Results 16 to 30 of 54
Thread: Ξαναειρθε?
-
13-08-2010, 02:06 #16
Originally posted by TheYellowLemonTree
Λοιπόν Παντ, είσαι... θεός, ήλιος καλοκαιρινός, λολ!...... μου αρέσει πολύ που δε... χαϊδεύεις αυτάκια, και προς Θεού - πού πήγε ο Θεός παιδιά;... αγανάχτησε και την έκανε θα έλεγα, λολ - ας μη το πάρει προσωπικά ο φίλος εδώ. Γνώμη μου είναι ότι οι άνθρωποι κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουν να το παίρνουν απόφαση ότι το οποιοδήποτε \'κακό\' δεν αφορά πάντα και μόνο τους άλλους, μιας και \'εμείς\' για τους άλλους, οι... \'άλλοι\' είμαστε, λολ!...
Κι όσο πιο νωρίς μας δίνετε η ευκαιρία να συνειδητοποιούμε πράματα, τόσο το καλύτερο για όλους. Επιτέλους, δε μπορεί να δικαιούμαστε ΜΟΝΟ ολη την ευτυχία που μπορεί να υπάρχει σε αυτό τον πλανήτη για τον άνθρωπο, αλλά ΠΟΤΕ να μη μας αφορά σχεδόν τίποτα από αυτά που θα \'βρουν\' τους άλλους και μόνον αυτούς. Ας μη με παρεξηγήσει ο φίλος, μιλάω ολίγον τι αλληγορικά και για να κάνω και λίγο χιούμορ... αυτός ο άτρωτος ο Χαϊλάντερ, μα δε βαριόταν... αιώνες - αιώνες;...... άντε καληνύχτες!
προσ konsav92 διαβασε το μεχρι να το καταλαβεισ κι αν δεν το καταλαβαινεισ ξαναδιαβασε το
- 13-08-2010, 02:09 #17
Αν αυτό είναι το ζουμί που εισέπραξες από όσα ειπώθηκαν - και μάλλον μιλάς για μένα και τον Παντ - έ τότε λυπάμαι γιατί μόνο αυτό δεν υπήρχε σκοπός να θέλω να εισπράξεις. Καλύτερα να τα μελετήσεις πιο προσεκτικά. Κάποιοι μπήκαν στην ελάχιστη διαδικασία να σου πουν δυο πράματα παραπάνω και πιο ξεκάθαρα. Μακάρι να είχα κι εγώ τότε που ήμουν στην ηλικία σου - έστω κι απ\' το νετ - κάποιον να μου πει δυο κουβέντες παραπάνω για τα προβλήματα που είχα τότε φίλε μας. Και βασικά είμαι πρώην καρκινοπαθής. Ρίξτους μια ματιά ακόμη, κακό δε θα σου κάνει βρε! Ξαναματακαληνύχτες και πάω να δω αν φαίνονται τα... πεφταστέρια (Περσίδες)...
...
13-08-2010, 02:21 #18
Ρε παιδια καταρχας δεν σας πολυκαταλαβαινω
Βασικα πειτε μου ευθεως το κοβεται να χω καρκινο?
Με γεμιζετε αγχος
Σωστος ομως παραλληλα αυτος που ειπε οτι δεν πρεπει να χαηδευουμε αυτακια μονο. Αλλα οι περισσοτεροι και δεν εξαιρω τον εαυτο μου απο το αγχος που εχω και απο τον φοβο μαλλον αυτο θελω
13-08-2010, 02:30 #19
Originally posted by konsav92
Βασικα πειτε μου ευθεως το κοβεται να χω καρκινο?
(
Αν νομιζεις πως εχεις καρκινο ή οτιδηποτε αλλο, πηγαινε να κανεις εξετασεις και οταν ολα βγουν καθαρα, |(που κατα 99% θα βγουν), ψαξε τις αιτιες που σε κανουν αρωστοφοβικο........
13-08-2010, 02:33 #20
Χμμ... θα σε μαλώσω, λολ!... διάγνωση για καρκίνο και μάλιστα χωρίς να είμαι γιατρός δε θα σου κάνω και φέρνεις σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές σου. Κι αφού δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις τί λέω εγώ ή ο Παντ, σκέψου κάτι πιο απλό. Το \'χάϊδεμα\' εσφαλμένα νομίζεις ότι μειώνει το φόβο ή το άγχος. Και δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος. Σε κατανοώ γιατί είσαι και πιτσιρικάς. Πίστεψέ με, μόνο η γνώση μειώνει τους φόβους και μάλιστα όταν συνοδεύεται από ψυχραιμία. Πήγαινε λοιπόν κάνε εξετάσεις. Είναι η μοναδική σου επιλογή αν είναι να εξελιχτεί ο φόβος σου, και μη μένεις στην ημιμάθεια που σου προσφέρουν τα όσα διαβάζεις στο ίντερνετ. Και να θυμάσαι ότι αυτό που μας κάνει κακό δεν είναι η άγνοια αλλά η ημιμάθεια. Τέλος από μένα, δεν έχει και Περσίδες γμτ, λολ!
13-08-2010, 02:33 #21
εκανα περσι τετια εποχη εξετασεις και ολα καλα
Και φετος?
13-08-2010, 02:38 #22
Originally posted by TheYellowLemonTree
Χμμ... θα σε μαλώσω, λολ!... διάγνωση για καρκίνο και μάλιστα χωρίς να είμαι γιατρός δε θα σου κάνω και φέρνεις σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές σου. Κι αφού δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις τί λέω εγώ ή ο Παντ, σκέψου κάτι πιο απλό. Το \'χάϊδεμα\' εσφαλμένα νομίζεις ότι μειώνει το φόβο ή το άγχος. Και δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος. Σε κατανοώ γιατί είσαι και πιτσιρικάς. Πίστεψέ με, μόνο η γνώση μειώνει τους φόβους και μάλιστα όταν συνοδεύεται από ψυχραιμία. Πήγαινε λοιπόν κάνε εξετάσεις. Είναι η μοναδική σου επιλογή αν είναι να εξελιχτεί ο φόβος σου, και μη μένεις στην ημιμάθεια που σου προσφέρουν τα όσα διαβάζεις στο ίντερνετ. Και να θυμάσαι ότι αυτό που μας κάνει κακό δεν είναι η άγνοια αλλά η ημιμάθεια. Τέλος από μένα, δεν έχει και Περσίδες γμτ, λολ!
Αλομπαρ...........!!! Νόμιζα πως ειχες αποχωρησει. (για 18η φορα).
Κον....αν εχεις καμια αμφιβολια για την υγεια σου πηγαινε στο γιατρό. Επαναλαμβανομαι, αλλα θα σου πω, πως αν εχεις εμμονη με αρρωστιες πρεπει να πας σε καποιον ειδικο.
13-08-2010, 02:53 #23
οκ ευχαριστω για την βοηθεια. Υπαρχει περιπτωση να ναι κατι αλλο βεβαια
13-08-2010, 03:08 #24
ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΕΞΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΗ αυτο ειναι που με ανυσιχει περισσοτερο. Εκει δηλαδη που ειναι το γρομπαλακι
13-08-2010, 03:16 #25
Originally posted by konsav92
οκ ευχαριστω για την βοηθεια. Υπαρχει περιπτωση να ναι κατι αλλο βεβαια
13-08-2010, 03:22 #26
ρε παιδια πραγματικα με τρομαζετε απιστευτα
13-08-2010, 03:31 #27
αστο τοτε ξεχνα το μη γραψω κι αλλα θα μπερδευτεισ χειροτερα αν εισαι ακομα στο φορουμ αν υπαρχει και περασουν τα χρονια και το χεισ ξεπερασει ριξε καποια στιγμη μια ματια και τοτε μπορει να καταλαβεισ καληνυχτα και πεσε για υπνο η δεσ καμια ταινια για να ξεχαστεισ
13-08-2010, 03:35 #28
Ο Παντ δε σε τρομάζει, εσύ θέλεις να νιώσεις τρόμο ή πανικό ή όπως αλλιώς θέλεις πέστο. Μια χαρά στα λέει. Είσαι 18 χρονών και δε νομίζω να σου έγραψε κανείς απ\' τους δυο μας πράγματα που δε γνωρίζεις να συμβαίνουν γύρω σου. Ξεκόλλα λέμε. Αυτό που σου λέει δε λέγεται \'πραγματοποίηση του φόβου\' ακριβώς, και εντάξει μη τρελλαίνεσαι βρε παιδί! Σου λέει να εκθέσεις τον εαυτό σου με ό,τι κουβαλάει αυτός σε ρίαλ χρόνο και συνθήκες. Μίλα σε κάποιον που εμπιστεύεσαι και αγαπάς για ό,τι σε απασχολεί. ΜΗ το κρατάς μέσα σου. Δε θα καταφέρεις τίποτα άλλο απ\' το να το μεγαλοποιείς. Και ναι, πήγαινε και κάνε εξετάσεις έχοντας πίστη στον εαυτό σου. Γνώμη μου είναι να πας και άσε τα άλλα κατά μέρος. Και με συγχωρείς που θα σε \'τρομάξω\' κι άλλο, αλλά αν μία στο εκατομμύριο έχεις καρκίνο, τί θα γίνει δηλαδή;... θα περιμένεις να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να φύγει, ενώ ταυτόχρονα θα τρελλαίνεις τον εαυτό σου με σκέψεις χωρίς να πηγαίνεις σε ένα γιατρό; Σόρυ βρε, αλλά μου θυμίζει το \'μέχρι να έρθει η ώρα που θα κόψω το τσιγάρο, θα καπνίζω εν τω μεταξύ\'...
... πάρτο αλλιώς λέμε το θέμα, λολ!...
13-08-2010, 03:36 #29
να ξεπερασω την ανχοδη διαταραχη? Η τον καρκινο που νομιζω οτι εχω?:P
13-08-2010, 03:43 #30
Νομίζω ότι αρχίσαμε να... συνεννοούμαστε!... αν κατάλαβες, απάντησες μόνος σου. Εκτός αν θέλεις τελικά να κάτσεις ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ πως έχεις καρκίνο. Σωστό και για την αγχώδη διαταραχή. Κι αυτή \'έκθεση\' χρειάζεται. Και είναι στο χέρι σου. Άντε γιατί κολύμπησα σήμερα και μου βγαίνει η... κουκουβάγια από μέσα μου! Ή μήπως είναι ο Γκιώνης;...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....