Results 1 to 5 of 5
Thread: Tα βαζω με μενα
-
16-08-2010, 00:56 #1
Tα βαζω με μενα
Ρε παιδια,μου ερχεται να με αρχισω στα χαστουκια.Εχω θυμωσει πολυ μαζι μου.
Εχουν φυγει ολοι και με εχουν αφησει στην ησυχια μου.Σε λιγες μερες επιστρεφω στην πολη που σπουδαζω και ολα καλα.Κι εγω αντι να απολαμβανω την ηρεμια μου,και το τελος των διακοπων βασανο,βυθιζομαι σε σκεψεις και φοβους.
Φοβαμαι να κοιμηθω,φοβαμαι που ειμαι μονη στο σπιτι, φοβαμαι το τσιμπημα απο το κουνουπι που δεν υποχωρει(καρκινος δερματος η κατι αλλο?),βγαινω εξω και ζαλιζομαι (ετσι πιστευω) σκεφτομαι οτι εχω εμμονες οτι οτι οτι....
Γιατι ρε παιδια δεν μπορω να απολαυσω 2 θετικα πραγματα??
Γιατι μου καταστρεφω τη ζωη??
Τα εχω παρει μαζι μου και κανενας δεν μου φταιει!Ουτε οι γονεις ουτε η κοινωνια ουτε η ψυχολογος,ΕΓΩ ειμαι το προβλημα!
Ειμαι τραγικη!Καθομαι ξυπνια μεχρι να ξημερωσει ενω νυσταζω,γιατι φοβαμαι! Σημερα δεν ξερω πως θα βγαλω τη νυχτα ειμαι ρακος! 24 χρονων και φοβαμαι να κοιμηθω μονη μου!Λες και παιζω σε θριλερ νιωθω!
Σας λεω λεπτομερεις απλα για να καταλαβετε τη θεση μου και για να τις μοιραστω με καποιον. Συνειδητοποιω την ηληθιοτητα των σκεψεων μου αλλα τις αφηνω να με καταβαλλουν!
Ουφ τι να κανω πια!!Πειτε μια κουβεντα,ρε παιδια, απελπιζομαι.
- 16-08-2010, 01:33 #2
Θυμάμαι και εγώ πόσο φοβόμουν να κοιμηθώ μόνη.Τα έφερε όμως έτσι η ζωή ώστε για μήνες να κοιμάμαι μόνη καθώς ταξίδευε ο άνδρας μου.Στην αρχή πάθαινα πανικό γιατί είχα φόβο με τους σεισμούς και νόμιζα ότι κουνιέται το σπίτι.Τελικά όλα είναι στο μυαλό μας.Μην αφήνεις τόσο αστεία θέματα να σου χαλάνε την ηρεμία.
16-08-2010, 11:10 #3
Συμβαινει καμια φορα να μας πιανουν περιεργες φοβιες κατα καιρους (ενοω για το καρκινο κ.λ.π) , αν ομως ειχες απο παντα περιεργες φοβιες θελει κοιταγμα, τωρα για το οτι φοβασαι να κοιμηθεις μονη σου δε ξερω κι εγω φοβαμαι αλλα εγω οταν ημουν μικρος η γιαγια μου ελεγε ιστοριες για δαιμονες κ.λ.π και ετσι υπαρχει μια δικαιολογια στο να φοβαμαι το βραδυ, εσυ ειχεις κατι παρομοιο ως παιδι?
16-08-2010, 12:37 #4
Καπως ετσι κι εγω οχι μονο ως παιδι αλλα ακομα και τωρα ακουω διαφορα και μετα δεν μπορω να κλεισω ματι.Η επηρεαζομαι πχ απο ταινιες.
Ποσο χαζοι φαινονται οι φοβοι το πρωι..
23-08-2010, 14:56 #5
Εγώ φοβάμαι και την μέρα μην έρθει κανείς και με μαχαιρώσει μέσα στο σπίτι όταν είμαι μόνη η μην πάθω καρδιά και δεν με προλάβουν.Το βράδυ φοβάμαι μήν μπεί κλέφτης καί με σκοτώσει και δέν θα το πιστέψετε αλλά μέχρι πρίν 2 μήνες πήγαινα την νύχτα στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά για να κοιμηθώ(είμαι 20 ετών).Επίσης τώρα τελευταία φοβάμαι μην τρελαθεί ο μπαμπάς η η μαμά (όπως έχω δεί τόσες φορές στην τηλεόραση) και έρθει το βράδυ και με μαχαιρώσει.
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή