Ο Demgal admin? Από που κι ως που; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 87
    Senior Member
    Originally posted by dora-agxos
    επειδη εχει τυχει να μιλησω με τον κυριο παραπανω,μπορω να σας επιβεβαιωσω οτι οχι μονο δεν ειναι μοντ,μετα βιας σε λιγο θα ειναι κ μελος ..
    αν καποιος θεωρει εδω μεσα οτι ειμαστε παλαβιαρηδες κτλ,ας μην ξημεροβραδιαζεται λοιπον σε ενα φορουμ παλαβων!κ προπαντως να σεβονται κ να εκτιμουν κ καποιους που μπηκαν στον κοπο να ασχοληθουν μαζι του..παλαβοι παντα!
    το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Ααααααααα αυτός έλεγε ότι δεν μίλαγε με κανέναν από φόρουμ Τον τσακώσαμε

Senior Member
    ΑΣ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ.ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΩΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ.

3 ΤΡΕΛΕΣ?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Αχαχαχαχαχα

Banned
    Originally posted by -DEMGAL23-
    Originally posted by dora-agxos
    επειδη εχει τυχει να μιλησω με τον κυριο παραπανω,μπορω να σας επιβεβαιωσω οτι οχι μονο δεν ειναι μοντ,μετα βιας σε λιγο θα ειναι κ μελος ..
    αν καποιος θεωρει εδω μεσα οτι ειμαστε παλαβιαρηδες κτλ,ας μην ξημεροβραδιαζεται λοιπον σε ενα φορουμ παλαβων!κ προπαντως να σεβονται κ να εκτιμουν κ καποιους που μπηκαν στον κοπο να ασχοληθουν μαζι του..παλαβοι παντα!

ενοχλητικη ρε??που σου μιλουσα για τις κρισεις πανικου??μηπως στην επεσα κιολας??
    να ντρεπεσαι τιποτε αλλο..ευτυχως που καποιες με ξερουν!

Senior Member
    Originally posted by olgaki82
    3 ΤΡΕΛΕΣ?
    ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΕΣ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.

Banned
    Originally posted by -DEMGAL23-
    ΑΣ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ.ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΩΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ.
    την δωρα αγαπητε μου στο στομα σου δεν θα την ξαναβαλεις..απλα εχω καταλαβει τι κουμασι εισαι!
    ακου λεει ενοχλητικη!αλλα δεν φταει κανεις αλλος,εγω το ζωον φταιω που ασχολουμε!

Banned
    Έλα κορίτσια μην τον παίρνετε στα σοβαρά. Ευτυχώς ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη. Δηλαδή, δεν είναι πάντα όλα τόσο άδικα, υπάρχει και το δίκιο. Όποιος δεν είναι χαζός θα καταλάβει ότι δεν έχουμε εμείς τίποτα εναντίον του ξαφνικά.

Senior Member
    ενοχλητικη ρε??που σου μιλουσα για τις κρισεις πανικου??μηπως στην επεσα κιολας??
    να ντρεπεσαι τιποτε αλλο..ευτυχως που καποιες με ξερουν! [/quote]

ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΦΥΤΡΩΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΣΠΕΡΝΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΤΕ,ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ?,ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ?ΠΩΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ?ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΤΟΤΕ¨?

Banned
    Originally posted by olgaki82
    αστον ολγα οπως ειπε κ η λαιτ θα καταλαβουν ολοι κ ελπιζω κ ο αντμιν..δεν υπαρχει λογος να ασχολεισαι,ο ανθρωπος ειναι αλλου για αλλου..

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    ... Moderating the board.
    Μάλλον έκανε report στον admin. Δεν είμαι και σίγουρη γι\' αυτό.
    Αν θέλει μας λέει ο ίδιος.

Να ρωτήσω όμως κάτι?
    Αφορούν το φόρουμ όλα αυτά?
    Είναι μία συζήτηση, ιδιωτική, που έγινε (σύμφωνα με τα λεγόμενα της light και της όλγας) εκτός φόρουμ.

ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Π ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΝΑΙ

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast