκόλλα

Senior Member
    Ευχαριστω για την βοηθεια shifter αλλα δεν ξερω ανυσηχω γιατι και τα συμπτωματα ειναι ιδια με του καρκινου. Οκ το ξερω οτι μπορει να κανω λαθος. Απλα θελω μια γνομη πανω απο ολο αυτο αν πιστευετε οτι ειναι οντως ψυχοσωματικο η αν ειναι κατι αλλο

Senior Member
    Όχι ρε προς θεού.Δέν είπαμε και τυφλή πίστη.Ψάξτο αν αυτό θα σε κάνει να ησυχάσεις.Εμείς τι να πούμε απο εδω;Κάνε κάποιες εξετάσεις - δέν ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.Και αν δεν βγεί τίποτα πάρτο απόφαση και σταμάτα να το σκέφτεσαι.

Δέν είναι κακό να αμφιβάλεις για κάτι.Κακό είναι να σου τρώει την ζωή και να ζείς μες στον φόβο χωρίς κάν να έχεις μια απάντηση.Παρα μόνο υποθέσεις.

Senior Member
    Originally posted by konsav92
    Ευχαριστω για την βοηθεια shifter αλλα δεν ξερω ανυσηχω γιατι και τα συμπτωματα ειναι ιδια με του καρκινου. Οκ το ξερω οτι μπορει να κανω λαθος. Απλα θελω μια γνομη πανω απο ολο αυτο αν πιστευετε οτι ειναι οντως ψυχοσωματικο η αν ειναι κατι αλλο
    Γεια σου. Πολύ σωστά σου λένε ότι μάλλον ανησυχείς τζάμπα και βερεσέ. Είσαι πολύ μικρός για να έχεις 854 αρρώστιες, λολ, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά μεγάλος για να συνειδητοποιήσεις ότι το άγχος είναι γενικότερα κακός σύμβουλος για πολλά \'κακά\' μικρά ή μεγαλύτερα.
    Αν καθίσεις στο ίνερνετ και αρχίσεις το ψάξιμο, νά \'σαι σίγουρος ότι θα βρεις παραπάνω από μια ασθένειες, οπότε και το άγχος σου θα επιδεινώσεις - με δική σου ευθύνη - και άκρη δε θα βγάλεις. \'Συμπτώματα\' υπάρχουν άπειρα και μπορεί να να είναι είτε κοινά ανάμεσα σε παραπάνω από μια παθήσεις, είτε και να μην έχουν καν αιτιολογία και παρόλα ταύτα να είναι υπαρκτά.
    Καταρχάς ψυχραιμία, νέο παιδί είσαι, αλλά καλό είναι να έχεις υπόψιν σου πως έτσι κι αλλιώς ο καρκίνος - το λέω επειδή σου κόλλησε - είναι ψυχοσωματική αρρώστια. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι τίποτα άλλο από \'σωματοποιημένος εσωτερικός πόνος\' και καλό είναι να το έχουμε υπόψιν μας. Επίσης κατά τη γνώμη μου, καλό είναι να έχουμε όλοι υπόψιν μας πως δε κοιτά ιδιαίτερα ηλικίες, \'θερίζει\' στην εποχή που ζούμε και η εποχή μας δεν είναι και η καλύτερη που υπάρχει έ;... θέλω απλά να σου πω, ότι αναπνέουμε ρύπους, δεχόμαστε ραδιενέργεια ακόμη και μέσω της διατροφής μας, και δεν είναι καν στο χέρι μας να ξέρουμε αν πίνουμε... νεράκι του Θεού. Συγγνώμη αλλά δε μπορώ παρά μόνο να σου μιλήσω ρεαλιστικά.
    Καλό είναι λοιπόν να χαλαρώσεις, να προσπαθείς να ψάχνεις με το σωστό τρόπο ο,τιδήποτε σου συμβαίνει και να ακολουθείς όσο είναι στο χέρι σου κάποια πράματα που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη και ποιοτικότερη.
    Εννοείται μακριά από καταχρήσεις!... ... και ναι, το άγχος είναι ικανό να σου προκαλέσει \'σωματικά\' που θα σου φαινόντουσαν έως και απίθανα...

Senior Member
    εγω δε θα σου πω ξεκολα μη σκεφτεσαι κλ αυτο δε γινεται θα σου πω οτι οντωσ ειναι καρκινοσ τι νομιζεισ οτι θα αλλαξει στη ζωη σου; τιποτα σου λεω εγω θα πασ ενα γιατρο θα κανεισ θεραπεια αν υπαρχει και μετα δεν υπαρχει τιποτα αλλο να κανεισ θα συνεχισεισ να δουλευεισ εκει που δουλευεσ, θα συνεχιζεισ να κανεισ παρεα αυτουσ που εκανεσ και θα πηγαινεισ για καφε εκει που πηγαινεσ παντα ,περα απο τη στεναχωρια που θα εχεισ που κι αυτο δεν ειναι σιγουρο σε αλλουσ βγαινει μαχητικοτητα ,θα συνεχισει να ζεισ ΚΑΝΟΝΙΚΑ κανενασ δε θα σε καταλαβει και αν σε καταλαβει κανενασ δε μπορει να σε βοηθησει στα ιδια πραγματα που δυσκολευεσαι τωρα θα δυσκολευεσαι και μετα πιθανον λιγο περισσοτερο ξεκολλα λοιπον φιλε και ανοιξε τα ματια να δεισ οτι ακομα κι οταν πεθαινεισ συνεχιζεισ να ζεισ.

Senior Member
    τι λετε ρε παιδια . Θα με κανετε να νομιζω οτι εχω καρκινο

Senior Member
    Λοιπόν Παντ, είσαι... θεός, ήλιος καλοκαιρινός, λολ!... ... μου αρέσει πολύ που δε... χαϊδεύεις αυτάκια, και προς Θεού - πού πήγε ο Θεός παιδιά;... αγανάχτησε και την έκανε θα έλεγα, λολ - ας μη το πάρει προσωπικά ο φίλος εδώ. Γνώμη μου είναι ότι οι άνθρωποι κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουν να το παίρνουν απόφαση ότι το οποιοδήποτε \'κακό\' δεν αφορά πάντα και μόνο τους άλλους, μιας και \'εμείς\' για τους άλλους, οι... \'άλλοι\' είμαστε, λολ!...
    Κι όσο πιο νωρίς μας δίνεται η ευκαιρία να συνειδητοποιούμε πράματα, τόσο το καλύτερο για όλους. Επιτέλους, δε μπορεί να δικαιούμαστε ΜΟΝΟ ολη την ευτυχία που μπορεί να υπάρχει σε αυτό τον πλανήτη για τον άνθρωπο, αλλά ΠΟΤΕ να μη μας αφορά σχεδόν τίποτα από αυτά που θα \'βρουν\' τους άλλους και μόνον αυτούς. Ας μη με παρεξηγήσει ο φίλος, μιλάω ολίγον τι αλληγορικά και για να κάνω και λίγο χιούμορ... αυτός ο άτρωτος ο Χαϊλάντερ, μα δε βαριόταν... αιώνες - αιώνες;... ... άντε καληνύχτες!

Page 1 of 4 123 ... LastLast