Results 31 to 45 of 45
-
13-08-2010, 22:38 #31
κριστιν
εγω θελω να καταλαβω κατι....
Εσυ ειδες το ενδιαφερον του ,αλλα δεν σου φανηκε αληθινο...
Ειναι ενας παντρεμενος που δεν ειναι οτι ειναι ερωτευμενος μαζι σου,αλλα προσπαθησε να σε τουμπαρει με την γνωστη καφριλα \"Δεν περναω καλα στο γαμο μου\".
Μολις ακουσε το οχι εφυγε χωρις να προσπαθησει αλλο ,πραγμα που για σενα εδειξε οτι οντως δεν ηθελε κατι περισσοτερο απο σεξ.
Εσυ τωρα γλυκεια μου μηπως περιμενες απο αυτον να επιμεινει?
- 13-08-2010, 23:09 #32
Ρε τον παντρεμενάκια που έγινε πρώτη φίρμα στα έ- ψυχολοτζί!... γεια σου ρε Λάϊτ με τα ωραία σου!... :D ... ρε βρες τον εσύ, και κοίτα τί θα χορέψουμε στο γάμο σου λέμε!... :D ...
http://www.youtube.com/watch?v=luNAOusTHWI&feature=related
13-08-2010, 23:14 #33
Originally posted by TheYellowLemonTree
Ρε τον παντρεμενάκια που έγινε πρώτη φίρμα στα έ- ψυχολοτζί!... γεια σου ρε Λάϊτ με τα ωραία σου!... :D ... ρε βρες τον εσύ, και κοίτα τί θα χορέψουμε στο γάμο σου λέμε!... :D ...
KOMMATARA!!!για σεναααα πεφτωωω κ στον γκρεμοοο ελα ελα σε παρακαλωωω!
13-08-2010, 23:25 #34
... ρε άντε προσέχετε εκεί χάμω με τους στεφανωμένους που πάτε και μπλέκετε!... :D ... ρε θα γίνουν τα μαλλιά σας περμανάντ ρε, προσέχετε λίγο γμτ το φελέκι μου!...
http://www.youtube.com/watch?v=_T_laXVXF8k&feature=related
:D :D :D
14-08-2010, 01:58 #35
Άλλωστε, απ όσο θυμαμαι εσυ ειχες πρηξει τον αντμιν να σε διαγραψει, το εκανε, επανηλθες με αλλο ψευδωνυμο, μας ξαναεπρηξες πως δεν ξαναπατας και παλι εδω εισαι.
Δεν εχω καμια αντιρρηση, (ο καθενας με τις φλασιες του), αλλα δεν βλεπω το λογο να μπαινεις σε ενα θεμα που εχει αναπτυχθει μια συζητηση και να βαζεις Χριστοδουλοπουλο.
Αν μη τι αλλο δειχνει ασεβεια στη θεματοθετρια και μετα στα μελη που της απαντουν.
14-08-2010, 02:54 #36
Originally posted by Θεοφανία
Άλλωστε, απ όσο θυμαμαι εσυ ειχες πρηξει τον αντμιν να σε διαγραψει, το εκανε, επανηλθες με αλλο ψευδωνυμο, μας ξαναεπρηξες πως δεν ξαναπατας και παλι εδω εισαι.
Δεν εχω καμια αντιρρηση, (ο καθενας με τις φλασιες του), αλλα δεν βλεπω το λογο να μπαινεις σε ενα θεμα που εχει αναπτυχθει μια συζητηση και να βαζεις Χριστοδουλοπουλο.
Αν μη τι αλλο δειχνει ασεβεια στη θεματοθετρια και μετα στα μελη που της απαντουν.
14-08-2010, 02:59 #37
Οι αφιερώσεις μου είναι χιουμοριστικές και ήταν για τη Λάϊτ. Αν παρεξηγηθεί η θεματοθέτρια, ας με καλέσει σε μονομαχία.
Αφού δεν έχεις πρόβλημα που όλο φεύγω και όλο εδώ είμαι, τότε γιατί το αναφέρεις;... είστε πολλοί που πρήζεστε και μιλάς σε α\' πληθυντικό;... βάλε πολ, γίνε μοντερέϊτορ ή καλύτερα να ξαναγυρίσει ο αποκλεισμένος για να ξαναβρεθεί το παλιό, καλό κλίμα των θρεντς που τόσο λείπει και είναι εμφανές... εγώ δε θα σου κάνω τον αντικαταστάτη του πάντως. Κι όταν κάνεις παράθεση σε απάντηση δική μου, ας με προσφωνείς και ως \'Γέλοου\' αφού τόσο νταλκά βαράς για το αν γράφω ακόμη και πούντο - πούντο το δαχτυλίδι... στείλε και μήνυμα στη διαχείριση να με ξαναδιαγράψει. Αν δε σε ενοχλεί λοιπόν, θα συνεχίσω λίγο ακόμη όπου εγώ νομίζω. Και σε αυτά που νομίζω για δικό μου λογαριασμό ουσιαστικά, δεν υπάρχουν δικά σου ποστς οπότε μείνε ήσυχη... και κάνε την αυτοκριτική σου περί ασέβειας πρώτα πριν την κάνεις αλλού. Καλό Δεκαπενταύγουστο εν τω μεταξύ...
14-08-2010, 02:59 #38
ρε θεοφανια ολοι οταν γραφουν εχουν κατω απο το ποστ τα εξησ κουμπια προφιλ find u2u γιατι κατω απο το δικο σου εχει ενα καρο κουμπια εκτοσ απο αυτα δηλαδη αναμεσα στο profile και το find ενα www και μετα το u2u τα AIm ICQ yahoo εσυ το κανεσ η ειναι του admin;
14-08-2010, 11:13 #39
Αχαχαχα yellowlemontree!!! :):):) Pad αυτό που ρωτάς της Θεοφανίας είναι και όχι του admin, έχει προσθέσει το yahoo της όπως έχεις εσύ το μσν, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, προσωπική σελίδα. Τώρα Θεοφανία, νομίζω την άλλη φορά σε πείραξε αυτό που έγραψε η janet, το ίδιο και μένα αυτό που έγραψες εσύ στην πρώτη σελίδα, σου είπα σβήστο αλλά δεν μ άκουσες, μόνο τα δικά σου δηλαδή να σβήνουμε; :mad:
14-08-2010, 12:05 #40
μονη τησ το κανε δηλαδη τι φοβαται μη τη χασουμε δε μπορω να καταλαβω υποτιθεται ειναι σε χωρο που χρειαζεται η ανωνυμια κι αυτη δινει ολα τα στοιχεια τησ;
14-08-2010, 13:40 #41
εεε...δεν πατε καλα....εχετε σαλταρει ολοι!!! ο καθενας κανει τον έξυπνο εδω μεσα!! καλα σας εκανε ο Κρινο και σας τα εχωνε και τον πεταξατε απο εδω!!!
14-08-2010, 13:45 #42
Γιατί Christine? Εγώ σε υποστήριξα.
14-08-2010, 22:59 #43
Νομίζω ότι τέτοιου είδους θέματα (κλειδαρότρυπας-και για το αν πρέπει να κάνω One night stand)υποβαθμίζουν κατά πολύ την ποιότητα του φόρουμ και δεν προσφέρουν απολύτως τίποτε παρά μόνο την ικανοποίηση του κουτσομπολιού και τις κλειδαρότρυπας…
Δεν θέλω να προσβάλω την θεματοθέτη αλλά
απορώ που βρίσκετε την όρεξη και ασχολείστε…
14-08-2010, 23:20 #44
Κουτσομπολιό ξέρεις είναι όταν μιλάμε για κάποιον άλλον πίσω από την πλάτη του. Το να μιλάμε για ένα θέμα δεν είναι κουτσομπολιό.
14-08-2010, 23:28 #45
ΛΑΙΤ ΜΣΝ ΕΛΑ
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία