Ο Demgal admin? Από που κι ως που; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 87 of 87
    Senior Member
    Originally posted by olgaki82
    Α ΝΑΙ Ε?ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ ΔΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Η ΗΛΙΘΙΑ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ,ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΓΟΡΑ Μ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΑΝ ΕΣΥ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ.
    ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ.

Banned
    Originally posted by iberis
    Μάλλον έκανε report στον admin. Δεν είμαι και σίγουρη γι\' αυτό.
    Αν θέλει μας λέει ο ίδιος.

Να ρωτήσω όμως κάτι?
    Αφορούν το φόρουμ όλα αυτά?
    Είναι μία συζήτηση, ιδιωτική, που έγινε (σύμφωνα με τα λεγόμενα της light και της όλγας) εκτός φόρουμ.
    Ναι αλλά όμως το άτομο είναι από φόρουμ και είναι mod, από τη στιγμή που λέει εμένα τρελή και όλους παλαβιάρηδες; Αυτό λέμε τόση ώρα! Όσο για το moderating, μας είπε στο μσν ότι θα το σβήσει το θέμα, και το έσβησε δύο φορές.

Originally posted by -DEMGAL23-
    Originally posted by olgaki82
    Α ΝΑΙ Ε?ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ ΔΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Η ΗΛΙΘΙΑ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ,ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΓΟΡΑ Μ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΑΝ ΕΣΥ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ.
    ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ.

ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    ΡΕ ΑΣΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ.

Banned
    Ρε θα συμμορφωθείς; Πως μιλάς έτσι; Άντε πια. Και μετά λες ότι εμείς βρίζουμε;

Senior Member
    ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΙΣΑ ΕΓΩ?ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΙΣΑΤΕ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

Banned
    καλα!καλα!μαζεψε την φουστα σου τωρα γιατι εχεις τα χαλια σου..

Senior Member
    Originally posted by dora-agxos
    καλα!καλα!μαζεψε την φουστα σου τωρα γιατι εχεις τα χαλια σου..
    ΟΤΙ ΠΕΙΣ....

Banned
    To Olgaki πάντως δεν βρίζει συνήθως κάτι το κάνατε το τσαμένο γιατί έτσι? Κάποιον σοβαρό λόγο θα έχει?

ΝΤΕΜΓΚΑΛ ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    ΤΙ ΘΕΣ ΠΑΛΙ?

Administrator
    Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, οφείλω ωστόσο να ενημερώσω πως κάθε τέτοια \"καταγγελία\" χρειάζεται να διερευνηθεί, προκειμένου να βεβαιωθούμε πως δεν υπάρχει κάποιο κενό ασφαλείας στο φόρουμ.

Το σύστημα καταγράφει τις διαχειριστικές ενέργειες και ήδη εχει ξεκινησει ο σχετικος έλεγχος.
    Μέχρι στιγμής, δεν έχει καταγραφεί οποιαδήποτε παραβίαση, ουτε από τον -DEMGAL23- ούτε από οποιοδήποτε άλλο μέλος.
    Ο έλεγχος θα γίνει και σε παλιοτερες ημερομηνίες προκειμένου να βεβαιωθουμε, όσο ειναι δυνατον ότι ολα λειτουργουν ομαλα.

Επειδή ολα αυτά που διαβάζω σε αυτο το θέμα μου φαίνονται πολύ μπερδεμένα και εν δυνάμει επικινδυνα, παρακαλώ αν κάποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, ας μου στείλει σχετικο μήνυμα.

ΥΓ. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν και οφείλω να ειμαι επιφυλακτικός, μέχρι να διαλευκανθεί η κατάσταση. Αλλωστε, πολλά έχουν δει τα μάτια μας εδώ μεσα.
    Ευχαριστώ.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456