Results 1 to 15 of 28
Thread: Xωρισμός.
-
09-08-2010, 08:42 #1
Xωρισμός.
Τελειώνει η σχέση μου. Ψαχνει να βρει σπίτι να μετακομισει. Με πονάει πολύ αν και δεν ήμασταν πολύ καιρό μαζι.
Με είχε όμως συνέχεια με απειλές. Με απειλούσε αν ήθελα να πάω για καφέ με μια φίλη μου (και μετά έλεγε οτι πλάκα έκανε). Αν έκανε κάτι και με ενοχλούσε ή με πρόσβαλε και του το έλεγα, μου έλεγε 'χωρίζουμε'. Συνέχεια με χώριζε με το παραμικρο ή μου γυρνούσε την πλάτη και είχα την αδιαφορία του. ¨Ηθελε να μου στρώσει χαρακτήρα' οπως μου είχε πει πριν κάτι μηνες. Αν εφταιγα με χωριζε, αν εφταιγε πάλι με χωριζε. Αν εβλεπε καμια στο δρόμο προστυχα ντυμενη μου εκανε πλήρη περιγραφή για το ντύσιμο και πως γυρισαν ολοι και κοιταξαν, και μετα μου ελεγε γιατι ζηλευεις. Μου ελεγε βάλε κι εσυ τίποτα περιεργο για να μην κοιταω αλλες. Αλλα κατα τα αλλα 'αγαπη μου δεν υπάρχει άλλη σαν εσένα' 'δεν με ξερει αλλος σαν εσενα' 'δεν εχω αγαπησει αλλη σαν εσενα'.
Ειχε κανει τη βλακεία και ειχε φύγει για ένα μηνα πριν τα χριστουγεννα.Ειχαμε κανονισει, ειχαμε παρει τις αδειες μας μαζι και ενω την μια μερα μου ελεγε ποσο με αγαπαει την αλλη με χωρισε. Κατηγορουσε εμενα για αυτο, εγω εφταιγα λεει και η συμπεριφορά μου. Γιατι δεν επιτρεπόταν να του λεω καν αν εχω καποιο παραπονο. Μετα απο ένα μήνα γυρισε, ζητησε συγνωμη, ειπε οτι εκανε μεγάλη βλακεια, οτι ειχα δικιο σε ολα και ξαναγυρισε. Δωσαμε λογο μετα απο 3 μηνες επανασυνδεσης. Ολα πηγαιναν ρολοι. Παλι ομως εδω και 2 βδομαδες εχει γινει οπως τοτε. Τωρα εκανα υπομονη, δνε ελεγα τιποτα, δεν τον επαιρνα στην δουλεια τηλ για να μην τον ενοχλω. Και για πρωτη φορα αυτο το ΣΚ για να μην ειμαι ολομοναχη σπιτι τοσες ωρες κανονισα να παω για ενα μπανιο και ενα καφε. Το βραδυ ομως του ειχα ζητησει να με παει στο νοσοκομειο γιατι ενω ημουν για καφε κατι παρουσιασα. Η απαντηση ξερετε ποια ηταν? Να σε πανε οι φιλοι σου. Και πάλι ολο αυτο γινεται δεκα μερες πριν φυγουμε για διακοπες. Τα εκλεισα ολα την προηγουμενη δευτερα.
Πριν τα Χριστουγεννα ειχα παθει ουρολοιμωξη και δνε σηκωνοταν απο τον υπνο του να με παει στο νοσοκομειο μεχρι που πηρα την μανα μου, και τοτε με κατσαδιασε που πηρα την μανα μου τηλ. και σηκωθηκε να με παει αυτος με την δικαιολογια οτι δεν ειχε καταλαβει τι του ελεγα, ενω του ειχα μιλησει τουλαχιστον 3 φορες.
Πριν ενα μηνα του ειχα ζητησει να παω για ενα μπανιο με μια φιλη μου και ακουσα χριστους και παναγιες γιατι αυτος δουλευει κι το δικο μου το μυαλο ειναι να παω για μπανιο. Αλλα κατα τα άλλα αυτος ήταν πολυ κουρασμενος για να παμε για μπανιο.
Ειχα γινει σκυλι, σπιτι δουλεια και μονο αν μου εδινε την αδεια θα πηγαινα για κανενα καφε. Βεβαια τα λογια του ηταν παντα 'εγω δεν σε αφηνω να πας για καφε?' και η απαντηση για τους χριστους και τις παναγιες ήταν 'πλακα εκανα'.
Μεχρι εχθες ολα αυτα τα δικαιολογουσα. Ελεγα ειναι η ζηλεια του, ειναι ανασφαλεια. Εχω κι εγω ανασφαλεια και ζηλεια και θεωρουσα οτι δνε πειραζει. Ολοι ειμαστε ανθρωποι και εχουμε ελλατωματα. Αλλά ο κύριος προσπαθησε να με ποδοπατησει, και μετα τα εριχνε ολα σε μενα.
Δεν ειναι ετσι οι σχεσεις. Οι σχεσεις θελουν συμβιβασμους, αγαπη και κατανοηση και απο τις δυο πλευρες. Οχι ο ενας να συγχωρείται πάντα (γιατι αλλιως παιρνει το καπελακι του και φευγει) ενω ο αλλος να κατακρίνεται ακόμα και για το αν ξεμυτισε απο το σπιτι. Μου θυμίζει την ελληνική ταινία με τον Αντωνάκη. Μόνο που εγω μετα τον λογο εγινα πιο ζωο, ενω η Κοντου μετά τον γάμο ξύπνησε.
Φοβάμαι την μοναξιά που ακολουθεί. Λυπάμαι που είχα κάνει άλλα όνειρα με αυτον τον άνθρωπο και τα βλέπω να γκρεμίζονται. Μετανιώνω που όλοι μου έλεγαν δεν είναι για σενα κι εγω είχα κλείσει αυτιά και μάτια γιατι η αλήθεια με πονούσε.
Συγνώμη αν σας εκανα να βαρεθείτε αλλά ήθελα να εκφράσω αυτό που νιώθω.
Αυτή τη στιγμή ΠΟΝΑΩ!
- 09-08-2010, 09:36 #2
frei
ποναω και γω μαζι σου
οχι τοσο γιατι χωριζεις
οσο γιατι η συμπεριφορα του ασχετα αν το καταλαβαινε η οχι
ηταν πολυ πληγωτικη και υποτιμητικη
ειλικρινα τετοιο φερσιμο δεν αξιζει σε κανεναν ανθρωπο ποσο μαλλον στον πιο αγαπημενο μας ....στο συντροφο που διαλεξαμε...
ειλικρινα τι απ τα δυο ποναει πιο πολυ οπως λεει κι ο χατζηγιαννης η μοναξια η η επαφη
σου ευχομαι απο την καρδια μου πιο απαλυντικες πιο γεματες πιο χαρουμενες σχεσεις
οζι κανεις δεν κανει πλακα...ακου πλακα..δεν με αγγιζει...οταν τα αστεια και οι πλακες πληγωνουν τον ανθρωπο μας παυουν να ειναι αστεια...μαχαιρια ειναι...καλο αυτο με την πλακα...αχ!
δεν κατηγορω κανεναν
συνηθως δεν συνειδητοποιουμε τι προκαλουμε στους αλλους. ετσι κι εκεινος. αλλα αυτος δεν ειναι λογος να πληγονωμαστε για παντα
υπαρχουν και οι καλες εξηγησεις
αχ frei. και σιγουρα υπαρχουν και ανθρωποι πιο ταιριαστοι που γνωριζουν καπως να συναισθανονται και να φερονται πιο γλυκα
σορυ που σου γραφω πολλα μεσα στον πονο σουΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
09-08-2010, 09:47 #3
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σου. Εκτιμάω κάθε σου λέξη, και έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή την συμπόνια σου!
Ξέρω οτι και αυτός έχει ξεπεράσει τον εαυτό του σε αυτή τη σχέση αλλά πλέον συνειδητοποιώ οτι το έκανε μόνο ως ανταλλαγμα. Μόνο οταν θεωρούσε αυτός οτι μου άξιζε το εδινε. Μου το ειχε πει, με περνάει απο τεστ! Ποσα τεστ θα περάσω, πόσο θα ρίξω την αξιοπρέπειά μου?
Ανέχτηκα πολλά. Αλλά φταίω εγώ. Εγω τα επέτρεψα ολα αυτά. Εγώ ακουσα οτι ειναι 2 φορές χωρισμένος και εχει 2 παιδιά από κατα λάθος εγκυμοσύνες, και ενώ μου έλεγε πόσο άσχημα φερθηκε στις άλλες γιατί ήταν ολες \'κομμένες\' εγώ ελεγα \'με μένα θα είναι διαφορετικός\' Εγώ φταίω για όλα!
Εγώ φταίω για όλα, γιατί αυτή η ανασφάλεια που έχω με κάνει να τα δίνω όλα, να ρίχνω τους εγωισμούς, να παλεύω με νυχια και με δόντια να κρατήσω μια σχέση ενω το βλέπω ότι δεν θα εχει καλό αποτέλεσμα.
Λυπάμαι που αφήνω τον εαυτό μου να πληγώνεται τοσο!
Ξέρω οτι στη ζωή υπάρχουν χειρότερα, αλλά αυτή τη στιγμή περνάω ένα μικρό πένθος.
09-08-2010, 10:02 #4
ναι ειναι ενα μικρο πενθος
εαν πενθος ομως που σου μαθαινει
καθως ουτε εσυ ουτε εκεινος πεθανατε
απλα αυτη η σχεση που ξηλωθηκε ξαναραφτηκε ξετανιστηκε και ξανακοπηκε
ισως δεν κανει σε κανεναν σας τωρα
λες φταιω εγω. ναι φταις. αλλα ταυτοχρονα ειανι και αυτο που μπορεσες αυτη τη φορα. στο κατω κατω τωρα βλεπεις οτι ειχες επιλογει να μην υποστεις καποια πραγματα.
καποια τεστς...ακου τεστς... καποιες υπτιμησεις...ισως ηταν στα ματια σου μονοδρομος..εανς μονοδρομος που εμαθες να περνας περιμενοντας ο αλλος αφου τα περασεις να σε αποδεχθει και να σε αγαπησει οπως εισαι....
εμ οχι καλη μου... αμα το αλλο ειναι λιγο ζαβλακωμενο...λιγο καμμενο...και λιγο δεν ξερω τι μου γινεται...δεν...ντεν εκι...
ξερω ποναει πολυ
αλλα ειναι και μια νεα αρχη...
εισαι μια υπεροχη κοπελα..εανς υπεροχος και ευαισθητος ανθρωπος...
δεν αξιζεις μονο τα ψιχουλα που νομιζεις!!!! αλλα καποιοι ισως σου εμαθαν πως αξιζεις μονο αυτα!!!! οπως και σε ολους η τους περισσοτερους εδω μεσα!
οχι καλη μου frei! δεν μπορει με τοσα μονο ψυχουλακια να τραφει η ψυχη γιατι παντα θα πειναει!
ειναι δικη σου η ζωη σου! αγκαλιασε τον εαυτο σου οπως θα αγκαλιαζες ενα πολυτιμο αγαπημενο προσωπο! μαθε να αξιζεις! οχι εγωιστικα! πραγματικα! μαθε να σε γνωριζεις και να σε αγαπας!
μην περιμενεις να σου κανουν το τεστ καθε φορα για να δουν αν περνας.
αυτα να ειναι παρελθον καλη μου!
μαθε να σε αγκαλιαζεις να σου φερεσαι εσυ πρωτα τρυφερα και γλυκα...να σε παιρνεις απο το χερι και να βλεπεις την καθε σου στιγμη το καθε σου κομματι σαν ξεχωριστο...
δεν ηταν χασιμο εν τελει αυτη η σχεση
απλα εαν δεν μας δουμε εμεις πως ο αλλος θα μας δει...
μην ξεχνας πως καθε ψυχουλα καθε ανθρωπος εχει υποτιμηθει εχει γινει του κλοτσου και τπου μπαρσου στη ζωη του με αποτελεσμα οταν του δινουμε τετοια απολυτη εξουσια και τη σκυταλη της ζωης μας να μας φερθει οπως νομιζει...
πιο καλα να την εχουμε εμεις την σκυταλη της ζωης μας καλη μου...
ετσι νομιζω!
ειναι καλο μαθημα αυτο!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
09-08-2010, 10:25 #5
frei μου...ευτυχωσ ο καλητεροσ γιατροσ ειναι ο χρονοσ...και το ο ερωτασ με ερωτα περναει ειναι αληθεια..
κανε κουραγιο και υπομονη..πενθηθε για τον χωρισμο σου...ναι ειναι ενασ μικροσ θανατοσ..
ομωσ αυτη την φωρα ηταν για το καλο σου...σε κανεναν δεν αξιζει μια τετοια συμπεριφωρα...ενασ ανθρωποσ που σκορπαει αλογιστα απειλεσ αντι για ασφαλεια και τρυφεροτητα..φωβαται πολυ τον εαυτο του...
να εισαι καλα..και θα δεισ ολα για καποιο λογο συμβαινουν.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
09-08-2010, 10:33 #6
Μου το ειχε πει, φοβάται να αγαπήσει, γιατι οτι αγαπάει το χάνει. Δεν συνειδητοποιεί όμως οτι εξαιτίας της συμπεριφοράς του το χάνει. Πάλεψε δεν λέω, προσπάθησε, αλλά όπως και να το κάνουμε ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Ετσι νόμιζα, οτι άλλαξε. Οσο περνάει η μερα πονάω πιο πολύ, οσο συνειδητοποιώ οτι θα γυρίσω σπίτι και θα τον βλέπω οπως εχθές να παίρνει τηλέφωνα σε αγγελίες για σπίτι είναι σαν να με δολοφονεί. Οσο συνειδητοποιώ οτι δεν θα με ξαναγκαλιασει....
Ηθελα πολύ την αγάπη του... τον αγαπάω πολύ! Λυπάμαι....
09-08-2010, 10:45 #7
αααααααααααααααααχ!
ειναι τοσο επωδεινοι οι χωρισμοι!
σε πονα πολυ frei μου ε?
αχ! ποσο σε καταλαβαινω!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
09-08-2010, 10:58 #8
Πονάω πάρα πολύ, πίστεψα πάρα πολύ σε αυτη τη σχέση.
Και το χειρότερο είναι οτι είμαι στη φάση που αρνούμαι τον χωρισμό, στη φάση που σκέφτομαι οτι όμορφο είχαμε. Στη φάση που λέω οτι είναι άδικο με το παραμικρό να με χωρίζει, γιατί εχω κάνει πολλές υποχωρήσεις για να είμαι μαζί του!
Είναι πολύ άδικο!!!
09-08-2010, 11:01 #9
εκεινος σε χωριζει?
δηλαδη μετα απο ολη αυτη τη συμπεριφορα εκεινος σε χωριζει?
αααααααααααααααα! καλα!
εσυ πιστευεις οτι φερθηκες ομορφα?
τι να πω?
ωραια τη βολευει ο αλλος και να ειναι το μεγαλυτερο καθικι και να χωριζει και αυτος!
μια χαρα!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
09-08-2010, 11:11 #10
Ο εγωισμός του πανω απ\'ολα!!!!
Εχθες δεν με πηγαινε στο νοσοκομειο. Να πας με τα φιλαράκια σου μου έλεγε....
Εγωισμός και ζήλεια. Και ολα αυτα επειδη αποφάσισα οτι δνε μπορω νακαθομαι σπιτι και να τον περιμένω ολη μερα, πουστο κατω κατω δεν με παιρνει και ενα τηλ να δει αν ειμαι καλα. Ολο εγω ασχολουμαι, επαιρνα τηλ εκανα οτι μπορουσα.
Πριν 3 μερες με κατηγορησε επειδη πηγα και πληρωσα τον λογαριασμο του κινητου μου και δνε πληρωσα και τον δικό του. Εδω και μια βδομαδα του ελεγα οτι εχουμε να πληρωσουμε και τα κινητα και μου ελεγε περιμενε ναπαμε μαζι.... του το ξαναλεγα... περιμενε να παμε μαζι... στο τελος εγω πηγα και μου κρατουσε μουτρα γιατι θα του κοβανε το κινητο τηνεπομενη μερα και επρεπε να του το ειχα πληρωσει.... Τον παρακαλουσα να παμε ομως ..... Και στο κατω κατω εχω αναλαβει και ολους τους λογαριασμους του τα παντα. Εγω εβαζα και τα λεφτα της διατροφης της πρωην του.... εγω ολα.... απλως για να εχω εναν πασα να ερχεται και να μου λεει οτι ειναι πολυ κουρασμενος.
Και ναι με χωρισε, γιατι γυρισα και ειπα οτι δεν μου αρεσει οταν μου μιλας ετσι. Γιατι τωρα εχω αναγκη να με παει στο νοσοκομειο (ολοι οι δικοι μου λειπουν) και ειναι ευκαιρια να διαπρεψει ο εγωισμος σου... Να σε πανε οι φιλοι σου... αυτο ηταν η απαντηση του, επειδη πηγα για ενα καφε και ενα μπανιο, αφου ομως ειχα παρει πρωτα την αδεια του!!! ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ.... ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΚ!
09-08-2010, 11:16 #11
μαλιστααααααααααααααααααα α!
τι να πω !
κριμα! κριμα! κριμα!
η ενωση ολων των φεμινιστικων κινηματων παγκοσμιως σου στελνουν μια ξηγημενη και πολυκροτη....μουτζα!
α ρε φρει...
θα μου πεις ας ελθουν και να μου συμπαρασταθουν οταν θα ειμαι μονη μου...
ναι ναι το ξερω! η μοναξια!
αλλα και αυτο το πραγμα ρε παιδι μου
να παιρνεις την αδεια του και απο πανω να σου τη λεει
να μην ειναι ποτε συνεπης και απο πανω να σου τη λεει
να κανει πλακιτσα με τον πονο σου και μετα να φευγει....
να πληρωνεις τους λογαριασμους του και μετα να φταις...
που το βρηκες τετοιο καμαρι????Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
09-08-2010, 11:26 #12
Επισης τους τελευταιους 2 μηνες οτι μισθο επαιρνε τον κουβαλουσε μαζι, περα δωθε στη δουλεια.
Τον παρακαλουσα να μου αφησει λεφτα για ψωνια γιατι δνε μπορουσα να ξοδευω μονο απο τα δικα μου.
Εμ βεβαια, ειχε βολευτει παρα πολυ. Αυτος ξοδευε για την μηχανη που ειχε συνεχεια προβληματα, ο λογιστης του τωρα του ζητησε 800 ευρω για πραγματα που χρωστουσε απο πριν με γνωρισει, η αλλη θελει την διατροφή της και μενουμε να περναμε μονο με τα δικα μου..... Θεωρουσε οτι ενα νοικοκυριο περνάει με 100-200 ευρω που μου αφηνε. Και τα οποια στο τελος δεν εφταναν. Του ειχα πει κιολας οτι οταν αυτος παιρνει 2000 ευρω κι εγω 900 δεν ειναι και τοσο δικαιο να τα πληρωνουμε ολα μισα μισα....!!!! Και εννοειται οτι νευριασε και σε αυτο.
Στην αρχη που τον γνωρισα τον εθρεφα γαμωτο.... δεν ειχε δουλεια. εφυγε απο το χωριο του και βρηκε δουλεια μετα απο ενα μηνα. Είναι πολυ αξιος και κανει σωστα τη δουλεια του αλλα εχω κανει πολλα λαθη. και αυτος πατησε στην αγαπη που του ειχα.
Οταν τσακωνομαστε και κλαιω και του λεω οτι ξερω ποσο με αγαπας με κοροιδευει και τον βλεπω που ευχαριστιεται οταν με ποναει.
Αλλα κατα τα αλλα μου ελεγε ποσο αχρηστη ηταν η πρωην του, που αναγκαζοταν να εχει αυτος ευθυνη για ολα... γιατι χρεωκόπησε τοτε? Γιατι χρωσταει τοσα στις τράπεζες?
Βγάζω απωθημένα τωρα που ισως δεν έπρεπε. Ισως ειναι και μια προσπαθεια να δω οτι ο χωρισμος ειναι υπερ μου ουσιαστικα γιατι σε λογικες γραμμες ειναι ο πλεον ακαταλληλος συντροφος, αλλα η καρδια ελεγχει γαμωτο... αυτη κανει κουμαντο.
09-08-2010, 11:32 #13
το συναισθημα χρειαζεται να τραφει
αλλα αν δεν τρεφεται σωστα
θα αρρωστησεις
οπως ειναι και το σωμα
εαν παιρνει χαλια τροφη αρρωσταινεις!
πες τα ολα! και τα καλα και τα κακα!
ολα ειναι εκει!
δεν βγαζεις απωθημενα!
ειναι η αληθεια!
ειναι οπως ακριβως τα αισθανεσαι!
εαν συνεβαιναν αλλα αλλα θα ελεγες!
αλλα αυτα ειναι που συμβαινουν!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
09-08-2010, 12:03 #14
σκεψου ποσο εκμεταλευτικα και ανανδρα φερθηκε....αυτο θα σε κανει να νιωσιεσ καλητερα ...εχεισ τωρα μια ευκαιρια να βρεισ αυτον που σου αιζει..που θα προσφερει..θα σε αγαπαει..θα ειναι δικαιοσ...δεν θα φοβαται...διλοσ ηταν Φρει μου... δεν σου αξιζε..
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
09-08-2010, 12:33 #15
Δειλός είναι όντως. Φοβιτσιάρης. Και για αυτο τον δικαιολογούσα τοσο καιρό. Γιατι θεωρούσα και θεωρώ ακόμα οτι είναιπολυ καλό παιδί αλλά δεν μπορεί, δεν ξέρει να αγαπάει οπως αρμόζει σε μια σχέση. Μου έδωσε πολύ αγάπη, δεν το κρύβω, και ήταν ο άνθρωπος που με κατάλαβε περισσοτερο απο κάθε αλλον. Ολα όμως μεχρι το δικό του κομμάτι. Οταν ο πόνος που ενιωθα, η στενοχωρια που ειχα οφειλόταν σε αυτόν εκεί δεν υπήρχε συμπονια, δεν υπήρχε κατανόηση. Αυτός ειμαι, αν γουστάρεις, αλλιώς φεύγω. Και δωστου κλάμα εγώ. και \'σε παρακαλώ μωρό μου, γιατι δεν το συζητάμε. Οταν μου γυρίζεις την πλάτη και μου ρίχνεις πλάτη δεν το λύνουμε το προβλημα, το πρόβλημα μενει\'. \'Αδιαφορώ ήταν η απάντηση του, εγω γκρίνια δεν γουσταρω\'.
Στην αρχή εφταιγε ο τροπος που του το ελεγα, μετά εφταιγα οπως και αν του το ελεγα. Λυπάμαι που τα γράφω ολα αυτα αλλα ειναι αδικο γιατι οταν τον χρειαστηκα 2 φορες για νοσοκομειο καμια απο τις 2 δεν με στηριξε. Εγω οτι και να ειχαμε, και τσακωμενοι να ειμασταν, και κουρασμενη να ημουν, και λιγα δεκατα να ειχε θα ημουν απο πανω του να τον φροντισω! Δεν μπορω μην εχω το δικαιωμα να μιλησω.
Τεσπα, σας αφηνω γιατι πρεπει να παω στον γιατρο. Μια φιλη μου προσφερθηκε να ερθει μαζι τελικα.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία