ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pano View Post
    Εγώ θα έλεγα οτι αυτοι που εχουν περασει μεγαλητερα ζορια είναι ποιο σκληροί ανθρωποι. είναι γεγονος βεβαια οτι έτσι που είναι δομημένη η κοινωνία σημερα είναι πιο να φτάσει καποιος παθολογικές καταστάσεις μιας και λοιπουν πολλα απο τα βασικα που χρειαζετε ακομα και ένας σκυλος.
    Καλά λέγε τα εσύ. Ξαναλέω είμαστε όλοι ίσοι αλλά διαφορετικοί. Αυτό που λες δεν ισχύει εννοείται. Αν περάσεις άσκημες καταστάσεις ή καλύτερος θα γίνεις ή χειρότερος. Έτσι πάει. Αν λοιπόν εσύ έχεις μια Α δύναμη θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις αν δεν τη διαθέτεις θα λυγίσεις. Αν κάνω λάθος ας επέμβει κάποιος να με διορθόσει
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    "Δεν βλεπω καμμια επιστημη να ενοχληθηκε...δεν εισαι τοσο σημαντικη σορρυ".

Όπως κι εσύ δεν είσαι τόσο κακεντρεχής όσο θέλεις να δείχνεις. Σόρυ επίσης έ;... μάλλον η σημαντικότητα αφορά τον καθένα ξεχωριστά. Κι αν έχεις γίνει πιο κακεντρεχής απ' την τελευταία φορά που σε διάβαζα, μάλλον φταίς εσύ για αυτό και όχι ο λόγος για τον οποίο είσαι σε αυτό το χώρο. Λοιπόν φαντάζομαι πως θα ήσουν ευχαριστημένος αν... συμβούλευα - λολ - τους έχοντες κατάθλιψη ( "καταθλιπτικός" είναι όρος που αφορά τη φύση ενός ανθρώπου κι όχι το αν πάσχει από κατάθλιψη ) να τρέξουν να πάρουν φαρμακάκια... αν δε σε ενοχλεί, δε θα το κάνω. Και για σκέψου, είμαι ασήμαντη όπως είμαστε όλοι σε αυτό το ντουνιά... κι όμως, το νίκησα εντελώς μόνη μου. Θα ήμουν ανόητη αν δε πίστευα πως μπορούν να το κάνουν και άλλοι έ;... καλό σας βράδυ και καλή βδομάδα!... :) ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    "Δεν βλεπω καμμια επιστημη να ενοχληθηκε...δεν εισαι τοσο σημαντικη σορρυ".

Όπως κι εσύ δεν είσαι τόσο κακεντρεχής όσο θέλεις να δείχνεις. Σόρυ επίσης έ;... μάλλον η σημαντικότητα αφορά τον καθένα ξεχωριστά. Κι αν έχεις γίνει πιο κακεντρεχής απ' την τελευταία φορά που σε διάβαζα, μάλλον φταίς εσύ για αυτό και όχι ο λόγος για τον οποίο είσαι σε αυτό το χώρο. Λοιπόν φαντάζομαι πως θα ήσουν ευχαριστημένος αν... συμβούλευα - λολ - τους έχοντες κατάθλιψη ( "καταθλιπτικός" είναι όρος που αφορά τη φύση ενός ανθρώπου κι όχι το αν πάσχει από κατάθλιψη ) να τρέξουν να πάρουν φαρμακάκια... αν δε σε ενοχλεί, δε θα το κάνω. Και για σκέψου, είμαι ασήμαντη όπως είμαστε όλοι σε αυτό το ντουνιά... κι όμως, το νίκησα εντελώς μόνη μου. Θα ήμουν ανόητη αν δε πίστευα πως μπορούν να το κάνουν και άλλοι έ;... καλό σας βράδυ και καλή βδομάδα!... :) ...
    Θυμιζεις λιγο αλομπαρ στις αποψεις τεσπα...

Σημασια εχει να κανει αυτο που του λενε οι γιατροι και το μυαλο του ο καθενας. Καλο ειναι να υπαρχουν το "νικησα την καταθλιψη"...υπαρχουν αλλωστε 10δες βιβλια με το θεμα. Αλλα δεν μου αρεσει η καθοδηγηση σε λυσεις περαν της επισκεψης σε επαγγελματιες και συμβουλες πραγματικης φυσεως , οπως πηγαινε γυμναστηριο κλπ.

Οχι "εγω τα καταφερα χωρις φαρμακα μπορεις και συ".
    Last edited by keep_walking; 18-09-2011 at 21:21.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    αυτο το ι-ψυ εχει σημαδεψει πολυ κοσμο.
    ολο φευγουν κι ολο εδω μεσα ειναι μερικοι,προσπαθωντας να κανουν μια νεα αρχη...
    οσα ονοματα και ν αλλαξεις, παλι τον εαυτο σου κουβαλας, παλι με αυτον θα τα βαλεις....
    το θεμα ειναι να απαλλαγεις απο το προβλημα, οχι απο το ονομα..

Senior Member
    η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ βασικα ειναι μια μεγαλη ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ συζητηση , (που στο τελος βαριεσαι) :) και ψαχνεις για κανα βιβλιο με ΠΟΙΗΣΗ να χαλαρωσεις λιγο , μεχρι να ξαναρχισεις παλι ...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ βασικα ειναι μια μεγαλη ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ συζητηση , (που στο τελος βαριεσαι) :) και ψαχνεις για κανα βιβλιο με ΠΟΙΗΣΗ να χαλαρωσεις λιγο , μεχρι να ξαναρχισεις παλι ...!
    lolol Μια χαρα τα εδεσες μεταξυ τους!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    ΑΛΙΑ ειναι ωραια στον παραδεισο ?
    αξιζει τοσοοοοοο κοποοο ? τοση φιλοσοφια και ποιηση και ψυχολολογια? ,,,,ουφφφφφφφφ ...:)

Senior Member
    Συνοπτικά να πω ότι είναι διερεύνηση και μελέτη των αιτίων της ανθρώπινης συμπεριφοράς καθώς και η λύση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν στις ανθρώπινες σχέσεις. άλια εσύ τι λες;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    ΑΛΙΑ ειναι ωραια στον παραδεισο ?
    αξιζει τοσοοοοοο κοποοο ? τοση φιλοσοφια και ποιηση και ψυχολολογια? ,,,,ουφφφφφφφφ ...:)
    εδώ είναι ο παράδεισος εδώ και η κόλαση :p

Senior Member
    In this old house where every door is open
    με δυο λεξεις, απιστευτη ταλαιπωρια.

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Θυμιζεις λιγο αλομπαρ στις αποψεις τεσπα...
    ..ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα κηπ...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by pano View Post
    αυτο που υπάρχει σε αρχαία ελληνικά κείμενα είναι η μελαγχολια και όχι η κατάθλιψη
    Το ίδιο επώδυνη είναι. Με τους σημερινούς όρους λίγο πολύ ταυτίζονται αν και δεν έχει σημασία να κάνουμε διαχωρισμό εννοιών αυτή τη στιγμή αλλά να μην κλείνουμε τα μάτια σ' ένα υπαρκτό πρόβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    εδώ είναι ο παράδεισος εδώ και η κόλαση :p
    <
    σε λενε ALIA ?

Senior Member
    <
    σε λενε ALIA ?
    πειράζει που απαντάω; λολ