κατάθλιψη ή απλά βαρεμάρα? - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 264
    Senior Member
    Path, μην ανησυχείς για αυτό υπάρχει επίσημη καταγγελία/ανακοίνωση του συλλόγου για την απαξίωση της υπηρεσίας και την παραγκώνιση των αξιόλογων συναδέλφων/επιστημόνων.

και ξαναξεκινάμε από το σημείο μηδέν.....

Senior Member
    δεν ανησυχω ,,,,μαλλον ηθελα να ξαναβαλω το περιβαλλον στην κουβεντα . ειναι καθοριστικο νομιζω,,,,,,,,,,,,,,,, _________________ειμαι πολυ του φεγκ σουι εγω......

Senior Member
    κοίτα να εξαιρέσεις μια μισότρελη γεροντοκόρη με την οποία μοιράζομαι το πραγματικά φωτεινό και μεγάλο γραφείο μου όλα οκ.

Senior Member
    Originally posted by xristinio
    κοίτα να εξαιρέσεις μια μισότρελη γεροντοκόρη με την οποία μοιράζομαι το πραγματικά φωτεινό και μεγάλο γραφείο μου όλα οκ.
    λες να λεει κι αυτη τα ιδια για σενα στις παρεες της?

Senior Member
    μπα...... είπαμε παιδιά εγώ την τρέλα μου καταφέρνω (προς το παρόν) και την κρύβω καλά από τους γύρω.

Senior Member
    μπα...... είπαμε παιδιά εγώ την τρέλα μου καταφέρνω (προς το παρόν) και την κρύβω καλά από τους γύρω.
    μπορει το ιδιο να νομιζει και η συναδελφος

Senior Member
    για να καταλάβεις η συνάδελφος κάνει το διάλογο (σε σχέση με αυτή) που κάνουμε τόσες μέρες τώρα εδώ στο forum, από τηλεφώνου, μιλώντας πολυ δυνατά για κάθε ψυχολογικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει.

εγω τουλάχιστον έχω ανακαλύψει το chat και διασώζω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια.

Senior Member
    για να καταλάβεις η συνάδελφος κάνει το διάλογο (σε σχέση με αυτή) που κάνουμε τόσες μέρες τώρα από τηλεφώνου, μιλώντας πολυ δυνατά για κάθε ψυχολογικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει.

εγω τουλάχιστον έχω ανακαλύψει το chat και διασώζω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια.
    μπορει να σε θεωρει οικειο προσωπο, να μην υποπτευεται την γνωμη που εχεις γι αυτη, να θεωρει οτι αντιμετωπιζετε κοινα προβληματα που ετσι κι αλλιως γνωριζεις κι ως εκ τουτων, να μη θεωρει απαραιτητο να κρυψει απο σενα ποσο την επηρρεαζουν ολα αυτα και να μη το θεωρει αυτο πληγμα στην επαγγελματικη της αξιοπρεπεια......
    το σκεφτηκες ποτε ετσι?

Senior Member
    Μπορεί όντως να ισχύει και αυτό, αλλά το να πιστεύεις ότι μπορείς να μεταφέρεις το ντιβάνι του ψυχαναλυτή σου στο γραφείο σου, είναι τουλάχιστον αφελές.

Senior Member
    {{{{είμαι θετικός επιστήμονας, οπότε τρέφω ένα ενδογενή φόβο με το ακραίο. έχω συνηθίσει να ασχολούμαι με μέσους ορους.
    Τέσπα, θεωρητικά μιλώντας δεν είναι ουτοπικό να πιστεύει κανείς ότι για να μπορεί να λειτουργεί κανείς αποτελεσματικά στην επαγγελματική το ζωή θα πρέπει να υπάρχει πλήρης ισορροπία στην προσωπική? και είναι δυνατόν να συμβεί αυύτό ποτέ? και μέχρι να συμβεί θα μένουμε στάσιμοι, εγκλωβισμένοι και αποτυχημένοι ? }}}}}-----------------------------------------------------------------------------------------εχεις κανει ακραιες επιλογες ομως , που τους εχεις εκπληξει ολους !!!! __________τωρα αυτο για την επαγγελματικη ζωη και την προσωπικη ζωη,,,,εμενα δεν μου λεει τιποτα ,,,,(ασχετο αλλα μου θυμισε εκεινο που λεει: υπαρχει ζωη πριν το θανατο?...γιατι αραγε,,,,.......... ,,δεν μπορω να τα διαχωρισω,,,δεν πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωποι καλοι στην εργασια τους και κακοι με την οικογενεια τους , και τουμπαλιν......... αυτο που εισαι το κουβαλας μαζι σου ,,,,δεν αλαζεις σαν ανθρωπος επειδη πηρες το τρενο και σε μιση ωρα μετακινηθηκες
    σε εναν αλλο χωρο.

Senior Member
    Μπορεί όντως να ισχύει και αυτό, αλλά το να πιστεύεις ότι μπορείς να μεταφέρεις το ντιβάνι του ψυχαναλυτή σου στο γραφείο σου, είναι τουλάχιστον αφελές.
    ε τωρα....μην εξωραιζεις την κατασταση που μεχρι τωρα αποδομουσες...
    ποιο γραφειο?
    απο μανικιουρ μεχρι μεταπτυχιακα κανετε εκει.....

Senior Member
    ε...όχι και μανικιούρ, μόνο πνευματικές εργασίες.

ή καταναλωτικές μιας και το γραφείο είναι στο κέντρο της Αθήνας και ο πειρασμός της Ερμού είναι πολύ μεγάλος για ορισμένες .

Senior Member
    ε...όχι και μανικιούρ, μόνο πνευματικές εργασίες.

ή καταναλωτικές μιας και το γραφείο είναι στο κέντρο της Αθήνας και ο πειρασμός της Ερμού είναι πολύ μεγάλος για ορισμένες .
    ε ειδες λοιπον?
    και το ντιβανι στις πνευματικες αναζητησεις χρεωνεται...

Senior Member
    ...να του ς ζητησεται να σας δωσουν και επιδομα για τον ψυχαναλυτη .

Senior Member
    Σωστό και αυτό!!!

Το επίδομα μου φαίνεται καλή ιδέα, αλλά τώρα ένεκα ΔΝΤ δεν το βλέπω και πολύ πιθανό.

Βρε λέτε να με έχει ρίξει που βλέπω συχνα τους ελεγκτές του ΔΝΤ, οι οποίοι σκυλοβαριούνται και αυτοί και περιφέρονται στα γραφεία μας?? (ξέφυγε η κουβέντα....)

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast