Ο Demgal admin? Από που κι ως που; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 87
    Senior Member
    Α??και ψευτης τωρα?δεν μιλας καθολου ευγενικα να το ξερεις.φυσικα και εχω δωσει εμαιλ μου στο φορουμ οταν εκανα την εγγραφη μου,και το εμαιλ που ειμαι γραμμενος εδω δεν ειναι το ιδιο με του μσν μου.αρα σου ξαναλεω,μαλλον με καποιον αλλο μιλουσες...

Ε ΤΩΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΡΕΛΗ ΑΦΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΣΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΣ,ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    οριστε?εγω σας ξαναλεω δεν καταλαβαινω τπτ απο αυτα που λετε,το εμαιλ που εχω στο φορουμ δεν ειναι αυτο που εχω στο μσν,αρα δεν μπορειτε να λετε οτι ενοχλησα κανεναν απο εσας.και εχετε βγει τελειως εκτος θεματος νομιζω.

Banned
    Ναι εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα εμείς είμαστε οι τρελές άσε μας ρε φίλε είμαστε παλιές στο φόρουμ και μας έχουν ξανασυμβεί αυτά και είχαμε και αποδείξεις, τι να δείξουμε δηλαδή, που αντάλλαξες μσν με το Ολγάκι μέσω u2u; Και επειδή δεν έχεις το ίδιο εμαιλ με το μσν; Αφού εξάλλου στο φόρουμ δεν μπορούμε να δούμε το εμαιλ σου πλάκα μας κάνεις;

ΤΕΣΠΑ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΔΑΦΝΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΕΔΩ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ Ι ΛΑΙΤ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ,
    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    ΕΓΩ??ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ??ΕΣΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΑΚΑΟΥΝΤ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΟ ΜΣΝ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,ΤΟΤΕ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΛΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Banned
    Καλά ότι πεις. Τέρμα η συζήτηση. Σου εξήγησα.

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ 87 ΑΝΤΑΛΑΞΑΜΕ ΜΣΝ
    ΑΛΛΑ ΟΚ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΕΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΕΣΥ

Senior Member
    ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ87 Ε?ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΕΜΑΙΛ ΜΕΣΩ U2U?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΑΚΗ87 ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ..

ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ?

Banned
    Εγώ δεν ξέρω πως ανταλλάξατε, δεν είμαι το Ολγάκι εγώ υπέθεσα μέσω u2u αλλά μην κολλάς εκεί. Κοίτα μην πείσεις και τον Πετράκη να έρθει με το μέρος σου.

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Εγώ δεν ξέρω πως ανταλλάξατε, δεν είμαι το Ολγάκι εγώ υπέθεσα μέσω u2u αλλά μην κολλάς εκεί. Κοίτα μην πείσεις και τον Πετράκη να έρθει με το μέρος σου.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΕΘΕΣΕΣ.ΕΜ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΩ ΕΚΕΙ?ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΔΗΛΑΔΗ?ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΥΠΕΘΕΣΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΑΡΑ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ.ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

Senior Member
    Originally posted by olgaki82
    ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ?
    ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ?ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΠΟΣΤΣ.ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΕΝΝΟΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΩΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

Senior Member
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΠΤ ΕΓΩ.ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast