Results 31 to 45 of 54
Thread: Ξαναειρθε?
-
13-08-2010, 04:03 #31
χααχαχ ευχαριστω ψηλε. Θα το κοιταξω και αυριο , πηγαινοντας σε εναν γιατρο για να δει τον λαιμο μου. Το πα σε κοντινο προσωπο και με βρισε λεγοντας του για τον καρκινο. Να στε καλα. Ευτηχως που χω το site και συνενοουμε
- 13-08-2010, 05:24 #32
Originally posted by konsav92
χααχαχ ευχαριστω ψηλε. Θα το κοιταξω και αυριο , πηγαινοντας σε εναν γιατρο για να δει τον λαιμο μου. Το πα σε κοντινο προσωπο και με βρισε λεγοντας του για τον καρκινο. Να στε καλα. Ευτηχως που χω το site και συνενοουμε
13-08-2010, 09:48 #33
Καλό Παντ!...
... βασικά, προσωπικά σε μένα η μετάφραση του \'yellow lemon tree\' είναι το... \'μωρή κοντούλα Λεμονιά\'!... λολ!... καλημέρα!...
13-08-2010, 10:16 #34
παντως το purple lemon tree ακουγεται πιο σουρεαλ!
(σορυ για το οφ τοπικ)
13-08-2010, 16:24 #35
Ωραια πηγα στον γιατρο . Γελασε οταν του πα για καρκινο . Και μου ειπε παραλληλα οτι μαλλον ειναι λοιμωδη μονοπυρινωση.Αυτο θα το δειξουν οι αιματολογικες
13-08-2010, 18:21 #36
Εντομεταφυ μου πε να του παω τις αιματολογικες οσο το δυνατον πιο γρηγορα.Αυτο ειναι που με ανυσηχει. Μπορει να ναι τιποτα αλλο?
13-08-2010, 21:47 #37
Εντομεταφυ μου πε να του παω τις αιματολογικες οσο το δυνατον πιο γρηγορα.Αυτο ειναι που με ανυσηχει. Μπορει να ναι τιποτα αλλο?
14-08-2010, 01:28 #38
ναι μου πε οτι αμα ειναι οντως λοιμωδη μονοπυρηνωση την περναω ηπια και απλα πρεπει να κατσω 2 μερες σπιτι
Λες οι αιματολογικες να βγαλουν τιποτα χειροτερο?
14-08-2010, 03:27 #39
ναι μου πε οτι αμα ειναι οντως λοιμωδη μονοπυρηνωση την περναω ηπια και απλα πρεπει να κατσω 2 μερες σπιτι
Λες οι αιματολογικες να βγαλουν τιποτα χειροτερο?
14-08-2010, 11:29 #40
Βασικα εκανα γενικες
Δεν ειναι λοιμοδης μονοπυρηνωση.
Φενετε τιποτα του καρκινου απο τις γενικες?
Ολα τα λευκα και ολα γενικοτερα ηταν μια χαρα απο τι ειπε ο γιατρος
14-08-2010, 11:59 #41
Βασικα εκανα γενικες
Δεν ειναι λοιμοδης μονοπυρηνωση.
Φενετε τιποτα του καρκινου απο τις γενικες?
Ολα τα λευκα και ολα γενικοτερα ηταν μια χαρα απο τι ειπε ο γιατρος
ο γιατρός τι σου είπε?
διάβασα το θέμα σου απο την αρχή, και αφού πήγες και εξετάστηκες
και οι εξετάσεις είναι οκ, τι σε κάνει να ανησυχείς?
οι καρκινικοι δείκτες που ανιχνεύονται απο εξέταση αίματος ,
δεν καλύπτουν όλα τα είδη καρκίνου,
και ακόμα και για τα είδη που τις κάνεις ,πάλι δεν σου λένε οτι δεν θα το πάθεις αργότερα,
ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα και αυτός θα σε κατευθύνει,
το να μπαίνει ένας ανθρωπος σε διαδικασία ιατρικών εξετάσεων επειδή φοβάται μήπως έχει κάτι δεν νομίζω
οτι είναι οτι καλύτερο,
συμβουλέψου έναν γιατρό για τα σωματικά που σε ανησυχούν
και αν δεν υπάρχει τίποτα παθολογικο,
φρόντισε με τις αντιστοιχες ειδικότητες τον φόβο.
εύχομαι να υποχωρήσουν γρήγορα οι όποιες ανησυχίες σου και
να σαι υγειέστατος!!
14-08-2010, 12:06 #42
Καλα αλλο το αργοτερα . Για τωρα μιλαμε περισσοτερο. Απλα εχουν πριστει οι λεμφαδενες μου στον λαιμο απο δεξια και εχω την δεξια αμυγδαλη πρισμενη και πονολεμο αυτο ειναι που με ανυσιχει περισσοτερο και νομιζω οτι εχω καρκινο. Τι λες πολυ φαντασια εχω?
14-08-2010, 15:53 #43
ειναι πρησμενοι λεμφαδενες τα μπαλακια που πιανεις στο λαιμο σου.το εχω και εγω συχνα.πρηζονται μετα απο ποτα,τσιγαρα,ξενυχτια κτλπ.φυσιολογικο μου ακουγεται.
ακριβως τα ιδια συμπτωματα εχουμε (εκτος απο τη νοσοφοβια :P).στην αρχη μου ελεγε για λοιμωδη μονοπυρηνωση αλλα τελικα ηταν μια απλη αμυγδαλιτιδα που περασε με αντιβιοση.ετσι ποναει και εμενα ο λαιμος μου μια η δεξια ,μια η αριστερη.μην ανησυχεις ειναι απο το τσιγαρο και το ποτο.παρε ενα αντισυπτικο για τον λαιμο και κανε γαργαρες καθε βραδυ πριν κοιμηθεις,εγω σωθηκα!
14-08-2010, 20:13 #44
ποτα,τσιγαρα,ξενυχτια κτλπ.
οπως ειπες ΑΚΡΙΒΩΣ οτι εκανα 9 μερες διακοπες κοιμομουν 7 και καθε μερα ψηλολιομα
14-08-2010, 22:37 #45
Καλησπέρα σας
Είχα πριν ένα περίπου χρόνο και εγώ βγάλει ένα γρομπαλακι στην κάτω γνάθο αριστερά.
Μάλιστα ήμουνα σε μια ταβέρνα με την παρέα μου όταν το ανακάλυψα εντελώς τυχαία όταν κατά λάθος ακούμπησα εκεί το χέρι μου.
Από εκείνη τι στιγμή είχα και συμπτώματα..(τα κλασικά μιας κρίσης πανικού) Κρύος ιδρώτας με έλουσε και το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στη χειρότερη εκδοχή. Καρκίνος..
Την επόμενη πήγα σε δερματολόγο όπου μου είπε ότι είναι ένα μικρό πρήξιμο του αδένα που πιθανόν να είναι και από δόντι…
Πήγα και σε οδοντίατρο όπου σχεδόν μου το επιβεβαίωσε…
Τα συμπτώματα ως δια μαγείας εξαφανίσθηκαν…
Και το μικρό εξογκοματακι αυτή τι στιγμή έχει εξασθενήσει και είναι πλέον σχεδόν ανύπαρκτο
Από τη στιγμή που πάσχω από αγχώδες διαταραχή είναι φυσικό ο οργανισμός μου να αναπαράγει συνεχώς τα δυσμενέστερα σενάρια όσον αφορά το μέλλον τις υγείας μου…
Πιστεύω ότι ίσως έχεις περισσότερο ανάγκη μιας ψυχολογικής υποστήριξης παρα μιας αμιγώς σωματικής.
Στην ηλικία σου η πιθανότητες ανάπτυξης καρκίνου είναι εξαιρετικά χαμηλές και οφείλονται συνήθως σε εκ γεννηθείς παράγοντες.
Καλά κάνεις βεβαίως και το κοιτάς με το θεράποντα ιατρό σου για να φύγεις και από οποιαδήποτε αμφιβολία η οποία είναι αυτή που σε κατατρώει
Θα έλεγα ότι εάν εστιάσεις σε άλλα πράγματα όπως άσκηση και διατροφή θα δεις μεγάλη βελτίωση. Θα συμβούλευα και μια επίσκεψη σε ψυχολόγο όπου θα μπορείς να ακολουθήσεις και μια ήπια φαρμακευτική αγωγή για να ξεπεράσεις τις φοβίες σου
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....