ΠΡΟΕΜΜΥΝΟΡΙΣΙΑΚΟ ΣΥΝΔΡΟΝΟ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

ΠΡΟΕΜΜΥΝΟΡΙΣΙΑΚΟ ΣΥΝΔΡΟΝΟ

Γεια σας....

Υπαρχει καποια κοπελα που να περναει κατι τετοιο;

Μια ανταλλαγη αποψεων θα με βοηθησουν να βγαλω μια ακρη.

Τα συμπτωματα που εχω μοιαζουν παρα πολυ με την ανχωδη διαταραχη κ τα παρατειρω μια,δυο εβδομαδες πριν την εμμηνορισια.Γενικα ολος ο ψυχολογικος μου τομεας χανει την ισσοροπια που παω να του φτιαξω.

Καποιο ανχολιτικο θα βοηθουσε στις μερες αυτες;;;

Θα ηθελα την αποψη καποιας κοπελας που ισος να περναει κατι τετοιο κ που θα μπορει να με καταλαβει.

Senior Member
    ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...!

Senior Member
    agia καλησπέρα!

δεν περιγραφεις τα συμπτωματα, τα δικά σου ,έχω εμπειρία αλλά καλύτερα να δώσεις κάποιες λεπτομέριες να δω αν μιλάμε για παρόμοιες αν όχι και ίδια κατασταση.

θα περιμένω

Senior Member
    καλησπερα...

Λοιπον,τα συμπτωματα που εχω ειναι τα εξις: βρισκομαι σε μια ανχωδη φαση χωρις λογο, ειμαι ανησυχη, μπορει να παρουσιασω ευκολα μια κριση πανικου, νιωθω σφιξιμο στο στηθος και σαν να μη μου φτανει ο αερας που αναπνεω, εχω ταχυκαρδιες και εξαψεις, ειμαι νευρικη, κλαιω ευκολα και ολη αυτη η κατασταση με φοβηζει! Να λεω τωρα κατι θα παθω! Αυτο το παρατειρησα τελευτεα οτι μου συμβαινει λιγεσ μερες η και μια βδομαδα πριν την εμμηνορισια!
    Καποια μου ειπε για προεμμηνορισιακο συνδρομο και οτι παρουσιαζεται σε πολλες γυναικες!
    Δε ξερω πως να το αντιμετωπισω και με τι.
    Σκεφτηκα καποιο ανχολιτικο αλλα αν εχετε περασει κατι τετοιο πως το αντιμετωπιζετε;
    Θα το εχω δηλαδη για παντα;

Και ευχαριστω για τον χρονο σας!

Senior Member
    οκ!

το προεμμηνορροικό σύνδρομο ,όντως έχει και αυτά τα συμπτώματα, δεν θέλω να

μακρυγορήσω πόσα χρόνια με ταλαιπώρησε αυτό.

θα σου πω τι με βοήθησε εμένα.

συπτωματικά με τον γυναικολόγο μου τα πρώτα νεανικά χρόνια το αντιμετώπιζα με

αντισυλληπτικά, βιταμίνες και μέταλλα Β,,Μαγνήσιο,(μεγάλη ανακούφιση σε ηλικια >24 ετών)

τα μετέπειτα χρόνια αφού αντιλήφθηκα και την κατάθλιψη το αντιμετώπησα πιο σφαιρικά το θέμα

φροντίζοντας την ψυχική μου υγεία ήρθε και ανακούφηση σε πολλά σωματικά συμπτώματα.

για να πάρεις κάποια φάρμακα ή και βιταμίνες ακόμα πιστεύω οτι πρέπει να κάνεις και τις ανάλογες εξετάσεις

σίγουρα θα πρέπει να αναζητήσεις τους κατάληλους ειδικούς για αυτό.

δεν είμαι της άποψης να κάνεις αυτοδιάγνωση και να ακολουθείς αγωγη που συστήθηκε για κάποιον άλλον.

εύχομαι να βρείς το καταλληλο βοήθημα για σένα!

Senior Member
    Σε ευχαριστω παρα πολυ,να σαι καλα!

Θα φροντισω να το ψαξω στον καταλληλο ειδικο και να δω τι μπορω να κανω!