Ξαναειρθε? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54
    Senior Member
    χααχαχ ευχαριστω ψηλε. Θα το κοιταξω και αυριο , πηγαινοντας σε εναν γιατρο για να δει τον λαιμο μου. Το πα σε κοντινο προσωπο και με βρισε λεγοντας του για τον καρκινο. Να στε καλα. Ευτηχως που χω το site και συνενοουμε

Senior Member
    Originally posted by konsav92
    χααχαχ ευχαριστω ψηλε. Θα το κοιταξω και αυριο , πηγαινοντας σε εναν γιατρο για να δει τον λαιμο μου. Το πα σε κοντινο προσωπο και με βρισε λεγοντας του για τον καρκινο. Να στε καλα. Ευτηχως που χω το site και συνενοουμε
    φιλε ψιλοσ ειμαι εγω η TheYellowLemonTree ειναι ψηλη, μπορει και να μην ειναι αλλα ειναι κοπελα

Senior Member
    Καλό Παντ!... ... βασικά, προσωπικά σε μένα η μετάφραση του \'yellow lemon tree\' είναι το... \'μωρή κοντούλα Λεμονιά\'!... λολ!... καλημέρα!...

Senior Member
    παντως το purple lemon tree ακουγεται πιο σουρεαλ!

(σορυ για το οφ τοπικ)

Senior Member
    Ωραια πηγα στον γιατρο . Γελασε οταν του πα για καρκινο . Και μου ειπε παραλληλα οτι μαλλον ειναι λοιμωδη μονοπυρινωση.Αυτο θα το δειξουν οι αιματολογικες

Senior Member
    Εντομεταφυ μου πε να του παω τις αιματολογικες οσο το δυνατον πιο γρηγορα.Αυτο ειναι που με ανυσηχει. Μπορει να ναι τιποτα αλλο?

Senior Member
    Εντομεταφυ μου πε να του παω τις αιματολογικες οσο το δυνατον πιο γρηγορα.Αυτο ειναι που με ανυσηχει. Μπορει να ναι τιποτα αλλο?
    φιλε οι φοβοι σου επαληθευτηκαν η λοιμωδη μονοπυρηνωση μπορει να ειναι απο οτι εχω ακουσει μεγαλο παλουκι ενημερωσου λιγο γιατι ειχε μια φιλη μου παλια και απο οτι θυμαμαι περασε δυσκολα γι κανα μηνα

Senior Member
    ναι μου πε οτι αμα ειναι οντως λοιμωδη μονοπυρηνωση την περναω ηπια και απλα πρεπει να κατσω 2 μερες σπιτι
    Λες οι αιματολογικες να βγαλουν τιποτα χειροτερο?

Senior Member
    ναι μου πε οτι αμα ειναι οντως λοιμωδη μονοπυρηνωση την περναω ηπια και απλα πρεπει να κατσω 2 μερες σπιτι
    Λες οι αιματολογικες να βγαλουν τιποτα χειροτερο?
    δε θα σε εξετασουν για πολλα πραγματα οι αιματολογικεσ περα απο τα κλασσικα θα δειξουν αν εχεισ η οχι λοιμωδη μονο-πυρηνωση τα υπολοιπα δε θα φανουν γιατι δε παραγγελθηκε καμια εξεταση γι αυτα

Senior Member
    Βασικα εκανα γενικες
    Δεν ειναι λοιμοδης μονοπυρηνωση.
    Φενετε τιποτα του καρκινου απο τις γενικες?
    Ολα τα λευκα και ολα γενικοτερα ηταν μια χαρα απο τι ειπε ο γιατρος

Senior Member
    Βασικα εκανα γενικες
    Δεν ειναι λοιμοδης μονοπυρηνωση.
    Φενετε τιποτα του καρκινου απο τις γενικες?
    Ολα τα λευκα και ολα γενικοτερα ηταν μια χαρα απο τι ειπε ο γιατρος
    καλημέρα !!

ο γιατρός τι σου είπε?

διάβασα το θέμα σου απο την αρχή, και αφού πήγες και εξετάστηκες

και οι εξετάσεις είναι οκ, τι σε κάνει να ανησυχείς?

οι καρκινικοι δείκτες που ανιχνεύονται απο εξέταση αίματος ,

δεν καλύπτουν όλα τα είδη καρκίνου,

και ακόμα και για τα είδη που τις κάνεις ,πάλι δεν σου λένε οτι δεν θα το πάθεις αργότερα,

ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα και αυτός θα σε κατευθύνει,

το να μπαίνει ένας ανθρωπος σε διαδικασία ιατρικών εξετάσεων επειδή φοβάται μήπως έχει κάτι δεν νομίζω

οτι είναι οτι καλύτερο,

συμβουλέψου έναν γιατρό για τα σωματικά που σε ανησυχούν

και αν δεν υπάρχει τίποτα παθολογικο,

φρόντισε με τις αντιστοιχες ειδικότητες τον φόβο.

εύχομαι να υποχωρήσουν γρήγορα οι όποιες ανησυχίες σου και

να σαι υγειέστατος!!

Senior Member
    Καλα αλλο το αργοτερα . Για τωρα μιλαμε περισσοτερο. Απλα εχουν πριστει οι λεμφαδενες μου στον λαιμο απο δεξια και εχω την δεξια αμυγδαλη πρισμενη και πονολεμο αυτο ειναι που με ανυσιχει περισσοτερο και νομιζω οτι εχω καρκινο. Τι λες πολυ φαντασια εχω?

Senior Member
    ειναι πρησμενοι λεμφαδενες τα μπαλακια που πιανεις στο λαιμο σου.το εχω και εγω συχνα.πρηζονται μετα απο ποτα,τσιγαρα,ξενυχτια κτλπ.φυσιολογικο μου ακουγεται.
    ακριβως τα ιδια συμπτωματα εχουμε (εκτος απο τη νοσοφοβια :P).στην αρχη μου ελεγε για λοιμωδη μονοπυρηνωση αλλα τελικα ηταν μια απλη αμυγδαλιτιδα που περασε με αντιβιοση.ετσι ποναει και εμενα ο λαιμος μου μια η δεξια ,μια η αριστερη.μην ανησυχεις ειναι απο το τσιγαρο και το ποτο.παρε ενα αντισυπτικο για τον λαιμο και κανε γαργαρες καθε βραδυ πριν κοιμηθεις,εγω σωθηκα!

Senior Member
    ποτα,τσιγαρα,ξενυχτια κτλπ.
    οπως ειπες ΑΚΡΙΒΩΣ οτι εκανα 9 μερες διακοπες κοιμομουν 7 και καθε μερα ψηλολιομα

Senior Member
    Καλησπέρα σας

Είχα πριν ένα περίπου χρόνο και εγώ βγάλει ένα γρομπαλακι στην κάτω γνάθο αριστερά.
    Μάλιστα ήμουνα σε μια ταβέρνα με την παρέα μου όταν το ανακάλυψα εντελώς τυχαία όταν κατά λάθος ακούμπησα εκεί το χέρι μου.

Από εκείνη τι στιγμή είχα και συμπτώματα..(τα κλασικά μιας κρίσης πανικού) Κρύος ιδρώτας με έλουσε και το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στη χειρότερη εκδοχή. Καρκίνος..
    Την επόμενη πήγα σε δερματολόγο όπου μου είπε ότι είναι ένα μικρό πρήξιμο του αδένα που πιθανόν να είναι και από δόντι…
    Πήγα και σε οδοντίατρο όπου σχεδόν μου το επιβεβαίωσε…
    Τα συμπτώματα ως δια μαγείας εξαφανίσθηκαν…
    Και το μικρό εξογκοματακι αυτή τι στιγμή έχει εξασθενήσει και είναι πλέον σχεδόν ανύπαρκτο

Από τη στιγμή που πάσχω από αγχώδες διαταραχή είναι φυσικό ο οργανισμός μου να αναπαράγει συνεχώς τα δυσμενέστερα σενάρια όσον αφορά το μέλλον τις υγείας μου…
    Πιστεύω ότι ίσως έχεις περισσότερο ανάγκη μιας ψυχολογικής υποστήριξης παρα μιας αμιγώς σωματικής.

Στην ηλικία σου η πιθανότητες ανάπτυξης καρκίνου είναι εξαιρετικά χαμηλές και οφείλονται συνήθως σε εκ γεννηθείς παράγοντες.
    Καλά κάνεις βεβαίως και το κοιτάς με το θεράποντα ιατρό σου για να φύγεις και από οποιαδήποτε αμφιβολία η οποία είναι αυτή που σε κατατρώει

Θα έλεγα ότι εάν εστιάσεις σε άλλα πράγματα όπως άσκηση και διατροφή θα δεις μεγάλη βελτίωση. Θα συμβούλευα και μια επίσκεψη σε ψυχολόγο όπου θα μπορείς να ακολουθήσεις και μια ήπια φαρμακευτική αγωγή για να ξεπεράσεις τις φοβίες σου

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast